Toyota Yaris geboekt, Renault Clio gekregen — en dan? Bij het ophalen bleek mijn geboekte Toyota Yaris niet beschikbaar. Zonder overleg kreeg ik een Renault Clio mee — zelfde categorie volgens Avi... Toon meer
Slechte service ervaren bij het inleveren van de auto bij Avis Alicante airport. De jonge dame was op werkelijk op zoek naar "iets" en kwam uiteindelijk met zeer kleine krasjes op de velg die nauwe... Toon meer
Klantenservice is gelukkig wel snel, maar na mijn ervaring snap ik wel alle reviews via Trustpilot hoor. 5 weken wachten op een annuleringscreditering is wel bijzonder lang, waar 5 werkdagen voor staa... Toon meer
Zeer slechte ervaring met Avis via Rentalcars. Na inleveren werden op 3 velgen kleine krasjes geconstateerd die tot een boete van €620 leidden. Op bezwaar maken kwam geen reactie, we voelen ons enorm... Toon meer
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Reserve a rental car from Avis. Latest rent a car deals when you rent at airport or neighborhood rental locations. Save on daily, weekend or long term car rentals.
Verenigde Staten
- www.avis.com
Avis Marbella (vliegveld)
Bij Avis Marbella (vliegveld) een auto gehuurd. Verzekering was all-risk en zonder eigen risico. Bij het inleveren van de auto werd er een kras gevonden (die zat er waarschijnlijk al, maar ik was vergeten van tevoren foto’s te maken) en die moest hij melden. Ik heb aangegeven dat we geen schade hebben gereden en dat verzekering volledig alles dekte. Toen zei hij dat het goed was. Ik moest alleen even tekenen voor vrijgegeven van borg op creditcard. Blijkt bij thuiskomst dat er een bedrag van EUR 250,- is ingehouden op mijn creditcard… die krijg ik waarschijnlijk wel weer terug via verzekeraar, maar je word dus gewoon genaaid waar je bij staat. En zo gaan de verzekeringspremies dus omhoog 😠
Borg
De borg kon niet van de creditcard maar dit moest worden gepind.
Ruim 5 dagen later nog altijd niet retour. Jammer dit.
1000 euro x 5 rentedagen x vele klanten = verdienmodel. Dat mag, maar wees er gewoon duidelijk over.
Bus gereserveerd voor de eerste keer in…
Bus gereserveerd voor de eerste keer in mijn leven. Opgehaald, bleek de navigatie een optie te zijn. Medewerker had hier niets over gezegd anders had ik hem alsnog meegenomen. Na 1 week teruggebracht, helaas met schade (fout van mij) medewerker gevraagd naar procedure, antw: je bent je eigen risico kwijt van 1250 Euro. Vraag: en dat is het? Ja Max 1250 en als de schade minder is krijg je het restant terug. 2 maanden later krijg ik nog een een verhoogd risico aan mijn broek van 250,-. Conclusie, medewerk(st)ers denken niet vooruit, informeren gebrekkig en kennen hun eigen regels niet over de bune brengen. Voor mij nooit geen Avis meer! Kijk a.u.b. naar een beter alternatief, dan maar wat duurder maar dit gun je niemand.
Niet meedenkend, zo jaag je klanten weg
Bij de Avis balie op vliegveld Curacao, kregen wij te horen dat wij een borg moesten betalen anders kregen wij de huurauto niet mee. Onzin, want wij hebben alles afgekocht incl. de borg en dit konden we ook aantonen in ons contract van SunnyCars. Kregen we van de Avis medewerker te horen dat dit niet zo in hun systeem staat en dat wij daarom alsnog borg moesten betalen. Wij gingen niet akkoord en belden SunnyCars op. Vervolgens maakte ze opmerkingen als “het is nu buiten werktijd, niemand neemt nog op” en “straks gaan jullie last krijgen van file” en “het wordt donker en jullie moeten nog een heel stuk rijden in het donker”. Bij het noodnummer van SunnyCars werd er opgenomen en kon iemand de Avis medewerker erop wijzen dat het inderdaad afgekocht is. Maar Avis bleef zeggen dat dat niet in hun systeem staat, dus dat er toch borg betaald moest worden. Hoe klantontvriendelijk en niet meedenkend met de klant! SunnyCars heeft de documenten nog eens aan Avis gestuurd, maar zij ging zogenaamd hier niet over dus dat moest dan wachten tot de volgende dag een ander team ernaar keek. Na nog wat discussie gaf ze met tegenzin de huurauto.
Oppassen dus, mensen! Laat je niets aanpraten!
Niet meer huren via Avis (Budget) rent a car
Via mijn werk een auto geboekt via Avis in Italie. Nadat ik weer terug ben in Nederland krijg ik een brief van Avis (Budget) dat ik een bekeuring heb gekregen en voor het doorgeven van mijn naam aan de Italiaanse politie halen ze 48,80 van mijn visa rekening. Lijkt mij een hoog bedrag voor het doorgeven van een naam. Maar, ik heb geen bekeuring gekregen en Avis weigert meer informatie te geven. Na diverse mails heb ik Visa gevraagd het bedrag terug te halen. Daarna kreeg ik wel een reactie van Avis maar nog steeds alleen maar dat ze admi kosten in rekening mogen brengen. Ik ben het zat. Voor 48,80 ga ik me verder niet gek laten maken maar bij Avis (Budget) ga ik niet meer huren. Had ik maar eerder de overige recensies gelezen!
Auto gehuurd bij Avis Manchester via Booking.com
Auto gehuurd bij Avis Manchester via Booking.com.
Gereserveerde auto niet beschikbaar, andere auto meegekregen. Deze auto had een defecte accu waardoor we de auto niet meer konden openen en onze koffers in kofferbak niet meer konden bereiken. Avis zelf ook niet bereikbaar. Na veel pogingen, ook via de AA, bleek Avis geen reserve sleutel te bezitten. De AA man heeft uiteindelijk de volgende dag de motorkap open gekregen en de accu bleek defect. Customer service van Avis is verschrikkelijk, 5 telefoonnummers die allemaal naar hetzelfde opgenomen bandje leiden. Tot overmaat van ramp blijkt de factuur bijna het dubbele te zijn dan afgesproken. Wij gaan in conclaaf met Booking.com omdat wij via hun de auto gehuurd hebben. 1 ding is zeker wij huren nooit meer een auto bij Avis.
Frauduleze club
Avis heeft 48,80 administratiekosten van mijn creditcard afgeschreven ivm een zogenaamde verkeersovertreding tijdens het huren van de auto. Van een verkeersovertrdering is geen sprake. Wat een frauduleuze club!!!!
Zeer laat met terugstorten borg.
Voor het huren van een bestelbus moest ik maar liefst € 1450 borg betalen. De bus is netjes op tijd ingeleverd en ik kreeg een creditfactuur voor het terugstorten van de borg. Nu 12 (TWAALF) dagen verder en nog steeds geen cent terug. De klantenservice is zeer slecht bereikbaar.
Beste,
Beste,
Ik kwam een dag te laat aan (25.12 ipv 24.12) in het verhuurkantoor van AVIS, omdat mijn eerste vlucht die ik geboekt had was geannuleerd.
Avis weigert om mijn gereserveerde wagen die ik al betaald heb mee te geven omdat ik te laat ben. Ze zeggen dat ze deze al aan iemand anders hebben verhuurd. Zij willen me ook niet verder helpen met een andere wagen. Zelfs bij een kleinere wagen dien ik een opleg te betalen. Hoe komt het dat AVIS zijn woord niet nakomt ? Kunnen ze een wagen die al verhuurd is zomaar nog eens aan iemand anders verhuren ? Wie gaat mij nu terugbetalen ?
En het mooiste van al ik heb een wagen gehuurd zeven zitplaatsen en ik zou eventueel een andere wagen kunnen nemen maar is kleiner en minder luxe en zou 70€ per dag moeten opleggen die denken dat ik achter ben zeker mij nog eens laten opleggen waar ik bij sta ik lachte me kapot zo oplichter dat het zijn ik raad het echt iedereen af om bij Avis of car jet te huren want ze werken samen maar ga nu verder genieten van mijn verlof laat het niet aan mijn hart komen
Is dat ok ?
Kansloos
Kansloos, heb ze zo vaak proberen te bellen op verschillende locaties. Wordt nooit opgenomen.
Elk ander bedrijf is beter
Aftanken bij AVIS Ierland betaal je te duur
Aftanken bij airport AVIS Ierland betaal je zeker € 0.50 per liter duurder als bij de pomp.
Daarbij moet je de gereden kilomers erg controleren anders wordt daar ook teveel op genomen. Bij ons 291 km's. Bij aanmelden voor de huurwagen aan het loket wordt je als 2e hands behandelt.
Ik snap die negatieve reviews niet…
Ik snap die negatieve reviews niet hier.... Ik heb een ideaale ervaring gehad. Initieel een auto nodig gehad in Enschede maar dat had ik niet gered. Men had het omgeboekt naar een locatie in Hilversum. De auto die ik meekreeg was zelfs een upgrade t.o.v wat ik gereserveerd had. Auto schoon van binnen, ding amper 6000km op de klok. 2 dagen mee gereden en een uur later afgeleverd in Enschede was geen probleem. Er waren wat aanvullende kosten zoals extra km's maar dat staat ook gewoon op specificatie als je huurt. De borg (400 euro) was binnen 3 dagen weer retour op mijn credit card.
Gezien de eenvoud huur ik straks weer bij Avis als ik in Nederland weer ben. Top.
Systematische oplichters
Van alle bedroevend slechte car rentals is Avis (en Budget) toch wel de slechtste. Ze lichten hun klanten systematisch op, laten ze ongemerkt teveel betalen of liegen over goedkopere opties.
En de klantenservice doet er vervolgens alles aan om je te laten afhaken.
De rest is ook echt super matig maar Avis moet je echt niet doen!
Borg niet terug
Vijf weken geleden een auto gehuurd van Avis Aruba. Iedere denkbare verzekering me daar laten aanpraten en alles vooruitbetaald incl 200 dollar borg. Het is jammer dat je je niet kan verzekeren tegen oneerlijke praktijken want de borg heb ik nog steeds niet terug.
Op email reageren ze niet.
Dat is kennelijk de manier van Avis om goedkoop het een en ander te kunnen financieren.
Ik huur daar niet meer.
Na bijna 4 weken nog steeds deposit van…
Na bijna 4 weken nog steeds deposit van 1375 euro niet terug. Nog nooit een car rental gehad die zolang deposit niet terug stort.
Huur hier geen auto
Huur hier geen auto! Ze schrijven het huur bedrag 2 x af en reageren op geen enkel bericht met de vraag om dit terug te storten.
Top ervaring!
Wij hebben via TUI bij sunnycars een auto gehuurd voor op Curaçao, bij aankomst moesten wij bij Avis zijn. Borg betaald en het contract ondertekend, dat ging allemaal erg vlot. Binnen nog geen 30 minuten waren wij op weg in de huur auto naar ons hotel. Ook bij afloop ging de auto inleveren erg vlot. Netjes binnen 3 weken onze borg terug ontvangen. 8 dagen daar heerlijk kunnen rondrijden in een Kia Picanto. Kortom een top ervaring mede dankzij de huurauto gehad van het eiland Curaçao. Avis Curaçao heeft er een nieuwe vaste klant bij! Bedankt TUI, bedankt Sunnycars, en bedankt Avis!
Tot volgend jaar. Overigens ben ik wel geschrokken van de vele negatieve recensies hier, maar daar hebben wij gelukkig geen enkele ervaring mee gehad. Zeker een aanrader!
1 Ster is eigenlijk al teveel
1 Ster is eigenlijk al teveel. Geen enkele service!
Waardeloos bedrijf met onaardig personeel geworden
Omdat mijn auto bij de garage zat dacht ik het afgelopen weekend een auto te huren bij Avis Rotterdam ok de kleine op te halen en rond te brengen. Ik heb in het verleden altijd bij hun gehuurd en ben zelfs preferred member geworden. Geboekt via de Avis app en vooruit betaald voor het heel weekend. Prima tot daar aan toe. De drama begon bij het ophalen van de auto. Bij ophalen van de auto bleek alles prima en kreeg ik de sleutel bij a overhandigd. Tot ik werd teruggeroepen en tegen mij word gezegd; oh ja u moet nog €1100 aan borg betalen. Ik heb jaren bij Avis gehuurd en heb dit nog nooit gehad. Ja, leggen ze uit u heeft een internationale boeking (onzin want ik heb via de app in het Nederlands geboekt) en “we zijn overgenomen door Europcar en hebben andere regels”. Nadat ik kenbaar maak dat niet te gaan betalen wordt het borgbedrag verlaagd naar €400. Zonder blikken of blozen. Hoe dat opeens kan is mij een raadsel. Ik zeg nou annuleer mijn boeking maar. “Kunnen wij niet” zeggen ze “moet u zelf bellen naar de callcenter”. Na 20 min in de wacht staan en anderhalf uur proberen uit te leggen dat ik dit nooit heb gehad bij Avis wordt tegen mij gezegd dat ik een volledige restitutie mag. Het is nu dinsdag en nogsteeds hiet het volledig bedrag gerestitueerd gekregen. Ik heb onverhoopt ander vervoer moeten regelen. Uren in de stress gebleven om dit waardeloos bedrijf. Ik zou niemand ooit aanraden hier te huren en ook aan mij zijn een trouwe klant kwijt. Ook belachelijk onaardig personeel.
Trieste bedrijf dit!
Trieste bedrijf dit!! echt waar! nooit meer van mijn leven. Je krijgt de optie om de auto in het weekend te huren maar zondag zijn ze zelf niet op kantoor. Je moet dus de auto inleveren zonder dat er gezamenlijk naar gekeken wordt. Gefilmd bij het ophalen, helaas net niet de onderstel en de onderkant van de bumpers meegenomen. Bij terugbrengen weer gefilmd, alles zonder schade te maken, ingeleverd. krijg ik volgende dag factuur dat er schade is gemaakt! ga ik terug naar filmpjes zie ik dat die schade er al was. En dus geen schade gemaakt door mij. Totaal onvriendelijke mensen daar zitten, luisteren ook totaal niet. Stuur alle filmpjes en foto's op en er wordt totaal geen gehoor aan gegeven. Triest om op zo'n manier geld te verdienen.