3,2

Oplichter

Oplichter .
Manier Oscar en Theo zjjn heel goede oplichter . Goed opletten met zulke mensen

21 januari 2026

Bij Autosale in Oss een auto gekocht…

Bij Autosale in Oss een auto gekocht voor een goede prijs. De aankoop verliep duidelijk en correct. De auto werd netjes afgeleverd.
Na een week startte de auto bij koud weer minder goed. Dit is direct opgelost met een nieuwe accu. Sindsdien geen problemen meer.
Vriendelijk en behulpzaam personeel. Goede prijs-kwaliteitverhouding.

5 januari 2026

Ik rijd al jaren met veel plezier en…

Ik rijd al jaren met veel plezier en zonder problemen in mijn, bij Autosale gekochte, Renault Clio. Ik wil nu graag een andere auto en ben van de week weer bij Autosale geweest. Ik werd weer super goed geholpen en krijg ook een eerlijke prijs terug voor mijn Renault. Ik vind het een fijn bedrijf met leuke mensen!

2 januari 2026

Oplichters

Oplichters, ze verkopen auto's die zware schade hebben gehad, totall loss zijn geweest zonder dit te melden! Wil je je auto ergens anders inruilen, blijkt hij geen knoop meer waard! Nooit een auto kopen daar!

3 november 2025

Beste Anita,

Dank u wel voor uw review. Graag geven wij wat toelichting zodat andere lezers een volledig beeld hebben.

Uw man kocht anderhalf jaar geleden bij ons een zo goed als nieuwe Volkswagen , met slechts enkele duizenden kilometers, nog met fabrieksgarantie en €12.000 onder de nieuwprijs. Bij de aankoop is duidelijk met u besproken dat de auto een kleine schade aan deur en spatbord heeft gehad, die professioneel en vakkundig is hersteld.

Wij begrijpen dat u teleurgesteld bent over de inruilwaarde die u bij een ander bedrijf te horen kreeg. Daarom hebben wij aangeboden de auto zelf terug te kopen — zoals we met al onze occasions doen — en dat hebben wij ook gedaan, voor een bedrag dat €1.500 boven de Autotelex-waarde ligt. Daarmee laten we zien dat wij achter de kwaliteit van de door ons verkochte auto’s staan en u nog een hele faire prijs gegeven hebben.

U heeft ook anderhalf jaar probleemloos 32000 km met de auto gereden, en we waarderen dat u weer bij ons bent teruggekomen voor de terugkoop van deze Volkswagen. Mocht u nog vragen hebben of iets willen bespreken, dan staan wij uiteraard voor u klaar.

Team AutoSale

Ze liegen gewoon in je gezicht

Dit zijn zoals vele zeggen de grootste oplichters in de autoverkoop.

Ik heb helaas een auto gekocht die op het oog mooi eruit zag. Maar bleek uit onderzoek een schade auto te zijn. Die na verschillende garages alsmaar naar rechts blijft stuuren.

Koop hier nooit je auto deze mensen zijn echt smerige oplichters die zelf 5 sterren reviews plaatsen zodat je de slechte niet ziet.

3 april 2025

Beste Lars Sans,

Het spijt ons om te lezen dat u uw aankoop op deze manier heeft ervaren. Wij nemen dit soort meldingen zeer serieus en willen graag enkele punten toelichten, zodat er een volledig beeld ontstaat.

Allereerst: wij verkopen geen auto’s met verborgen schade. Wanneer een voertuig eerder schade heeft gehad, wordt dit bij ons altijd gemeld en is dit professioneel en veilig hersteld. Mocht er na aankoop toch iets aan de auto opvallen, dan verzoeken wij klanten altijd om zo snel mogelijk contact op te nemen, zodat wij de auto kunnen beoordelen en waar nodig kunnen herstellen of een oplossing kunnen bieden. Helaas hebben wij uw auto nooit bij ons gezien voor inspectie.

Wat betreft het naar rechts trekken: dit kan meerdere oorzaken hebben, zoals bandenspanning, uitlijning, velgschade of slijtage. Wij lossen dit normaal gesproken graag op voor onze klanten, maar dat kan alleen als de auto door ons wordt nagekeken.

Daarnaast willen wij benadrukken dat wij geen eigen reviews plaatsen. Wij hebben niets te verbergen en alle reviews—positief en negatief—blijven zichtbaar. Transparantie en klanttevredenheid zijn voor ons enorm belangrijk.

Wij nodigen u graag uit om alsnog contact met ons op te nemen, zodat wij uw auto kosteloos kunnen inspecteren en samen kunnen kijken wat er precies aan de hand is. Alleen dan kunnen wij u daadwerkelijk helpen. Van gescheld en beledigen wordt niemand wijzer, van constructieve oplossingen en Vriendelijkheid wel!

Team Autosale

Zigeuners van de autohandel

Dit zijn vreselijke zigueners. Geloof niet al die andere reviewsites, die zijn in hun eigen beheer. Onlangs een auto bij hun gekocht. Advertentie gaf compleet andere informatie dan de werkelijkheid. Autosale meent dat rechtsgeldig te kunnen afdoen met een eenzijdige aanduiding op hun site dat zij niet verantwoordelijk zijn voor de inhoud van hun advertenties ?????. Daarnaast rijd ik sinds aankoop in een auto zonder verwarming, dat bovendien nog eens voor gevaarlijke situaties zorgt op de weg, als de ramen met deze kou niet verwarmd kunnen worden. Ook deze verantwoordelijkheid wordt afgeschoven op de producent van de auto. Nog aan een aantal andere leugens blootgesteld. Doe jezelf een plezier en doe geen zaken met deze oplichters. Ik moet nu helaas het juridische traject met hun belopen.

30 januari 2025

Beste LUC,

Dank u wel dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring te delen. We vinden het oprecht jammer dat u dit zo heeft beleefd en willen graag enkele punten toelichten voor u en voor andere lezers.
Allereerst willen wij benadrukken dat wij geen enkele vorm van discriminerende of beledigende uitlatingen accepteren, ook niet over onze medewerkers of klanten. Wij behandelen iedereen met respect en verwachten dit ook van anderen.

Over de advertentie:
De informatie in onze advertenties is gebaseerd op de gegevens die wij van de fabrikant of importeur ontvangen. Mocht er toch een onjuistheid in een advertentie staan, dan zoeken we dat altijd graag samen uit. Wij hebben geen enkel belang bij het verstrekken van onjuiste informatie, en dit wordt in onze verkoopgesprekken altijd duidelijk besproken.

Over de verwarming van de auto:
Wij hebben die verwarming voor u gemaakt bij Tesla zelf en dat heeft u geen cent gekocht en is betaald uit de Garantie verzekering van autotrust die u n maand na afsluiten niet meer wilde. Maar daar toch heel blij mag zijn want het maken van de verwarming was gedekt in uw Polis Verder hebben wij geen melding van u ontvangen over andere ontevredenheden. Wanneer een klant ons informeert over een technisch probleem, nodigen wij hen altijd direct uit om de auto te laten controleren, zodat wij kunnen beoordelen wat er aan de hand is en hoe dit het beste kan worden opgelost.
Wij kunnen alleen helpen wanneer de auto daadwerkelijk door ons wordt nagekeken.
Over het ‘afschuiven van verantwoordelijkheid’:
Wij wijzen niemand af. Voor technische componenten die onder fabrieksgarantie vallen, zijn wij verplicht deze via de fabrikant of dealer te laten beoordelen. Dit is standaard procedure bij alle merken en geldt voor alle autobedrijven.

Er is geen enkele grond voor een juridisch traject want de verwarming is gemaakt al duurde het wel even want Tesla had 12 weken wachttijd voor reparatie , dat hebben we voor u kunnen verkorten naar 8 weken. soms is geduld noodzakelijk maar werdt warm beloond.
Wij gaan ervanuit dat u inmiddels prima met u Tesla rijdt want wij hebben niets meer van vernomen.

Team Autosale