We kozen voor het merk Thule … Een zeer degelijk en stevig fiets stoeltje - alles voor de veiligheid van ons kleinkind! - licht van gewicht en super handig in gebruik (opzetten, afhalen, ru... Toon meer
Via concurrent chicco bubble nest besteld , maar dit duurde zolang ,pakket was zoek , op advies online gezocht naar winkel in Nederland waar stoeltje in de aanbieding was en snel geleverd kon worden.... Toon meer
Communicatie is goed Er word snel en vriendelijk gereageerd En ze houden contact tot het pakket is bezorgd TOP!!! Pakket 20+kg veel verschillende onderdelen alles was aanwezig was netjes... Toon meer
Ha! We waren opzoek naar een buggy die je makkelijk inklapt zodat het niet veel plaats innam ivm de mooie avonden die komen gaan en wij onze oude al hadden weg gedaan. Tijdens het vergelijken von... Toon meer
Bij Babyhuys vindt u een uitgebreid assortiment met handige en stijlvolle baby- en andere artikelen van topkwaliteit. Met deze artikelen zijn uw kinderen dan ook verzekerd van zowel comfort als veiligheid. At Babyhuys you will find a wide range of useful and stylish baby products of top quality. With these articles, your baby is therefore assured of both comfort and safety.
De Steenberg 8, 7678CN, Geesteren, Nederland
- +31 85 065 61 11
- info@babyhuys.com
- www.babyhuyswebshop.nl
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Mijn advies: koop hier niets!
Wij hebben een aantal maanden geleden een luxe titan plus autostoel gekocht. Een paar maanden na aankoop laat het hoofdkussen los. Klantenservice gemaild en we moeten het zitje zelf terugsturen. We moeten zelf een omdoos regelen, het stoeltje inpakken en terug sturen. Maar hoe dan! Een particulier beschikt toch niet over zulke omdozen? Maar...nee. Aan meedenken met de klant doen ze niet aan bij het Babyhuys. Ook al valt het defecte product binnen de garantie, je bent zelf verantwoordelijk voor hoe het artikel bij de serviceafdeling komt. Zelfs bij zo'n groot artikel als een autostoel.
Wat ik denk? Ze proberen de klant het zo moeilijk mogelijk te maken in de hoop dat de klant, die simpelweg niet kan voldoen aan de eisen van de serviceafdeling, de klacht naast zich neerlegt, de klacht vergeten, of dar het garantietermijn verloopt.
Mijn advies: koop niet bij het babyhuys, ook al zijn ze soms wat goedkoper. Ik wilde dat ik ergens anders mijn autostoeltje had gekocht. Ergens waar ze wél goede service verlenen.
Ingaande op reactie van babyhuys: Jullie zijn de mailtjes voorafgaande aan mijn laatste mail vergeten. De mailtjes waarin aangegeven werd dat jullie mij niet konden helpen met een oplossing voor het versturen. Super fijn dat jullie nu wél meedenken maar ga niet ontkennen dat er eerst een boze mail voor nodig was. Dat is niet netjes.

Antwoord van Babyhuyswebshop
Kinderzitje besteld alleen de sleutel…
Kinderzitje besteld alleen de sleutel ontbrak maar daarna snel opgelost en een nieuwe opgestuurd gekregen
Super snelle levering van de autostoel
Super snelle levering van de autostoel. Deze was goed verpakt en had de beste prijs!
Snelle verzending en prima product
Snelle verzending, prettige communicatie en een heel mooi product!
Een Thule fietskar gekocht bij…
Een Thule fietskar gekocht bij babyhuys. Super snelle levering en goede communicatie. De fietskar is met 50% korting. We zijn al boodschappen wezen doen en een dagje uit geweest. Ook kan de Bariton van mijn dochter in de kar mee naar muziekles. Voorheen moesten veel ritjes met de auto en nu kan het op de fiets. Ideaal. Blij gezin.
Één aanrader.
Na toch wel een paar keer over en weer bellen toch wel een heel goeie service gekregen met een snelle correcte levering. Ik zou hier zeker opnieuw bestellen.
Super kwaliteit en zeer schappelijk van…
Super kwaliteit en zeer schappelijk van prijs en is super snel geleverd ik ben hier content van en ga hier zeker nog meer bestellen is echt de moeite waard om eens een kijkje te nemen op de site
Mima buggy super aankoop
Babyhuys leverde onze nieuwe buggy snel, ook tijdens topdrukte rond blackfriday en Sinterklaas.
De Mima buggy is fantastisch!! Licht, rijdt heel soepel en ziet er mooi uit. Het opvouw systeem is verreweg de eenvoudigste die ik tot nu toe heb gezien.
Croozer fietskar
We hebben een Croozer fietskar besteld met een aantal accessoires. De levering van de fietskar en bepaalde accessoires was heel snel. De fietskar is van goede kwaliteit, dus wij zijn tevreden. Bepaalde accessoires komen nog achter, maar daar was de klantendienst heel duidelijk over. Een tevreden klant.
super service
super service
artikel was niet leverbaar, daardoor andere artikel retour gestuurd. zonder probleem geld retour.
bedankt hiervoor
Reuze goede service
Reuze goede service! Mega klantvriendelijk!
Snelle levering, beste prijs en product in goede orde ontvangen!
Croozer Kalle was stukken goedkoper
De bagagekar Croozer Kalle was stukken goedkoper dan bij andere aanbieders. Snel in huis ondanks dat het uit Duitsland kwam.
Korting
Na een verkeerde prijs, gebeld, en ze hadden gelijk de korting eraf gehaald.
Snelle levering en behulpzame dame aan de telefoon!
Snel geleverd, prima service
Ik was op zoek naar een bagagekar om gemakkelijker te kunnen winkelen met de fiets. Tijdens mijn zoektocht naar die fietskar kwam ik Babyhuys tegen waar de Croozer Cargo Pakko zo'n 120 euro goedkoper was dan bij de meeste andere winkels. Ik heb die dan meteen besteld, en ze is de volgende dag al geleverd. Dat is dus een perfecte service, en dat voor een veel lagere prijs dan bij de meeste andere webshops.
Goede service en snelle bezorging
Waanzinnige korting waardoor ik sceptisch was. Maar ze bestelling werd super snel en keurig bezorgd. Enorm blij met het proces en het product!
Schitterende fietskar
Ik had die fietskar besteld voor mijn zoon. En de volgende dag werd die fietskar bij mijn zoon geleverd. Wat een schitterende fietskar en Babyhuys bedankt
ven het autozitje ben ik heel tevreden , zou het iedereen aanraden voor de veiligheid van je hond en van onszelf
ik heb er goede beoordeling van , goede producten en snelle levering , alles heel correct.
ik ben heel tevreden.
ik wacht nog steeds op een beschermhoes…
zij hadden iets over het hoofd gezien maar wel een oplossing gevonden, het regenhoes voor onze hondenkar was er snel