4 Pirelli banden besteld voor de Cupra VZ 310 pk, type, na drie dagen geleverd in uitstekende staat, de ventielen kwamen apart in een enveloppe per post. Alles is inmiddels gemonteerd en uitgebal... Toon meer
Fantastische ervaring bij DHZ in Hilversum! Ik was ruim vóór de afgesproken tijd aanwezig en werd meteen geholpen. Het team is supervriendelijk, de service verliep soepel en de banden zijn perfect gem... Toon meer
Ik had 4 nieuwe banden besteld. Helaas was foutje gemaakt en was 1 band van ander merk/maat geleverd in de verpakking. Dit was pas opgemerkt na montage. Ik heb toen goede band besteld en Bandenconcurr... Toon meer
Keurige jonge man,die je vriendelijk ontvangt en behandeld als klant .En alles netjes uitgelegt wat hij gaat doen.Echt een aanrader om bij deze Bandenhandel Gelderland aan de koopvaardijweg in Nijmege... Toon meer
Banden kopen is vaak verwarrend. Te veel keuzes, onduidelijke prijzen en het gevoel dat je makkelijk teveel betaalt. Wij dachten: dat moet anders kunnen. BandenConcurrent is er voor iedereen die op zoek is naar duidelijkheid. We geven begrijpelijk advies, tonen eerlijke prijzen en zorgen dat je eenvoudig een montagepartner in de buurt vindt. Geen verkooppraatjes, gewoon goed geholpen worden. Natuurlijk gaat er ook weleens iets mis. Soms loopt een levering vertraging op, of sluit een montage-afspraak niet goed aan. We lossen dat zo goed mogelijk op. Niet alles gaat perfect, maar we luisteren, reageren en leren ervan. Ruim 20.000 klanten geven ons gemiddeld een 4,6. Daar zijn we blij mee. Want uiteindelijk draait het voor ons om vertrouwen—en daar werken we elke dag aan.
Hurksestraat 64, 5657 EA , Eindhoven, Nederland
- team@bandenconcurrent.nl
- www.bandenconcurrent.nl
Heeft 96% van zijn negatieve reviews beantwoord
Zeer goede prijs kwaliteit verhouding
Zeer goede prijs kwaliteit verhouding. Makkelijk zelf plannen van afspraak
Gebruiksvriendelijk website
Gebruiksvriendelijk website, banden zijn makkelijk te zoeken en te bestellen.
En zeer voordelig!
Goed ingevoerde chatbot…
Zelden zo'n goed ingevoerde chatbot meegemaakt! Het advies was bij iedere stap to-the-point en de antwoorden kwamen razendsnel. Hiermee kon ik een zorgvuldige afweging maken.
👍🏻op tijd en het bandenbedrijf heeft de banden prima gewisseld
👍🏻prima bezorging wel een dot code uit 2023
Das dan weer jammer. Het is 2026.
Geen klantenbinders!
Geen klantenbinders!
Banden besteld met aanbieding, betaald bevestigingsmail. Echter na 9 dagen nog geen update over track&trace. Via Tim (AI) gemeld, volgende dag antwoord: banden zijn zoekgeraakt, we storten geld terug.
Dus eerst zelf moeten melden en dan een excuus maar niet eens een alternatieve aanbieding.
Jammer, maar hier zijn cursussen voor :)

Antwoord van BandenConcurrent
Snel en makkelijk banden bestellen
Fijne overzichtelijke website om makkelijk en snel goede banden te bestellen.
Ik vond de website goed
Ik vond de website goed, de prijzen waren redelijk en de service goed.
Goede prijs en snelle levering…
Goede prijs en snelle levering topkwaliteit banden
Aankoop en communicatie goed te volgen.
Aankoop en communicatie goed te volgen.
Aandachtspunt. Aangeven of je met een camper bij de garages terecht kan. Liep hier wel tegen aan.
Prijs is goed vergeleken bij de concurrentie
Prijs is goed vergeleken bij de concurrentie. Auto rijd weer prima . Geen trillingen meer in het stuur. Wel iets later uitgevoerd omdat de banden nog niet binnen waren.
Vriendelijk en behulpzaam geholpen.
Banden snel geleverd bij Niessink in Vaassen.
Vriendelijk en behulpzaam geholpen.
Ze hebben de X5 op de brug gezet en gelijk een gescheurde hoes en een draagarm vervangen. Auto rijdt met 4 nieuwe banden en die andere reparaties weer als nieuw!
Kortom, ik ben een tevreden klant
Jan van B. Epe
Oude banden voor nieuw verkopen
30 juni 2026 Online 4 stuks Radar Dimax Classic 155/80 R15 banden besteld
7 juli 2026 Banden ontvangen met een productiedatum van 2 jaar geleden. Bij montage op velg heeft een band uit de set van vier een bobbel in de zijkant.
7 juli 2026 Online ondeugelijke band aangemeld en vragen lijst ingevuld.
Toezegging Banden Concurrent Servicecenter om binnen twee dagen een inhoudelijke reactie komt om tot een oplossing te komen.
13 juli 2026 Automatisch gegeneerde email ontvangen met nog 9 meer vragen over de ondeugelijke band waarbij er ook 4 fotos van de band moeten worden aangeleverd.
16 juli 2026 Werderom niets vernomen ondanks de toezegging binnen twee werkdagen terug te komen.

Antwoord van BandenConcurrent
Een tevreden klant
Gewoon goed en Garage Voorne heeft ze netjes gemonteerd
Makkelijke site en goed service
Makkelijke site en goed service
Hell good ik blij
Bestel vaak bij bandenconcurent En…
Bestel vaak bij bandenconcurent En goede banden zijn voor goed belang En bijna geen ene band is slecht anders worden ze niet verkocht Goede service en betaalbaar Blijf hier altijd terugkomen
de site was overzichtelijke nam een…
de site was overzichtelijke nam een zorg uit handen. Vanzelf kwam ik bij een overzicht met servicebedrijven in de buurt met prijzen die de banden kunnen verwisselen en met een druk op de knop was er een afspraak geregeld. De banden worden gelijk daar afgeleverd zodat ik ook niet thuis hoef te blijven voor de bezorging. Dus lekker vlot en straks met nieuwe bandjes de route du solei op. Zin in!