Avast Reviews 43.217

4,3

Goede bescherming en je kan je abonnementen delen met 5 familieleden. Men wil wel steeds nieuwe software aan je verkopen en de firma maakt je wellicht nodeloos bevreesd. Bestel echter nooit de "Avast... Toon meer

De Avast internet security werkt prima. Tevens de andere Avast produkten aangeschaft (er is er dan altijd nog wel eentje die je dan nog niét hebt). Zou het bij iedereen aanbevelen, zeker door de att... Toon meer

Inmiddels vertrouw ik al voor jaren lang op Avast. Avast biedt een goede beveiliging. Met de tools, kan je eenvoudig je apparaat goed onderhouden. De Avast tools hebben een overzichtelijke interface e... Toon meer

Een paar weken geleden schreef ik een review over het verlengen van een abonnement zonder te waarschuwen !Hier is goed op gereageerd en naar volle tevredenheid afgehandeld.Ik heb de indruk dat klachte... Toon meer

1. Softwarebedrijf

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Avast Software (www.avast.com), the global leader in digital security products for consumers and businesses, protects over 400 million people online. Avast offers products under the Avast and AVG brands, that protect people from threats on the internet with one of the most advanced threat detection networks in the world. Avast digital security products for Mobile, PC or Mac are top-ranked and certified by VB100, AV-Comparatives, AV-Test, OPSWAT, ICSA Labs, West Coast Labs and others.

4,3

Uitstekend

43K reviews

Is echt veilig en gebruiks gemakkelijk

Is gemakkelijk in gebruik, duidelijkheid en veiligheid, snelle controle uitvoering van inkomende emails, online berichten en spam nummers.
Ook snelle opkuis van overbodige en resterende App inhoud, die de optimale werking van het apparaat verzekerd. Erg tevreden mee.

19 oktober 2025

Alleen snel met geld incasseren

Ik heb blijkbaar jarenlang allerlei verschillende programma's gekocht die zowat allemaal hetzelfde deden. Voor zo'n vijfhonderd euro per jaar voor één pc, jarenlang dus. Als je er eentje opzegt, dan krijg je meteen een aanbieding voor hetzelfde programma dat dan drie keer zo goedkoop is als het programma dat je had! Ik heb ze enige tijd tijd geleden een brief gestuurd (Amsterdam), je kunt ze niet mailen, of ze eens het een en ander wilden uitzoeken voor mij. Nooit geen reactie gehad.

20 september 2025

Lambert,

We waarderen het zeer dat u de tijd heeft genomen om een recensie achter te laten en bieden onze excuses aan voor eventuele problemen die u ondervindt met betrekking tot abonnementen en het proberen deze te minimaliseren. Om dit op te lossen, hebben we contact met u opgenomen met een verzoek om aanvullende details. Zodra we uw reactie ontvangen, zullen we alles doen wat we kunnen om u te helpen. Dank u wel.

Onze sociale ondersteuning wordt verzorgd door Engelssprekende medewerkers die gebruik maken van een vertaaltool.

niet kunnen reageren op de mail van Avast

weer gaat er van alles mis, ik schrijf nu een uitgebreide mail op jullie vraag/verzoek om meer informatie te verschaffen. Wanneer ik doorklik in de door jullie gestuurde reactie is er alleen een mogelijkheid om je naam en telefoonnummer achter te laten, binnen de door jullie gestelde 3 dagen reactie tijd. Het is niet te geloven een button voor meer uitleg, waar om gevraagd wordt is er niet.

11 oktober 2025

Antwoord van Avast

Bedankt voor uw feedback. Onze excuses dat we niet duidelijk waren en geen opheldering hebben gegeven. We hebben uw berichten en contactgegevens doorgegeven aan ons team, dat binnenkort contact met u zal opnemen om u te helpen. Zodra ze contact met u opnemen, zal ons team open staan voor en klaar zijn om uw gedetailleerde uitleg te ontvangen over de uitdagingen en problemen waarmee u te maken heeft gehad. Dank u wel.

Ik had eerst de gratis versie.

Ik had eerst de gratis versie.
Toen premium betaald voor een jaar.
Krijg nog steeds meldingen dat ik premium gratis 60 dagen uit kan proberen en dat mijn computer gevaar loopt en premium kan uitproberen?
Hoe kan dat nou?

26 september 2025

Antwoord van Avast

Bedankt voor uw feedback en voor het nemen van de tijd om een recensie achter te laten. Het klinkt alsof u steeds dezelfde promotionele berichten van Avast ziet. Als de pop-ups te frequent zijn, kunt u uw instellingen aanpassen door de instructies hier te volgen: https://bit.ly/4dcWTPD.

Waarom niet een programma voor alle…

Waarom niet een programma voor alle beveiliging. steeds komt er wat nieuws als de een gekocht is. e je moet steeds anderen codes gebruiken. Ik zit nog steeds met antie traek krijg hem niet geprogrameert.
Kan het niet makkelijker .gr Mia En steeds in het Engels Gewoon Nederlands kan ook.

26 september 2025

Mia,

Het spijt ons te horen dat u moeilijkheden ondervindt met de activering van uw Avast-software en we zijn dankbaar dat u de tijd heeft genomen om ons hiervan op de hoogte te stellen. Om dit op te lossen, verzoeken wij u een direct bericht te sturen via een van onze sociale platforms. U kunt ons bereiken op Facebook via https://bit.ly/4hX7lf3, op X (voorheen Twitter) via https://bit.ly/4nawk1l, of via onze supportwebsite op https://bit.ly/3UBrldG.

Als u het aantal promotionele berichten of aanbiedingen wilt verminderen dat u ziet tijdens het gebruik van Avast, kunt u de instellingen wijzigen door de instructies hier te volgen: https://bit.ly/4dcWTPD

Onze sociale ondersteuning wordt verzorgd door Engelstalige medewerkers die gebruik maken van een vertaaltool.