Beaumotica Reviews

2,4

Hier een Philips Hue Ensis lamp gekocht. En deze door destijds Beaumotica laten installeren. Nu, een paar maanden na het verstrijken van de garantietermijn van 2 jaar is een van de buizen van de lamp... Toon meer

Jammer dat dit bedrijf ook kopje onder is gegaan. Helaas zie ik dit pas te laat. Altijd erg goede ervaringen gehad, duidelijke professionele en vooral gepassioneerde uitleg over de diverse produc... Toon meer

Beaumotica zou een doorstart hebben gemaakt !!! Eind oktober een bestelling gedaan en geleverd gekregen. Product retour gestuurd, omdat het niet naar wens was. Geen enkel bericht over ontvan... Toon meer

Bestelling geplaatst voor 2 Hue lampen op 13 december. Zou volgende dag verstuurd worden. Stond geen vermelding dat lampen niet in voorraad waren. Op email krijg je geen reactie? Voice mail meerdere k... Toon meer

Slecht

Alle reviews

0 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Top bedrijf

Top bedrijf. Kwam ze tegen via google en ook omdat ze leuke aanbiedingen hadden van hue verlichting. Helaas was er 1 strip stuk (kan gebeuren) maar door snelle service kregen we dezelfde week nog een nieuwe opgestuurd. Alles werkt perfect. Voorjaar gaan we de tuin verlichting aanpakken. We spreken elkaar weer snel!!!

27 september 2021

Antwoord van Beaumotica

Hi Bas, bedankt voor je review. Fijn dat alles vlot kon worden opgelost!

Ik koop er graag!

Mooie spullen (vooral Hue), goede acties en prima service.
Ook per mail wordt je goed te woord gestaan.

28 augustus 2021

Hi!

Hartelijk dank voor je review, fijn te horen dat je tevreden bent met onze service!

Hallo Beaumotica

Hallo Beaumotica
Wij hebben wat lampen besteld en alle drie de keren werd de bestelling snel en goed geleverd.
De Phillips Hue lampen gemonteerd en een paar keer gebeld naar de Service lijn.
Ik werd steeds vriendelijk te woord gestaan en het werd heel rustig uitgelegd.(Kenny)
Dit heb ik als zeer prettig ervaren en kan iedereen aanraden om bij Beaumotica zijn spullen te bestellen.

Grote klasse en ga zo door
Groet Paul

23 augustus 2021

Hey Paul,

Hartelijk dank voor je lovende woorden, ik heb het gelijk met Kenny gedeeld. Graag tot ziens bij Beaumotica!

Tessa

Soms heb je gewoon even wat hulp nodig…

Soms heb je gewoon even wat hulp nodig bij het aansluiten van een dimmer of als een lamp niet wil connecten met je wifi netwerk. Dan bel je de klantenservice van Beaumotica en binnen no time sturen ze dan een e-mail met een heldere uitleg hoe je het probleem oplost. In het verleden al eens telefonisch contact gehad om een "onmogelijke lamp" toch op Hue aan te kunnen sluiten. Ook toen een prima avies gekregen. De klantenservice hebben ze bij Beaumotica echt goed op orde!

13 augustus 2021

Hi Jan,

Fijn te horen dat je tevreden bent met onze klantenservice. We helpen je graag!

Tessa

Goede service en breed assortiment

Onze vaste webwinkel voor Philips Hue producten. Erg tevreden over de snelle levering en de behulpzame klantenservice. Tijdens een verbouwing bleken wij onverwacht andere lampen nodig te hebben en Beaumotica heeft met ons meegedacht en een oplossing gevonden.

20 juli 2021

Goedemorgen Jos,
Fijn dat we er samen uit zijn gekomen! We denken graag met je mee.
Tessa

Voor het eerst hier lampen besteld van Phillips Hue en eentje bleek defect te zijn, na vlotte communicatie mocht ik het opsturen. Een nieuwe is inmiddels meteen onderweg. Hele goede service en voor de komende aankopen kom ik zeker terug.

15 juli 2021

Hi Burak,
Bedankt voor het schrijven van je review. Fijn dat het omruilen snel geregeld was.
Ik wens je veel plezier met je aanwinst, en hopelijk tot ziens bij Beaumotica!

Levertijden worden niet waargemaakt

Donderdagavond 1 Philips Hue wandlamp voor de tuin besteld waarbij vermeld stond dat deze de volgende dag bezorgd zou worden. Ik wilde het weekend de lamp gaan monteren, dus om die reden ook bij Beaumotica besteld, aangezien dit bij eerdere bestellingen wel werd waargemaakt.

De lamp bleek alleen digitaal aangemeld te zijn bij PostNL, maar nog niet daadwerkelijk verzonden. De volgende dag verschoof de leverdatum dan al naar de zaterdag. Kan gebeuren, maar dit zou nog steeds op tijd zijn voor het monteren in het weekend.

Helaas bleek zaterdag nog steeds de verzending niet te zijn ontvangen bij PostNL waardoor de datum naar dinsdag volgende week verschoof.

Jammer dat het zo moet, in het verleden ging het eigenlijk altijd wel goed. Omdat ze niet waarmaken wat ze beloven ben ik erg teleurgesteld in Beaumotica bij deze levering. Zaterdagmiddag heb ik bij een concurrent de lamp opnieuw besteld en deze heb ik zondagmiddag mogen ontvangen. Beaumotica ga ik annuleren en/of retour sturen, mocht deze nog binnen komen.

12 juli 2021

Goedemorgen Thomas,
Bedankt voor het schrijven van je review. Jammer te horen dat er vertraging is ontstaan bij het verzenden en bezorgen van je bestelling. We streven ernaar je bestelling dezelfde dag te verzenden, zodat deze de volgende dag kan worden bezorgd.
Ik hoop dat we de volgende keer kunnen laten zien dat dit een uitzondering was. Mocht je nog vragen hebben hoor ik het graag. Je kan ons bereiken op 088 400 5600 of via e-mail op klantenservice@beaumotica.nl

Klantenservice bij Beaumotica

Bundel product besteld bij Beaumotica. Helaas kon de aangegeven levertijd niet worden gehaald maar door de oplossingen van de klantenservice is het toch nog goed geregeld. Ik krijg de eerste helft die al binnen is opgestuurd en de andere helft word nog na geleverd. Super vriendelijke klantenservice (Jesper) heeft zelfs pro actief zitten monitoren op de levering en heeft daardoor mij eerder kunnen contacten met de informatie. oftewel super service!

8 juli 2021

Goedemorgen Daan,

Hartelijk dank voor je lovende woorden en fijn dat het goed is opgelost. Ik zal het delen met Jesper!

Super site!

Al veel producten besteld op deze site.
Deskundige vakbekwame mensen die je helpen met vragen als je er zelf niet uitkomt.
Ook de service is super! , ik had een defect product wat in 2 dagen na ontvangst al geretourneerd is.
Echt super!

22 mei 2021

Antwoord van Beaumotica

Hoi Robert, fijn dat onze klantenservice je vragen kon beantwoorden en de afhandeling van het defect vlot is verlopen. Dat doen we graag!
Tessa

Snelle levering en uitstekende service

Snelle levering, duidelijke e-mail bevestigingen en snelle reactie klantenservice.

21 mei 2021

Antwoord van Beaumotica

Hi Wietse, fijn dat je bestelling naar wens is verlopen. Veel plezier van je aankoop!

Dit is Customer Experience!! 💪🏼

Erg blij met de service van Beaumotica! Ik had een defect aan m’n Philips Hue Gradient Lightstrip en de fabrikant zou dit defect afhandelen. Het leek er op dat dit ivm voorraad problemen bij Philips erg lang ging duren.
Beaumotica stuurde mij een nieuw exemplaar en wikkelt zelf de garantie af voor dit specifieke geval.
Ontzetten blij hiermee! Fijne communicatie, vriendelijk personeel en adequaat contact.
Dit customer experience!! Ik kom zeker terug 💪🏼

10 mei 2021

Antwoord van Beaumotica

Hi René, fijn dat onze klantenservice het vlot heeft opgepakt. We nemen graag deze zorg uit handen!

Perfecte klantenservice

Perfecte klantenservice, kan niet anders zeggen! Kundig omdat ze echt weten waar het over gaat, en geen gezeur wanneer je als klant per ongeluk iets verkeerds besteld: binnen een dag zonder kosten omgeruild voor wat ik had bedoeld te bestellen. TOP leverancier voor alle Hue producten en ook nog voor concurrerende prijzen.

5 mei 2021

Een service met 'K' van Klant en 'S' van Service.

Ik heb recent enkele keren bij Beaumotica artikelen besteld van de Philips Hue lijn. Telkens kon ik rekenen op een correcte prijs maar ook een zeer punctuele service. Verzending binnen de beloofde tijdstermijn, goede navolging en perfecte levering aan huis. Tot zover de algemene zeer positieve indruk. Maar wat bij problemen, dan begint het pas ! Waar velen hun verantwoordelijkheid ontwijken kwam Beaumotica klantgericht uit de hoek. Recent kreeg ik een levering beschadigd door PostNL. Dan begin de poppetjes te dansen. Wie is hiervoor verantwoordelijk? en uiteindelijk ben jij als betaalde klant meestal de dupe. Nu, niet bij Beaumotica !!! Eén mailtje loste onmiddellijk het probleem op... zonder aarzelen werd mij een nieuwe levering van mijn product georganiseerd en enkele dagen nadien perfect geleverd. Dit is klantenservice ten top. Ben nu zeker 100% fan van Beaumotica en voortaan zijn zij mijn vaste leverancier. Zekere aan te bevelen aan iedereen die graag online shopt. Een bedrijf waar de 'K' van Klant en de 'S' van Service hoog in het vaandel staat.

3 mei 2021

Phillips hue lily tuin set bestel van 5…

Phillips hue lily tuin set bestel van 5 lampen. Bleek toch te groot voor in de tuin dus retour gestuurd. Is aangemeld en aangekomen maar tot op heden (we zijn bijna 3 weken verder) nog steeds het geld niet retour op mijn rekening. Tot op heden na contact met klantenservice èn en mail met foto’s van bewijs retour zending nog steeds geen reactie vanuit beaumotica

*kleine update*

Na een boos telefoontje vanmiddag alsnog het geld retour gestort gekregen. Paar weken en aantal telefoontjes gemist maar opgelost!

“Nieuwe update/reactie op beaumotica”
Apart dat er gesproken wordt over een beschadigd retour gezonden product. Ik heb hier namelijk niks over gehoord vanuit beaumotica maar het pakket zou bij een opslag liggen waardoor er nog geen actie was ondernomen. Ook hierover heb ik vanuit beaumotica niks gehoord, maar heb ik zelf contact over moeten opnemen. Een antwoord vanuit beaumotica (vol onzin/leugens) op mijn klacht, Ipv excuses dat het 3 weken duurt voordat je je geld retour gestort krijgt

21 april 2021

Antwoord van Beaumotica

Hi Joram, jammer dat het retour sturen van je bestelling niet zo soepel verliep. Ik zie dat het geheel achter de schermen goed is verlopen, we hebben je geïnformeerd toen we het retour beschadigd hadden ontvangen. We hebben je toen verteld dat we het daarom op een andere manier verwerken en wanneer je meer te horen zal krijgen. Op deze dag besloot je ons erover te bellen, dus ook als je niet had gebeld had je die dag je geld terug ontvangen :)
Mocht je verder vragen hebben kun je ons bereiken op 088 400 5600 of via klantenservice@beaumotica.nl

Onbereikbaar en slechte service

Afgelopen maandag heb ik een mail gestuurd naar de klantenservice met een aantal vragen, aangezien ik snel over wou gaan tot de aanschaf van wat Hue producten heb ik ook meerdere malen geprobeerd te bellen. Helaas kreeg ik telefonisch niemand te pakken en kreeg ik ook pas donderdag letterlijk een half antwoord terug op mijn mail.
Dit zou komen door de extreme drukte, prima geen probleem kan gebeuren. Wel jammer dat het bedrijf praktisch gezien telefonisch dus onbereikbaar is en de terug bel verzoekjes ook niet werken. Maar goed, ik wist dus ongeveer wat ik nodig had en heb donderdagmiddag een bestelling geplaatst. Volgens de site was alles op voorraad en er stond bij:
"voor 23:59 besteld, vandaag verzonden".
De volgende ochtend (vrijdag) keek in de mail en zag ik dat de zending niet bij post NL was aangekomen en slechts digitaal was aangemeld. Hierop werd de zending doorgezet naar zaterdag. Kan uiteraard gebeuren, het is druk begrijpelijk. Maar helaas bleek zaterdag ochtend de zending wederom niet in uitlevering omdat post NL het pakket wederom niet had ontvangen, hierop werd de levering doorgezet naar dinsdag. Het pakket is dus niet verstuurd door Beaumotica, wellicht toch geen voorraad? Wie zal het weten.. Ik snap dat het druk is maar 4 dagen wachten voordat je een keer antwoord krijgt op een mail, telefonisch onbereikbaar zijn en vervolgens een levering die niet soepel verloopt en zonder bericht 5 dagen (of meer?) word uitgesteld vind ik gewoon ronduit slecht. Op zaterdagmiddag om 11:00u heb ik de producten alsnog bij de "concurrent" besteld en die worden morgen notabene op zondag geleverd. Jammer, ondanks de drukte is dit echt ondermaats had echt wel een paar dagen geduld gehad mits er gewoon contact mogelijk was.

*Gezien de vele negatieve reviews op andere platforms blijkt dit probleem zich vooral voor te doen bij Hue producten. Beaumotica wijst standaard naar post NL of DHL en schuift het probleem letterlijk altijd op hun, ze verschuilen zich erachter dat de orders wel degelijk verstuurd zijn maar met zoveel meldingen en klachten valt dat te betwijfelen. Dat is echt de rode draad door alle reviews, nergens gaan zoveel zendingen kwijt of fout als bij Beaumotica, toevallig? Met zoveel meldingen is dat echt onmogelijk en kun je spreken van opzettelijk de boel bedonderen.
Gevalletje het geld hebben we vast binnen en we zien wel wanneer we weer voorraad hebben..

10 april 2021

Goede ervaring gehad met Beaumotica

Goede ervaring gehad met Beaumotica. Levering was snel, we werden tussentijd nog gebeld over de levering. Top!

9 april 2021

Antwoord van Beaumotica

Hi Jip en Nikky, fijn dat dat alles naar wens verliep. We doen ons best je altijd op de hoogte te houden van de status van je bestelling. Geniet van jullie aankoop!
Met sfeervolle groet, Tessa.

geweldige service!

We hadden een ledstrip van hue waarvan bij het ophangen van de stripo, een paar kleine ledjes ( 5 stuks) het niet meer deden.
van Beaumotica mocht ik, omdat resetten niet hielp, de ledstrip terugsturen en heb ik geheel kosteloos een nieuwe ontvangen.
Echt een top service !
En de reacties op mijn mail EN de nieuwe ledstrip waren super snel. Echt een vriendelijke en goede service. Heel erg blij mee. een dikke 10!

7 april 2021

Hey Claire,

Fijn dat we het defecte product vlot konden omruilen. Geniet van je mooie ledstrip!
Met sfeervolle groet, Tessa.

Zeer zeer slechte klantenservice

Zeer slecht. Gira senic friends of Hue 3 pack besteld. Mat wit. Helaas werd de glimmende variant bezorgd. Contact gehad of het mogelijk is dat ze de matte variant opsturen en ik de glimmend witte variant terugstuur. Nee. Eerst de glimmend witte variant terugsturen. Mmmm, zij maken de fout en ik moet nu dus wachten. Goed teruggestuurd. Hoor niets. Na een week zelf contact gezocht. Mijn retour is beschadigd aangekomen en licht in het magazijn ter beoordeling. Vreemd want ik heb het pakket in hun eigen doos met bubbeltjes folie teruggestuurd. Maar alles kan natuurlijk. Weer een paar dagen niets gehoord. Weer contact. Nee zij moeten de beschadiging nog controleren. Bizar. Wanneer dan? Wij gaan 1x per week naar het magazijn!!! Dat is toch niet mijn probleem. Waarschijnlijk morgen. Volgende dag weer gebeld. Nee we zijn er nog niet aan toegekomen. Zeer frustrerend. Dit is niet acceptabel meer. Weer gebeld en aangegeven dat dit not done is. Tja we zullen toch eerst naar het magazijn moeten om de beschadiging te kunnen controleren. Ik ben inmiddels zeer geergerd. Maar kom er niet door heen. Mijn partner belt de volgende dag en krijgt in eerste instantie ook geen gehoor bij hen. Na vele mitsen en maren krijgt ze het wel voor elkaar dat het gehele bedrag retour wordt gestuurd. Ondanks een controleerbaar account met redelijk wat bestellingen bij Beaumotica zo’n behandeling. Te grof voor woorden. Afgelopen week was de Gira Senic in de aanbieding bij Beaumotica. Ik laat dat aan mij voorbij gaan en bestel binnenkort wel tegen de duurdere prijs bij een bedrijf met een goede klantenservice. Het was jarenlang top bij Beaumotica, maar van het ene op het andere moment is het echt bagger. Tja ze staan bij google altijd bovenaan, maar de service staat onderaan. Das war einmal... Jammer ik ga verder met Domotica, maar niet hier

7 april 2021

Antwoord van Beaumotica

Hoi Marcel, zo te horen is dit niet gegaan zoals het zou moeten, onze welgemeende excuses daarvoor. Als wij per ongeluk de verkeerde variant uitsturen is het aan ons om je zo snel mogelijk van het juiste product te voorzien. Als het retour dan beschadigd terugkomt, is dat ook niet aan jou te wijten. Dit had zeker niet op deze manier opgepakt moeten worden. Vervelend dat je er daarom zo veel werk aan heeft gehad. Ik pak deze case nog eens intern op, zodat we dit in de toekomst kunnen voorkomen. Mocht je nog toevoegingen hebben, kun je ons bereiken op 088 400 5600 en vragen naar mij. Groet, Tessa.

Vaak leveringsproblemen, met name bij Hue pakketten?

Niet eerst de reviews gelezen, helaas.
Ook voor mij geldt. Hue pakket besteld. Gelijk track&trace code ontvangen, maar status blijft dat pakket niet aangeboden is. Na een week nog steeds deze status en niets ontvangen.
Drie keer met Beaumotica gebeld (met moeite), blijven naar PostNL verwijzen (al aangeboden, maar door PostNL niet ingecheckt, en PostNL heeft het druk, heeft vertraging, en nog even afwachten). Twee keer naar postNL gebeld, die verwijzen naar Beaumotica.
Beaumotica schrijft als antwoord op eerdere reviews met dezelfde problemen de reactie... pakket opnieuw verzonden, zoeken wij het uit met de bezorgdienst... niet bij mij... bieden niets aan (advies is wachten, is niet ons probleem maar probleem bij PostNL).
Update: na een anderhalve week nog niets ontvangen dus opnieuw contact gezocht. Werd aangegeven dat het pakje door PostNL was terugbezorgd naar Beaumotica. Gevraagd de bestelling te annuleren en het geld terug te storten. Dat hebben ze dezelfde dag gedaan.

3 april 2021

Antwoord van Beaumotica

Hi Michel, jammer dat je bestelling niet juist is verlopen. Als het goed is hebben mijn collega's aangegeven dat er iets mis is gegaan in het logistieke proces, en heb je een concreet vervolg te horen gekregen. We hebben je aangeboden om na een aantal dagen een nieuw pakket te sturen. Als dat niet duidelijk is toegelicht hebben we daar zeker te wensen overgelaten, excuus daarvoor.
Ik zal je feedback meenemen in de verbeteringen van onze service, dit proces willen we namelijk duidelijk aan onze klanten kunnen toelichten. Mocht je verdere toevoegingen hebben spreek ik je er graag over op 088 400 5600. Groet, Tessa.