Bike2Build Vlaardingen BV Reviews

1,5

Erg slechte service terwijl je het hele pakket incl montage koopt, kapotte fiets die je dan ontvangt kun je nog zelf in elkaar zetten. Denk niet wanneer je over dit soort bedragen voor een fiets spr... Toon meer

Wij hebben al diverse keren dingen besteld bij bike2build. Ook een paar keer iets verkeerd besteld of besteld terwijl het niet op voorraad was. We hebben hierdoor ook een paar keer telefonisch kontak... Toon meer

Zeer slecht

Alle reviews

0 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

2 cube kinderfietsen

Heb daar recent 2 cube kinderfietsen online gekocht omdat ze nergens anders te krijgen waren. Jij zou mischien denken dat als jij bij Cube NL een Cube koopt, kan het alleen maar goed zijn. Lees maar dan goed de andere reviews voor dat jij een bestelling plaats! Had ik dus niet gedaan, met spijt.
Fietsen waren geleverd maar totaal niet afgesteld (achter derailleur schakkelt niet goed, velg raakt de rem, spelling in de handrem... ) meer manquements zouden bijna onmogelijk kunnen. Uiteindelijk moest ik toch naar een fietszaak in mijn buurt die wel aan fietsen kan sleutelen. Maar intussen ben ik 60 eur verder voor het afstellen van nieuwe fietsen die bij Cube zelf gekocht waren.
In kort, zoek maar verder en koop geen fiets daar. Zelf een nieuwe fiets moet afgesteld worden en later onderhoud, en daar kunnen ze dat niet. Geen duurzaam aanpak van ondernemen. Jammer.

21 juni 2021

Erg slechte service terwijl je het hele…

Denk niet wanneer je over dit soort bedragen voor een fiets spreekt dat alles dan goed geregeld is, de plaatselijke fietswinkel zal je nog beter helpen dan deze zaak

28 april 2021

Droomzaak

Mocht je behandeld willen worden als een stuk onbenul, veel willen betalen voor slechte service, afgesnauwd willen worden, teveel betalen voor slechte kwaliteit, lang willen wachten op een reparatie en daarna nog meerdere malen terug moeten?! Stop! Je hebt de winkel van je dromen gevonden! Laat jezelf pijnigen en koop hier je volgende fiets, verkocht door een ongeïnteresseerde puisterige student. Hierna zal de fiets nagekeken worden door de man met net zoveel gezelligheid als Kim Jung Un (Joost heet ie denk ik) die de werkplaats runt.
Vervolgens neem je het duurbetaalde stuk verdriet mee en mag na dagen weet terug omdat eea niet klopt!

30 november 2020

Zeer slechte service

Was een rondje aan het fietsen met mijn top Specialized Venge alleen er ging iets fout met schakelen en was echt om de hoek dus dacht ik rijd even bij ze langs om ze er naar te laten kijken, nou dat heb ik geweten, de service vriendelijkheid was ver te zoeken. Was een afgang. Ze zeiden als eerst, geen tijd, dus voor een echte specialist denk ik, vijf minuten werk, waar ik dan ook nog voor had willen betalen ook natuurlijk. Maar NEE dat ging niet. Ze zitten helemaal vol. En dan kwam er nog bij, een ander merk doen we al helemaal NIET. Echte he!!!!!! Vroeger ging het hier wel anders maar dit slaat toch echt alles. Nooit meer naar toe, klaar er mee, triest en zonde. Gr

16 oktober 2020

Gebeld voor service beurt Cannondale…

Gebeld voor service beurt Cannondale racefiets, dit was pas mogelijk nadat ik vertelde dat ik recentelijk 3 fietsen aldaar had gekocht voor zoon en voor mijzelf. Fiets weggebracht en punten voor vervanging op laten schrijven, ze hadden een week de tijd ivm mijn vakantie. Na de week fiets oogehaald en er was alleen 1 lager van bracket vervangen daar er een tik in zat. 3 uur daar gewacht voor restant. Eenmaal thuis bleek versnelling verkeerd afgesteld, weer terug. Na 1 week weer dezelfde tik, ditmaal koers cc uit Bergschenhoek er op gezet ennnnn vervangen lager was zeer slecht, verkeerd vet gebruikt nl. kopervet, dit is voor schroefdraad en ook veel te veel vet. Nu allebei de lagers vervangen en helemaal top. Ik ben helemaal klaar met bike2build, dit was de druppel, het geld hoef ik niet terug, ik neem de moeite niet meer om er heen te gaan.

20 juni 2018

Meer dan een maand geleden banden…

Meer dan een maand geleden banden besteld en betaald, zou hooguit een paar weken duren.
Na een aantal weken nog eens gevraagd maar geen duidelijk antwoord en ik moest het maar afwachten, nou zou ik verwachten dat ze bij b2b wel een mailtje sturen dat het wat langer duurt ofzo... maar helemaal niets tot ik vandaag mijn geld ga terughalen.
Krijg te horen dat er dan een zgn betaalverzoek moet worden ingediend omdat dit 'policy' is bij b2b.
Had even een WTF!! Momentje maar ok.
Eigenlijk moet ik als klant erop staan dat ze mij het bedrag direct terugbetalen maar had ook nog tandbladen nodig en vraag de man achter de balie om een paar bladen en dacht het zo dan maar op te lossen.
Ook dit blijkt moeizaam te gaan en zeg "laat die bladen maar zitten en doe dat betaalverzoek maar".
Duidelijk verveelt met mijn opmerking en met een chagerijnig smoelwerk wordt er een vragenlijst onder mijn neus geschoven.
Nu was ik al heel lang klant bij b2b en heb ook best een hoop mensen naar ze gestuurd voor een fiets of onderdelen te kopen maar door de jaren heb ik het steeds minder zien worden bij deze zaak, nu tot een punt dat ik me afvraag wat ik er nog te zoeken heb.
Ik MTB veel en koop er ook veel spullen voor
maar b2b is voor mij niet interesant meer.
Helemaal niet na dit zoveelste voorval en als het bedrag is teruggestort zien ze mij daar niet meer.

8 juni 2018

Klantvriendelijk en zonder prijskaartje

Vorig jaar racefiets gekocht. Verkoper was zo eerlijk om te vertellen dat mijn demofiets over 2 weken in de sale zou gaan. Dus kreeg ik hem nu ook al voor die prijs. Logisch, maar ook heel eerlijk.

Goede tekst en uitleg over elektrisch schakelen en onderhoud. Zelfs een eigen app om afspraken in te plannen.

Bij technische vragen is er altijd iemand die tijd heeft voor je vragen, ook telefonisch.

Vorige week gevallen met de fiets. Kon vandaag al terecht zonder afspraak. Alles even nagekeken en afgesteld. En, geen factuur. Gewoon service van het huis.

Super fijne zaak met vriendelijke mensen en oog voor de mens. Klantvriendelijkheid is daar echt iets waar ze werk van maken.

11 mei 2018

De Fietsspecialist Met De Beste Deals! En Service!

Vandaag Fiets opgehaald. Fulls Suspension MTB. De 1e keer dat ik deze winkel binnen liep. (Paar Jaar geleden) Merkte ik al gauw op, hier voel ik me op mijn gemak. Ik voel me welkom. Geen ovedreven gedoe. Relaxte ontspannen sfeer in de zaak. Professioneel deskundig personeel. die jou de tijd gunnen om rustig onder het genot van een drankje de winkel door te lopen. En op jou tijd jou voorzien van de juiste adviezen en geen aankopen afdwingen. Uiteraard willen ze jou wat verkopen. Maar dat gaat op een persoonlijke manier. En dat doen ze met overtuiging en daadkracht. dat vind ik zelf erg prettig! Ik heb nog geen ervaring met de after service of dergelijke. Maar ik ga er vanuit dat zij hun woord aan hun klanten nakomen. Uiteindelijk met een te gekke deal dus een MTB aangeschaft. Kortom tot de volgende keer!!!!

27 mei 2016

Nieuwe CUBE store van bike2build.

Na lang denken was onze keus voor 90 % zeker dat wij een cube sting wls race wilden kopen. Half nederland afgebeld maar nergens op voorraad tot we de nieuwe Cubestore van bike2build vonden. Fiets op voorraad en staat klaar voor u om te testen was het antwoord en ook nog in de juiste framemaat. 146 km voor moeten rijden, prachtige winkel met zo ongeveer alle cube modellen die er bestaan, vriendelijk personeel die je rustig de tijd gunnen om even rond te kijken en niet meteen met verkooppraatjes op je nek springen. Lekker rondjes in de winkel kunnen rijden om gevoel met de fiets te krijgen en de koop was rond. Een klein half uurtje had de werkplaats vervolgens nodig voor de juiste afstellngen en het monteren van enkele extras, ondertussen de grote kledingshop doorgelopen. Goede uitleg over de fiets gekregen ook over hoe de wielen met steekassen er uit moeten en geholpen met fiets achter in de auto te krijgen. Wij vonden bike2build een prima winkel.

13 mei 2016

Verkoopafdeling.: top. Service: voorheen slecht.

Ik heb daar verspreid over een paar jaar inmiddels 5 fietsen gekocht. Over de verkoopafdeling niets dan lof, goed advies, prima prijs, etc. Maar de service afdeling is (voorheen) zeker een probleem geweest. Ik zeg geweest omdat de laatste keer dat ik een beroep op ze deed het een stuk beter verliep. Let wel op dat je niet meer laat doen dan noodzakelijk, je merkt dat er getracht wordt meer service te verkopen dan gevraagd. Zo werd mij verteld dat de lagers van mijn wiel gesteld moesten worden terwijl er vaste lagers gemonteerd zijn en je deze niet kunt afstellen. Bij afhalen krijg je dan een mooi verhaal over smeren en spannen enfin gelul, maar ik begrijp ook wel dat er ergens geld vandaan moet komen. Ik blijf klant omdat ze een mooie winkel met goede keuzemogelijkheden hebben en omdat het sfeertje zeker goed is.

15 november 2014

Service hoef je niet op te rekenen

Ik heb daar een bryton 50 gekocht, je krijgt geen verzend bericht en ze hebben het lef om een incompleet pakket op te sturen geen lader en geen usb kabel. En als je ze belt krijg ik het idee dat ze er helemaal geen zin in hebben.

5 augustus 2014

Ze weten totaal niet wat het woord service inhoud.

Ze krijgen een hele slechte beoordeling samen met Cube. In februari mijn fiets weggebracht voor een onderhoudsbeurt en er garantie reparatie. De lockout van de voorvork was defect. Tot op heden is hij dat nog steeds. In maart zit er een barst in het frame, die gelukkig onder garantie vergoed gaat worden( fiets is pas 6 maanden oud dan) en dan begint eindeloze wachten....pas wanneer ik heel boos wordt aan de telefoon krijg ik mondjesmaat wat feedback van hun. Uiteindelijk wanneer ik in de zaak zelf mij gal gespuwd heb komt er schot in de zaak. Ze houden me in iedergeval regelmatig over de gang van zaken. Het frame zou uiteindelijk 2 weken later geleverd worden. En wat blijkt na 3 weken het frame is er weer niet. Cube had nog wel een ander frame liggen met een andere kleurstelling. Die wilde ik dus. Een 2 weken later kwam dan toch het juiste frame. Gelukkig was de fiets snel klaar op de lockout na dan. Al met al duurd het nu al 6 maanden en is de fiets nog steeds niet in orde.
Heel jammer, want ze hebben bijna alles op voorraad. Ik zal daar nooit meer een fiets kopen.

25 juli 2014

De internet site kan beter!

Wat is er erger dan een internet site die niet lekker werkt! Zo kom ik toto de conclusie dat als ik naar een productgroep ga ik heel veen afbeeldingen mis, wat zeker bij kleding nog al vervelend is. Tevens valt mij op dat er te weinig sub groepen zijn Zoals bij de jacks. Ik mis bv de verdeling van soft-shell, windbreker en regenjas. Tevens ontbreekt het bij producten nogal eens aan uitgebreide omschrijving, waardoor ik genoodzaakt ben om het internet op te gaan om meer info te vinden. Gevolg is dat je daardoor eerder bij andere winkels terecht komt die wel goede info en omschrijvingen geven, en dus bij hun gaat bestellen.
Kijk bv eens bij andere winkels hoe die het oplossen (bv 12GoBiking of Bikster).
Bij het online bestellen zou het tevens handig zijn dat ik een bestelling kan plaatsen die ik in de winkel kan afhalen en betalen!

5 juli 2014

Aardige prijzen maar tegenvallende kwaliteit

De prijzen zijn oke en het advies bij de verkoop is prima in orde. De kwaliteit van de aflevering laat sterk te wensen over. Tot twee keer toe een fiets gekocht die slecht is afgeleverd. Wat zelfs gevaarlijke situaties heeft opgeleverd.

1 juli 2014

Goed geholpen in een mooie winkel

Ik ging er lang om een fiets te kopen, te weten een Cube Analog 2014. Ik ben zeer goed geholpen, en heb zelfs even een proefritje kunnen maken door de winkel.

Fiets werd netjes op hoogte afgesteld, en ik ben tevreden naar huis gefietst!

22 april 2014

Mooie zaak maar klantvriendelijkheid kan zeker omhoog.

Mooie zaak maar klantvriendelijkheid kan zeker omhoog.
Personeel mag zich iets vriendelijker opstellen naar de klanten.
Ik heb iets te vaak meegemaakt dat ik niet prettig werd geholpen.
Het afhandelen van klachten kan ook beter en sneller.
Het is toch niet de bedoeling dat we uitwijken naar 12gobiking.

7 april 2014