Excellent service by bolig.net amazing speed and almost downtime in last 3.5 years still going on . Customer support i used when i had to move my connection from one hose to another anit was seemless... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Det er billigt, fungerer, og selvom jeg er på den "lille" (500/500), oplever jeg ingen problemer. Hverken ved streaming, spil, eller når jeg downloader lidt tungere filer. Jeg har haft Bolignet et par... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Bolignet er meget kundevenligt internet udbyder, de holder prisen og meget hjælpsomme hvis man skulle løbe ind i problemer. De holder samme standard for kundepleje uanset hvor længe du har været ku... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
BOLIG·NETs historie begynder tilbage i 2001, hvor en vennegruppe sad i boligforeningen Top-House på Nørrebro og var lidt småirriterede over deres internetforbindelse. Den irritation førte til en idé om at skabe en fælles, enkel og stabil internetløsning for alle 179 beboere i boligforeningen. Succesen kom hurtigt og andre foreninger begyndte at ønske de samme fordele. Dette var startskuddet til det, vi i dag kender som BOLIG·NET. I dag er vi en veletableret og professionel virksomhed, der tilbyder god service og kvalitetsprodukt til husstanden. Vi har gearet organisationen, vores produkter og vores måde at gøre tingene på, så det er billigt, trygt og nemt at være kunde.
Tempovej 27, 2750, Ballerup, Denemarken
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Altid super god support ved Bolignet! Fedt at man kan skrive til dem på Messenger. Jeanell var mega hjælpsom indtil problemet var løst og gav den bedste kundeservice og oplevelse. Hun var super sød og imødekommende. Kæmpe anbefalingen pga. deres kundeservice ☺️

Antwoord van BOLIG∙NET
Alt er fint bortset fra lejlighedsvise forstyrrelser. Jeg vil gerne fortsætte med at bruge jeres tjenester. Mange tak.

Antwoord van BOLIG∙NET
Internettet fungerer ganske fint - ingen problemer :)

Antwoord van BOLIG∙NET
Fik et opkald fra Jeanell idag. Fantatisk sød og behagelig stemme, en ægte professionel i røret. Ku se hende smile mentalt i den anden ende af røret :)
Bolig•Net gør det også godt til en billig pris. Har kun få gange oplevet at forbindelsen forsvinder et par minutter siden de tog over i bygningen men det er ik noget at fælde tåre over. I har en tilfreds kunde herover. Keep it up!!! 👏👏👏

Antwoord van BOLIG∙NET
Yderst venlig og kompetent medarbejder hos Bolignet!

Antwoord van BOLIG∙NET
Kører 24/7 uden problemer. Nedetid kan ske, men jeg går ud fra at det meste nedetid er når jeg alligevel sover. Husk dog at stille routeren et godt sted, og helst ikke bag ved en betonvæg, så kører det bare. Service kan jeg ikke udtale mig om, jeg har ikke brugt dem det sidste år eller mere

Antwoord van BOLIG∙NET
Det er en god service. Jeg anbefaler den til alle.

Antwoord van BOLIG∙NET
Internettet fungerer generelt fint, og er der det mindste, så er Bolignet flinke til at løse problemet hurtigt.

Antwoord van BOLIG∙NET
De holder samme standard for kundepleje uanset hvor længe du har været kunde.
Meget bruger venlig politik samt holder prisen nede, til glæde for kunderne.
Derfor 5 flotte STORE STJERNER

Antwoord van BOLIG∙NET
Tjekker løbende op på om man er glad for sit internet. Det er sgu god service!

Antwoord van BOLIG∙NET
Kompetent medarbejder som ved hvad hun snakker om, er god til at lytte og guide.

Antwoord van BOLIG∙NET
Altid klar til at hjælpe mig, god forbindelse og hurtig måde blive hjulpet på
Mangler dog en nemmere måde at få sat det op på men ellers upåklageligt !!
Bedste internet jeg har haft

Super service.
Medarbejderne gør alt for at få løst de forskellige spørgsmmål/problemer

Antwoord van BOLIG∙NET
Jeg er meget tilfreds med bolignet… god service og hjælp med det sammen .
Er altid klar at hjælper os, når vi bruger for hjælp.
Jeg kan godt anbefale til nogle venner.
Rigtig god weekend 😊

Hurtig og let kommunikation
Kunderservicen er god til at forklare og gøre tingene let for en.

Antwoord van BOLIG∙NET
Lees meer over geverifieerde reviews.