BankGiro Loterij Reviews

1,3

Ik weet het niet zeker, maar ik krijg ongewenste emails toe van een incassobureau dat ik aan jullie BG lotterij staat er in vermeld geld moet,ik ken jullie niet eens en heb nog nooit meegedaan.

Tegen beter weten in een paar gratis loten laten aansmeren. Opzeggen kon iedere dag. Probeer maar eens. Of per brief of via een oeverloos telefonisch contact, ondanks de verwijzing naar electronische... Toon meer

Verschrikkelijk oplichtersbedrijf. Ten eerste perongeluk ingeschreven omdat ik blijkbaar gratis 20 euro ofzo zou krijgen, maarja eigen schuld. Over de komende paar maanden meerdere keren... Toon meer

Bijna alle loterijen dus ook de bankgiroloterij hebben nu een manier gevonden om op een voor hun goedkope wijze jou een gevoel van winnen te geven.....Met die zogenaamde fysieke mooie prijzen. Nu weer... Toon meer

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Iedere maand kans op meer dan honderdduizend prijzen. Win meer, beleef meer met de BankGiro Loterij!

Houd rekening met het volgende

Zeer slecht

29 februari 2024
Logo BankGiro Loterij

Antwoord van BankGiro Loterij

Hallo Mandy,

De BankGiro Loterij bestaat inmiddels niet meer. Dit bericht kan niet van ons afkomstig zijn.

Maria l VriendenLoterij (voorheen BankGiro Loterij)

walgelijk

win ik eindelijk een boek in juli wat ik 2 oktober pas zie en nooit iets ontvangen ik ga gelijk van de week opzeggen want waarom doe je mee iedereen wil iets winnen en als je het dan niet krijg word ik daar erg misselijk van

2 oktober 2022

Opzegdrempels (hordes)

Opzegdrempels (hordes)

Ik schrijf echt nooit een review maar voor deze partij maak ik graag een uitzondering.

Om het geluk te trotseren besloten we vorig jaar 1 jaar mee te doen aan de Bankgiroloterij nu Vriendenloterij (1 pot nat).

Na 1 jaar tevergeefs lid te zijn geweest wilde ik ons ''winnende'' lot opzeggen. Over het opzeggen is niks te vinden op de website of in de ''vragen sectie'' en dit kan uiteraard ook niet via je account.. goh. Ik zeg opzeg drempel nr. 1.

Uiteindelijk een telefoon nummer gevonden, dan deze maar bellen. Je krijgt een keuze menu waar je o.a. de keuze krijgt om één of meerdere loten op te zeggen. Nou dit kies je dan natuurlijk want je wil opzeggen, ik dacht nog nou dat valt wel mee zou het dan toch eenvoudig zijn? Vervolgens hang je dan zo'n 15 minuten in de wacht want het is ''zo druk en wachtende voor u'' blijkbaar zeggen er onwijs veel mensen op uhum... iets met opzeg drempel nr. 2.

Maar lieve Lotgenoten schroom niet, uiteindelijk wordt je geduld beloont! Je krijgt je een overenthousiaste medewerker aan de telefoon die een Master heeft in ''overtuiging''. Deze probeert op talloze manieren je ervan te overtuigen niet op te zeggen... (SPOILER ALERT)

Bedankt voor het steunen van de goede doelen, 40% van uw inleg gaat hier naar toe, u heeft de wereld beter gemaakt. Vervolgd door winkansen, prijzengeld, hoeveelheid trekkingen, statistieken, statistieken van de statistieken, rekenvoorbeelden, extra win kansen, extra trekkingen, etc.. Klinkt geweldig maar ik wil gewoon opzeggen... Maar er is meer! Jawel maar liefst 1000 euro per uur 24/7 365 dagen per jaar stel je eens voor hoe geweldig het leven kan worden wanneer je lid blijft en misschien wel wint. De placebo effecten en excuses vliegen om je oren en ze proberen echt een gesprek aan te knopen om op je in te praten. Ondertussen heb ik meerdere keren vriendelijk aan gegeven dat ik het geweldig vind maar gewoon wil opzeggen maar dan krijg opzegdrempel nr. 3!

Nummer 3 denkt u? Jawel de al zo machtige VRIENDENPUNTEN (nooit van gehoord maar goed) en je raad het nooit maar deze trekking is over al 3 maanden en dan kan je tot wel 140.000 euro winnen met de punten die u al heeft gespaard! Deze punten laat je toch niet liggen?! Je wordt ondertussen verleid tot een dialoog met vragen zoals ''wat zou je daar mee doen'' een fijne vakantie en stel je eens voor een nieuwe auto...o.i.d.. Maar goed ik ben op een missie dus het antwoord is; Nee, bedankt ik wil gewoon opzeggen.

Dit kunt u toch niet laten liggen meneer!? Wederom geen interesse ik wil opzeggen... Maar wat als u die punten die u heeft opgebouwd laat liggen??? Deze zijn geld waard! Antwoord: dan heeft uw organisatie extra winst, ik wil opzeggen!

Opzeg drempel nr. 4 (Gaat hard he? we zijn er bijna).
Ze weet het goed gemaakt ik krijgt 1 maand gratis dan kan ik na de vriendenpunten trekking over 3 maanden altijd nog opzeggen toch...? IK WIL OPZEGGEN!! Maar waarom dan? Ik wil mijn maandelijkse kosten omlaag en gewoon opzeggen dat lijkt me nu toch wel duidelijk!?

De vrolijkheid verdwijnt en je krijgt het juridisch NAW (naam adres woonplaats) gepeupel, verificaties en bevestigingen met de bijbehoren opnames om op te zeggen. Als je blijft hangen kan gebruik maken het recht van verzet (telemarketing ellende) zodat ze je niet meer mogen bellen, dit moet je echt doen als die andere reviews mag geloven!

Alom ruim 35 minuten verder en MISSIE VOLBRACHT (tenminste dat moet nog blijken als er niet meer geïncasseerd wordt want dat gaat ook nog wel eens fout zo te lezen).

Nu denk je wat een verhaal!
Nou inderdaad en ik sta vrij sterk in mijn schoenen maar het dwingende en de moeite die je moet doen met de vele ''opzegdrempels'' en verleidingen die worden opgeworpen zijn echt rondom schandalig! Dit is gewoon geld aftroggelen van mensen en voelt als oplichting. Het zou verboden moeten zijn!

Lid worden kan met 2 muisklikjes of 1x een ja uitspreken maar opzeggen...NEE dat gaat niet zo gemakkelijk. Mensen moeten gewoon normaal kunnen opzeggen zonder al die push sales, schuldgevoelens en roze wolken theorieën. Zeker mensen die hier gevoelig voor zijn maken echt geen schijn van kans. Smakeloos dat al die ''bnrs'' zich verbinden met deze organisaties, het zal wel een flinke boterham opleveren voor ze.

Kortom, heb jij moeite met het bovengenoemde opzegtraject of geen schoenen met 10kg lood erin? Gebruik dan een opzegbrief en betaal een paar euro voor een aangetekende brief (via diverse websites verkrijgbaar). Dit scheelt je ook een hoop frustratie en nuttige tijd.

Mening; ben je nog geen klant, blijf hier vandaan! Stop je geld ieder maand in een pot en trek die leeg met oudjaarsavond. Dan ben je altijd een winnaar!

Bedankt voor het lezen!

20 januari 2022

Lijkt op oplichting!

Ik was lid van de BankGiro loterij, de site navigatie was elke keer weer lastig. Ook vooraf betalen en een maand later pas de uitslag vond ik apart.
Maar het totale gebrek aan communicatie heeft mij doen besluiten om te stoppen. Ik moest op TV zien dat ik niet meer mee speelde met de bankgiro loterij, maar met de vriendenloterij. Die laatste heb ik altijd tenenkrommend te gevonden. Bij het opzeggen werd er nog een maand gratis meespelen aangeboden, maar dan moest ik weer een maand later opzeggen, iets wat niet makkelijk gaat. Ook kan ik sinds september de uitslagen van de bankgiro loterij niet meer online bekijken en moet ik elke maand bellen voor de uitslag, want dat zullen ze niet even mailen als je niet meer lid bent van de nieuwsbrief.
Ze weten al 3 maanden heel snel te vertellen dat ik niks heb gewonnen, alsof er helemaal geen trekking is geweest.
Ik krijg het idee dat het een grote oplichtingsbende is geworden. Na opzegging schrijven ze een maand later nog steeds geld af voor de kersttrekking, terwijl ik toch heel duidelijk was dat november de laatste maand was (het was zelfs extra opgenomen). Weer moeten bellen om nogmaals op te zeggen en het geld gestorneerd. Niet intrappen dat hele vriendenloterij en Bankgiro oplichting!

14 december 2021

Aangesproken in een museum

Aangesproken in een museum. Of ik en mijn vriendin 2 gratis loten willen om musea en cultuur in het algemeen te steunen. Opzeggen wanneer we willen. Oké, klinkt goed,doen we. De trekking is een paar weken later. Ik denk, we zien wel wat de uitkomst van de trekking is en daarna zeggen we op. Wat doen ze nou, voordat de trekking is verlengen ze snel alvast voor de volgende trekking. Dat zijn 2 loten die je moet betalen en oja, ze voegden er ook nog even snel een herfstklapper van 60 euro aan toe. Das al iets van 85 euro van mijn rekening af. Daar hebben ze nooit iets over gezegd. Wat ze ook doen is snel nadat je die gratis tickets hebt gehad opbellen om te vragen hoe de service was Enz Enz. Dus nog voordat je moet betalen vragen ze je over je ervaring in het museum. Dat was prima natuurlijk want toen wist ik nog niet dat ik genaaid ging worden. Zo komen ze aan goeie reviews. Nadat ik genaaid werd bel ik ze op. De vrouw aan de lijn kon alleen maar zeggen, tja je kon op elk moment opzeggen hoor. Dat slaat toch nergens op. Wie zegt er nou op voordat de uitslag van zijn tickets bekend is. Oplichters.

16 november 2021

Bankgiro loterij met 2 gratis loten via…

Bankgiro loterij met 2 gratis loten via ING, meegespeeld, 2 maanden met 1 lot zou het zijn. Na 1maand heb ik al online opgezegd, nu ineens al 2 maanden word er geld van me rekening geïncasseerd door Vriendenloterij, waar ik nooit iets mee te maken heb gehad. Blijkt dat ze zijn samengegaan, lekker terugboeken en blokkeren.

28 september 2021

Geen ster waard

Zelf vind ik dat ze geen ster verdienen. Ik moest 20 min in de wacht rij staan om überhaupt iemand te spreken om mijn lot stop te zetten, om vervolgens er achter te komen dat ze dit uiteindelijk niet hebben gedaan. Ik heb ze uiteindelijk maar geblokkeerd, want dit is de enige manier om van ze af te komen. Daarna weten ze alsnog geld af te schrijven onder een nieuwe naam de vriendenloterij, terwijl ik hier helemaal niet om gevraagd had. Ik vraag mij af hoelang dit gaat duren, want je komt nooit van ze af😂🥲

26 september 2021

Ik heb nog nooit zo'n irietante vrouw…

Ik heb nog nooit zo'n irietante vrouw aan de lijn gaat gehad als vandaag. Ik wilde een lot opzeggen maar ze bleef maar doorzeuren, van; maar je krijg wel een gratis lot als je nog langer mee speel, want er staat veel in de pot. Ik vroeg haar of ze doof was ik wilde gewoon van dat lot af. Ze stoorde zich nergens aan en bleef gewoon proberen mij op andere gedachten te brengen.
Ik werd zo kwaad dat ik haar antwoorde ik wil ook van dat andere lot af en wil niets meer met jullie te maken hebben. Daarna heb ik het gesprek afgebroken.

11 augustus 2021

Nee, ik wil niet meedoen!

Kappen met dat gedram. Zo laatst nog tijdens ons bezoekje aan Naturalis. Verpest zo de sfeer! Heb 't bij het bevestigen met de mobiele code maar afgekapt. Ik weet al hoe die voorwaarden zijn, en mijn onderbuik gevoel had volledig gelijk als ik de recensies zo lees.

5 augustus 2021

VERSCHRIKKELIJK

Eerst mezelf om laten praten aan de deur, daarna wordt het opzeggen mij nog moeilijk gemaakt. Verschrikkelijk, ik gooi voortaan de deur bij voorbaat al dicht als ik deze organisatie voorbij zie komen! BAH!

4 augustus 2021

Oplichters

Oplichters! Die gaan zomaar geld via incasso incasseren! Support? Taalgebruik spel fouten en je kunt er niet vanaf.

3 augustus 2021

Waardeloos

Waardeloos, als je hiervan af wilt kom je in een soort half uur durend moeras van een mevrouw die alle tijd heeft om de boel te traineren. En als je denkt dat het klaar is, moet het allemaal nog een keer overnieuw want het moet opgenomen worden. Echt bizar. Daarna blijven ze je stalken met ongevraagde telefoontjes, want ja, u was klant en dan mag het. Pure misbruik van de regelgeving. Ooit vond ik het een sympathieke club die goede doelen steunt. Inmiddels denk ik daar heel anders over. Colporteurs met houten koppen, die volgens mij ook nog mijn mobiele nr verkocht hebben aan derden. Werd nooit gebeld door verkopers maar sinds ik opgezegd heb… bizar voor een goededoelenclub om zo agressief te werk te gaan…

30 juli 2021

Oplichters

Belachelijk.
Aangesproken door de BGL op Schiphol.
Zogenaamd zouden we een gratis lot krijgen van €14,25 met cashback. "Corona cadeautje", klinkt leuk voor een student als ik. Ook mocht ik gratis meedoen met een lot voor het goede doel. Prima, voor 10 augustus uitschrijven zei ze, en alles zou gratis zijn.
Vervolgens, één week later, €60 armer.
Heb voor twee loten moeten betalen en alvast voor twee maanden. Bizar hoe erg ze meiden van 18 jaar voor de gek houden, wetende dat we hardwerkende studenten zijn.
Per direct uitgeschreven en bij mijn bank terugboeking aangevraagd. Pure oplichterij.

29 juli 2021

Zware oplichterij

Loten aangeschaft omdat ik ze volgens de verkoper kon opzeggen voordat ik er ooit voor zou gaan betalen. Vanaf moment 1 moeten betalen en na 3x bellen om op te zeggen word er zojuist weer geld van mijn rekening afgeschreven.

28 juli 2021

In juni opgezegd

In juni opgezegd. Jammer meneer, maar weet u dat u de maand juli nog gratis kan mee spelen, omdat wij een jubileum jaar zitten, maar alleen als u daar mee akkoord gaat. En wat blijkt je bent gelijk weer aangemeld en wordt het bedrag weer van je rek. afgeschreven. dit is valse voorlichting. oplichters zijn het, dat moet stoppen.

26 juli 2021

Ben nu al maanden bezig om op te…

Ben nu al maanden bezig om op te zeggen….inmiddels dit al telefonisch en digitaal gedaan…al meerdere keren. Iedere keer blijft men afschrijven. Als ik bel krijg ik advies om te storneren…dat doe ik, en de maand erop vindt, ondanks de belofte, die volgende afschrijving plaats. Hoe kom je in godsnaam van deze loterij af……..

23 juli 2021

Trieste VIP-kaart behandeling

Het enige waar ik van heb kunnen genieten is het opzeggen. De incasso staat netjes klaar om beloofde ‘gratis’ tickets tóch af te schrijven maar wel 6 weken erover doen om een terugbetaling te regelen waardoor je gelijk door hebt dat het niks anders is dan mensen voor de gek houden en hopen dat ze niet doorhebben dat ze bestolen worden.

Belachelijke organisatie en neem vooral nooit een ‘voordelige’ aanbieding (met een vip-kaart) van ze aan.

23 juli 2021