Mycket trevligt och proffesionellt bemötande!! Det var ett mycket smidigt förfarande med försäljningen! Efter överenskommen prissättning så skötte BF allt! Bra kontakt under hela försäljningsprocess... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
En helt fantastisk upplevelse hos Bil Einarsson i Ängelholm! Mikael var varm, proffsig och lyckades sy ihop en affär som knappt borde gått att lösa – och gjorde det med glädje, lugn och fullt fokus. N... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Sälja bil - Bilförmedlingen hjälper dig tryggt och enkelt när du ska sälja din bil. Du slipper jobbet och får bästa möjliga betalt. Köpa bil - Bilförmedlingen är den raka vägen till en bättre bilaffär. Vi har lång erfarenhet, Vi äger inte några bilar själv utan säljer enbart på kommission, detta medför att vi inte har några stora kapitalkostnader, och därför säljes alla bilar till ett väl anpassat marknadspris.
Geschreven door het bedrijf

Transportgatan 4, 26271, Ängelholm, Zweden
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Mycket trevligt och proffesionellt bemötande!!
Det var ett mycket smidigt förfarande med försäljningen! Efter överenskommen prissättning så skötte BF allt! Bra kontakt under hela försäljningsprocessen. Efter försäljning kom pengarna snabbt och enkelt in på angivet bankkonto!
Jag är mycket nöjd med Bilförmedlingen som jag tidigare har anlitat vid ett flertal tillfällen! Rekommenderar dessa varmt när tillfälle ges!!

Antwoord van Bilförmedlingen
Paul o grabbarna ni har lyckats göra mig nöjd ännu en gång! Det är inte lätt jobb att göra både köpare o säljare nöjd med samma bilaffär.... ni klarar detta helt utan anmärkning från mig, "audentis Fortuna iuuat" :)

Antwoord van Bilförmedlingen
Mycket trevligt bemötande. Fin kundservice. Inga konstigheter.

Antwoord van Bilförmedlingen
Kundorienterade säljare som gav tydlig kommunikation genom hela förloppet.

Lugnt och professionellt.
Kunde ha kört fram bilen som vi kom för att titta på.

Antwoord van Bilförmedlingen
Det mesta jag behövde göra var att skriva denna recension. Vilket är precis så jag ville ha de. Strålande bemötelse och fantastisk kommunikation.

Antwoord van Bilförmedlingen
Bra och proffsigt bemötande.
Håller vad de lovat.
Kan absolut rekommendera denna bilfirma.

Antwoord van Bilförmedlingen
Trevlig och hjälpsam personal som gjorde bilköpet till en självklarhet!

Antwoord van Bilförmedlingen
Köpte min nya Ford av Håkan och Pontus i Ängelholm och fick redan från första kontakten på mejl väldigt trevligt och proffsigt bemötande, något som följde med genom hela processen. Hade jag frågor kring bilen och affären så var Håkan snabb på att kolla upp allt för att jag inte skulle stå utan svar.
Kommer definitivt kolla här först när det blir dags för nästa bil.

Antwoord van Bilförmedlingen
Jätte trevlig och behjälplig personal när vi skulle välja vilken bil som passade oss

Antwoord van Bilförmedlingen
Snälla och pålitliga säljare som ger en känsla att gammaldags bilhandlare fortfarande finns kvar.
De ser till att man känner sig välkommen, väl bemött och att man lämnar handlaren glad och nöjd med sin affär.

Antwoord van Bilförmedlingen
Skickliga säljare med bra kommunikation igenom hela processen. Förmedlade affären smidigt. Är super nöjd.

Antwoord van Bilförmedlingen
Snabb hantering och bra service. Svarar snabbt på mail vid fundering. Jämförde priser jag skulle få för min bil med 6 andra konkurrenter, fick högsta utdelning hos Bilförmedlingen.

Antwoord van Bilförmedlingen
Lees meer over geverifieerde reviews.