We kozen voor het merk Thule … Een zeer degelijk en stevig fiets stoeltje - alles voor de veiligheid van ons kleinkind! - licht van gewicht en super handig in gebruik (opzetten, afhalen, ru... Toon meer
Via concurrent chicco bubble nest besteld , maar dit duurde zolang ,pakket was zoek , op advies online gezocht naar winkel in Nederland waar stoeltje in de aanbieding was en snel geleverd kon worden.... Toon meer
Communicatie is goed Er word snel en vriendelijk gereageerd En ze houden contact tot het pakket is bezorgd TOP!!! Pakket 20+kg veel verschillende onderdelen alles was aanwezig was netjes... Toon meer
Ik wacht al een week op mijn Cargo Croozer fietskar. Telefonisch zijn ze niet te bereiken en via de mail krijg je een antwoord terug we antwoorden u binnen 3 a 5 dagen. Ik vrees dat ik mijn geld kwijt... Toon meer
Bij Babyhuys vindt u een uitgebreid assortiment met handige en stijlvolle baby- en andere artikelen van topkwaliteit. Met deze artikelen zijn uw kinderen dan ook verzekerd van zowel comfort als veiligheid. At Babyhuys you will find a wide range of useful and stylish baby products of top quality. With these articles, your baby is therefore assured of both comfort and safety.
De Steenberg 8, 7678CN, Geesteren, Nederland
- +31 85 065 61 11
- info@babyhuys.com
- www.babyhuyswebshop.nl
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Snel geleverd
Snel geleverd.
Product helemaal zoals omschreven en goed.
Super goede service en vriendelijk
Via Marktplaats reageerde ik op een fietsje in beschadigde doos. Er werd door de verkoper snel gereageerd en binnen twee dagen had ik het fietsje in huis.
Bij het in elkaar zetten de volgende dag kwam ik erachter dat er een onderdeel miste. In het weekend stuurde ik hier een bericht over en bijna direct volgde een reactie. Op maandag werd het missende onderdeel al nagestuurd.
Ik ben super tevreden over het contact met Babyhuyswebshop. Ze zijn erg vriendelijk en hebben een goede service. Ik zou hier zeker nog een keer wat kopen!
Prima product en service voor een mooie…
Prima product en service voor een mooie prijs!
Doos was beschadigd
Doos was beschadigd, product niet ,zoals vermeld bij aankoop. Super snel geleverd. Nogmaals dank.
Snelle reactie op vragen en levertijd
Snelle reactie op vragen en levertijd. Blij met het product wat we ontvangen hebben. Een reis bench.
snelle reactie
Ik heb in deze winkel een badspeeltje gekocht, betaald, factuur ontvangen en dat is alles. de goederen zijn nooit aangekomen, de winkel reageert niet op mijn e-mails en ik heb geen terugbetaling ontvangen. er is geen kontakt. Ik raad het niet aan. het zijn oplichters
P.S.
Ik moet toegeven dat de dame me na het invoegen van de mening na een uur terugbelde en haar excuses aanbood voor de situatie. Helaas is het product niet meer te koop, maar ik heb mijn geld teruggekregen en 15% korting op mijn volgende aankoop. De situatie is triest maar snel opgelost door een zeer aardige mevrouw Kayleigh Brummer. Dank je wel en vriendelijke groeten
Heel snelle levering en goede klantendienst
Heel snelle levering. Eén artikel was jammer genoeg in backorder maar ik kreeg snel antwoord van de klantendienst. Er was schade aan een onderdeel van de fietskar maar na enkele dagen kreeg ik reeds het vervangonderdeel. Top!
Heel tevreden!
Heel tevreden. Scherpe prijzen en een hele snelle, keurige levering. Ik had nog een vraag over een product en ik kreeg snel antwoord. Inmiddels heb ik alweer een tweede bestelling geplaatst... Deze winkel is absoluut een aanrader!
Heel tevreden - snelle levering & fijne klantenservice
Heel snelle reactie van de klantenservice na een vraag over een product. Hierna besteld en het product de volgende dag al in huis.
Quinny hubb Zweden
Goede en snelle service binnen 1 week afgeleverd in Zweden.
Snel verzonden en goedkoopst wat wil je…
Snel verzonden en goedkoopst wat wil je nog meer.
Ik heb een step besteld en dat was een…
Ik heb een step besteld en dat was een snelle levering
M aar een punt na ik kreeg geen bevestiging toen ik bestelde met een telefoontje heeft de medewerkster alles geregeld.
Supersnelle levering en goede prijs…
Supersnelle levering en goede prijs voor quinny hubb wandelwagen. Zou hier zeker weer bestellen 🥰
Fijne webshop hebben 2 slaaptrainers…
Fijne webshop hebben 2 slaaptrainers gekocht hond en schaap super snel en fijne klantenservice
Het meest gunstige aanbod van de…
Het meest gunstige aanbod van de Croozer Peppa en snelle levering. Super!
Zeer snelle levering
Zeer snelle levering. Een heel voordelige prijs voor de croozer fietscar.