Wat zijn we blij met het eindresultaat. Ondanks dat er even iets was misgelopen, is het prima opgepakt. Fijn contact per e-mail, snelle terugkoppeling en fantastische service. Door dit mooie ‘schild... Toon meer
We zijn heel tevreden met de drie portretten van onze drie cockers. De 'vergeten' haakjes werden vlot nageleverd. Als enige minpuntje vinden wij het jammer dat de canvassen niet doorlopen aan de zijka... Toon meer
Wij hebben gekozen voor een realistisch portret van onze hond afgedrukt als wandcirkel van 20 cm. Het eindresultaat is perfect! De communicatie vanuit Artimal was duidelijk en snel. Nadat we akkoord... Toon meer
Artimal.nl voor de meest unieke en leuke portretten van uw huisdier. Upload een foto van uw hond, kat of ander huisdier en wij doen de rest!
Utrecht, Nederland
- Whatsapp: +316 877 886 25
- support@artimal.nl
- www.artimal.nl
Was zeer snel en hele mooie foto
Was zeer snel en hele mooie foto
Wat een geweldige service eerst krijg…
Wat een geweldige service eerst krijg je een afdruk om te kijken of je akkoord gaat. Wanneer je akkoord gaat heb je de originele snel in huis.
Heel mooi resultaat. Het is prachtig.
Kwaliteit is top
Kwaliteit is top! Mn vader blij kunnen maken met een portet van onze hond.
Hele fijne ervaring met dit bedrijf. Zo mooi en ontzettend blij mee.
Vandaag voor onze zoon een foto…
Vandaag voor onze zoon een foto schilderij van onze honden binnen gehad, na twee keer veranderen is het nu echt geweldig mooi geworden, hij is er blij mee😄😄
Omdat we blij werden bij het zien van…
Omdat we blij werden bij het zien van het prachtige portret vooral door de reaktie van mijn vriend van wie de hond is.
Resultaat was fantastisch. Zeker weten een aanrader!!
Fijn dat je eerst een proefportret kunt…
Fijn dat je eerst een proefportret kunt beoordelen voordat je besteld. Ook het schilderij is erg mooi geworden.
Zo'n goede service kom je zelden nog tegen. 😊
Professioneel en zoeken in oplossingen
We hadden een proefdruk gehad, die was heel mooi, maar toen we ‘m thuis kregen, vielen de kleuren tegen,
We hadden heel snel mailcontact en ze stelden een nieuwe voor met andere kleuren, deze is super geworden.Heel blij mee! Was een cadeau en zeer geslaagd.
Prachtige foto's
Prachtige foto's. Na overleg de eerste gekozen achtergrondkleur aangepast.
Mooie kwaliteit.
top!
Supermooi. Heel erg mooi portret gemaakt van onze…
Heel erg mooi portret gemaakt van onze hond. Mooi afgewerkt, mooie kleuren. Helemaal tevreden.
Klantenservice is uitstekend
Klantenservice is uitstekend. Wij zijn allemaal heel erg tevreden met het portret en zouden hier zeker vaker bestellen!
Zeer aanbevelenswaardig!
Ik heb via mail foto gestuurd
Ik heb via mail foto gestuurd
De foto is door jullie in een door ons aangewezen outfit gefotoshopt
Niet zoals wij verwacht hadden
Dan mag je zeggen afkeuren
Krijg je een rekening van 7.95?? Dit is toch belachelijk
Nooit meer bij artimal iets laten maken!

Antwoord van Artimal
Prachtig
Ons hondje van 17 jaar is 2 maanden geleden overleden.We wilden een herrinering.Bij Artimal waterverfportret laten maken.Snel proefvoorbeeld.Nieuw voorbeeld met aanpassing ook heel snel.Op mail wordt vlot gereageerd.Vandaag ontvangen.Het is prachtig.
Wij hebben gekozen voor een realistisch…
Mooie 30x40 cm poster ontvangen met…
Mooie 30x40 cm poster ontvangen met mijn huisdier. Was goed verpakt en snel geleverd. Fijn ook dat je de digitale print ook in je mailbox ontvangt. Leuk voor social media.
Mijn poezebeesten zijn perfect…
Mijn poezebeesten zijn perfect vereeuwigd in portretten die perfect bij hun karakters passen.
Je kan zien dat er aandacht wordt besteed aan het maken van de ontwerpen! Heel fijn bedrijf, zeker aan te raden. ❤️
Artimal voorzien goede kwaliteiten
Artimal voorzien goede kwaliteiten. Supersnelle levering en reactie 👍
Perfecte kwaliteit!
Portret is ook heel goed gelukt
Portret is ook heel goed gelukt! Ze luisteren naar je tot je akkoord gaat en een heel snelle levering. ik ben heel blij met het resultaat en ga er nog 1 laten maken van m'n poes in huis🥰🥰.
veel te hoge prijs in verhouding met kwaliteit
Ik zou dit bedrijf niet aanraden omdat naar mijn mening de prijs-kwaliteit niet in verhouding staat.
Als cadeau hebben wij een bewerking op canvas besteld met lijst.
Echter kwam het canvas zonder lijst. Het doek was ook niet volledig netjes strak getrokken, er zat een lichte bubbel in de rand.
Van de lijst direct melding gemaakt bij de klantenservice. Zeker als pluspunt wil ik meegeven dat ik erg vriendelijk te woord ben gestaan door de klantenservice.
Echter bleek dat de lijst altijd los geleverd wordt en je zelf nog moet monteren. Voor het geld wat we eraan kwijt waren vind ik wel dat er verwacht mag worden dat de lijst er al om gemonteerd wordt.
Deze info, over zelfmontage, vond ik ook niet duidelijk vermeld op de site, dan had ik zelf vooraf al de afweging prijs-kwaliteit beter kunnen maken.
De lijst zou ik kunnen plakken ipv schroeven volgens de vriendelijke meneer van de klantenservice maar dat bleek niet zo te zijn. Deze plakstrip is niet stevig genoeg om het canvas te dragen.
De plakstrip werkt niet en is met witte stickerbeschermer afgedekt. Hierdoor moet je de plakstrip verplicht van de zwarte lijst afhalen, anders heb je een witte lelijke rand om je canvas.
Tevens heb ik nu ruimte tussen het canvas en de lijst, wat altijd is bij een baklijst, maar waar in de diepte een open plakstrip zit, hier gaat in de loop van tijd allemaal stof op zitten wat je er niet meer af zult krijgen.
Uiteindelijk dus toch met de schroevendraaier aan de slag gegaan.
Van de bubbel heb ik geen melding meer gemaakt omdat ik zelf ervoor heb gekozen geen zin te hebben in verder gedoe.
Ik heb mijn mening betreft prijs-kwaliteit ook bij de klantenservice aangegeven. Hierbij geven hun als reden dat ze op maat gemaakte producten leveren waar veel tijd in gaat zitten. Ik begrijp dat het op maat is, maar volgens mij is er met AI inmiddels ook veel mogelijk om dit soort bewerkingen in korte tijd te kunnen voltooien.
Conclusie: Het product is kwalitatief niet wat ik voor dit geld had verwacht, en overigens ook vind dat ik mag verwachten.
De jarige was overigens wel erg blij met het cadeau.

Antwoord van Artimal