Et for os udfordrende problem med at låse skiboksen klarede mekanikeren hos Bilxtra i et snuptag og lige på stedet - helt uden ventetid. Opgaven krævede absolut in side viden, og den har han! Pris:... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
- Rigtig god service, og gode til at guide igennem telefonen og undersøgte alle muligheder for at finde en base til en autostol. - Fik lov at sende autostolen retur, selvom jeg havde smidt origina... Toon meer
Vi stod i en virkelig presset situation, hvor vi havde solgt en tagboks, men pludselig ikke kunne finde nøglen til den. René fra Bilxtra Aalborg smed dog nærmest alt, hvad han havde i hænderne og fand... Toon meer
Nogle gange har man brug for hjælp når en lampe i ens bil lyser rød… og man meget gerne vil kunne køre videre. En sådan situation var min veninde og jeg i en lørdag hvor de fleste autoværksteder har l... Toon meer
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Fik min bil "renset " med Hydrive hos…
Fik min bil "renset " med Hydrive hos Bilextra, kan kun anbefale dette, rigtig god service og butikken har alt hvad hjertet kan begære at pleje til bilen smat fælge, stereo og meget andet udstyr.
Go kvalitet og service hele vejen igennem.
Mine bedste anbefalinger til denne butik
Claus Rasmussen
Konge kundeservice🙌🏽
Har købt en adapter til min radio da der skulle sættes en subwoofer i bilen det drillede lidt da jeg ikke er ekspert de hjalp meget over telefonen og var søde og tålmodige rigtig god oplevelse😃
Super god service!
Har netop lejet tagbøjler. Super god service!
God service butikken var lukket men…
God service butikken var lukket men ejeren kom gående udenfor og spurgte om der var noget jeg manglede, og åbnede og jeg fik en baglygtepære, super service 👍
Får aldrig min vare
Jeg havde bestilt et hundegitter via deres hjemmeside, hvor leveringstiden var 4-6 dage. Hørte aldrig mere end en ordrebekræftigelse via mail, så jeg har efterfølgende 2 gange SELV måtte følge op på min ordre.
Næsten 2,5 uge senere før vi får svaret, at gitteret først bliver produceret om 4-6 uger igen. Godt man selv følger op på tingene, når deres “kundeservice” ikke gør.
Pengene retur, tak. Handler her aldrig mere.
hej Bilxtra
hej Bilxtra. 100% iorden.
jeg havde i langt tid haft lyst til og gøre noget med min lyd i bilen, endelig efter lang tids søgen fandt jeg jer. første gang jeg kommer ind i denne butik, der er jo alt hvad en drengerøv kunne tænke sig. jeg siger så til manden der står i butikken at jeg skal have noget mere lyd i bilen, han giver mig så 3 muligheder lille, større og størst. og forklare det på en meget enkel måde så selv jeg kunne forstå det :) jeg vælger så den mellem pakke. kom tilbage en lille uge efter og fik sat tingene i der manglede så en ting det var så ikke kommet endnu. vi snakkede så om det og fik en aftale. de ville ringe når det kom. der jeg kommer hjem og skal ud og køre om aftenen virkede lyset ikke ovenfor radioen hvor varm/kold indstilling sidder. 2-3 dage senere kontakter de mig og siger jeg skal komme det gør jeg så. da jeg kommer ind siger jeg det ikke virker (skal lige siges ikke noget med deres arbejde og gøre) de kommer så ind og siger den er klar og jeg går op og betaler, jeg spørger og hvad med det lys. det er i orden det er lavet ingen over pris eller noget. 100% i orden. søde mennesker
Manglende styr på tingene
Jeg har i forbindelse med, et skifte fra sommerdæk til vinterdæk benyttet mig af bilxtra, som jeg egentlig var meget tilfredse med i starten. Jeg bestilte vinterdæk med fælge og nye sidespejle. Da jeg kommer for, at hente bilen har de formået at glemme, at sætte sidespejlene på bilen. Manden bag kassen ved faktisk ikke engang, hvor de er, på daværende tidspunkt. Dertil skal det nævnes, at jeg inden bestilling af sidespejlene spørger ekspedienten om de er mulige, at få pengene retur for, hvis ikke de lige var mig. Det får jeg et ja til. Da jeg så har betalt er det pludselig en anden tone og nu kan jeg ikke få pengene retur for spejlene. Alt i alt rigtigt utilfreds med hele deres måde at håndtere forløbet på.
- Svar på tilbagemelding fra bilxtra.
Nu skriver i, at jeg har fået monteret spejlhusene gratis.. Jeg har stadig de samme spejlhuse på bilen, som da jeg købte den og i har spejlhusene i butikken, som jeg har betalt 939 kr. for. Så ja, bevares, i har opbevaret mine sommerdæk uden omkostning, men i har dog også stadig de spejlhuse, som jeres ansatte fortalte mig kunne refunderes. Utroligt at skrive, at de er blevet påsat.. Virkelig utilfredstillende fokus på kunden, fra jeres side.

Antwoord van Bilxtra Aalborg
Købte trådløs apple carplay og fik en…
Købte trådløs apple carplay og fik en god snak med en ansat omkring sænkningsfjedre m.m. super flink fyr som helt sikkert har styr på det han snakker om , jeg kigger forbi igen en dag.
Kanon service
Helt kanon service og arbejde - en lørdag tæt på lukketid.
Tak for hjælpen
Fik forlænget udstødning pga drone lyd…
Fik forlænget udstødning pga drone lyd i kabinen.
Løste problemet 100% og de fik lavet på en rigtig fin måde så man ikke kan se udstødning tippen på bilen. Super tilfreds med arbejdet og rigtig hyggelig betjening.
Utrolig god service samt top…
Utrolig god service samt top kompetencer inden for faget og alle dens afarter. Kan kun anbefale bilextra i Aalborg.
Derudover er folkene ikke blege for at give et par gode råd med på vejen hvis man frem over selv vil forsøge sig med diverse service aspekter af bilen (olieskift, pærerskift motorskift af diverse elektroniske elementer).
Absolut den bedste service
Super hjælpsomt personale og det er tydeligt, at de ikke bare er sælgere. Du får en super hurtig betjening og så til en helt fair pris 👏🏼 De kommer helt sikkert til at lave min bil fremadrettet
Super service
Super service, og meget imødekommende personale. De har styr på hvad de laver, og er meget hjælpsomme. Vil helt klart anbefale folk at handle hos dem.
Rigtig flinke og hjælpsomme mennesker…
Rigtig flinke og hjælpsomme mennesker med styr på deres ting og god serves 👍💪
Absolut god service
Absolut god og nærværende service. Personalet virker meget faglige, engageret og er imødekommende De gav sig god tid til at forklare for mig, intetanende kunde, om alternativer, kvaliteter og proces. Jeg fik opgraderet min bil 4 dage før tid, da et hul opstod i kalenderen!
Kan klart anbefales.. !!! 🙂👍
De har bare styr på deres kram
Super oplevelse med Bilxtra
Super oplevelse med Bilxtra! Totalt serviceminded personale, som har styr på tingene, og ved hvad de har med at gøre. Skal du have byttet noget, kommer du bare i butikken, og de bytter glædeligt👍🏽 Klart vælge at bruge igen😁
Super service
Super service. Hjælpsom medarbejde der har styre på tingene. Kan stærk anbefales!!
Fantastisk service og venlig personale!
Fantastisk service og venlig personale!
Fair pris, hurtig betjening og behandling (der blev ordnet en ødelagt ventil, luft- og pollen filter) samt hjælp og vejledning til opsætningen af et dashcam.
B
Hos Bilxtra Aalborg kan du trygt komme ind og få en god pris og service!
Super god service
Super god service, og altid iorden, der mangler ikke noget! 👌
Dit is Trustpilot
Lees meer over Trustpilots reviewproces.
Hier vind je 8 tips voor het schrijven van een goede review.