Avis Car Rental Reviews 4.754

1,3

Toyota Yaris geboekt, Renault Clio gekregen — en dan? Bij het ophalen bleek mijn geboekte Toyota Yaris niet beschikbaar. Zonder overleg kreeg ik een Renault Clio mee — zelfde categorie volgens Avi... Toon meer

Slechte service ervaren bij het inleveren van de auto bij Avis Alicante airport. De jonge dame was op werkelijk op zoek naar "iets" en kwam uiteindelijk met zeer kleine krasjes op de velg die nauwe... Toon meer

1. Autoverhuur
  2. Auto-accessoire winkel

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Reserve a rental car from Avis. Latest rent a car deals when you rent at airport or neighborhood rental locations. Save on daily, weekend or long term car rentals.

1,3

Zeer slecht

5K reviews

Totaal klant onvriendelijk

Verschrikkelijke ervaring met deze totaal mensonvriendelijke verhuurder.
Omwille van noodgeval met onze wagen waren we genoodzaakt een wagen te huren om van madrid naar belgie te geraken.
Reservering telefonisch ging al verschrikkelijk omwille van de zogezegd engels sprekende hulpdesk die meer klonken als manuel uit fawlty towers !!!!
Uiteindelijk online toch kunnen boeken, 1u45 gereden om dan de wagen (2700€ betaald met visa) niet mee te krijgen omdat er nog 300€ als waarborg moest worden gegeven via een andere visa kaart, die wel op dezelfde naam moest staan :( :(
Dramatische ervaring
Zal de rest van mijn leven zeker altijd negatief zijn tov dit bedrijf.

11 augustus 2023

Een auto gehuurd in Ankara bij avis

Een auto gehuurd in Ankara bij avis. Eenmaal aangekomen bleek dat we belazerd waren! Aangifte gedaan bij de politie. Honderden euro’s verdwenen aan deze bende die meerdere mensen hadden belazerd! Aldus de politie daar..

14 juli 2023

Zeer inflexibele organisatie

Zeer inflexibele organisatie. We hadden reeds online geboekt en betaald met onze MasterCard (>800 euro). Echter, toen we aankwamen moesten we nog een borg betalen + verzekering (rond de 300 euro). Er was intussen een probleem met onze kaart en we probeerden alternatieven, maar er kon niet van de 'company policy' afgeweken worden. Maestro, cash, apple pay, scannen via telefoon, nummer en cvc code geven van een andere kaart, laten overschrijven via Western Union.. was allemaal niet acceptabel. Er moest een kaart op mijn naam fysiek ingestoken worden in het toestel. Hierop hebben we besloten om de auto voor 10 dagen te annuleren. Dit ging niet aan het loket, we konden dit enkel online doen. Waar we de melding kregen dat we niet meer konden annuleren na de afhaaldatum. Ook al konden ze deze auto de volgende dag perfect aan iemand anders verhuren. Ik zou nul sterren willen geven, maar dat gaat helaas niet.

10 juli 2023

Onbeschoft volk

We kwamen aan Funchal , hadden n auto geboekt . Op de naam van mijn vriendin haar man ! Met de zelfde cc !
Kregen de auto niet mee , wilde dan maar nog n keer betalen maar mocht niet . Dus maar bij de buren geboekt .
De man van mijn vriendin belde aviz en kreeg direct 1000 x sorry en ons geld terug ! Maar waar de klacht over ging hoe onvriendelijk ze waren , zo bot en helemaal niet mee denken .
Maar ook tegen n ouder echtpaar , dat hun paspoort kwijt was . Deze werden zonder pardon weg gestuurd zonder hulp , de man was zeker 80 jaar .
Aangezien het eiland t moet hebben van oudere mensen hou ik mijn hart vast voor iedereen die daar n auto huurt .
Echt schandalig .
Vooral de man die er werkte was zo onbeschoft !

11 juni 2023

Zeer slechte ervaring mee

Zeer slechte ervaring mee, afgesproken voor 8 dagen 1200€ autohuur. Inmiddels is er 1822€ van creditcard afgeschreven. Midden in de nacht gebeld geworden door vorige huurder. Was iets vergeten, mijn 06 nr gewoon verkregen via Avis. Op klachten wordt niet gereageerd. Triest bedrijf

29 mei 2023

Klantenservice is gelukkig wel snel, maar daar stopt het bij

Klantenservice is gelukkig wel snel, maar na mijn ervaring snap ik wel alle reviews via Trustpilot hoor. 5 weken wachten op een annuleringscreditering is wel bijzonder lang, waar 5 werkdagen voor staan vermeld. Ik wilde nog terug als ik nieuwe plannen had, maar dat wordt nu een concurrent van AVIS. Tot zover mijn AVIS-avontuur. Maar, voor de medewerkers van de klantenservice, toch bedankt voor de moeite.

1 mei 2023

Schandalige praktijken

De auto is gereserveerd en betaald op naam van mijn partner. Bij aankomst bleek dat hij met zijn creditcard borg moest staan. Maar hij had zijn pincode niet bij zich. Ik kon niet borg staan met mijn creditcard dus we kregen de auto niet mee. We konden hem wel annuleren en opnieuw boeken onder mijn naam. We hadden 850 euro betaald en konden exact dezelfde auto nu huren voor 2250 USD. Er was geen speld tussen te krijgen.

14 april 2023

Nooit weer!

Nooit weer!. Na een prima huur periode blijven ze maar geld afschrijven.. €500, €1300,€400. Als je een melding hiervan maakt wordt je een maand genegeerd. Na die maand is het deels terug gestort zonder sorry of niets. Alleen de melding dat ze een administratieve fout hebben gemaakt. Verschil met wisselkoers mag je zelf voor opdraaien.
Amateurs, prutsers. Sorry zeggen is gratis. Maar zelfs dat kan er niet vanaf. Ik moet betalen voor hun administratieve fouten. Walgelijk

7 maart 2023

Had ik reviews gelezen voordat ik een…

Had ik reviews gelezen voordat ik een auto huurde bij Avis, dan had ik dat nooit gedaan. Mijn man en ik huurden een auto bij Avis in Breda. Tijdens de huurperiode kregen waren we betrokken bij een kop-staart aanrijding op de snelweg. Wij waren aan kop. De auto achter ons raakte wel onze plastieken bumper. Er was een haast niet te zien krasje op de bumper. We hebben het ongeval telefonisch doorgegeven aan Avis Breda. Er werd onmiddellijk de no-claim van €300 van onze credit kaart afgeschreven. Er is niet geïnformeerd of wij ok waren. Toen we de auto de volgende ochtend inleverde bij Avis Breda werd ons gezegd dat er niets gedaan zou worden aan het krasje. We zitten nog altijd (bijna 4 maanden na de aanrijding) te wachten op restitutie van onze no-claim. Emailen met de verzekeringsafdeling van Avis levert zo goed als geen respons op. Ik heb een keer of 4 gemaild en heb 1 keer een respons gekregen. Het lijkt er sterk op dat dit een 'verdien model' is. Heel onsympathiek. Avis - loop er met een zeer grote boog omheen! Ik zal nooit meer een auto daar huren. Als je slim bent, doe je dat ook niet!

12 oktober 2022

Schandalige naheffing

Zeer slechte ervaring met Avis via Rentalcars. Na inleveren werden op 3 velgen kleine krasjes geconstateerd die tot een boete van €620 leidden. Op bezwaar maken kwam geen reactie, we voelen ons enorm genaaid. Dit had ik nooit geaccepteerd als ik bij het inleveren van de auto mee had kunnen kijken (maar ik arriveerde net na sluitingstijd, die overigens een uur eerder bleek dan op de website vermeld). Schandalige manier om klanten uit te kleden.

26 november 2022

Avis balie aan Tel Aviv Airport

Avis balie aan Tel Aviv Airport, zeer onvriendelijke dame die ons meedeelde dat we geen auto konden huren behalve als we een auto uit de luxe-klasse wilden nemen, daar wou ze wel de moeite voor doen maar bleef zeer onbeleefd reageren tegen ons en andere klanten.

Service en klantvriendelijkheid bij Avis is een dikke zéro.

2 november 2022

Doe geen moeite

Er is een absoluut gebrek aan gevoel voor klantenservice bij Avis. Ik had een auto gehuurd en de dagen voor het ophalen, alle stappen ondernomen om in de snelle rij te komen en meteen mijn auto te kunnen meenemen. Ik moest uiteindelijk langer wachten dan de andere klanten en wanneer het dan uiteindelijk aan mij was, zei de persoon achter de balie doodleuk dat het haar pauze was en één van de collega's van de 'Budget' desk - die al een half uur niets te doen hadden - mij wel zouden helpen.
Eindelijk aan mij en dan bleef de persoon aan de balie aandringen op allerlei extra's. Ik dacht nochtans dat ik net daarom de hele snelle service had doorlopen of die indruk had ik alleszins.
Aangekomen bij de auto bleek deze aan de buitenkant nog best smerig te zijn maar aan de binnenkant was hij kraaknet. Bij het aanzetten van het contact, kwam er meteen een boodschap dat de olie moest vervangen worden en de auto een onderhoud moest krijgen. We waren al een uur later dan verwacht door problemen met onze vlucht, dus wilden snel naar onze bestemming.
Grappig genoeg smeren ze nog steeds een navigatiesysteem aan terwijl dit dus blijkbaar standaard in de auto's zit ingebouwd. De auto reed best wel aangenaam maar de boodschap op het schermpje bleef me toch stevig storen. Op zondag werd de boodschap alleen maar dringender en kon ik nog op zoek gaan naar een garage die motorolie verkoopt. Gelukkig toch in een klein dorpje een garage met extreem hulpvaardige verkoper gevonden maar dat was niet hoe ik met mijn 68 jarige moeder mijn zondag wilde doorbrengen. Vakantie is om te ontspannen en niet om mijn bloeddruk de hoogte in te jagen.
Nooit nagedacht om dit na te kijken maar bij het instappen viel mijn oog toevallig op de banden van de wagen. Deze bleken bijna kaal te zijn. Had ik tegengehouden geweest door een politiecontrole, dan had ik waarschijnlijk een nog groter probleem gehad. Om verkeersveiligheid geven ze dus ook niets.
Bij het inleveren werd ik zowat uitgelachen omdat ik van dit alles toch een stevig probleem maakte. De kerel beweerde eerst dat de techniekers wel de lampjes vergeten uit te schakelen waren maar dan had ik er geen volledige fles motorolie hoeven ingieten. Dan zei hij dat het toch normaal was. Bijzonder, ik heb nog geen enkele keer de motorolie in mijn wagen hoeven vervangen en ik leg er toch ook stevig wat kilometers mee af.
De documenten die ik toegestuurd heb gekregen waren in het Engels (een taal die ik best wel machtig ben) en in het Frans. Best een belediging als je nog niet eens de moeite doet om uit te zoeken welke taal je klanten spreken als ze uit een meertalig land komen...
Ik wacht nog steeds op excuses of ook maar enige erkenning van een fout aan hun kant.
Conclusies: ik betaal volgende keer wel een paar honderd euro mee bij een andere maatschappij.

18 augustus 2022

In Houston bij Avis auto gehuurd

In Houston bij Avis auto gehuurd. Werkelijk dramatisch, nog nooit meegemaakt
1e 45 minuten wachten voordat bus komt naar car rental
2e daarna 1.15 minuten in rij voor auto
3e bij halen auto wederom 30 minuten wachten daarna bleek tank leeg en nogmaals 15 minuten wachten
Zal nooit meer bij Avis auto huren

29 oktober 2022

Heb een auto bij avis gehuurd voor 510…

Heb een auto bij avis gehuurd voor 510 euro. Auto na de tijd weer netjes terug gebracht en twee dagen later krijg een naheffing van maar liest 390 euro voor zonder enige toelichting. Kortom huur hier nooit je auto! in eerste instantie lijkt alles goed maar achteraf brengen ze zonder toelichting extra kosten in rekening en kan je ze niet bereiken.

17 oktober 2022

Dolle fratsen bij Avis

Onverwacht een auto gehuurd van Aix-en-provence naar Lille (bij aanvang blij dat we bij Avis terecht konden, naief van ons) met de belofte dat we 's nachts de auto konden binnenleveren en de sleutel in een brievenbus konden achterlaten in Avis Lille TGV station. Na een helse rit van 14u aangekomen in Lille om 01u 's nachts en.... geen boite!!!!
Nadien geen factuur gekregen maar wel teveel aangerekend op de mastercard... een kopij van de factuur opgevraagd en deze sloeg echt alles!!! schandalig!!!! Als klant sta je blijkbaar machteloos, in hun ogen!!
Elke dag gebeld, gemaild --> geen reactie!!!!
Betwisting ingediend bij mijnkaart.be,
Klantvriendelijkheid, service en transparantie: ondermaats!

28 augustus 2022

Quick Pass: een manier om snel veel geld van je afhandig te maken!!

In juni 2022 hebben we in Chicago via EasyTerra een auto gehuurd bij Avis Car Rental (verderop: Avis). Een paar dagen voordat we de auto zouden ophalen op vliegveld O'Hare, ontvingen we e-mails van Avis over een Quick Pass optie. Door de ontbrekende gegevens in te vullen op het Quick Pass formulier zou de afhandelingstijd aan de balie beperkt worden tot het plaatsen van de handtekening en het ontvangen van de autosleutel. Klonk goed, dus zo gezegd, zo gedaan. Bij aankomst verliep alles zoals verwacht, ons contract werd gelijk uitgeprint, er werden geen aanvullende vragen gesteld, ik heb mijn handtekeningen gezet en de autosleutel ontvangen, ECHTER.... de Avis medewerkster had een aantal optionele verzekeringen aangevinkt ZONDER dat we daarom hadden gevraagd, NOCH aan de balie, NOCH eerder via het Quick Pass formulier. Het snel ondertekenen van het contract en meenemen van de autosleutels resulteerde in een rekening die bijna 2x zo hoog was. Pas op met die Quick Pass service van Avis. Het is een manier om snel extra geld van (goedgelovige??) klanten binnen te harken! Waardeloze mentaliteit daar bij Avis! En ja... uiteraard hadden we het contract eerst volledig door moeten lezen voordat we het ondertekenen. Nu waren we via al die extra verzekeringen dubbel en/of onnodig verzekerd en bijna dubbel zo duur uit. De Quick Pass optie van Avis is een manier om klanten die goed van vertrouwen zijn snel veel geld afhandig te maken.

28 juni 2022

Huur nooit een vrachtwagen bij ze als…

Huur nooit een vrachtwagen bij ze als bedrijf zijnde. Want blijkbaar kan iemand met getuigen zeggen dat je iets geraakt hebt en dan brengt avis die schade bij jou in rekening terwijl je niks geraakt hebt. En een reactie ontvangen duurt ook heel lang ben vanaf april bezig heb maand augustus pas wat gehoord. Schandalig dit, geen goed woord over voor dit bedrijf.

2 september 2022

Heb geprobeerd een auto te huren in…

Heb geprobeerd een auto te huren in Skopje, en had een vraag over het oversteken van een landgrens.
Ik kom er niet verder mee na verschillende mailtjes en telefoon pogingen alleen reactie gehad om ene Patrick wel positief te beoordelen.
Maar ik ben nu zover dat ik zelf maar moet bellen naar Skopje.
Ga maar niet verder met Avis
Onklantvriendelijk

31 augustus 2022

Huur hier nooit je auto !

Huur hier nooit je auto !

Ik heb via de Avis site een auto gehuurd in Amerika. De auto was prima, het ophalen en inleveren ging ook prima maar toen....

De auto was volledig vooruit betaald behalve de tablet traveler en een verzekering die ik had toegevoegd, totaal voor 400 euro. Een dag later schrijft Avis 910 euro van de creditcard af en dan is Avis bereiken extreem lastig, maar uiteindelijk wel gelukt.

Nu schrijven ze dat de kosten van de tablet 130 euro zijn en dan nog eens 21,99 per dag !!! en dat ik hiervoor getekend heb bij het ophalen van de auto. Uiteraard is hier niet voor getekend, het bereik van de tablet (wifi) is alleen in grote steden (dus meer dan de helft van de vakantie niet kunnen gebruiken) en ik heb voor vertrek nog duidelijk gevraagd naar extra (verborgen) kosten en die zouden er absoluut niet zijn.

Waarschijnlijk ontvang ik straks weer een excuus van Avis want daar zijn ze dan wel weer goed in maar de problemen oplossen of voorkomen is weer een ander verhaal.

Wees gewaarschuwd en huur nooit bij Avis.

22 augustus 2022

Is dit jouw bedrijf?