Ruim 11 jaar geleden een Asus laptop gekocht en daar nooit problemen mee gehad. De laptop functioneert nog steeds redelijk, maar ik ben wel toe aan een nieuwe, al was het alleen maar omdat binnenkor... Toon meer

Scherm gekocht bij JoyBuy, maar helaas kwam die DOA binnen (backlight issues). Meteen contact opgenomen met de klantenservice voor een vervangend product, maar JoyBuy stuurde me door naar de garan... Toon meer

Extreem slechte klantenservice. Bij mijn ASUS Zenbook is door de matige bouwkwaliteit een klein plastic balkje/randje afgebroken. In plaats van dat ASUS gewoon zo’n klein onderdeel kan opsturen o... Toon meer

2 Asus laptops gehad en constant wifi problemen waren allebij nog garantie bij. Bij 1 laptop werkte dus usb-c zelf niet deftig. Telkens als ik men geld terug wil zeggen ze hier werkt het wel moet aa... Toon meer

2,1

Slecht

TrustScore 2 uit 5

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

2,1

Alle reviews

23 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Kansloze reparaties!

Ik heb inmiddels een aantal maanden geleden een ASUS Zenbook gekocht en meteen tijdens de eerste keer opstarten een defect in het scherm geconstateerd.

Ik heb de laptop direct terug gestuurd naar Alternate en gebeld of ze er aub 1 apart wilden leggen voor omruiling. Dit deden ze niet maar er waren er nog voldoende op voorraad. 2 dagen later weer Alternate gebeld en het was inderdaad een fabrieksfout (doa) maar helaas was de Zenbook niet meer op voorraad en niet meer leverbaar dus konden ze hem dus ook niet omruilen :-( toen ik aangaf daarvan te balen omdat ik speciaal nog had gebeld voor een reservering werdt er een beetje lacherig gedaan van " maar meneer als hij er niet meer is kan ik hem ook niet omruilen hehe"

Aangezien de laptop uitverkocht was en dus niet omgeruild kon worden maar ik hem echt graag wou hebben, heb ik er op vertrouwd dat het defect netjes (als nieuw) zou worden hersteld.

Deze eerste reparatie heeft ruim een maand geduurd en was uiteindelijk zeer slordig uitgevoerd.1 schroefje was niet goed is terug geplaatst en aan de achterkant zat een gleuf waar lijm uitliep. ook zat er een kier bij het scharnierpunt, en leek het alsof het scherm te makkelijk/soepel kon bewegen.

Daarna is de laptop wederom opgehaald en opnieuw in elkaar gezet. ik kreeg de laptop ditmaal (incl. vette vingers en minder netjes ingepakt dan opgestuurd) terug. Inmiddels had ik de laptop al 2 keer opgestuurd voor reparatie en heb ik hem in 2,5 maand 1 week kunnen gebruiken. En helaas heb ik geconstateerd dat dit keer het scherm scheef op de laptop is gemonteerd. Ook lijkt de verlichting aan de rechterkant van de laptop minder fel dan de linkerkant van het toetsenbord.

Ik heb besloten de laptop niet meer op te sturen omdat deze steeds afgeragder terug lijkt te komen en omruiling schijnbaar geen optie is.

U zult begrijpen dat ik erg teleurgesteld ben in de geleverde service van zowel Alternate als Asus en het had ze gesierd als ze mij na al die maanden meer tegemoet waren gekomen.

Jammer dat ik nu deze reactie moet achterlaten.

8 december 2013
Reviews in alle talen tonen. (191 reviews)

Is dit jouw bedrijf?

Gratis account aanmaken