Bilxtra Aalborg Reviews

TrustScore 5 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Et for os udfordrende problem med at låse skiboksen klarede mekanikeren hos Bilxtra i et snuptag og lige på stedet - helt uden ventetid. Opgaven krævede absolut in side viden, og den har han! Pris:... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

- Rigtig god service, og gode til at guide igennem telefonen og undersøgte alle muligheder for at finde en base til en autostol. - Fik lov at sende autostolen retur, selvom jeg havde smidt origina... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi stod i en virkelig presset situation, hvor vi havde solgt en tagboks, men pludselig ikke kunne finde nøglen til den. René fra Bilxtra Aalborg smed dog nærmest alt, hvad han havde i hænderne og fand... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Nogle gange har man brug for hjælp når en lampe i ens bil lyser rød… og man meget gerne vil kunne køre videre. En sådan situation var min veninde og jeg i en lørdag hvor de fleste autoværksteder har l... Toon meer

Contactgegevens

Uitstekend

TrustScore 5 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Alle reviews

21 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Tak for rigtig god behandling og godt udført arbejde til en fair pris

Jeg kvitterer med maximum scorer efter en sag med lugt af udstødningsgas i kabinen (slutårsag: utæthed ved indsprøjtningsdysse).
Velvidende at det kunne stikke i forskellige retninger søgte jeg hjælp hos Bilxtra i Aalborg da jeg ligesom andre herinde havde fået et godt indtryk via anmeldelserne.

Hos Bilxtra blev jeg mødt af:
- Venlig og professionel betjening
- Løbende advisering undervejs
- Super aflevering med forklaringer og ønske om at jeg skulle komme retur hvis der var det mindste

Tak for rigtig god behandling og godt udført arbejde til en fair pris

24 september 2019

Top service...

Skulle lige have lavet det sidste på min anlæg i bilen og nu spiller det bare. Perfekt justeret. Fik forklaringer på alle mine spørgsmål og mere til. Tak BilXtra Aalborg 👍👍

29 mei 2019
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Havde i dag min gamle bil til…

Havde i dag min gamle bil til serviceeftersyn hos BilXtra Aalborg, og alt var tip top. Prisen var som lovet, de var flinke, og jeg er fuldt ud tilfreds og kommer helt sikkert igen.

16 april 2019

Sådan skal det gøres!!

I forbindelse med køb af nye dæk og fælge, fik jeg en rigtig god oplevelse.
Igennem hele forløbet fik jeg en yderst venlig og professionel service.
Man kan tydeligt mærke, at medarbejderne har en passion for det de laver, og ikke bare er sælgere.

Deres vidensniveau er imponerende højt, og jeg fik i den grad udvidet min horisont mht. informationer vedr. dæk og fælge.
Ovenstående kombineret med yderst fair priser - gør jeg vil give de bedste anbefalinger til Bilxtra Aalborg.

10 april 2019

DE BEDSTE!😘

Jeg vil helt klart anbefale til ALLE!
Fik lavet anlæg i min bil en Peugeot 2008
Der kom subwoofer i forstærker 2 stk.
Og en processor i. Og nye højtaler i hele vejen rundt. Har aldrig fortrudt det og kommer aldrig til det.
Det lyder så vildt og godt på samme tid..
Der lige et par justeringer som først kan blive gjort når subben er kørt til om 1-2 uger..
Men jeg er fuldt ud tilfreds.
Kan simpelthen IKKE få mine arme ned igen..
Det så fedt altså!
De så fantastisk derude! Og en fantastisk kunde service. Og så de super ærlige!

1 februari 2019

Aldeles glimrende burik

Er ikke til store anlæg med dak dak musik, store crome fælge eller plys terninger.
Så er gennem årene ikke kommet ret meget i butikken.
Men efter sortiment er udvidet med seriøse bilpleje produkter er det blevet interessant.
Lækkert udvalg af Autofinesse produkter som efter min mening hører til blandt det bedst fungerende til vores klima.
Ja så er det jo nærmest blevet mændenes Matas for skønheds produkter.

5 december 2018

Vanvittig god service!

Sindsyg god service, var i tvivl om noget xenon på min bil, fik hjælp til montering samt forklaring på hvordan og hvorledes, slet intet bøvl overhovedet! Derimod er der sindsygt godt personale der altid møder med et smil! Helt klart 5 stjerner herfra og kommer helt sikkert igen!

18 augustus 2018

Styling af 1' klasse

Hej. Jeg har lige fået smidt en AP gevindundervogn monteret på min vw UP! Og den er kommet til at se mega godt ud. Super godt arbejde. God service. Hjælp til hvad der nu skal efter ses. God butik med gode mennesker der ved hvad de laver og hvad de snakker om.. Tak til jer for det super godt arbejde..

8 juni 2018

Fremragende service

Fremragende service! Lynhurtig levering, bestilte en bagvisker mandag, den var klar dagen efter. Derudover tog det et minut at få den monteret (gratis)😁
Og så er det sku rart med nogle der ved hvad de snakker om, dette kan man ikke ligefrem prale med at THANSEN kan når de sælger kunden en visker til forruden.....🙄

15 mei 2018