Toyota Yaris geboekt, Renault Clio gekregen — en dan? Bij het ophalen bleek mijn geboekte Toyota Yaris niet beschikbaar. Zonder overleg kreeg ik een Renault Clio mee — zelfde categorie volgens Avi... Toon meer
Slechte service ervaren bij het inleveren van de auto bij Avis Alicante airport. De jonge dame was op werkelijk op zoek naar "iets" en kwam uiteindelijk met zeer kleine krasjes op de velg die nauwe... Toon meer
Klantenservice is gelukkig wel snel, maar na mijn ervaring snap ik wel alle reviews via Trustpilot hoor. 5 weken wachten op een annuleringscreditering is wel bijzonder lang, waar 5 werkdagen voor staa... Toon meer
Zeer slechte ervaring met Avis via Rentalcars. Na inleveren werden op 3 velgen kleine krasjes geconstateerd die tot een boete van €620 leidden. Op bezwaar maken kwam geen reactie, we voelen ons enorm... Toon meer
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Reserve a rental car from Avis. Latest rent a car deals when you rent at airport or neighborhood rental locations. Save on daily, weekend or long term car rentals.
Verenigde Staten
- www.avis.com
Avis Nice Schandalig
Wij hebben in december 2019 een auto bij Avis Nice gehuurd voor 3 weken. Onze vakantie was in juli 2020. Door Corona maatregelen is onze vlucht 10 dagen voor het vertrek verplaatste.
Wij hebben bij Avis Nice en Avis Nederland alles aan gedaan om de reservering van de auto ook 1 dag te verplaatsen. Nice AirPort is telefonische absoluut niet te bereiken. Overgestapt op mailen, na 5 mails gestuurd te hebben naar filiaal Avis Nice hebben we helaas nog geen reactie ontvangen. Daarnaast hebben we het ook via Avis Nederland geprobeerd. Maar ook via hun kregen we geen contant met Avis Nice.
Een dag voor vertrek nog geen reactie van Avis Nice ontvangen... we dachten, dan maar “op hoop van gezegen”, en kijken in Nice wel of dit nog geregeld krijgen.
Daar aangekomen hadden we het pech dat we door een zeer onvriendelijk vrouw werden geholpen. Deze was zeer inflexibel en stelde ons voor om voor 1 dag extra huur €250 euro te moeten betalen, terwijl dagprijs op dat moment €25 was! Nadat we een 1 uur met elkaar in conflict hebben gezeten en veel stress ons gekost heeft, zijn we tot een bedrag van €75 voor een extra gekomen.
Kort om.. Avis Nice is op geen enkele manier te bereiken, op de dag zelf probeer ze hun slaatje uit te slaan. Echt schandalig!
schade autoruit als extra verdienmodel
schade autoruit als extra verdienmodel
Als preferred customer heb ik regelmatig een auto gehuurd via Avis maar de ervaring die ik in Alicante heb opgedaan is op zijn zachtst gezegd opmerkelijk. Er was schade aan de voorruit en daarvoor was ik aansprakelijk. So far so good. Naast schade werd mij ook nog een bedrag als behandelingskosten in rekening gebracht. Ook dat kan ik nog begrijpen, alhoewel ik waarschijnlijk voor dat bedrag bij carglass een paar voorruiten had kunnen aanschaffen. Maar daarnaast werd me nog een bedrag in rekening gebracht dat hoger was dan de gehele huursom. Toen ik daar naar vroeg werd mee medegedeeld dat dit schadekosten waren. Heb toen uitgelegd dat deze al apart op de afrekening stonden. Daarna werd mij meegedeeld dat over het schade bedrag ook nog een keer een luchthaventoeslag van 15 % werd gerekend. " het staat allemaal in de overeenkomst" was het laconieke en korte antwoord. Verder geen enkele toelichting. Hoe kan een klant ook zo dom zijn ernaar te vragen. Na mijn vraag met de relevante artikelen waar dat dan stond werd het stil. Afgezien van de stilte een zotte vertoning. Als ik de auto naar een andere locatie had teruggebracht had ik over de schade geen toeslag betaald. En wat zijn dan die extra kosten van schade bij inleveren van een auto op de luchthaven in plaats van ergens anders?
En staat in de toelichting op de voorwaarden niet dat de toeslag een eenmalig bedrag is dat in de offerte is inbegrepen? Door de schade werd de luchthaventoeslag ineens bijna 7 maal zo hoog. Maar wat heeft luchthaventoeslag met schade te maken. Zijn voor schade de behandelingskosten niet al bedoeld?
Dubbele betaling huurauto door AVIS ZA wordt niet terugbetaald
Vorig jaar mei een huurauto voor 3 weken geboekt bij Avis in Johannesburg. Daarvoor een creditcard gebruikt als reservering.
Bij aankomst in Johannesburg bleek de borg te moeten worden betaal met dezelfde creditcard. Die hadden we niet bij ons. Wel een andere.
Baliemedewerkers hebben het huurcontract omgezet naar de nieuwe creditcard. Daarmee ging wel het vroegboek voordeel verloren (150 euro extra!).
Maar wat erger is, feitelijk oplichterij, is dat achteraf is gebleken dat AVIS ook de eerste boeking heeft geincasseerd.
Dus nu dubbel betaald. Vele, vele correspondentie ten spijt heeft AVIS geen terugbetaling gedaan.
Van kastje naar muur gestuurd, van AVIS ZA naar AVIS international, uiteindelijk geen enkele reactie meer ....
En € 900 euro armer.
Boek niet bij AVIS ZA is mijn advies.....
Minimale schade maximale borg kwijt
Minimale schade maximale borg kwijt. Niet aan beginnen.