Boeking via Booking.com met Qatar Airways. Bij aankomst op de luchthaven bleek onze boeking niet correct in het systeem van de airline te staan, waardoor we niet konden inchecken en onze vlucht misten... Toon meer

Altijd tevreden klant geweest tot nu. Maand na bevestiging verblijf wordt dit geannuleerd omdat deze blijkbaar ineens dubbel geboekt is. Paar weken voor vertrek is alles dat vergelijkbaar is niet meer... Toon meer

Booking.com lijkt in mijn ervaring allesbehalve betrouwbaar. Meerdere keren kregen wij een aantrekkelijke prijs te zien, maar tijdens het boeken bleek de uiteindelijke prijs ineens veel hoger, soms... Toon meer

in maart een vlucht geboekt met booking airsenegal van banjul.naar brussel vlucht geannnuleerd door airline zelf we zijn onertussen mei en.nog steeds geld tickets niet terug booking stuurt me van hun... Toon meer

1. Reiszoekmachine
  2. Hotel

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Offering secure, easy booking since 1996, Booking.com is the world's most popular hotel reservations website, with trusted service in 41 languages.

1,7

Zeer slecht

109K reviews

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Service niveau van Booking

Op 29-12-2026 tot 01-012026 een kamer in PREMIER SUITES Antwerpen geboekt. Bij aankomst bleek de kachel niet te werken terwijl het behoorlijk koud was (het vroor), bovendien was er geen kluisje aanwezig wat wel het geval moest zijn. Even naar de receptie daar werd verteld dat de kachel door hun ingeschakeld moest worden via een app het zou goed komen.

Een uur later zaten we nog steeds in de kou dus weer naar de receptie, ze zouden langs komen om het op de lossen. Enige tijd later nog niemand gezien die het op zou lossen dus weer naar de receptie. Daar gaven ze,nu pas, aan dat het niet op te lossen was en dat er een monteur moest komen. Als compensatie zouden we de eerste dag gratis krijgen. We zijn toen maar gegaan naar een warm restaurant waar we de avond door hebben gebracht. Toen we terug kwamen hadden ze een mobiel radiatortje neer gezet waarmee we ons konden behelpen.

Een dag later kwamen we thuis in de avond bleek de hoofd verlichting niet te werken. Weer naar de receptie waarna ze kwamen kijken maar het niet op konden lossen. De technische dienst moest doen maar die hebben we nooit meer gezien. We konden ons behelpen met een staande lamp en de bed verlichting maar zo iets als een boek lezen op de bank was onmogelijk.

Van de afwezigheid van een kluisje hebben nooit meer iets gehoord behalve dat iemand een fout zou hebben gemaakt.

Toen we de laatste dag gingen uitchecken stond er iemand anders aan de receptie. Dus informeerde ik naar de beloofde compensatie van de gratis eerste overnachting maar hij wist van niets. Er was ook geen enkele aantekening gemaakt en degene die het had toegezegd was niet te bereiken.

Hij bood zijn excuses aan maar zei tevens dat (omdat we betaald hadden via booking.com) daar ook onze compensatie moesten claimen.

Dat gedaan maar ondanks vele mails reageert Booking nergens op, ze hebben niet eens het fatsoen om te zeggen dat er niets vergoed wordt. Ik ben een goede klant maar ben moet vervangen worden door was. Schandalig.

29 december 2025

Zeer teleurstellende klantenservice – naamswijziging na 4 contactmomenten nog steeds niet geregeld

Ik ben erg teleurgesteld in de klantenservice van Booking.com.

In verband met een noodzakelijke naamswijziging heb ik inmiddels vier keer contact opgenomen met de klantenservice. Elke keer kreeg ik te horen dat het in behandeling was of dat het geregeld zou worden, maar tot op heden is er nog steeds niets aangepast.

Wat het extra frustrerend maakt, is dat de reisdatum steeds dichterbij komt. Dit zorgt voor onnodige stress en onzekerheid, terwijl dit een eenvoudige administratieve wijziging zou moeten zijn.

Ik had verwacht dat een groot en professioneel platform als Booking.com dit sneller en zorgvuldiger zou afhandelen. Helaas is dat in mijn geval absoluut niet gebeurd.

Hopelijk wordt dit alsnog met spoed opgelost, maar mijn vertrouwen in de klantenservice heeft hierdoor een flinke deuk opgelopen.

28 februari 2026

Zeer slechte ervaring met Booking.com!

Bij een verblijf geboekt via Booking.com werd bij aankomst plotseling een borg van €300 gevraagd, terwijl dit niet vermeld stond in de boekingsvoorwaarden en volgens Booking.com zelf niet gevraagd had mogen worden.
De verhuurder heeft deze borg vervolgens onterecht ingehouden op basis van vermeende schade, waarvoor oud en onjuist beeldmateriaal is gebruikt.
Ik heb meer dan 10 keer telefonisch contact opgenomen met Booking.com. Tijdens deze gesprekken werd mij steeds toegezegd dat de borg zou worden terugbetaald, maar geen enkele toezegging is nagekomen. Na het uitblijven van actie heb ik Booking.com per formele e-mail een laatste sommatie gestuurd, ook hierop geen enkele reactie.
Vervolgens heb ik expliciet om escalatie naar een supervisor of manager gevraagd, maar deze weigerde mij te woord te staan.

Uiteindelijk heb ik Booking.com formeel in gebreke gesteld per aangetekende brief, maar ook daarop geen reactie of betaling ontvangen, ondanks het verstrijken van de reactietermijn.

Het is schrijnend om te ervaren dat er structurele nalatigheid is, toezeggingen niet worden nagekomen en escalatie wordt geweigerd, ondanks herhaald contact en volledige aanlevering van bewijsstukken. Tevens hebben medewerkers van Booking meerdere keren aangegeven dat het bedrag aan mij wordt overgemaakt.

Ik wil andere gebruikers waarschuwen: wees zeer alert bij borgbetalingen via Booking.com, want als er iets misgaat, word je volledig aan je lot overgelaten en moet je zelf strijden voor terugbetaling, zonder hulp van de klantenservice.

20 oktober 2025

Geen oplossing zoeken voor een door booking,com gemaakte fout.

Een appartement geboekt in Spanje voor 4 nachten voor een erg lage prijs wat door zowel de verhuurder als booking.com werd geaccepteerd. Na een week kreeg ik een bericht van booking.com dat de prijs niet klopte maar bijna 8x zo hoog zou zijn. Als ik niet akkoord zou gaan met het nieuwe bedrag < 24 uur dan zou de reservering worden geannuleerd. Dit is ook gebeurd.
In een telefonisch contact met de klantenservice werd gesuggereerd dat men nog met een oplossing zou komen. Geen enkele service of tegemoetkoming echter, steeds het zelfde bericht (annulering na 24 uur).
Opvallend was dat in dezelfde periode het huurbedrag voor ditzelfde appartement op hun website maximaal 805 euro bedroeg voor 4 nachten.

26 februari 2026

De regelrechte Hel wat Booking com heet

Wat een nachtmerrie ik heb bij booking een hostel betaald voor 24 dagen 326 euro na de betaling ontving ik een mail dat door een storing bij booking de reservering niet voltooid kon worden
En daar sta ik het was mijn laatste geld om mijn verblijf te betalen booking.com voelt zich op geen enkele wijze verantwoord om mijn geld met spoed terug te storten waardoor ik letterlijk en figuurlijk op straat sta 56 jaar alleen als vrouw met parkinson ik ben geestelijk en mentaal gebroken dat ik op deze manier kansloos wordt gemaakt en ik moet slapen op het strand doelloos loop ik met mijn bagage door de straten nog geen euro op zak voor een kop koffie ik ben een eenling zonder familie en moet mij eigen zien te redden dat gaat mij zonder problemen heel goed af maar wanneer ze mij Ld het ware bestelen en mij niet als mens zien houd het op ik ben gebroken ik kan niet meer ik heb al vier dagen geen douche gezien ik ben werkelijk waar gebroken dankjewel Booking.com voor deze geweldige service ik hoop dat jullie allemaal in de zelfde situatie een keer komen want dit is on on onmenselijk ik ben kapot ik voel mij steeds zwakker worden onverantwoordelijk om zo met mij als mens en mijn gezondheid om te gaan
Jullie moeten je diep diep schamen

19 februari 2026

Niet gekregen wat ik heb geboekt

Via de Booking app een hotelkamer voor 1 nacht in het Maritim hotel in Keulen. Een familiekamer van 54m2 met twee tweepersoons bedden. Ik kreeg een kamer van ongeveer 27m2 (de helft) met twee eenpersoonsbedden en een soort van opgemaakte bank. Heb meteen gereclameerd bij de receptie en die verwijst naar Booking. Booking verwijst naar Direwolf limited. Er wordt niet professioneel met mijn klacht omgegaan en na herhaaldelijk bellen denk ik dat ik me erbij neer moet leggen. De kamers zijn overigens nog steeds te boeken via de site dus pas op!!!

18 februari 2026

Belangrijke voorwaarden niet duidelijk gecommuniceerd

Ik boekte via Booking.com een huurauto op Brussels Airport. Tijdens het boekingsproces werd nergens duidelijk vermeld dat een boardingpass verplicht was om de auto op te halen. In de bevestigingsmail stonden alleen de standaarddocumenten (voucher, ID, rijbewijs, creditcard).

Ter plaatse werd de auto geweigerd wegens het ontbreken van een boardingpass, met als gevolg slechts een gedeeltelijke terugbetaling.

Als platform verwacht ik dat cruciale voorwaarden duidelijk zichtbaar zijn vóór betaling, niet verborgen in lange algemene voorwaarden. Dit was een erg teleurstellende en ontransparante ervaring.

19 februari 2026

Midden in de nacht zonder hotel achtergelaten

Op 8 januari 2026 heb ik via Booking.com een hotel geboekt in Cairo voor drie dagen.

Toen ik samen met mijn vrouw om één uur ’s nachts bij het opgegeven adres aankwam, bleek er helemaal geen hotel te zijn. We hebben vervolgens ongeveer een half uur met de taxichauffeur gezocht naar het hotel. Ook heb ik gebeld naar het telefoonnummer dat in de bevestigingsmail stond, maar helaas bleek er geen hotel te bestaan dat overeenkwam met mijn reservering.

Omdat wij midden in de nacht zonder accommodatie zaten, heb ik noodgedwongen een ander hotel moeten boeken tegen een hogere prijs.

Na terugkomst in Nederland heb ik contact opgenomen met de klantenservice en de situatie uitgelegd. Mij werd verteld dat mijn melding binnen vijf werkdagen behandeld zou worden. Na twee weken had ik echter nog niets gehoord, waarna ik opnieuw contact heb opgenomen.

Tot op heden heb ik nog steeds geen enkele reactie ontvangen van klantenservice booking.com

8 januari 2026

Onbereikbaar en onbetrouwbaar bij wijz. boeking

Booking.com werkt uitstekend totdat er iets moet gebeuren met je bestaande boeking. Beloftes worden niet nagekomen, dringende verzoeken genegeerd en je kunt je eigen chatgeschiedenis niet teruglezen. De chat kan op verzoek gemaild worden, maar dat gebeurt alleen als deze positief is voor Booking. Met het telefoonnummer dat op internet te vinden is, kom je niet verder, omdat Booking.com de invoerbalk verwijderd heeft voor ingave van het dossiernummer en pincode. Ook 'aan de lijn blijven' helpt niet; je krijgt geen medewerker te spreken. Daarmee is Booking.com onbereikbaar geworden. In de chat werd beloofd dat het team werkt aan omboeking van onze vlucht en dat we binnen enkele uren bericht per mail zouden ontvangen. 5 uur later opnieuw een chat wegens uitblijven reactie. Dringende verzoeken gedaan om een medewerker te spreken (wordt genegeerd) en een bevestiging te krijgen van omboeking. Booking vraagt steeds geduld te hebben en af te wachten. 12 uur later nog steeds geen bericht. We hebben de laatste plekjes van een vlucht rechtstreeks bij de luchtvaartmaatschappij geboekt voor 4x zoveel geld als normaal. Had Booking op tijd gereageerd, dan had dat honderden euro's gescheeld voor ons: een ingeboekte vlucht tegen aanmerkelijk lagere kosten. We hebben uiteindelijk 15 uur na het verzoek om omboeking bericht ontvangen dat in de 'footprint' van onze boeking toch echt de verkeerde datum was ingevoerd; niets over omboeking. Wij waren inmiddels op de luchthaven aan het wachten op onze zelf geboekte vlucht.

16 februari 2026

OPLICHTERS!!!

OPLICHTERS!!!!
Ik probeerde een vlucht te boeken naar Griekenland, er werd aangegeven dat wij hiervoor 3,400 euro voor zouden betalen "zonder verborgen kosten". Uiteindelijk wilde ze 4,000 euro afschrijven. Na uiteindelijk uren aan de telefoon van het kastje naar de muur gestuurd te worden hingen ze boos op. De server hiet is echt achterlijk en er word je onrecht aangedaan. Toen we uiteindelijk toch geboekt hadden (Voor flink wat duurder) kregen wij een bericht dat ze de vlucht niet konden boeken.

Als je een hoop gezeur wilt voorkomen, sla deze dan over en boek via een andere website!!

20 februari 2026

Genius Level 3

Ik had nog drie boekingen nodig om te upgraden naar Genius niveau 3, en dat moet vóór juli van dit jaar gebeuren. Nu verandert dat plotseling in 6 boekingen en tot 12 maart 2026!!!

Waarom en wie is verantwoordelijk?

17 februari 2026

Mail adres aanpassen

Wilde mail adres aanpassen omdat dit niet meer bestaat en ik niet meer via Outlook werk. Via inloggen, mailadres wordt er een code gestuurd naar het oude mailadres (wat niet te raadplegen is). Met geen mogelijkheid zelf aan te passen. In contact komen is erg moeilijk en omslachtig. Via het telefoonnummer doorverwezen naar nummer 1808. Eenmaal daar verbinden zij weer door met Booking.com en vervolgens wordt aangegeven dat het noodzakelijk is een nummer paraat te hebben (wat we niet hadden omdat er nog niets geboekt was), zonder nummer wordt de verbinding verbroken. Voor andere vragen dan een boekingsvraag kom je kennelijk niet aan bod. Erg frustrerend voor een betaald nummer van €1,20 per minuut, en je wordt ook nog lekker aan de praat gehouden (door een bandje), zonder oplossing.

Uiteindelijk via customer service gevraagd of zij het mailadres kunnen aanpassen of een andere oplossing hebben zodat ik weer in mijn account kan. Zodat wij een reis kunnen boeken.

Het antwoord was: Helaas, als u geen toegang hebt tot uw vorige email adres kunnen we u niet helpen. In dit geval, adviseren we om een nieuwe account te maken met het nieuwe email adres.

Alle voorgeschiedenis/credits weg, wat een slechte service! Nooit meer boeken bij boeking.

18 februari 2026

Auto gehuurd via booking.com van 11…

Auto gehuurd via booking.com van 11 november tot 5 december 2025 in George Zuid-Afrika bij Tempest. Mijn waarborg van R7660 heb ik vandaag 18 februari nog niet teruggekregen. Al tientallen klachten gestuurd naar Tempest en booking.com waarbij deze booking.com steeds naar allerlei bewijzen vraagt, die ik al een zevental keer opgestuurd heb en waarop steeds hetzelfde antwoord komt: “uw zaak wordt nu afgesloten” en daarna niets meer. Verkopen wel, verantwoordelijkheid nemen noppes

5 december 2025

Wat een schandalige kansloze bende

Update: dan heb je 1 dame na tig telefoontjes die het snapt. Je helpt en moeite doet om een oplossing te regelen. Meneer ik mail de accomatie en ga vragen of ze begrip hebben. En jawel geld teruggestort. De enige dame waar ik geen evaluatie voor kan invullen om haar trebedanken! Wat een schandalige kansloze bende. Boek al lang reizen. Nu opeens 2 creditcard afschrijvingen. Zelfde periode. Niet duidelijke informatie. Boekingen die geannuleerd zijn blijken opeens niet meer zichtbaar of terug te vinden. Geen antwoorden. Steeds mailtjes met dezelfde vragen. Asociale incompetente bende. Erger nog dit is een onterechte afschrijving van hun zelf. Waardeloze klantenservice. Krijg je een mail met voorbeeld wat aan te leveren werkt de link niet eens. Princess M. Was de medewerker? ik moet dit moet dat. Totaal geen dossier en eerdere keren niet goed geholpen. Wat een asociale bende. 465 euro gestolen en er zelf achteraan moeten.

15 januari 2026

Scammer gemeld

Scammer gemeld. Hij wordt na lange tijd (3 maanden) verwijderd van het platform. De scammer creeert gewoon op hetzelfde adres met dezelfde foto's een nieuwe advertentie. Weer na 3 maand verwijderd. En het begint opnieuw. Ondertussen worden er continu mensen beroofd.

6 oktober 2025

Koop nooit een Flexticket!

Koop nooit een Flex vliegticket bij Booking.com! Je zou dan mogen omboeken zonder extra kosten, maar in de praktijk wordt altijd een fors willekeurig bedrag in rekening gebracht, met het excuus dat dit door de vliegtuigmaatschappij wordt gevraagd, omdat het tarief anders is. Volkomen onzin; Ik heb 3x achter elkaar geprobeerd mijn ticket aan te passen (gelijke wijziging) en 3x gaf Booking.com een ander bedrag wat ik moest bijbetalen. Hoewel het nieuwe ticket volgens skyscanner.net en de maatschappij zelf goedkoper was!
Het bijbetaalde bedrag was ca. 2/3 van de ticketprijs. Beter het risico nemen dus en het oude ticket weggooien en nieuw boeken, dan betalen voor een Flex ticket.

1 februari 2026

Je krijgt niet wat je boekt

Pas op, je krijgt iets wat je boekt! Vlucht met bagage opgevraagd en geboekt. In de bevestiging stond plots maar voor 1 vlucht ruim bagage geboekt. Er kwam nergens een melding l, natuurlijk kwam pas na de boeking en oplichting een melding dat de bagage nuet overeenkwam en je dus extra geld kwijt bent deze bij te boeken. 4 personen hebben de ingevulde data op de website gecontroleerd en kwam na het boeken niet overeen met de bevestiging. Ik heb deze oplichting ook bij Kassa.bNN Vara gemeld want mensen moeten hiervoor beschermd worden!

1 februari 2026

Mijn eerste ervaring bij auto verhuur…

Mijn eerste ervaring bij auto verhuur via booking: zo'n 200 euro waren de totale kosten volgens booking app. Kreeg later een extra rekening van verhuur bedrijf van zo'n 100 euro? Oa extra bestuurder was twee keer berekend, dit is wel opgelost omdat ik oplette. Dubbele berekening van oa pechhulp kosten doen ze niks aan?

11 februari 2026

We hadden een appartement geboekt in…

We hadden een appartement geboekt in december 2025
Dat appartement voldeed helemaal niet aan onze verwachtingen.tijdens ons verblijf meteen contact opgenomen met Booking.com.
Booking.com verwees ons naar de accommodatie.
Zij konden niets voor ons betekenen.
Wel een ,"Sorry voor het ongemak."
De accommodatie verwees ons naar Booking.com
Leuk welles nietjes spelletje toch!
Na veel mailen en foto,s van het appartement gestuurd naar de accommodatie zelf.
Zijn ze na zes weken overstag gegaan en hebben we van de accommodatie een redelijke compensatie ontvangen. Vanwege ons gederfd vakantie genot.
Dat is zeker een positief punt van de accommodatie.
Booking.com heeft ook hier weer bewezen dat als het erop aan komt,je in de kou laten staan.

22 december 2025