Boeking via Booking.com met Qatar Airways. Bij aankomst op de luchthaven bleek onze boeking niet correct in het systeem van de airline te staan, waardoor we niet konden inchecken en onze vlucht misten... Toon meer
Altijd tevreden klant geweest tot nu. Maand na bevestiging verblijf wordt dit geannuleerd omdat deze blijkbaar ineens dubbel geboekt is. Paar weken voor vertrek is alles dat vergelijkbaar is niet meer... Toon meer
Booking.com lijkt in mijn ervaring allesbehalve betrouwbaar. Meerdere keren kregen wij een aantrekkelijke prijs te zien, maar tijdens het boeken bleek de uiteindelijke prijs ineens veel hoger, soms... Toon meer
in maart een vlucht geboekt met booking airsenegal van banjul.naar brussel vlucht geannnuleerd door airline zelf we zijn onertussen mei en.nog steeds geld tickets niet terug booking stuurt me van hun... Toon meer
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Offering secure, easy booking since 1996, Booking.com is the world's most popular hotel reservations website, with trusted service in 41 languages.
Herengracht 597, Amsterdam, Nederland
- +31 20 712 5600
- customer.service@booking.com
- www.booking.com
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Zeer slechte service
Aan de telefoon leek ik goed geholpen, maar dat bleek niet zo te zijn. De accomodatie die ik had geboekt stond op een ander platform nog boekbaar. Contact met accomodatie via dat platform opgenomen en ze bleken gehackt en ik moest mijn boeking van hen annuleren bij Booking. Ik heb contact opgenomen met Booking om dit verhaal te bespreken, want het is een raar verhaal. Als ik zou annuleren zou ik geen accomodatie meer hebben, terwijl ik in augustus al geboekt had voor de zomer. Booking zou contact opnemen met de acco en als ze 48 uur niks hadden gehoord, zouden ze mij helpen het probleem op te lossen naar andere acco te zoeken en me tegemoet komen voor het probleem. Niets bleek minder waar, na 24 uur kreeg ik een mail van Booking dat ik contact moest opnemen met de acco zelf omdat ze geen contact kregen met de accomodatie. Logisch want het bedrijf was gehackt zeiden ze en dat was juist het hele probleem. Booking snapt het probleem dus niet en sturen mij met een kluitje in het riet. Zeer slecht!!
De Genius levels KOSTEN je geld!!
Ik heb Genius Level 2 en mijn vrouw Genius Level 1.
Zo goed als ELKE boeking is via haar account stukken goedkoper dan via mijn account. Zelfde hotel, zelfde kamer, zelfde periode, ALLES HETZELFDE!
Als ik dan via de app aan Booking vraag hoe zij dit kunnen verklaren, krijg ik een retour vraag om screenshots door te sturen.
Maaaarrrr.... ze geven geen werkend emailadres (noReply) en via de app kan je geen screenshots sturen.
4 keer heb ik om een emailadres gevraagd. Elke keer krijg ik dezelfde vraag om bewijs aan te leveren maar nooit het emailadres waarnaar ik vraag. Ik heb alles al geprobeerd. Klantendienst@, customerservice@, customer.service@ enz enz. Telkens krijg ik de melding 'The following addresses had permanent fatal errors'.
Laat je dus niet vangen door je Genius Level. Ze zijn niet eerlijk en geven je een gevoel alsof je meer korting krijgt door meer boekingen te doen. En helpen zullen ze je zeker niet doen omdat ze weten dat het valse reclame is.
Next time we STAY....away!
Het design (!) appartement had via Booking.com een 9.1. Echter toen we aankwamen waren
1. veel items kapot (de bank, de stoelen, de kraan, de airco's).
2. keuken items niet aanwezig (zoals een pan, keukendoeken)
3. Vies (het voedsel hing in de gordijnen, de muren waren heel vies, stof overal).
Het appartement is van de groep STAY.
Peppie en Kokkie aan het roer bij Booking
ze blijven maar vragen naar een boekingsnummer die ik niet heb (en dat weten ze). Dan mag je naar een telefoonnummer bellen dat je van ze krijgt en daar vragen ze eerst om een boekingsnummer anders kom je er niet door. Wat een Peppie en Kokkie bedrijf is dit. Zoek je accommodatie op Booking en boek direct bij de locatie zou ik zeggen.
Ik gebruik Booking.com al jaren en heb…
Ik gebruik Booking.com al jaren en heb altijd het gevoel gehad dat het platform reizigers goed ondersteunt. Helaas heb ik inmiddels meerdere ervaringen gehad die dat vertrouwen hebben aangetast.
In dit geval liep een reservering vast op onduidelijke voorwaarden die diep in de boekingspagina verstopt stonden. Hoewel ik te goeder trouw heb geboekt, werd er geen oplossing geboden en werd het probleem volledig bij mij neergelegd.
Dit is niet de eerste keer dat ik dit meemaak. Afgelopen zomer in Spanje kreeg ik bij aankomst een compleet andere accommodatie dan wat ik had geboekt. Ook toen kon Booking.com weinig betekenen en werd ik doorverwezen naar de verhuurder, zonder daadwerkelijke terugbetaling of compensatie.
Wat ik jammer vind, is dat Booking.com zich in dit soort situaties vooral opstelt als doorgeefluik, terwijl het platform juist vertrouwen wekt door zich als centrale partij te presenteren. Ik zou het veel klantvriendelijker vinden als Booking.com meer verantwoordelijkheid neemt bij duidelijke problemen en sneller zelf tot terugbetaling of oplossing overgaat.
Het platform werkt technisch goed, maar bij echte problemen verwacht ik meer ondersteuning en bescherming als klant.
Het gehuurde appartement bleek waarschijnlijk niet te bestaan
Het gehuurde appartement bleek frauduleus te zijn en waarschijnlijk niet te bestaan. Dat is vervelend maar kan gebeuren. Helaas was Booking.com verre van behulpzaam bij het oplossen hiervan. Nadat ik heb aangekaart dat de gevraagde betaalwijze verdacht was zeiden zij dat ik dit alsnog gewoon kon betalen volgens deze methode. Maar ze wilden niet garanderen dat het in orde was, ondanks heel veel tekst. Kortom, het risico bleef bij mij.
Nadat de bank vervolgens aangaf dat de opgegeven bankrekening als verdacht te boek stond, vond Booking.com dat niet voldoende reden om de boeking te annuleren - ik zou nog steeds annuleringskosten moeten betalen. Na een tijd kwam er geen antwoord meer op mijn berichten. En ik heb nooit een bedankje, laat staan erkenning gekregen voor het doorgeven dan een van hun verhuurders waarschijnlijk frauduleus is.
Met deze ervaring zal ik niet meer via booking.com boeken - het risico is te groot gezien de onwil om echt te helpen bij fraude gevallen.
Net via hun geboekt en met creditcard…
Net via hun geboekt en met creditcard betaald, in de lokale valuta thb. Op de laatste pagina staaty het bedrag dat ik dien te betalen thb 853 en een beetje en dan na alles ingevuld te hebben klik ik op betalen en staat er dat ik 900+ betaald heb. bij reclameren vragen ze om een screenshot ja hallo je mag er toch van uit gaan dat ze het correcte bedrag afschrijven. dit was dus de laatste x via hun rij gewoon aan en boek rechtstreeks bij het hotel of bel ff van te voren.
Geen Klantenservice en niet te bereiken
Ik was bezig om een hotel te boeken en had meerdere opties open staan op mijn computer. Na een kleine periode van drukte besloot ik de boeking af te ronden en kwam er na de bevestiging direct achter dat ik in het verkeerde deel van de stad had geboekt bij Premier Inn. (Geen klantenservice)
Ik vroeg vrijwel direct na mijn boeking om mijn kamer om te zetten naar het goede deel van de stad waar ik moest werken Dit is dus niet mogelijk zowel niet bij Booking als bij het hotel terwijl er duidelijk beschikbaarheid was en omdat Premier Inn daar ook een hotel heeft. Beide organisatie bewegen niet met je mee.Je komt in een soort A.I. wereld waarbij je met callcenters te maken krijgt die zich bedienen met standaard mails en berichten die zeer onklantvriendelijk en onpersoonlijk overkomen. Werkelijk slecht. Er is niemand die je helpt de vragen die je hebt komen niet binnen. Ronduit SLECHT!!!. Booking.com doet er van alles aan om niet te helpen. Dit kan best stressvol zijn. Ze maken gebruik van een soort monopolie. Het maakt niet uit hoeveel je bij ze boekt. Als je een foutje maakt wordt dit keihard afgesraftt
Klant is de klos.
Geen belang bij de klant, alleen bij de horeca! Zeer eenzijdig. Het lijkt dat je als klant belangrijk bent. Het tegendeel is waar.
1 ster is nog te veel
1 ster is nog te veel. We hebben een accommodatie geboekt in Zanzibar, paje. We kwamen daar aan, en het adres bestond niet eens. We hebben 650 euro betaald voor helemaal niks, meerdere malen contact gehad met Booking en we worden van het kastje naar de muur gestuurd. Echt een slechte klantenservice, we willen graag ons geld terug voor iets wat niet bestaat. Oplichters!!!
OPLICHTERS PLATFORM!!!
OPLICHTERS PLATFORM!!!
KIJK UIT VOOR SCAM ACCOMMODATIE 'S!!!
Booking.com staat toe dat oplichters via hun platform werken!!
Eenmaal opgelicht dan krijg je jou annulerings kosten NIET terug betaald
Met allerlei smoezen sturen ze je van kastje naar de muur
Willen ze betwistingbrief van je bank
Omgekeerde wereld
Jij moet bewijzen aan Booking.com dat je slachtoffer bent van oplichting
Nadat je alle bewijzen op tafel legt en overhandigd stellen ze het allemaal zover mogelijk uit in de hoop dat je de zaak laat zitten
Nu 4 MAANDEN verder nog mijn geld niet terug!!!
Ik ben slachtoffer van een scam accommodatie
Ik had een accommodatie geboekt voor mijn dochtertje en mij met kerst in Parijs
Kwam er op tijd achter door verschrikkelijke review onder de geboekte accommodatie dat t helemaal niet bestond
Zelfs in t nieuws word Booking.com gemeld dat er oplichters praktijken gaande zijn via dit platform
Maar Booking.com besteeld je waar je bij staat
Zij vertikken het om gedupeerde netjes terug te betalen
Ik boek nooit meer iets via deze oplichters!!!!
Slechte site en hele slechte klantenservice!
Na meerdere keren een boeking te hebben gedaan en deze mislukte is uiteindelijk wel een bedrag van meer dan 5000 euro afgeschreven van mijn rekening. Daarna kreeg ik direct een melding dat het boeken van de vlucht mislukt was en ik minimaal 72 uur moest wachtte totdat ik mijn geld terug zou krijgen. Hierdoor mijn vlucht die ik wou boeken en de stoelen waarvoor ik had betaald misgelopen. De klantenservice is de slechtste dienst ooit heb meegemaakt! Zeer onbeschoft! Degene die ik spraak bleef maar herhalen dat ik nog maar een keer moest boeken en betalen! Nooit meer zal ik hier een boeking doen! Absolute afrader!
Met Bookin.com geen veilige transactie
We hadden op de website van Booking.com een kamer geboekt voor 7 Februari in Wellington, NZ. Na de zoekopdracht op deze datum komen er een aantal hotels, waarvan 1 Halswell Lodge. Als je die selecteert laat deze een gunstige prijs zien, maar voor een andere datum. Ik had dat blijkbaar pas de gaten toen ik de bevestiging terugkreeg voor 7 April! Ik dacht, geen probleem, gelukkig via Booking.com geboekt dus moet goed komen… niet te geloven hoe een slechte Customer Services. We waren gewoon ons geld kwijt!!! Booking.com is zeker niet goedkoper, dus als je dan niet veilig kunt boeken, wat is dan hun meerwaarde… nooit meer Booking.com en dan maar Trivago.
Hier niet boeken!!
Hier niet boeken!!! Zonder opgaaf van reden is mn verblijf geannuleerd. Klantenservice (Kian) belooft me alles te herstellen zonder extra kosten omdat het een fout van booking.com betrof. Helaas niks opgelost, ik kan het hotel opnieuw boeken tegen een veel duurdere prijs. En ik krijg tot op heden mijn geld niet terug. Werkelijk schandalig slecht!
De klantenservice is waardeloos
De klantenservice is waardeloos
Ze spreken standaard zinnen uit als die een chatbot ook had kunnen doen: sorry voor het ongemak, wat vervelend, bedankt voor uw geduld, we gaan u helpen.
Vervolgens komt er op de hulpvraag een lading aanvragen en de link die je krijgt om documenten te uploaden werkt dan niet. Veelvuldig terugbellen en in de wacht staan , zonder resultaat
Helaas via Booking.com een huisje proberen te huren
Via Booking een huisje gehuurd in zuid europa en, na bevestiging en betaling, ook een hotel op weg daar naar toe omdat onze vakantie immers bevestigd was. Vlak daarna werd ik door de verhuurder rechtstreeks benaderd dat het huisje al verhuurd was. Balen, maar gelukkig, wel pas na 2 lange gesprekken met de klantenservice, hadden we het bedrag van het huisje binnen een week weer terug. Alleen nu wil Booking niet kosteloos het hotel annuleren dat we via hun geboekt hebben voor onderweg naar mijn vakantie. Ze wijzen dan steeds naar het hotel en het annuleringsbeleid zonder dat ze hun rol in de fout mbt de dubbele boeking erkennen en zelfs maar iets van coulance willen toepassen. Het huren van huisjes via sites als Booking voelt helaas voor ons al jaren als een soort van kansspel.
Via filters Huisdieren welkom, maar toch niet, geld kwijt
Via filters accommodatie geboekt waar huisdieren welkom waren, moest bij boeking nog wel opgegeven worden. Geboekt, betaald en aangegeven: 2 honden bij ons. Reactie van verhuurder na aantal dagen: slechts 1 hond toegestaan. Geld wordt niet terug overgemaakt. Booking.com en verhuurder verschuilen zich achter elkaar, enz.
Scam
Maanden geleden een vakantiehuis in Oostenrijk geboekt en een bevestiging ontvangen. Nu zonder een reden te geven is mijn boeking geannuleerd. Booking gebeld, bleek door de verhuurder te zijn wegens ‘overboeking’. Nu mijn boeking uit het systeem is gegooid, zijn precies dezelfde dagen echter weer te boeken, maar dan voor €2.200 (!) extra. Booking doet hier helemaal niets tegen, want ‘dat is de verhuurder en niet Booking zelf’. Maar zelfs een klacht over de verhuurder kunnen ze niet aannemen omdat je er niet hebt verbleven. Joh…
Afspraak is géén afspraak bij Booking. Een tussenpersoon die willens en wetens dit soort scam-praktijken aanbiedt en daar niets tegen doet, moet geen tussenpersoon willen zijn. NIET boeken via Booking dus, als je zeker wilt zijn van je vakantie.
Waardeloze service bij Booking.com
Het boeken gaat super snel maar daarna is de service waardeloos. Ik ben al 6 dagen bezig om eens datum te wijzigen. Een vraag stellen bij booking.com wordt standaard beantwoord met een bericht dat het minimaal 24 uur duurt voor antwoordt. De verhuurder blijft aangeven dat ze nog steeds geen bericht van booking hebben ontvangen. Wat een waardeloze zootje daar. Nooit gaan boeken bij dat bedrijf.
Service Booking.com slecht…
Ruim 24 uur van te voren hotel in Australië geannuleerd.
Zou kosteloos moeten zijn.
Krijg mijn geld niet terug omdat het hotel 24 uur voor de boekings dag hanteert ipv de inchecktojd.
Booking.com wil niet tegemoet komen.
Ivm de weerssituatie geannuleerd.
Al 15 jaar klant bij Booking.com.
Slechte sevice.
Haal de app van Booking.com uit mijn telefoon...