Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Hej jeg er rigtig tilfreds med at være kunde hos BOLIG-NET telefonen virker altid har telefon abonnement til en god pris. Tusind tak for det Mange Venlige hilsner fra Michael

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

En fantastisk god service og oplevelse ved min henvendelse. Jeg talte med Klara som udviste stor professionel viden og service så helt klart fuld plade på alle stjerner fra mig ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg har kontaktet BoligNet med henblik på et problem, jeg havde. Jeg talte med medarbejderen Klara, som var meget forstående, kompetent og gjorde alt for at løse mit problem. Det varmede mig meget, fo... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Internetaanbieder

Geschreven door het bedrijf

BOLIG·NETs historie begynder tilbage i 2001, hvor en vennegruppe sad i boligforeningen Top-House på Nørrebro og var lidt småirriterede over deres internetforbindelse. Den irritation førte til en idé om at skabe en fælles, enkel og stabil internetløsning for alle 179 beboere i boligforeningen. Succesen kom hurtigt og andre foreninger begyndte at ønske de samme fordele. Dette var startskuddet til det, vi i dag kender som BOLIG·NET. I dag er vi en veletableret og professionel virksomhed, der tilbyder god service og kvalitetsprodukt til husstanden. Vi har gearet organisationen, vores produkter og vores måde at gøre tingene på, så det er billigt, trygt og nemt at være kunde.

Contactgegevens

2 sterren
1 ster

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Fast responses

Fast responses. Very well familiar with issues staff.

But im not happy with the speed on internet. It is not stable. It freezes often.

5 mei 2026

Hi Avel,

Thank you for your feedback.

We’re very pleased to hear your positive comments about our staff. At the same time, we’re sorry to hear about the issues with your internet connection – that’s certainly not the experience we want you to have.

Please feel free to reach out to us directly. We would be more than happy to take a closer look and make sure this is resolved for you as quickly as possible😊

Kind regards

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Simpelt tjek om jeg var glad

Simpelt tjek om jeg var glad, og det er jeg. God service fra bolignet.

Hej Christian,

Tusind tak for din feedback det er vi rigtig glade for at høre! Dejligt at du er tilfreds og har haft en god oplevelse med vores service 😊

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

God, hurtig service på mit internet problem. Venlig og professionel medarbejder, som gav sig god tid til at hjælpe mig. Varm anbefaling

23 april 2026

Hej Charlotte,

Tusind tak for din flotte feedback og anbefaling det er vi rigtig glade for at høre! Dejligt at du har haft en god oplevelse og fået den hjælp, du havde brug for 😊

Sam har hjulpet mig

Sam har hjulpet mig, og reddet faktisk min hverdag, mere end 1 forstand, top kvalitet og en god gammeldags service jeg er tryg som forbruger.

Hej Soui,

Tusind tak for din skønne feedback det er vi virkelig glade for at høre! Dejligt at du har haft en god oplevelse og føler dig tryg som kunde 😊

Tilfreds kunde. Det fungerer altid

Det fungerer altid. Venlige og kompetente medarbejdere, hvis man har spørgsmål.

Hej Inger,

Tusind tak for din feedback det er vi rigtig glade for at høre! Dejligt at det altid fungerer, og at du har haft gode oplevelser med vores medarbejdere 😊

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

I have contacted them several times…

I have contacted them several times because I am new in here and didn't know about the system. The thing which I liked the most that how they have always assisted me in a very good way. I am very satisfied with their help line and internet service ☺️

Hi Shamim,

Thank you very much for your kind feedback we’re really happy to hear that we could help you get started and that you’re satisfied with both our support and internet service 😊

Kind regards

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Hej jeg er rigtig tilfreds med at…

Tusind tak for det

Mange Venlige hilsner fra Michael

Hej Michael,

Tusind tak for din fine feedback, det er vi rigtig glade for at høre! Dejligt at du er tilfreds med både telefonforbindelsen og prisen 😊

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

For mig er det den perfekte løsning ..

For mig er det den perfekte løsning ... Hvis du får problemer ifm internet er deres kundeservice i top med flinke medarbejdere.

15 april 2026

Hej Asbjorn

Tusind tak for din skønne feedback - det er vi virkelig glade for at høre! Dejligt at du oplever det som den perfekte løsning, og at vores kundeservice lever op til dine forventninger 😊

Jeg har talt med Yasmin fra Bolignet

Jeg har talt med Yasmin fra Bolignet. Yasim ved hvad hun taler om, klar besked og en utrolig venlighed og løsningsorienteret tilgang. Tag endelig en snak med Yasmin, hvis I tænker på at få internet med Bolignet, som udbyder

28 april 2026

Hej Bodil,

Tusind tak for din flotte og uddybende feedback - det er vi virkelig glade for at høre!

Det betyder meget for os, at du har haft en så god oplevelse, og at du oplevede både klar kommunikation og en løsningsorienteret tilgang.

Vi sørger selvfølgelig for at give din ros videre 😊
Tak for din anbefaling!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Har internet hos dem i mange år og det…

Har internet hos dem i mange år og det køre perfekt, ingen problemer, har lejet en router hos dem og service var i top

27 april 2026

Hej Ulla,

Tusind tak for din feedback og for at have været kunde hos os i mange år det sætter vi stor pris på! Dejligt at høre, at det hele kører som det skal, og at du er tilfreds med både router og service 😊

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

En fantastisk god service og oplevelse…

14 april 2026

Hej Thomas,

Tusind tak for din flotte anmeldelse det er vi virkelig glade for at høre! Dejligt at du har haft en god oplevelse, og vi giver selvfølgelig rosen videre 😊

Flytte forbindelsen,

Flytte forbindelsen,

Jeg har chattet med Bolignet i en lørdag,
Jeg fik hjælp til at rette en fejl med abonnement.

Stort ros til jer.

25 april 2026

Hej,
Tusind tak for din feedback og ros det er vi rigtig glade for at høre! Dejligt, at vi kunne hjælpe dig hurtigt 😊

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Virkelig dygtige og hjælpsomme…

Virkelig dygtige og hjælpsomme medarbejdere. De tager sig tid til at lytte og hjælpe, uden man føler det skal haste. Kan kun anbefale til mine bekendte.

Hej Emma,

Tusind tak for din flotte anmeldelse!

Det betyder meget for os at høre, at du har oplevet vores medarbejdere som både dygtige og imødekommende, og at der har været tid til at hjælpe dig ordentligt.

Vi sætter stor pris på din anbefaling!😊

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Kanon hjælp til opsætning af router

Kanon hjælp til opsætning af router, der drillede - og skarp forbindelse :-)

24 april 2026

Hej Frederik,

Tusind tak for din anmeldelse!

Det var en fornøjelse at hjælpe dig med routeren, og hvor er det godt at høre, at forbindelsen nu spiller, som den skal 😊

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Imødekommende kundeservice og gode…

Imødekommende kundeservice og gode produkter. Alt i alt en god oplevelse.

Hej Yunus,

Mange tak for din anmeldelse!

Det er dejligt at høre, at du har haft en god oplevelse med vores imødekommende kundeservice og produkter – det betyder meget for os😊

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi havde en super god oplevelse med…

Vi havde en super god oplevelse med bolig-net. Alt i alt har de været super hjælpsomme og gode til at hjælpe os :) - Vi kan kun komme med de varmeste anbefalinger! :)

Hej Rikke,

Tusind tak for jeres flotte anmeldelse!

Det er virkelig dejligt at høre, at I har haft en så god oplevelse, og at I har følt jer godt hjulpet hele vejen😊

BOLIGNET

Lees meer over geverifieerde reviews.