BankGiro Loterij Reviews

1,3

Ik weet het niet zeker, maar ik krijg ongewenste emails toe van een incassobureau dat ik aan jullie BG lotterij staat er in vermeld geld moet,ik ken jullie niet eens en heb nog nooit meegedaan.

Tegen beter weten in een paar gratis loten laten aansmeren. Opzeggen kon iedere dag. Probeer maar eens. Of per brief of via een oeverloos telefonisch contact, ondanks de verwijzing naar electronische... Toon meer

Verschrikkelijk oplichtersbedrijf. Ten eerste perongeluk ingeschreven omdat ik blijkbaar gratis 20 euro ofzo zou krijgen, maarja eigen schuld. Over de komende paar maanden meerdere keren... Toon meer

Bijna alle loterijen dus ook de bankgiroloterij hebben nu een manier gevonden om op een voor hun goedkope wijze jou een gevoel van winnen te geven.....Met die zogenaamde fysieke mooie prijzen. Nu weer... Toon meer

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Iedere maand kans op meer dan honderdduizend prijzen. Win meer, beleef meer met de BankGiro Loterij!

Houd rekening met het volgende

Zeer slecht

Alle reviews

0 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Grote oplichters, beloven vanalles maar komen niks na

Trap er vooral niet in. Je kan mee doen met 2 "gratis" loten. Nog gevraagd of ik nergens aan vast zit, nee hoor je zit nergens aan vast. Als het automatisch verlengd wordt krijgt u mail en kan je het daarvoor nog afzeggen. Ok dan, ik overstag. Nou vandaag is er ineens 28eu afgeschreven, dus ik bellen en uitleg vragen, nemen ze na 10 minuten eindelijk de telefoon op: "oh ja dat is raar dat dit u beloofd is want zo werkt het niet". Heb je afgemeld en hopelijk is het nu voorbij, gezeur. Absoluut nooit doen dus!!

25 augustus 2020

Oplichters

Waardeloos bedrijf. BankGiroLoterij heeft naar mijn idee als doel het besodemieteren van klanten en het geld afhandig maken van naïeve mensen. Ik heb 2 loten gekocht omdat deze gratis zouden zijn en ik geld teruggestort zou krijgen. Ook kon ik diezelfde maand nog opzeggen. Dit bleek achteraf valse informatie waar medewerkster Sterre dus glashard over heeft gelogen. Bijna 84 euro kwijtgeraakt, maar dit gelukkig nog terug kunnen halen na 2 uur aan de telefoon te hangen en een bezoekje aan de bank te brengen. Aan de telefoon zeer slecht te woord gestaan en er werd geen begrip getoond. Daarbovenop probeerde de medewerker van de ledenservice vervolgens me nog een keer 28 euro afhandig te maken door te zeggen dat ik geen geld kon terugboeken (wat achteraf dus wel kon). Geen goede woorden over voor de BankGiroLoterij dus let op mensen want je wordt opgelicht waar je zelf bij staat.

25 augustus 2020

Super boos.....

Super boos.....
Eind december 2019 kwam er een ventje aan de deur om me mee te laten spelen met 2 " gratis " loten... duidelijk gevraagd of ik nergens aan vast zou zitten.. nee hoor mvr u krijgt zo een mail waarin u kan aangeven dat het alleen een cadeautje is. Dus dit gedaan en 2 weken later word er 28 euro van mijn rekening geschreven gelijk weer gebeld om aan te geven dit absoluut niet te willen en dat ze me meteen moeten uitschrijven. Dus zo gedaan alles was geregeld zoals ze zeiden aan de telefoon... dus ik heb eigen lijk nooit meer op mijn bank rekening gekeken.. nu 8 maand later zie ik dat er vanaf januari tot aan nu 10 x 28 euro is afgeschreven dus wel even 280 euro weg... net gebeld en ze kunnen niets meer terug vinden dat ik gebeld heb dus ik word afgeschreven met 80 euro wat ik terug krijg..... ik ben zo ontzettend boos. Lieve mensen word nooit maar ook echt nooit lid van de bank foto loterij want het is dikke oplichting!!!!!!!!!!

6 augustus 2020

Afgelopen Maart opgezegd.

Afgelopen Maart opgezegd.
Sinds hebben ze al meer dan 30x gebeld.
Het nummer heb ik geblokkeerd.
De eerste keer dat ze belde heb ik ze netjes gezegd dat ik er geen interesse meer in had.
Maar ze blijven bellen (+31527755055)

4 augustus 2020

De bankgiro loterij is waardeloos

De bankgiro loterij is waardeloos.

In het begin was mijn intentie om mee te spelen positief. Mij werd aangeboden om één maand gratis mee te spelen. Gevolg: na één week de eerste incasso van 28 euro. Nadat ik mijn abonnement had opgezegd werd er nog geïncasseerd. Medewerkers aan de telefoon proberen je letterlijk over te halen om mee te blijven spelen, het is lastig om zaken te regelen met deze organisatie.

Mijn ervaring en beleving is slecht. Ik vind dat de bankgiro loterij de goede doelen in het algemeen een slechte naam geeft door je 'klant' zo te behandelen.

31 juli 2020

In 1 woord een puinhoop daar.

In 1 woord een puinhoop daar.
Aangemeld voor 1 naam en wat zie ik een week later?
2 x afgeschreven op 2 op elkaar gelijkende namen.
Gevraagd of dit aangepast kan worden want ik had me maar met 1 naam aangemeld en niet met 2.
Zou gelijk geregeld worden.
Week later: 2 afschrijvingen.
Word geregeld hoor,komt goed zeggen ze dan.
Weekje later: 2 afschrijvingen.
En weer.
En.....laat maar.
Ik heb ze via de bank geblokkeerd om afschrijvingen te doen want hun administratie is duidelijk een zooitje.

10 juli 2020

Oplichters

Ik heb me een keer laten lokken door een actie die ten alle tijden stop zou kunnen worden gezet, echter blijkt direct stop zetten onmogelijk volgens de telefoniste. Dit zijn oplichters.

8 juli 2020

Mijn planning was om hoe dan ook me aan…

Mijn planning was, om me hoe dan ook aan te melden voor de bank giro loterij. Gewoon kijken waar mijn geluk mij zou brengen, uiteraard voor mijn eigen winplezier. Dat ik geld moest betalen is een feit maar daartegenover steun ik daarmee ook goede doelen...ik ging er dus ook vanuit. Tijdens mijn aanmelding kon er zelfs ook nog iets mee winnen 20,00 + mooi meegenomen toch! Uiteindelijk ook nog Dat bedrag gekregen op mijn rekening en nog dezelfde maand horen dat ik een boek gewonnen had naar keuze. Voor mij allemaal leuke bijkomstigheden dus zeker positief verrast daarom ben ik tevreden met de bankgiro wie weet wat ik nog meer kan winnen!

30 juni 2020

Je wordt aan het lijntje gehouden wil…

Je wordt aan het lijntje gehouden (april 2020)opzeggen dat kan hoor maar u heeft nog 2 gratis speelkansen. Maar dan kunt u nog niet opzeggen Dus volgende maand nog een keer bellen oké aldus gedaan Dus teruggebeld weer een ander. oh Meneer die gratis speelkaart is volgende maand pas hoor u belt te vroeg Dan moet u nog eens bellen. Dus 3e keer weer een ander en een ander verhaal. Dan krijgt u de speel kans niet meer. Ben t nu zat dan alles nu opzeggen. Weer een hele riedel afluisteren duurde Ca25 minuten. Uiteindelijk toch nog een speel kans en opzegbrief. Maar wel meerdere keren hetzelfde verhaal.( injuni2020geplaats) nu (28aug)na juni geen afschrijving meer. Maar wel gebeld of ik weer meedoen wil. Ondanks melding bel me niet register.

25 juni 2020

lokkertje via vakantieveilingen

Via vakantieveilingen krijg je zogenaamd een cadeautje, namelijk meedoen met het berenspel van de bankgiroloterij. Maar...... je word gelijk lid en er word wel 20 euro beloofd maar als je dan niet kan opzeggen schrijven ze zonder pardon weer een bedrag van je rekening. Trap hier aub niet in,oplichterij dus.
Ben blij dat ik het niet gedaan heb.

17 juni 2020

Via Soventus een gratis lot waarmee je…

Via Soventus een gratis lot waarmee je eenmalig kan meespelen met de BankGiroLoterij als ik de code voor dit gratis lot zou activeren. Gegarandeerd 20 euro stond er bij dus lot geactiveerd. De 20 euro heb ik een maand later nog niet maar ze hadden wel binnen 5 dagen 14 euro afgeschreven vanwege het lidmaatschap wat blijkbaar eerder ingaat dan het gratis lot uitbetaald wordt. Na ruim 20 minuten aan de telefoon te hebben gehangen is het uiteindelijk gelukt om het abonnement weer op te zeggen. Nu maar duimen dat ik de 20 euro krijg aangezien de belkosten + eenmalige deelname ook op 20 euro uitkomen.
Belachelijk bedrijf nooit mee in zee gaan.

29 april 2020

Naaiend

Ze hebben ongevraagd geld van mijn rekening afgetrokken
Ga niet met ze in zee
Bankgiriloterij 🖕🖕🖕

24 april 2020

Ook ik heb zeer slechte ervaringen te gek voor woorden

Ook ik heb zeer slechte ervaringen opgedaan om telefonisch contact te krijgen met de Bank-Giro loterij.
Op hun site staat notabene vermeld wanneer je je abonnement wilt opzeggen dit telefonisch het snelste gaat.
Tot 3 x gedaan, 1e keer Februari 2020, 9 minuten wachten en telkens het irritante verhaal van Robbert ten Brink moeten aanhoren met “ fijn dat u nog aan de telefoon bent” momentje nog alstublieft. Uiteindelijk contact. Toen is mij verteld dat het abonnement wordt beëindigd en ik een bevestiging zou krijgen. Deze nimmer ontvangen. Nadat eind februari wederom de bedragen Automatisch werden afgeschreven heb ik dit terug laten boeken. In maart werd er weer dezelfde bedragen afgeschreven. Toch maar eens weer bellen. Vandaag 2 april, nu zelfs 12 minuten moeten wachten. Na het opgeven van de gewenste informatie zoals naam, adres en geb.datum werd de lijn verbroken. Waarom is onbekend.
Je zou dan verwachten dat je wordt teruggebeld als “ Klant “ . Helaas het begrip klantvriendelijkheid kennen ze blijkbaar niet.
Dus wat later ook op 2 april om 18.00 uur weer een poging gedaan en nu zelfs 20 minuten in de wacht gehangen en steeds maar weer die Robbert ten Brink maar zeggen fijn dat u nog aan de telefoon bent”. Toen maar opgehangen.
Uiteindelijk via de site van de consumenten bond een klacht ingediend. Grappig genoeg direct schriftelijk reactie mogen ontvangen via de consumenten bond van de Bank Giro loterij. Een zeker Thomas reageert maar half op de door mij beschreven klacht en zelfs geen excuses voor het probleem wat ik met hun heb moeten ondervinden.
Stuur de medewerkers van de Bank Giro loterij aub naar een cursus communicatie leer zodat ze weten dat een ieder die een abonnement heeft als klant gezien wordt en niet als een melkkoe. Uiteindelijk schrijft men dat mijn abonnement nu beëindigd meit zijn. Eerst zien dan geloven.

Beste Robber ten Brink, kijk ook eens wat meer in die organisatie en hoe deze werkt. Ook als je je abonnement wil beëindigen.

2 april 2020

Bij het opzeggen doodleuk vertellen dat…

Bij het opzeggen doodleuk vertellen dat dat ook in maart nog kan en dat we dan de trekking van maart gratis meespelen. Toch nog voor een extra maand moeten betalen. Wat een schoften. Pure oplichterij, trap er niet in!

6 maart 2020

Eind november 3 bioscoopkaarten VUE…

Eind november 3 bioscoopkaarten VUE besteld met korting via de bankgiro loterij. € 24,- euro afgeschreven maar de mail met activatiecode nooit ontvangen. Nu 3 maanden later na pakweg 20x bellen en alles bij elkaar uren in de wacht gestaan te hebben, mailwisselingen en toezeggingen van de BG loterij nog steeds geen geld terug gehad. Werkelijk trieste onderneming!! Ik heb mijn lidmaatschap opgezegd en zou dat iedereen willen aanbevelen ook te doen. Tevens komt de vriendenloterij ook bij hen vandaan. Wel iedere dag op TV met prominente Nederlanders, maar als ze 24 euro moeten terug betalen niemand thuis. All you need is...... slechts mijn 24 euro terug! Rot ajb op Robert.

3 maart 2020