Ik weet het niet zeker, maar ik krijg ongewenste emails toe van een incassobureau dat ik aan jullie BG lotterij staat er in vermeld geld moet,ik ken jullie niet eens en heb nog nooit meegedaan.
Tegen beter weten in een paar gratis loten laten aansmeren. Opzeggen kon iedere dag. Probeer maar eens. Of per brief of via een oeverloos telefonisch contact, ondanks de verwijzing naar electronische... Toon meer
Verschrikkelijk oplichtersbedrijf. Ten eerste perongeluk ingeschreven omdat ik blijkbaar gratis 20 euro ofzo zou krijgen, maarja eigen schuld. Over de komende paar maanden meerdere keren... Toon meer
Bijna alle loterijen dus ook de bankgiroloterij hebben nu een manier gevonden om op een voor hun goedkope wijze jou een gevoel van winnen te geven.....Met die zogenaamde fysieke mooie prijzen. Nu weer... Toon meer
Iedere maand kans op meer dan honderdduizend prijzen. Win meer, beleef meer met de BankGiro Loterij!
Van Eeghenstraat 70, 1071 GK, Amsterdam, Nederland
Medewerkers aan de telefoon bij de afdeling ‘lot opzeggen’ liegen herhaaldelijk over voorwaarden, over afspraken die vastgelegd zouden zijn in het systeem - de maand februari gratis meespelen- en die dan niet zwart op wit worden opgestuurd. Als ik vraag waarom de emails afwijken van wat is afgesproken, zeggen ze dat de mails allemaal standaard zijn, en dat ik me geen zorgen hoef te maken, want in ‘het systeem’ staat het wel goed genoteerd.
Maar dan: Afspraken worden niet nagekomen, geld voor februari wordt ongevraagd toch afgeboekt en als ik wil opzeggen, dan zegt een medewerker van afdeling ‘lot opzeggen’ dat hij ‘in het systeem’ ziet dat mijn lot sowieso per maart zou stopgezet. Maar een medewerker klantenservice, waarnaar hij mij verwijst, want hij kan me zogenaamd niet helpen, zegt dat ze dat niet kan zien in het systeem en dat het gewoon doorloopt, tenzij ik het per maart stopzet. Wie heeft er nou gelijk? Ik weet het niet, en vertrouw dus geen van beiden.
Ik heb de incasso per direct geblokkeerd, en heb geëist per direct uit hun database verwijderd te worden — en niet pas per 1 maart, en dan moeten toekijken hoe ze toch nog gaan proberen om geld van mijn bank af te schrijven, of mij een aanmaning te sturen voor het bedrag over de deelname van februari.
Als zij hun afspraken niet nakomen, dan breken zij het contract. Als zij beloftes doen, en niet nakomen, dan breken zij het contract en het vertrouwen in de medewerkers aan de telefoon. Als zij het gesprek niet prettig vinden, en mij niet kunnen doorverbinden naar een manager, dan verbreken zij de verbinding. Daarvoor moet niet ik de penalties ontvangen, maar de loterij. Ronduit schandalig. Ik overweeg om deze gang van zaken te melden bij de kansspelautoriteit.
Ik speel al jaren mee en nog nooit een echte geldprijs gewonnen.
Nu wil ik opzeggen maar dat is enorm moeilijk. ik zie dit als een ontmoedigingsbeleid.
De dame die ik uiteindelijk aan de lijn kreeg was erg aardig, maar probeerde me op slinkse mannier toch de loterij door te laten zetten.
Als je wil opzeggen nemen ze de telefoon niet op 15 min in de wacht gezeten daarna de incassomachtiging geblokkeerd bij de bank dat werkt goed
Via een bestelling een gratis kraslot van de bankGiroLoterij gekregen. Gegarandeerd een “geld bedrag” stond erop. En... direct welk geldbedrag ik zou ontvangen .....
Wat een oplichters..... eerst toch wel lid worden anders niks geen geldbedrag. Mensen gooi direct zo’n kraslot in de prullenbak . Oplichterij is het.
Opzeggen een ramp en idd een dagtaak,had 2 loten, in juli 1lot opgezegd ,bevestingsmail gehad ,september ging goed ,1lot afgeschreven en daarna gewoon weer 2 loten per keer afschrijven ,ben er klaar mee🤮
Hier nummer zoveel in de rij van mensen met een slechte ervaring. Ik heb 28 jaar (jawel, achtentwintig jaar) meegespeeld en geen stuiver gewonnen. Niets, nul, noppes. Heb daartoe opgezegd (wat al een hele toer is, je moet letterlijk graven en zoeken hoe je dat moet doen, staat bij andere loterijen zelfs bij de veel gestelde vragen) en toen kreeg ik ineens een doosje met goedkope gezichtscrème en andere troep. Toen kon het blijkbaar wel. En oh ja, ik kon ook nog plotseling een gratis kookboek op laten sturen. Daar ben ik niet eens op in gegaan. Vreselijke toko, ik speel daar NOOIT meer mee!
let op met je zogenaamde winnend lot als je alles invult om je prijs in ontvangst te nemen .ben je meteen lid om mee te spelen .dus gewoon
Vreselijke organisatie.... Opzeggen is een dagtaak. Wat een oplichters.
In eerste instantie door een vrouw in Blijdorp van de Bankgiro voor de gek gehouden, ze vertelde over de aanbieding en dat ik de dierentuin ermee steun, prima erin mee gegaan. Later zag ik dat er 28 euro werd afgeschreven terwijl deze dame mij vertelde dat ik 2 loten voor 14 zou krijgen wat dus niet het geval was. Hierover gebeld met Bankgiro, zij boden hun excuses aan want wat die dame zei klopte niet en legde mij duidelijk uit hoe het zat, vroeg of ik wilde opzeggen en zo doende gedaan. kreeg de 28 euro binnen 3 dagen netjes terug betaald en kreeg nog 20 euro van het welkombedrag er wel nog bij later.
Op advies van mijn moeder wel nog tijdje mijn rekening in de gaten gehouden dat ze niet bleven afschrijven, dit hebben ze niet gedaan! was hier ook verbaasd over aan de hand van de reviews die ik heb gelezen.
Hebben mij hierna nog wel 1 keer gebeld een maand later om mij alsnog over te halen maar na een directe ''nee bedankt heb geen interesse'' gingen ze niet proberen het door te duwen.
Op zich heb ik een prima ervaring met het opzeggen gehad en was alles snel en netjes opgelost.
Nog nooit ben ik lid geweest bij de bankgiroloterij, maar ontvang al jaren hun,aan mij persoonlijk geadresseerde post! Hierover heb ik gebeld omdat ik het stalking vind. Ze beloofde mij dat ze niets meer zouden sturen!
Al die natuur die vernietigd wordt qua bomen,nodig voor t papier! Schandalig deze stalking#
Ik snap dat ze graag hebben dat je blijft spelen, maar het is een beetje smerig om dat voor elkaar te krijgen door opzeggen zo moeilijk mogelijk te maken...
te veel 59 per maand door U mijn bankrekening afgetrokken moet 28 euro per maand moet snel terug naar bankrekening betalen .ik heb probleem veel te kort op bankrekening vast 28 per maand
postcode ook
Ongelofelijk, dat museums hieraan meewerken. Ik word aangesproken door een dame die vertelt dat ze vandaag een zeer speciale aanbieding hebben. Nadat ik eerst nee zeg, vraagt ze waarom ik niet mee wil doen, want je krijgt niet alleen zelf die twee gratis loten, het museum ontvangt ook nog eens een paar euro per lot. Ik zit nergens aan vast, hoef alleen maar de loten te activeren. Na al mijn gegevens afgestaan te hebben (naar mijn idee wel erg veel gegevens om een gratis lot te kunnen aanbieden - ik zeg nog: volgens mij is dit in strijd met de GDPR wat u allemaal vraagt - maar ja, je geeft ze toch maar, zodat het museum die paar euro ontvangt - een bedrag dat ze goed kunnen gebruiken in deze barre tijden), komt eindelijk de aap uit de mouw: "U kunt uw gratis loten activeren en daarna tot wederopzegging bla bla bla". Wat een achterbakse colportagemethode zeg: eerst glashard beweren dat het alleen maar om twee gratis loten gaat en dat je echt daarna niet gebeld gaat worden om lid te worden. Nee, natuurlijk niet, want als je hierin trapt zit je al meteen aan maandelijkse deelname vast, tenzij je het meteen opzegt. En ik lees hier dat dit verschrikkelijk veel moeite kost en meestal niet lukt binnen een maand. Maar ondertussen heeft mevrouw haar premie waarschijnlijk al binnen. Ik dacht eigenlijk dat banken er alles aan moesten doen om oplichters uit hun klantenbestand te weren. Deze firma is daar blijkbaar van vrijgesteld en mag gewoon gebruik maken van de "goede naam" van banken om hun bedriegerij uit te kunnen blijven voeren. Onvoorstelbaar, ben er een dag later nog steeds kwaad over!
Het is al honderd keer gezegd, maar hier nog één keer: oplichters. Doen letterlijk het tegenovergestelde van wat ze zeggen. Opzeggen kostte me een telefoontje van 20 minuten en alsnog schrijven ze geld af van mijn rekening. Bizar dat dit gewoon kan in een land waar we niet meer op straat poepen.
Altijd valse aanbiedingen en zogenaamde gratis loten. Nergens staat vermeld dat je verplicht een betaald lot gaat afnemen. Dit zie je pas in de laatste fase bij het activeren van je "gratis" aanbieding. Niks gratis dus !! Maar je zit er wel aan vast.
Ben lid geweest, Ook dan wordt je nog steeds op allerlei manieren slinkse achtervolgd om je nog en lot te verkopen. Prijzen daar heb ik tijdens mijn jarenlange lidmaatschap nooit iets van gemerkt. een bedankje trouwe klant ook niet. Alleen maar pogingen tot het aansmeren van nieuwe betaalde loten onder het mom dat ze een cadeau aanbieden.
Ze vertellen letterlijk een ander verhaal dan wat er gaat gebeuren. Zowel in het museum als daarna aan de telefoon als ik nogmaals bel om te checken of ik goed begrepen heb. Ik doe mee om het museum te steunen. Zit dan verplicht aan nog een maand vast, anders krijg ik de cashback actie niet. En schrijven ze me doodleuk ook nog in voor een kerst actie waar ik helemaal geen toestemming voor heb gegeven!
Klanten worden gelokt met terugbetalen van eerste loten, maar dat gebeurt nooit
Tegenwoordig kun je niet meer veilig naar een museum in Nederland. Als je binnenstapt, loop je het risico om iemand van de bankgrio lotterij tegen te komen. Ze zijn niet goed herkenbaar. Je denkt dus eerst dat het om iemand gaat die bij het museum werkt. Het tegenovergestelde is waar. Het is iemand van de BankGiro Lotterij die je een VIP kaart probeert aan te smeren op opdringerige en intimiderende wijze. Je komt van die persoon maar niet af. Geen manier om het ingestudeerde verhaal te onderbreken en weg te lopen. Na zo'n 5 minuten (die voelen als 20) komt er eindelijk de vraag of je geïnteresseerd bent in die magische kaart. Hou je maar vast als je "nee" zegt. Dan is de medewerker van de BankGiro Loterij ineens alles behalve vriendelijk en krijgt je een ondervraging als bij het politiekantoor waar je gewetenstoestand wordt besproken. "Waarom wil je het niet? " "Dit en dat kan ook met die kaart. Wil je het dan nu wel?" "Wil je je cultuur en musea niet helpen door deze moeilijke tijd? " "Ben je ervan bewust dat sommige musea het misschien niet kan redden als je weigert? " "Wil je het nog steeds niet?"
Na verantwoording te hebben gegeven aan je weigering waarbij de medewerker steeds agressiever wordt, mag je weg zonder de minste uiting van beleefdheid. Je wordt ook niet eens meer in de ogen aangekeken.
Het is echt een heel erg nare manier om te beginnen aan een museumbezoek. Ik zou bijna gewoon weg willen lopen.
Dat musea hier medeplichtig van zijn...
Uit ervaring weten ook velen dat je nooit aan zoiets moet beginnen. Het zou super makkelijk zijn om op te zeggen maar dat is natuurlijk niet zo. Die VIP kaart word je verkocht als een cadeau maar dat is een molensteen die om je nek hangt.
Ook hier “gratis loten” meteen paar dagen erna gebeld, ik wil het meteen opzeggen. Dat was goed ( nou ja, na paar keer herhalen dat ik het echt niet wilde). Toch weer afschrijvingen geprobeerd. Blij dat ik bij Bunq zit, daar moet je automatische incasso’s accepteren. Normaal niet handig, nu een uitkomst!
Ook telefonisch lang in de wacht.
Wat een oplichters! Ik ging naar de Nieuwe Kerk in Amsterdam en daar stond een verkoper van de Bankgiro loterij die mij beloofde dat als ik 2 loten zou kopen voor 1 maand, dat ik 20 euro per lot terug gestort zou krijgen en dat ik er geen geld op zou verliezen en elk moment kan opzeggen. Inmiddels zijn we een maand verder en is er 3 keer 28 euro afgeschreven van mijn bankrekening (totaal dus 84 euro!). Blijkbaar speelde ik automatisch mee voor november en december.... zonder dat je daarmee akkoord gaat en deze informatie is zelfs nergens te vinden in de emails die ik heb gehad. De verkoper heeft mij bewust verkeerde informatie gegeven. Belachelijk! Het enige pluspuntje is dat ik na mijn klacht goed werd geholpen door de Bankgiro klantenservice (optie 4 in het keuzemenu) en worden december en november terug gestort... tenminste dat moet ik nog zien. Maar wat een nare ervaring was dit. Ik merk dat ik niet het enige slachtoffer ben en vanaf nu associeer ik Bankgiroloterij met "oplichters"