Bestelling is niet op mijn adres afgeleverd en er is voor ontvangst getekend door iemand die ik niet ken. Een klacht aangemaakt bij PostNL en vervolgens dit klachtnummer gedeeld met Blue Tomato. Verv... Toon meer
Top klantenservice helpen heel snel en proberen ook echt daadwerkelijk een oplossing te vinden. Hier kan je gerust shoppen!
Snel verzonden en ontvangen. FedEx vond ik niet zo handig omdat ze zeggen is bezorgd, maar ze geven geen bezorgadres door. Na checken buren bleek het daar gelukkig te liggen. Goede tas voor prima... Toon meer
Schoenen waren makkelijk te bestellen en werden keurig geleverd volgens de bezorgtijden. Via de mail goed op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen van de bestelling. Goede prijs kwaliteit.
Founded in 1988, Blue Tomato has become one of the most renowned shops for snowboard, freeski, surf, skate and streetstyle. The online shop is available in 14 languages and offers a selection of over 450.000 products from over 500 renowned brands. Blue Tomato counts also over 40 shops in Austria, Germany, Switzerland and the Netherlands.
8970, Schladming, Oostenrijk
Heeft 95% van zijn negatieve reviews beantwoord
De bezorging was bijzonder snel!
Ik bestelde het op een zondag en het kwam de volgende dinsdag al terwijl ze donderdag schatte.

Antwoord van Blue Tomato
Na checken buren bleek het daar gelukkig te liggen.
Goede tas voor prima prijs, ik weet niet hoe blue tomato de garantie wil regelen indien nodig.
Terugsturen mocht er garantie van toepassing zijn is natuurlijk prijzig vanaf NL

Antwoord van Blue Tomato
Ik heb een rugzak besteld die niet werd geleverd, zowel de verkoper ala de transporteur blijft me van het kastje naar de muur sturen. Ik heb meermaals gevraagd voor een refund maar dit word genegeerd. Nooit bestel ik nog iets bij hun, de klantenservice laat te wensen over en niemand lost het probleem op.

Antwoord van Blue Tomato
Meerdere bestellingen gedaan.Bewijs laat zien dat ik heb betaald.Maar ik geld terug gekregen via Paypal.Zijn oplichters!Als je hun klantenservice belt ,hoor je gewoon bandje.😎

Antwoord van Blue Tomato
In het verleden geen problemen gehad met bestellen & leveren.
Echter wacht ik inmiddels al 7 dagen op een reactie mail die ik naar de klantenservice gestuurd heb ivm mogelijkheden omruiling/retour. met slechts 0,15cent onder de gratis retour-grens, word het zo erg dure schoenen met retourkosten naar Oostenrijk en 2x 4,90 verzendkosten.
Maar zoals gezegd; tot zover geen reactie op mijn mail; wat voor zo'n groot bedrijf veelte lang duurt..
*edit 4-07: Gaat wel veel mis dan met antwoorden, ook op een 2e mail van 02-07 werd niet gereageerd. Ik zal de correcte maat wel elders bestellen, want als men om €0.15cent verschil klanten dure verzendingen naar buitenland laat betalen, vind ik het weinig klantvriendelijk te noemen.
*edit 04-07 : via chat service website Dan toch uit coulance een retour label ontvangen. Ging ook een ruil - verzoek in het systeem zetten, echter nu weer aan het mailen want in dat verzoek is door de medewerker andere kleur van het model aangegeven...

Antwoord van Blue Tomato
Verkeerde levering ,2 maten in 1 doos vans .slechte regeling van fedex ,geen fedex punten in de buurt .te ingewikkeld om deze terug te sturen .
Slechte beoordeling 1/5 .

Antwoord van Blue Tomato
Goede mindless truck voor goede prijs. Ze rijden goed

Antwoord van Blue Tomato
Verzending was snel en netjes verpakt. Duidelijk verzendproces. Iets retour sturen werkt ook prima. Instructies zitten bij het pakket zodat je weet welke stappen je moet doorlopen.

Antwoord van Blue Tomato
MINDER DAN EEN STER,goederen besteld na een 2 tal weken nog steeds niets ontvangen en mail sturen is antwoord binnen de second van een BOT.AI is toch zo goed he?WAT EEN BEDRIJF IS ME DIT BESTEL HIER NOOIT MEER BIJ...!!!en nu testaankoop op de hoogte brengen..IK WIL MEN GELD TERUG!!!

Antwoord van Blue Tomato
Tot driemaal toe een gebruikt en beschadigd skateboard aangekregen. Als uitleg krijg je dan, het wordt toch beschadigd als je het gaat gebruiken..
Laatste keer dat ik heb besteld via deze shop.
Er is contact opgenomen met klantenservice, dit was de dienst die me deze info heeft gegeven.
Tot op heden is er ook nog geen terugbetaling van de geretourneerde items.

Hallo,
Vandaag een geweldige service ervaren bij BLUE TOMATO (Antwerp, Belgium) met als service-man Yannick.
Ik had me snowboardboots aangeschaft en ervaarde ze als de beste, niets op aan te merken.
Wat bleek, dat de inlegzolen, reeds bij de 2e dag een scheur vertoonde. Thuisgekomen van sneeuwvakantie, informeerde ik bij de shop. De garantie werd gecontacteerd en ging vandaag huiswaarts met een nieuw paar boots, zelfde merk en type, gratis.
Het boots-merk stelde dit voor om research te doen.
Benjamin (Antwerpen, colensky.art)
Hello,
Experienced great service today at BLUE TOMATO (Antwerp, Belgium) with Yannick as service man.
I bought snowboard boots and found them to be the best, with nothing to complain about.
It turned out that the insoles already showed a tear on the 2nd day. When I got home from a snow holiday, I inquired at the shop. The warranty was contacted and went home today with a new pair of boots, same brand and type, free of charge.
The boots brand suggested this to do research.
Benjamin (Antwerp, colensky.art)
Bonjour,
J'ai fait l'expérience d'un excellent service aujourd'hui chez BLUE TOMATO (Anvers, Belgique) avec Yannick comme technicien de service.
J'ai acheté des boots de snowboard et je les ai trouvées les meilleures, sans rien à redire.
Il s'est avéré que les semelles présentaient déjà une déchirure le 2ème jour. En rentrant de vacances à la neige, je me suis renseigné au magasin. Le garant a été contacté et est rentré chez lui aujourd'hui avec une nouvelle paire de bottes, de même marque et type, gratuitement.
La marque de bottes l'a suggéré pour faire des recherches.
Benjamin (Anvers, colensky.art)
Hallo,
Habe heute einen großartigen Service bei BLUE TOMATO (Antwerpen, Belgien) mit Yannick als Servicetechniker erlebt.
Ich habe Snowboardstiefel gekauft und fand, dass sie die besten sind und es nichts zu beanstanden gibt.
Es stellte sich heraus, dass die Einlegesohlen bereits am 2. Tag einen Riss aufwiesen. Als ich von einem Schneeurlaub nach Hause kam, erkundigte ich mich im Geschäft. Die Garantie wurde kontaktiert und kam heute kostenlos mit einem neuen Paar Stiefel der gleichen Marke und des gleichen Typs nach Hause.
Die Stiefelmarke hat dies zur Recherche vorgeschlagen.
Benjamin (Antwerpen, colensky.art)

Antwoord van Blue Tomato
Ik was erg sceptisch door alle reviews, maar uiteindelijk toch een jas besteld. De doorslag was wel omdat ik de winkel in Antwerpen recentelijk had bezocht en daar een goed gevoel bij had.
Behalve dat het doosje een beetje beschadigd aankwam, was de bestelling helemaal in orde: keurige de jas binnen een paar dagen in huis. Geen vlekken of andere rare dingen. Wij zijn helemaal tevreden.

Antwoord van Blue Tomato
Pas op slechte service! Geld van rekening, geen bevestigingsmail ontvangen, geen T-shirts ontvangen, geen antwoord op mails…

Antwoord van Blue Tomato
Heel snelle levering en degelijke kleding.
Een te grote t-shirt werd vlot omgeruild.

Antwoord van Blue Tomato
Heb 3 artikelen besteld waarvan ik er nu 2 wil retourneren. Vanuit België heb je de mogelijkheid om het te retourneren via de shop in Antwerpen of het thuis te laten ophalen door koerier. Ik kies ervoor het pakketje te laten ophalen. Ik maak via de site een retour aan en laat het ophalen maandag 27 januari tussen 17u en 22u30. Maandag tot 22u30 zitten wachten maar geen koerier gezien. Dinsdag nam ik telefonisch contact op en daar heeft men dan een nieuwe retour ingeboekt op woensdag 29 januari. Wederom tot 22u30 zitten wachten maar geen koerier gezien. Hoe kun je in godsnaam iets retourneren als men het pakketje nooit komt ophalen.

Antwoord van Blue Tomato
Goede kwaliteit kleding, alleen onduidelijk waar je pakketje vandaan komt. Soms komen delen uit Oostenrijk of Duitsland of Nederland wat retour sturen lastiger maakt als er geen winkel in de buurt is.

Antwoord van Blue Tomato
Mijn 1e bestelling komt opeens aan in Utrecht bij het hoofdkantoor terwijl ik mijn eigen adres had ingevoerd als levering adres. Zojuist ervoor gebeld en maar weer wachten of het nu wel thuis wordt geleverd.
Klantenservice is Engels talig. Best lastig als je uitgebreid zaken wil toelichten.
2e item wordt zonder bericht geld van teruggestort en bij navraag blijkt dat het aan iemand anders plots verkocht is, terwijl ik een mail heb dat het morgen geleverd wordt. Ik kon het wel opnieuw bestellen want diegene die het gekocht had heeft t retour gestuurd 🙃 wat een verhaal. Echt bijzonder slecht. Ik kreeg wel een voucher van 10 euro om het opnieuw te bestellen.
Ik heb al best lang gewacht op de levering met als gevolg dat wij woensdag op wintersport vertrekken en ik nog geen jas en ski bib heb. Als dit is afgehandeld zal ik nooit meer iets bestellen bij blue tomato want een vriend van ons heeft hetzelfde verhaal te horen gekregen bij zijn bestelde jas.
Liever iets meer betalen maar dan wel zeker weten dat alles goed geregeld is.

Antwoord van Blue Tomato
3weken geleden een board met bindingen set gekocht en ook nog snowboardboots.
Inmiddels alleen nog bindingen binnen. Na vele emails en telefoontjes, nog geen zicht op de levering van mijn board.
Vorige week belde ik en krijg ik te horen dat de boots zijn doorverkocht!!!!
In een email, geeft blue tomato aan dat het mijn keuze was dat ik de boots niet meer wilde!!?!!
Zeer slechte ervaring!!

Antwoord van Blue Tomato
Verzending van bestelde product laat weken op zich wachten. Leveringen komen helemaal uit Oostenrijk per post en dat ging in mijn geval niet vlekkeloos. En dan is het ook nog eens afwachten hoe erg het pakketje beschadigd is en of het product onbeschadigd is. Ze hebben een Engelstalige klantenservice die niet echt klantgericht werkt. Dit was mijn eerste en laatste bestelling bij Blue Tomato.

Antwoord van Blue Tomato
Mooie aanbod voor de niet zo voor de hand liggende sporten!