zeer ontevreden: screenprotector Samsung S9 voldoet niet, die loopt niet ver genoeg door over het gebogen scherm en er blijven diverse luchtbubbels te zien die er niet uit te krijgen zijn. Bij kwali... Toon meer
Ben zeer tevreden met de bestelmogelijkheid op de site. Makkelijk toegankelijk en overzichtelijk. De levering is ook altijd punctueel en de helpdesk is ook daadwerkelijk zeer behulpzaam.
De woensdag het verschuldigde bedrag overgeschreven, de vrijdag reeds levering bij ons in Belgie. Hoe snel kan iets geleverd worden!? Blijkbaar zoooo snel :-) Zat heel veilig verpakt, prima kwalitei... Toon meer
ruim assortiment en prima duidelijke site echter voorraadinformatie niet juist.. Op navragen via email werd niet gereageerd. Telefonisch contact opgenomen, bestelde product bleek niet voorradig te zi... Toon meer
Bij BatteryKing.nl kunt u alles vinden op het gebied van batterijen, accu's en laders. Of u nu een oplaadbare batterij, alkaline batterij, lithium batterij, hoorbatterij, knoopcel batterij, een lader voor uw camera, boormachine, elektrisch gereedschap, smartphone of laptop zoekt: wij leveren het allemaal! Wij verkopen losse AA, AAA, C, D en 9V batterijen maar ook extra voordelige voordeelpacks. Bij ons heeft u al vanaf €20,- gratis verzending!
Einsteinstraat 22R, 3902HN, Veenendaal, Nederland
snelle levering, goede service, goed communicatie...het bestaat toch echt allemaal samen!
ik ga er vaker bestellen!
Je denkt dat het niet bestaat, maar na zoveel jaren gevonden....goede prijs ,geweldige
service, en daar heb je het juiste team en leiding voor nodig, en dat is er !!!!!!.
Bedankt mensen
Groetjes,
Rudy
Ik heb Eneloope oplaadbare batterijen besteld voor mijn fotocamera. Normale oplaadbare batterijen waren al na +/- 30 foto's leeg nu met Eneloope na 144 foto's nog steeds power.
Een super service en de batterijen zijn van goeie kwaliteit en niet duur. We zochten een kleine batterij voor de deurbel en in de winkel waren we 18 euro kwijt voor 1 en bij jullie hadden we er 2 voor 8 euro. Wat een enorm prijsverschil. En het zijn gewoon echte duracel batterijen dus geen b kwaliteit.
Prima service !!
heb al diverse keren batterijen besteld. De website is uitstekend en biedt informatie over alternatieven voor dure merkbatterijen, Na bestelling krijg je meteen een mail met de status van je bestelling. Meestal is de bestelling de volgende dag al in huis.
Is zeer aan te bevelen.
Zeer goede prijs en super snelle levering .
Prima Internet shop.
Mogelijkheid om online te chatten. Prima!
Batteryking is een internetwinkel die ik iedereen kan aanbevelen.
Ik bestel heel regelmatig bij deze winkel, en de goederen worden zonder uitzondering dezelfde dag verzonden.
Een aantal malen per jaar stuurt de batteryking kortingscodes, van 10 15 en een enkele maal zelfs 20% altijd een aanleiding om de battery voorraad weer aan te vullen
Op mijn telefonische vragen kreeg ik een duidelijk antwoord en de volgende dag waren de bestelde accu's reeds op mijn huisadres.
Bestelling goed verlopen .Product ook goed . En dat je op de hoogte wordt gehouden van je bestelstatus is fijn
Bij deze firma 1 MAHA C9000 en 8 Sanyo eneloops (NiMh AA accu's) gekocht voor mijn nitecore EA4.
Binnen twee dagen netjes aangeboden met een derde dag eraan vast omdat wij er niet waren bij het afleveren. Alles netjes verpakt en keurig verzorgd.
After sales niet nodig gehad. Koop hier de volgende keer graag weer!
Snelle levering en voordelig +/- 50% goedkoper dan origineel.
Snelle levering en goed advies.
Na het verliezen van mijn lader voor de camera, bang dat ik een nieuwe camera kopen moest. Totdat ik een oplossing vond bij batteryking. Besteld en snel in huis!
Je moet echt naar de King als je accu's voor je gereedschap zoekt.
Perfect communicatie via de mail en je blijft continue op de hoogte waar en hoelaat je je pakketje kan verwachten.
Ik bestel veel via internet maar van deze goede service kunnen veel website's wat leren.
Binnen 1 dag thuis en nog goedkoop ook. Ik ga voor de King er is geen beter ding!