Betreft de klantenservice, die meer weg heeft van een (chat)robot. Luistert niet naar de inhoudelijkheid van de vraag en inlevingsvermogen ontbreekt totaal.

Slechte service Donderdag 25 juni zou een pakket bezorgd worden die ik bij Bol heb besteld en door Ampere bezorg zou worden, dus niet track en trace blijft gewoon op donderdag staan en verder hoor... Toon meer

Wat een flutbedrijf is dit geworden. Ze deden vroeger nog wel eens iets aan de sevice van hun onderaannemers, maar dat is verleden tijd. Spullen die via Bol zijn besteld bij kleinere winkeliers zijn v... Toon meer

Over bol ben ik zeer tevreden maar ze moeten wel de particuliere verkopers aanspreken die spullen proberen te verkopen voor absurd hoge prijzen, Music&movie trading bied een cd te koop aan voor 9907,7... Toon meer

1,8

Slecht

TrustScore 2 uit 5

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

1,8

Alle reviews

57 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Ongeldige betalingsmaningen !!!

Op 05/07/2023 ontvingen we volgend bericht van Bol.com :
"Beste, Je pakket is tijdens het transport beschadigd en kon niet meer bezorgd worden. Daarom is je pakket retour gestuurd naar de partner Paint King. Onze excuses hiervoor".
Toch bleef men maningen sturen met dreigende verhogingen om het pakket te betalen.
Zelfs na een melding van de onterechte maningen aan de partner Paint King bleef men de maningen per post sturen.
Ondertussen kunnen wij wel bestellen bij Bol.com, maar kunnen wij niet meer achteraf betalen.
Gelukkig hadden wij het pakket, waarvan hierboven sprake, nog niet betaald want anders waren wij hier wel degelijk de klos !!!

5 juli 2023

Product gekocht bij bol komt kapot aan.

Product gekocht bij bol komt kapot aan.
Wat blijkt nou het product is ook door een vorige klant kapot teruggestuurd.
Dus er worden gewoon kapotte of gesloopte producten verkocht en door gestuurd.
Mijn overkwam het weer eens.
Haal de kapotte of gesloopte producten uit de productie maar stuurt ze niet door.
Enige optie retour sturen naar bol.
Nou ik ben ontzettend boos hier over dat ik niets retour stuur.
Maar bol dit keer geen een ster maar een ster door je ruit.
Want ik baal hier ontzettend van.

30 november 2023

Vreselijk bedrijf en de klantenservice…

Vreselijk bedrijf en de klantenservice is nog erger. Product gekocht via bol.com. Wacht al sinds augustus, product kwijtgeraakt bij de post. Er zou in november een nieuwe worden geleverd. Niet geleverd, geld (nadat ik zelf contact heb opgenomen) teruggekregen. Exact hetzelfde product staat wel op voorraad via bol.com (voor 65 euro meer). Bol wil dat product mij niet leveren voor dezelfde prijs omdat ik het eerste product extern heb gekocht (blijkbaar). Volgens de klantenservice valt er 'niks te compenseren' omdat ik het extern heb gekocht via bol.com. Ik had de voorwaarden moeten lezen volgens de 'klantenservice'. Het zal juridisch ongetwijfeld allemaal wel kloppen, maar er mist hier SERVICE. Al jaren trouw klant bij bol. Dit kunnen ze ook zien in mijn geschiedenis. Maar vanaf nu: Fijne dag en tot nooit meer ziens.

30 november 2023

Zeer slechte levering en klantenservice.

Nieuwe vaatwasser gekocht via Bol. De bezorgers van PostNL dumpten het toestel in de keuken en verdwenen meteen weer via de voordeur zonder iets te zeggen, Het oude toestel dat klaar stond in de gang werd niet meegenomen en toen ik hierover belde werdt ik gewoon slecht behandeld. Die studenten van de klantenservice gooien gewoon de hoorn erop, beginnen over hun eigen baantje vroeger als bezorger etc., maar je klacht wordt niet opgelost !

28 november 2023

Redelijk tevreden maar...

Op dit moment nog niet te vervelende dingen meegemaakt maar wel teleurgesteld over 1 ding. Gisteren bestelde ik 2 artikelen op een plek waar ik nu logeer.

1 artikel zou pas na 2 dagen geleverd worden (waarom? komt ook van bol.com)

Dus ik annuleerde de bestelling met het idee om het artikel dan 160 kilometer verderop (waar mijn huis staat) te laten bezorgen.

Vervolgens is het artikel niet meer beschikbaar en toen het de volgende dag weer beschikbaar werd, was het ineens 8 euro duurder.

Dat is waarschijnlijk gewoon mijn artikel geweest wat terug is gestopt in voorraad en nu weer 8 euro duurder is.

Men kan mij niet vertellen dat 30 seconden na annuleren het artikel weer online kwam en dan ook nog eens verkocht is. Die kans is wel heel extreem klein.

Klantenservice gevraagd maar die konden na 30 seconden ook echt werkelijk serieus heus en oprecht niets betekenen.

Dus maar in de auto gestapt en gekocht bij Mediamarkt voor 104 euro.

20 november 2023

Uitstekende klantenservice

Espressomachine van Philips besteld. Netjes op tijd geleverd maar kreeg er geen druppel koffie uit.
Met uiterst vriendelijke dame van klantenservice gebeld. Ze stelde als oplossing voor om alvast een nieuwe te sturen en ik kon de oude retourneren wanneer ik tijd had. Binnen dag nieuwe machine gekregen welke naar volle tevredenheid functioneert.
Normaal schrijf ik alleen recensie bij ontevredenheid, maar deze goede oplossing en aardige klantenservice verdient een positieve review.

14 november 2023

Totaal niet meer betrouwbaar ivm bevestigde levertijden

Totaal niet meer betrouwbaar ivm bevestigde levertijden
Hoe groter ze worden hoe slechter de beloofde en bevestigde levertijden !
De laatste 3 bestellingen aan de lijve ondervonden.
Voorbeeld: Bevestigd voor maandag maar pas op woensdag ontvangen. Dus voor mij geen BOL bestellingen meer !

12-10-2023_Tot op heden geen reactie ontvangen van BOL terwijl ze dat wel zouden doen, laat nogmaals zien dat klanten voor hun niet belangrijk meer zijn !!
Datum van ervaring: 18 september 2023

MEER ALS EEN MAAND VERDER EN NOG GEEN REACTIE, ZO BELANGRIJK VINDT BOL ZIJN KLANTEN !

Antwoord van bol.com
29 sep. 2023

Beste Sonny,

Bedankt voor je review. We nemen contact met je op.

Chantal van bol.com
Datum van ervaring: 18 september 2023

28 september 2023

Geen 1 ster waard

Mobiel gekocht bij vehe shop op bol.
Heeft het 1 maand en 2 weken gedaan. Werd loeiheet en barste tijdens het laden. Nu al maanden bezig nog steeds geen werkende telefoon, extra kosten gemaakt het op te moeten sturen en nog steeds niet gemaakt.
Bol doet niets en vehe laat het ook afweten. Zeggen dat ik de mobiel bij aanmelden bij samsung zelf, maar KAN NIET is door vehe namelijk door 3e gerepareerd waardoor de garantie bij samsung zelf is komen te vervallen.
1 ster nog niet eens waard. Geen mobiel, ondertussen €700 armer en maanden abonnementskosten betaald voor niets en maar zien of ik ooit mijn geld terug krijg of een werkend mobieltje. Ik werk als invalskracht en telefonisch niet bereikbaar dus loop hierdoor ondertussen achter gezien ik amper kan werken zo :'( .

27 oktober 2023

3 dagen bezig om mijn bestelling…

3 dagen bezig om mijn bestelling bezorgd te krijgen en klantenservice duidelijk niet capabel genoeg om mij hierin te helpen.3 keer contact gehad en wat me ook opvalt zeer slecht in het schrijven van Nederlandse zinnen. Dit zal wel liggen aan de opleiding van de medewerkers? Maar goed nog steeds niets en terugbetaling pas na onderzoek…klant nog koning bij BOL??

27 oktober 2023

Met naam verandering van slecht review afkomen!

Ach kijk nou, nieuwe naam nieuwe review!

Dus in de herhaling. BOL heeft haar processen als het gaat om partnerleveringen niet onder controle!

1. Het is niet evident duidelijk dat je een partner bestelling doet.
2. Als je dan reclameert, verschuilen call center medewerkers zich achter de "partner" die niet presteerd. Maar ik heb een deal met BOL.
3. Als je bij herhaald niet leveren wilt annuleren, wordt je beloofd dat ze de annulering per mail gaan bevestigen. De mail die je krijgt is dat de transpoteur morgen nog een keer gaat proberen af te leveren.
4. Als je daarop weer reclameartikelen, blijkt dat BOL de transporteur geen andere instructie kan geven. Je wordt verzocht zelf door te geven dat het pakket retour moet. Zo gedaan.
5. Als je stap 4 doet, wordt het pakket gewoon op geleverd gezet. Als je niet oplet ben je je geld kwijt. Je moet er iig weer achteraan om je geld terug te krijgen.
6. Weken later heb ik mijn geld eindelijk weer terug.

Dus wilt u ongecompliceerd online shoppen, doe het dan niet bij BOL!

27 juli 2023

Tja onbetrouwbaar ben je niet voor…

Tja onbetrouwbaar ben je niet voor even...
Na een zeer klantontvriendelijke afhandeling van TPG Post Extra-at-Home die een lekkage-schade van 1500 euro hebben veroorzaakt omdat ze een wasdroger verkeerd hebben aangesloten.
Deze wasdroger was besteld en geleverd vanuit Bol.com.
Bol.com bood gelijk excuses aan en we gaan dit voor u oplossen beste klant.
Vier maanden later en 10 muren-en-kasten verder werd er niets gedaan ook niet door Bol.com.

Maar wat blijkt nu, die 'vriendelijke' gozer van TPG Post brengt nog steeds goederen rond van Bol.com.
Blijkbaar geen sancties tegen deze persoon.
Heel bijzonder en heel triest.

22 augustus 2023

Klootzakken

Klootzakken. Hebben mijn product van 3745 euro kapot opgeleverd en willen mijn geld niet teruggeven

12 september 2023

slechte review over Bol verdwenen

Ik had een zeer slechte review over bol geplaatst, met als titel : Bol plaatst slechte review niet. Ik had eerst op Bol.com een beoordeling geplaatst met als titel : levensgevaarlijk over turnringen , waarvan een gewoon overmidden brak. Deze hebben ze gewoon niet geplaatst.heb daarna op Trustpilot een review over Bol geplaatst, met als titel : Bol plaatst slechte review niet. Kreeg hierna een reactie van Bol, met ver5zoek om details, en er zou contact6 met mij worden opgenomen. Dit is niet gebeurd, en de review op Trustpilot is wel verdwenen. Wat is de connectie ?

6 september 2023

veel gedoe om geld terug te krijgen na retourzending

-boek getourneerd. ik kreeg een melding van bol, zonder opgaaf van redenen dat ze deze aan mij terug gingen sturen.-bij navraag klantenservice zou men dit navragen. Als antwoord op welk termijn ik iets zou vernemen werd letterlijk gezegd dat ik niet moest denken dat ik de enigste klant was.-Een maand later had ik a.geen boek retour gekregen. b. niets vernomen op mijn klacht over de slechte behandeling van de klantenservice c. ook geen geld teruggekregen. -Hierop weer contact opgenomen via de chatfunctie. Deze werd verbroken wegens een "storing"en ik mocht alleen maar bellen of mailen. -Toen ik telefonisch contact opnam kreeg ik een vriendelijke en welwillende medewerkster aan de telefoon. Na het sturen van de bewijzen dat ik het boek geretourneerd had en dat deze door Bol.com ontvangen was kreeg ik uiteindelijk mijn geld terug. Bol.com wilde contact opnemen na het invullen van de beoordeling, dit is echter al een tijd geleden..ik heb niets vernomen.

14 juli 2023

Koop nooit een cadeaubon bij BOL

Een tijd terug plaatste ik een 1-ster revieuw omdat ik een cadeaubon ter waarde van €100 online heb gekocht.
Na bijna 1 uur mijn weg te zoeken langs de ontzettend vervelende bot, uiteindelijk een medewerker gesproken. Hij beloofde mij dat ik binnen de 4 werkdagen gecontacteerd zou worden. Maar dat gebeurde nooit.
Bol.com antwoorde op mijn review met een telefoonnummer die ik kon opbellen zodat ze mij telefonisch kunnen helpen. HAH! Grapjassen. Staat wel mooi natuurlijk onder een slechte review.
leugenaars.
« Vanwege drukte kunnen we u nu niet telefonisch verder helpen »

Opnieuw erg onprofessioneel voor zo’n groot bedrijf.

3 maand later … ik ben nog 0,0 geholpen.

21 juni 2023

Een grote ellende

Heleboel. Krijg bericht pakje word morgen geleverd. Niet dus. Dan staat op mijn app bezorger onderweg gewoon nog op mijn huisadres.
Ik bol geapp. Daar kreeg ik te horen dat het op afhaalpunt ligt. Dit stond op mijn Bol account
Ik naar afhaal punt. Geen pakje. Ben chron.ziek dus wel heel veel energie gekost.
Word het gewoon bij mij thuis geleverd.
Bij Bol staat opgehaald afhaalpunt.
Medewerker klantenservice ook niet al te vriendelijk. Verbrak de verbinding gewoon.
Dus hoe kan ik het opgehaald hebben als het gewoon op mijn huisadres is bezorgd.

22 augustus 2023

Bad now

Bol was good but they are now very bad , no costumer service , with very bad partners .

17 augustus 2023

Lage prijs als lokkertje

Ik heb 4 dagen geprobeerd een Siemens EX975LXC1E proberen te kopen voor 570, als ik wilde betalen lukte dat niet en was mijn winkelmand ineens leeg. Ik heb een aantal keer contact opgenomen met de klantenservice en die konden mij niet helpen. 5 dagen later was het product 935. Ik heb contact opgenomen omdat het als lokkertje voelde en ik me niet geholpen voelde. Het product was op voorraad. Ze gaven aan dat de leverancier eerst bol was en nu een andere partij. Ik vind dat ik daar als klant geen boodschap aan heb, helaas geeft Bol geen oplossing.

15 augustus 2023

Is dit jouw bedrijf?