BatteryKing.nl Reviews

3,6

zeer ontevreden: screenprotector Samsung S9 voldoet niet, die loopt niet ver genoeg door over het gebogen scherm en er blijven diverse luchtbubbels te zien die er niet uit te krijgen zijn. Bij kwali... Toon meer

Ben zeer tevreden met de bestelmogelijkheid op de site. Makkelijk toegankelijk en overzichtelijk. De levering is ook altijd punctueel en de helpdesk is ook daadwerkelijk zeer behulpzaam.

De woensdag het verschuldigde bedrag overgeschreven, de vrijdag reeds levering bij ons in Belgie. Hoe snel kan iets geleverd worden!? Blijkbaar zoooo snel :-) Zat heel veilig verpakt, prima kwalitei... Toon meer

1. Fotowinkel
  2. Batterijenwinkel

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Bij BatteryKing.nl kunt u alles vinden op het gebied van batterijen, accu's en laders. Of u nu een oplaadbare batterij, alkaline batterij, lithium batterij, hoorbatterij, knoopcel batterij, een lader voor uw camera, boormachine, elektrisch gereedschap, smartphone of laptop zoekt: wij leveren het allemaal! Wij verkopen losse AA, AAA, C, D en 9V batterijen maar ook extra voordelige voordeelpacks. Bij ons heeft u al vanaf €20,- gratis verzending!

Gemiddeld

Alle reviews

0 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Prima

Levering binnen 24 uur.
Vragen worden telefonisch goed beantwoord.

30 juni 2014

heel tevreden

Hallo wij zijn heel tevreden over de service van de batterijen.
Ik had het gehoord van een kennis van ons...
Ik hou de website in mijn favorieten.

Groetjes de familie Vandekerckhkove uit Watervliet.

24 januari 2014

onjuiste informatie op site en toezeggingen niet nakomen.

ruim assortiment en prima duidelijke site echter voorraadinformatie niet juist.. Op navragen via email werd niet gereageerd. Telefonisch contact opgenomen, bestelde product bleek niet voorradig te zijn en men kon ook niet aangeven wanneer geleverd kon worden. Op de site staat het product nog steeds als "op voorraad". Bestelling geannuleerd en toezegging gekregen dat het vooruitbetaalde bedrag direct teruggeboekt zou worden. Op 19 juni nogmaals contact opgenomen en weer werd beloofd dat het bedrag voor het eind van die week op mijn rekening bijgeschreven zou zijn. Echter nog steeds niet ontvangen.

26 juni 2013

Dag te laat en verkeerde zending

Doorgaans goede levering. Nu ging alles fout. Op tijd besteld maar niet de volgende dag geleverd. Als PostNL dan ook nog eens vervolgens niet in het aangekondigde tijdvak levert (dus 2,5 uur te vroeg)en je de aanbieding mist, moet je alsnog naar het postkantoor. Daarop blijkt het bestelde niet overeen te komen met het geleverde artikel. Dus nog eens naar het postkantoor om artikel retour te zenden. Nieuwe levering wordt opnieuw niet volgens het aangekondigde tijdvak aangeboden door Post NL nu een half uur te vroeg. Dus weer naar het Postkantoor. grrr! dit dus nooit meer voor een pakje batterijen....

11 juni 2013

snelle levering, prima kwaliteit!

Verkopen in de winkel liet me weten dat er voor mijn fototoestel geen batterijen meer gemaakt werden.. (toch niet zo'n oud toestel).
Deze vond ik wel op Battery King. Fototoestel is weer als nieuw.
En beter voor ons milieu!

10 juni 2013

overal geweest en kreeg nee ga naar Batteryking dat is een goed ide zo thuis bezogd en de prijs valt reuze mee

Hallo allemaal

Ik heb stad en land afgezogt om een batterij bij mijn foto camera te krijgen die ik drie jaar geleden bij de Mediamarkt heb gekocht nu naar drie jaar is de batterij van de camera aan vernieuwing toe maar ik kreeg nee op het orkest de batterijen zijn verouderd en niet meer leverbaar , dus de camera is naar drie jaar geen stuiver meer waard dat was mij te gek voor worden en ben het internet opgegaan en ontdekte batteryking.nl en vandaag besteld en morgen in huis geweldig he
Mocht u het zelfde gebeuren als als mij neem dan eerst contact op met battetyking

Vriendelijke groet

Grada Grijpma

3 juni 2013

gemengde gevoelens

Goede beoordelingen, maar mijn order blijft maar op backorder staan, terwijl de product status varieert tussen "op voorraad" en "niet beschikbaar"

Tevens is het Mcaffee secure logo verlopen...

27 mei 2013
Logo BatteryKing.nl

Antwoord van BatteryKing.nl

Beste heer Meester,

Hartelijk dank voor uw review.

Ik vind het erg vervelend dat de levering van uw order langer op zich heeft laten wachten dan u van ons kunt verwachten.
Onze excuses hiervoor.

Ik zie in ons systeem dat de bestelling inmiddels is verwerkt en verstuurd.
Op de barcode van PostNL wordt aangegeven dat u het pakket vandaag in huis kunt verwachten.

Ik hoop u hiermee voldoende geïnformeerd te hebben en wij hopen u in de toekomst graag weer van dienst te zijn.

Petra van de Bovenkamp
Klantenservice BatteryKing.nl

OPLICHTERS+

Mijn naam is J. de Vet.
Ik heb op 16 mei een batterij besteld en betaalt ,Na 2x bellen naar BATTERYKING
heb ik op 24 mei nog niets in huis. Waar is die snelle service die men belooft als men iets bij BATTERYKING bestel .Ik hoop dat ze iets sneller zijn met mijn geld terug storten op mijn rekening.

met vriendelijke groeten uit Valkenswaard

24 mei 2013
Logo BatteryKing.nl

Antwoord van BatteryKing.nl

Beste heer De Vet,

Hartelijk dank voor uw review.

Wij vinden het erg vervelend dat de bestelde accu niet op tijd bij u afgeleverd kon worden.
Wij hebben naar aanleiding van uw telefonische contact dan ook de bestelling geannuleerd en het bedrag op uw rekening teruggestort.
Helaas zijn wij, met betrekking tot het leveren van onze producten, afhankelijk van onze leverancier. in verband met onze verhuizing, liep niet alles zoals u van ons kunt verwachten. Nogmaals onze excuses voor het ongemak.

Wij hopen u in de toekomst graag van dienst te zijn en wensen u een prettige dag toe.

Petra van de Bovenkamp
BatteryKing.nl