BankGiro Loterij Reviews

1,3

Ik weet het niet zeker, maar ik krijg ongewenste emails toe van een incassobureau dat ik aan jullie BG lotterij staat er in vermeld geld moet,ik ken jullie niet eens en heb nog nooit meegedaan.

Tegen beter weten in een paar gratis loten laten aansmeren. Opzeggen kon iedere dag. Probeer maar eens. Of per brief of via een oeverloos telefonisch contact, ondanks de verwijzing naar electronische... Toon meer

Verschrikkelijk oplichtersbedrijf. Ten eerste perongeluk ingeschreven omdat ik blijkbaar gratis 20 euro ofzo zou krijgen, maarja eigen schuld. Over de komende paar maanden meerdere keren... Toon meer

Bijna alle loterijen dus ook de bankgiroloterij hebben nu een manier gevonden om op een voor hun goedkope wijze jou een gevoel van winnen te geven.....Met die zogenaamde fysieke mooie prijzen. Nu weer... Toon meer

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Iedere maand kans op meer dan honderdduizend prijzen. Win meer, beleef meer met de BankGiro Loterij!

Houd rekening met het volgende

Zeer slecht

Alle reviews

0 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Gezellig dagje Naturalis, dachten we...

Gezellig dagje Naturalis. We wilden naar de uitgang gaan, maar toen stond daar Jantje van de BGL. Zogenaamd mochten ze een cadeautje weggeven, VIPkaart, gratis, vrijblijvend, geld zou gaan naar het museum. Etc. Etc. Ik dacht, nou Corona enzo, misschien zijn ze serieus.

Nope. 2 maal afgeschreven, ipv de 1x afgesproken met 20 euro per lot cashback. Ze zouden terugbellen voor feedback, hebben ze 5 keer gedaan. Niet opgenomen want het nummer staat als mogelijk fraude. Heb hier allemaal geen zin in. Pure prutserij. Scam, oplichting. No matter the story, gewoon negeren en doorlopen. Deur dicht gooien voor hun neus, geef ze geen kans om ook maar met je een gesprek te beginnen.
Ze verleiden je met miscommunicatie en honderden loopholes en kleine lettertjes. Gewoon Nee. Altijd Nee. Bij elke loterij.

23 juli 2021

Bel nu voor de 3e x om op te zeggen

Bel nu voor de 3e x om op te zeggen. Wat een slechte klantenservice. Ben benieuwd of deze 3e poging lukt. Doe zoiets nooit weer!
Jammer, goede doelen steunen graag, maar niet via de Bankgiroloterij!

29 juni 2021

Grote puinhoop!

Ongelooflijk ondoorzichtige bende, ladenlichters eerste klas, telefonisch en online is de klantenservice van een tot nog toe niet meegemaakt dieptepunt.(Proficiat BankGiro loterij)
Serieus mensen kijk uit met deze lieden en besteed Uw zuurverdiende geld elders!

28 juni 2021

Bankgiro loterij gebruikt andere…

Bankgiro loterij gebruikt andere firma's en merken op een zeer agressieve manier om mensen er maar toe te verleiden om deel te gaan nemen. O.a. de Televizier en de HEMA worden als kruiwagen gebruikt. Zo komt dit ook bij mijn nog alleen wonende dementerende vader terecht die telkens zich zelf opwind omdat hij denkt gratis mee te kunnen doen of ik weet niet wat te hebben gewonnen. RONDUIT SCHANDELIJK.

20 juni 2021

Je wilt niet eens abbonee worden en ze blijven geld van je rekening afhalen

Je wilt niet eens abbonee worden. wordt gelokt met eenmalig lot en zit er vervolgens aan vast. telefonisch opgezegd, vervolgens krijg je een mail dat ze oh zo blij zijn dat je blijft! meermaals bellen, en geen reactie. geen email te sturen want geen enkel email adres werkt. dan zeg je op via de site (wat eerst niet kon) en geeft men aan dat het een week kan duren (weer een maand afgeschreven!)
pure oplichting

16 juni 2021

Schandalige reactie op opzegging

Schandalige reactie op opzegging. In april opgezegd, en dat leek heel goed gegaan, maar er werd nu toch weer geld afgeschreven. Nogmaals opgezegd en beter opgelet, maar bij de telefonische bevestiging (die wordt opgenomen) verdraaien ze gewoon je woorden. En speel je vervolgens gewoon door. Pas na klagen en supervisor erbij halen werd bevestigd dat storneren geaccepteerd werd en ik niet alsnog een rekening zou krijgen. Dat meisje aan de lijn kan er waarschijnlijk niet veel aan doen, dus ik heb me netjes gedragen aan de telefoon, maar dit is 100% zeker geen net bedrijf . Ik snap niet dat de andere branchegenoten hier niet eens wat mee doen en er een einde aan maken- dit kan echt niet!

25 mei 2021

Verschrikkelijk oplichtersbedrijf

Verschrikkelijk oplichtersbedrijf.

Over de komende paar maanden meerdere keren proberen af te zeggen, maar toch bedacht.

Op de telefoon zijn ze echt verschrikkelijk. Ten eerste zijn ze niet vriendelijk en ik heb 6 keer duidelijk moeten zeggen dat ik mijn loten wil opzeggen.

Ik snap niet hoe dit bedrijf zich niet kapot schaamt.

Pure waanzin!

21 mei 2021

Oplichters en Leugenaars

"Op de postcode van jullie buurt is een prijs gevallen! Dus krijg je een cadeau van ons!" - Leugens aan de deur.

Ongeloofelijk dat een organisatie van dit formaat met ondersteuning van de overheid gewoon mensen tegen je kan laten liegen een uur lang en het vervolgens bijna onmogelijk maken om je abbonement waar je nu mee opgescheept zit stop te zetten! (Gelukkig heeft KASSA links naar hun opzegformulier, want via de website zelf kan je er gewoon niet komen...)

14 mei 2021

Al vanaf dag één doen wij mee met de…

Al vanaf dag één doen wij mee met de bgl met 2 loten. in 2012 8 prijsjes gewonnen(wat eigenlijk niet kan) en daar nog geen enkele euro meer! Wat eigenlijk ook niet kan! Buiten wat kaasplankmesjes en andere zoethoudertje maar geen enkele €.
Herhaalderijk gevraagd dit te controleren in hun systeem waar ik ik abnormaal antwoord krijg.... Meneer het is wel een Kansspel hé.... Een brief aan de directie wordt door gewoon personeel beantwoord met?! Ja het is een Kansspel,,, contact met de notaris is onmogelijk, alsook met de directie.

Ik ga nu na 40 jaar lid te zijn opzeggen.

10 mei 2021

Zo glad als een paling in een emmer snot! Walgelijk bedrijf!

Glad mannetje aan de deur gehad met mooi verhaal over een cadeautje omdat de buurt gewonnen had. Ik dacht (naïef) oké leuk gratis lot. Omdat ik ervaring heb met deze pannenkoeken vroeg ik nog " zit ik dan vast aan een lidmaatschap", nee meneer u zit nergens aan vast. U raadt het al....... wel dus. Overigens ging opzeggen via de telefoon goed (wat me verbaast van die ballentent), maar goed ik was dan ook vrij duidelijk over de achterbaksheid waarmee dit soort " mens" zich van moet bedienen om slachtoffers te ronselen. Snap sws niet waarom mensen nog meedoen met al die loterijen... Afijn, ander verhaal. Ik wilde natuurlijk een klacht indienen tegen de jongen, genaamd Harm en zou een formulier via de mail krijgen. Denk maar niet dat het wordt gemaild want ze houden elkaar allemaal het handje boven het hoofd. Een moreel verwerpelijk bedrijf met personeel wat van ethiek geen kaas heeft gegeten. Durf zelf oplichting in de mond te nemen. BGL, jullie #%$!@ zouden je moeten schamen en eigenlijk opgeheven moeten worden! Bah, walgelijk bedrijf, walgelijk personeel en dito beleid!

7 mei 2021

Ze proberen je gewoon op te lichten

Hoe kan een miljoenen bedrijf van de overheid nou zoveel lijken op een oplichterspraktijk. Perongelijk mezelf aangemeld dankzij de kleine verstopte letters bij het invullen van mijn "gratis lot". Lekker dan opeens zn afschrift op mijn bank.

Oke, eigen fout. Toen begon ik aan de wereldreis om mijn deelname op te zeggen. Op de website geven ze aan dat dit kan via de telefoon of schriftelijk. Na een paar keer doorklikken en verder zoeken kon dit ook opeens online. Hier moest ik mijn lotnunmer invullen (ik ben toch gewoon ingelogd op mijn account?) en dan zou het zo geregeld moeten zijn. Lotnummer niet geldig. 10x gecheckt en opnieuw geprobeerd. Dikke onzin dus. Gekeken in het reglement, hier staat ook in dat je alleen telefonisch of schriftelijk kan opzeggen. Allemaal schijn om je zo lang mogelijk bezig te houden of om je maar op te laten geven.

Nog een extra dingetje. Ik wil nu dus mn deelname opzeggen maar ik heb deze maand nog gewoon betaald voor mijn lot. Wanneer ik mijn deelname op wil zeggen moet ik het lotnummer geven waarmee ik niet meer wil deelnemen. Maar voor dat lot heb ik toch nog gewoon betaald??

Al om al. Verschrikkelijk bedrijf zonder moreel kompas.

6 mei 2021

Pure misleiding, trap er niet in!!

Mensen, trap niet in deze onzin.
Ik dacht er nooit in te trappen, nou mooi wel.
Ik zou een cadeautje krijgen omdat we meespelen in de postcode loterij. Meespelen met 1 gratis lot, het afgeschreven bedrag zou worden teruggestort, moest alleen wel meteen opzeggen zodra ik de lotnummers kreeg. Dus zo gezegd zo gedaan, telefonisch opgezegd.
En wat blijkt? Er worden 2 maanden afgeschreven in plaats van een. En dat is me dus nooit verteld. Het was een kadootje van 1 trekking toch? Alles wat te mooi is om waar te zijn klopt natuurlijk niet. Ik voel me echt misleid door deze rotloterij. En ik voel me stom en naïef, man man man wat slecht!!

21 april 2021

Telefonisch opzeggen deelname word vrijwel onmogelijk gemaakt

Als je telefonisch de Bankgiroloterij wil opzeggen krijg je een medewerk(ster) aan de telefoon die er speciaal op getraind is om je het onmogelijk te maken om op te zeggen.
Ze komen namelijk elke keer weer met het smoesje dat de volgende maand er een speciale prijs valt en dat je wel erg ..... bent als je nu opzegt.

Als je dan zegt ik wil even goed opzeggen kom je in een oeverloze discussie terecht.

Ze weigeren gewoon om je deelname stop te zetten.

Ik vind het buiten gewoon onbeschoft.

Wat ze bij de Bankgiro loterij niet snappen is dat ik op geen enkele manier verantwoording schuldig ben aan hun dat ik wil opzeggen..

En dat ze dat gewoon hebben te accepteren.

En dit is me nu al 2x gebeurd.

Dit gebeurd dus structureel en is dus geen eenmalig incident.

J.J. Poldervaart

14 april 2021

Persoonsgegevens verwerking

Ik heb gratis loten gekocht met mijn ING punten. Nu moet ik mijn persoonsgegevens invoeren op de website van Bankgiro loterij om mee te doen. Dit "rapalje" heb ik gebeld waarom en met wie ze mijn persoonsgegevens delen. Nu blijkt zodra je je aanmeldt word je via de post en via de mail altijd op de hoogte gehouden met hun aanbiedingen en van hun partners. Ik kan u 1 tip geven. Begin hier niet aan. De verwerkingstijd voor deze om op te zeggen reclame is minimaal 6 week. Dat gaat helemaal nergens over. Begin hier niet aan. Wees aub niet zo wanhopig om geld om hieraan te beginnen. Ik hoop dat u hier wat aan heeft gehad. Mvg

26 maart 2021

Opzeggen mislukt, falende klantenservice

Ik ben lid geworden door een ledenwerver met een aanbieding voor loten voor de halve prijs. In mijn agenda een reminder gezet dat ik op moest zeggen voor eind oktober, maar toen bleek dat er al op de 25e het gehele bedrag van €28,00 (het bedrag van na de aanbieding) was afgeschreven. Toen heb ik telefonisch contact gehad met de klantenservice. Er is mij beloofd om de loten stop te zetten en het bedrag terug te storten. Op 30 oktober keurig het bedrag teruggekregen, dus ik heb het losgelaten en ik heb me er verder niet meer druk om gemaakt.

Nu, op 25 maart, kom ik er achter (eigen schuld natuurlijk dat ik mijn bankrekening niet beter in de gaten houd) dat mijn loten helemaal niet zijn stopgezet en dat er consequent €28,00 (en sinds 1 januari €28,50) van mijn rekening is afgeschreven elke 25e van de maand. Vanavond weer contact gehad met de klantenservice. Ik krijg het bedrag van maart en april teruggestort, maar voor de andere maanden kunnen ze niets doen. Er staat namelijk geen notitie in mijn account dat ik in oktober al telefonisch contact heb gehad en omdat ik zelf niet weet op welke dag ik exact gebeld heb in oktober, kunnen ze het gesprek niet terugluisteren.

Telefonisch is bevestigd de klantenservice mijn loten heeft stopgezet en hier zou ik een bevestiging per mail van krijgen. Helaas heb ik die dagen later nog steeds niet gekregen... Inmiddels 3x telefonisch contact gehad en nog steeds geen bevestiging per mail.

Kortom: Ik moet veel moeite doen om mijn loten op te zeggen, de klantenservicemedewerkers in kwestie komen hun toezeggingen niet na en maken onvoldoende notities over het contact met de klanten.

25 maart 2021