het enige wat minder is dat het niet echt duidelijk is wanneer het binnen komt kreegt mail verzonden morgen binnen of zo iets maar dat morgen duurde paar dagen .maar verder geen klachten mooie kast... Toon meer

Verzending en de informatie kon beter. De combinatie en de communicatie met GLS kan beter. Of het dus nu aan GLS ligt of aan Coolgods us mij niet duidelijk geworden. De dag dat het pakje kon k... Toon meer

Het product werd snel bezorgd en was goed verpakt.. Het kattenhuis was makkelijk in elkaar te zetten. Het geheel ziet er stevig uit. De katten gingen er vrijwel direct inzitten en krabbelden hun nagel... Toon meer

Prima klantenservice, denken goed mee om een probleem betreffende zoekgeraakt artikel en verzending van een nieuwe op te lossen. Dank aan Julia en Rolf!!

1. Computer & laptop accessoires
  2. Dierenwinkel

We voorzien jou van producten die je dagelijks leven comfortabeler, gezonder en leuker maken. Of je nu op zoek bent naar ergonomische bureau- en computerbenodigdheden, duurzame kampeeruitrusting, of geweldige producten voor je harige vrienden, bij Coolgods vind je het allemaal. We zijn gepassioneerd over wat we doen en staan voor kwaliteit en duurzaamheid in alles wat we aanbieden. Jouw welzijn en comfort staan bij ons voorop!

4,2

Goed

TrustScore 4 uit 5

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Erg blij met de pc case en snelle…

Erg blij met de pc case en snelle levering

16 april 2026

Beste Rob,

Bedankt voor je mooie review! Fijn om te horen dat je blij bent met de pc case en dat de levering naar wens was.

Veel plezier met je aankoop en graag tot een volgende keer!

Rick van Coolgods

Ventilator plug was afgeknipt en bij…

Ventilator plug was afgeknipt en bij nazicht werkte de ventilator niet. Er zou een nieuwe gestuurd worden op 7 april, op 16 april noh niets ontvangen.
Dirk

6 april 2026

Beste Dirk,

Bedankt voor uw beoordeling.

Wij hebben inmiddels al een nieuwe ventilator naar u verzonden. Deze kan nog onderweg zijn en wij verwachten dat u deze binnenkort zult ontvangen.

Mocht u alsnog een extra vervangend exemplaar wensen, dan vragen wij u vriendelijk om eerst de defecte ventilator naar ons terug te sturen. Na ontvangst zullen wij deze uiteraard kosteloos omruilen.

Onze excuses voor het ongemak en bedankt voor uw geduld.

Rick van Coolgods.nl

Beste David,

Hartelijk dank voor je mooie review! Fijn om te horen dat je tevreden bent over de prijs, het product en de snelle verzending.

We hopen je in de toekomst weer te mogen verwelkomen bij Coolgods!

Team Coolgods

Product niet zoals aangegeven op…

Product niet zoals aangegeven op website. Ook geen reactie vanuit klantenservice. Voelt als dropshipping met namaak Chinese producten.

27 februari 2026

Beste Niels,

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om een beoordeling achter te laten. Het spijt ons te horen dat je deze ervaring hebt gehad – dat is uiteraard niet de bedoeling.

We willen graag benadrukken dat dit product daadwerkelijk het originele model is van Delux (Grip Mouse Plus – rechtshandige ergonomische draadloze muis). Veel elektronica wordt inderdaad in China geproduceerd, maar dit is het officiële product van het merk en geen namaak.

Daarnaast vinden we het vervelend om te lezen dat je geen reactie van onze klantenservice hebt ontvangen. Dat hoort natuurlijk niet zo te gaan, en daarvoor bieden we onze excuses aan.

We helpen je graag verder en willen dit netjes oplossen. Zou je ons kunnen laten weten wat er precies niet overeenkomt met de productinformatie op de website? Dan kunnen we kijken wat er mis is gegaan.

Laat ons ook vooral weten wat we kunnen doen om je alsnog tevreden te stellen. We denken graag met je mee over een passende oplossing.

Je mag ons ook rechtstreeks mailen via info@coolgods.nl onder vermelding van je bestelling, zodat we dit snel voor je kunnen oppakken.

Rolf van Coolgods.nl

Alles naar wens verkopen zeer tevreden…

Alles naar wens verkopen zeer tevreden ook met mijn air buggy zeer mooi en degelijk

9 februari 2026

Beste Maike,

Hartelijk dank voor je mooie review! Fijn om te horen dat alles naar wens is en dat je zo tevreden bent met je Air Buggy. We vinden het geweldig dat je de kwaliteit en het design waardeert, daar doen we het voor.

Veel plezier ermee en graag tot een volgende keer!

Ik ben er blij mee.

Ik ben er blij mee.
Mooi product voor weinig.

13 februari 2026

Beste Adriaan,

Hartelijk dank voor je mooie 5 sterren beoordeling! Fijn om te horen dat je tevreden bent met het product en dat het aan je verwachtingen voldoet. Daar doen we het voor 😊

Veel plezier ermee en graag tot ziens bij Coolgods!

Retour proces duurt lang

Retour proces duurt lang. Geld nog niet terug ontvangen

31 december 2025

Beste Willeke,

Bedankt voor het delen van je ervaring. Het spijt ons oprecht te horen dat het retourproces langer duurt dan je van ons gewend bent en dat je de terugbetaling nog niet hebt ontvangen.

Normaal gesproken streven wij naar een snelle afhandeling, maar we gaan direct voor je uitzoeken waar de vertraging is ontstaan. Om je direct te kunnen helpen, verzoeken wij je vriendelijk om je bestelnummer te sturen naar, zodat we de terugbetaling met spoed kunnen controleren en verwerken.

Nogmaals excuses voor het ongemak.

Goede en snelle service

29 december 2025

Beste G.

Bedankt voor de mooie beoordeling. Fijn om te horen dat de service naar wens was. Veel plezier met je aankoop!

Vriendelijke groeten,
Team Coolgods.nl

Eikenhout is geverfd fineer

Een krabpaal besteld, die verkocht werd als ‘eikenhout’. Nou, eikenhout is het zeker niet. Eerder een fineerproduct. Verder is de kwaliteit van de krabpaal goed, stevig ding. Het hout ziet er alleen erg oranje uit.

26 augustus 2025

Beste Celina,

Dank je wel voor het delen van je ervaring en je eerlijke review. Fijn om te horen dat je de krabpaal als stevig en van goede kwaliteit ervaart.

Wat betreft het materiaal en de kleur: de krabpaal is uitgevoerd met een eikenlook afwerking (fineer), wat inderdaad kan afwijken van massief eikenhout en qua kleur warmer/oranjer kan ogen. We begrijpen dat dit anders kan overkomen dan verwacht en nemen je feedback mee om de productomschrijving nog duidelijker te maken.

Mocht je hier alsnog vragen over hebben of willen kijken naar een passende oplossing, dan mag je altijd contact met ons opnemen. We denken graag met je mee.

Snelle levering.

Snelle levering.
Prijs/kwaliteit

22 december 2025

Beste Karin,

Bedankt voor de mooie beoordeling! Fijn om te horen dat de snelle levering en de prijs-kwaliteitverhouding aan je verwachtingen voldoen. Daar doen we het voor!

Veel plezier met je aankoop en graag tot een volgende keer bij Coolgods.

Rolf van Coolgods.nl

Product zoals omschreven en snelle…

Product zoals omschreven en snelle verzending.

17 december 2025

Beste M.,

Hartelijk dank voor deze mooie review! Fijn om te lezen dat het product precies is wat je ervan verwachtte en dat de verzending naar wens is verlopen. Veel plezier met je aankoop!

Mooie heather

Ik heb de heather nog niet uitgeprobeerd. Ziet er professioneel uit. Aangeschaft t.b.v. noodpakket.

29 november 2025

Antwoord van Coolgods

Bedankt voor uw 5 sterren review, meneer Assink!

Fijn om te horen dat de heater er professioneel uitziet en goed past binnen uw noodpakket. We hopen dat het product in gebruik net zo naar wens zal zijn als uw eerste indruk.

Mocht u later nog vragen of feedback hebben, dan helpen we u graag verder. Veel plezier en veiligheid gewenst met uw aankoop!

Vriendelijke groet,
Rick van Team Coolgods

Mooie aanbieding

Mooie aanbieding. Ik kocht dit voorheen ook vaak maar werdt me te duur
Goed product de katten zijn tevreden. Snelle levering

27 oktober 2025

Hoi Annette,

Hartelijk dank voor je mooie 5 sterren review! We waarderen het dat je opnieuw bij ons hebt besteld en hopen je binnenkort weer te mogen verwelkomen.

Rolf van Coolgods

Perfect

Perfect, kunnen jullie zo van cadeaus doen aan mensen die een challenge winnen bv iets gratis krijgen :)

13 oktober 2025

Beste Nadir,

Hartelijk dank voor je geweldige 5 sterren review! En wat leuk om te horen dat je zo tevreden bent, bedankt voor je leuke suggestie! We zullen het idee voor cadeaus of challenges zeker meenemen.

Goede qualitiet

Goede qualitiet, goedkope prijs,

6 oktober 2025

Beste Ismail,

Hartelijk dank voor je 5 sterren! Fijn om te horen dat je tevreden bent over de kwaliteit en prijs van onze producten.

We hopen je snel weer terug te zien op Coolgods.com!

Correct

Correct afgehandelde order

11 september 2025

Beste Luc,

Bedankt voor uw 4-sterrenreview! Fijn om te horen dat uw order correct is afgehandeld.
We streven ernaar om onze service steeds verder te verbeteren en hopen u een volgende keer een 5-sterrenervaring te kunnen bieden.

De bestelling voldoet helemaal

De bestelling voldoet helemaal aan wat wij verwachten en is zeer snel en correct bezorgdt.

11 september 2025

Beste Willibrordus,

Hartelijk dank voor uw mooie 5-sterrenreview! Geweldig om te horen dat de bestelling helemaal aan uw verwachtingen voldoet en zo snel en correct is bezorgd.

We hopen u in de toekomst opnieuw te mogen helpen bij uw aankopen.

Succesvol kattenspeeltje

Het was snel geleverd en het kattenspeeltje is een enorm groot succes!

18 augustus 2025

Beste Jaspers,

Hartelijk dank voor je mooie 5-sterrenreview! Wat fijn om te horen dat de levering snel was en dat het kattenspeeltje zo’n groot succes is. We wensen jou en je kat nog heel veel speelplezier! 🐾

Beste Jan-Willem,

Hartelijk dank voor je mooie 4-sterrenreview! Fijn om te horen dat je bestelling netjes en snel bij je is aangekomen.

We blijven ons inzetten om onze service steeds verder te verbeteren, dus mocht je nog tips hebben hoe we die vijfde ster kunnen verdienen, horen we dat graag.

Rick van Coolgods.nl

Hallo Saffie,

Bedankt voor je 5-sterrenreview!
We waarderen het dat je de tijd hebt genomen om je ervaring te delen.

Rick