Har precis haft en väldigt dålig service från ert håll, Online så har ni en knapp man ska klicka på för att säga upp abonnemang har testat i 2 dagar o får fram att det är felmeddelande, När jag f... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Jag har bredband via fiber. Uppkopplingen fungerar normalt sett bra. Det som drar ner betyget rejält för mig är att de har planerade underhållsarbeten ca var 3-4 månad. Dessa planeras in på dagtid vil... Toon meer
Sämre än Netflix när det gäller att säga upp abonnemanget. Värre än så här kan det inte bli. Har en sida där jag loggar in med BankID men kan inte säga upp abonnemanget. Maila hjälper inte till ku... Toon meer
Det går alltså inte att säga upp abonnemang via hemsidan eller e-post. Döda länkar på hemsidan som inte leder någonstans. Jag har nu suttit och väntat i 1 timme och 10 minuter i telefonkö på något som... Toon meer
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Mycket dålig kundtjänst
Mycket dålig kundtjänst. Fick Mail om att min inspelningsbara box kommer att sluta fungera den 31 oktober och inte som jag trodde den 31 december. Ringde kundtjänst och berättade mitt problem men fick ingen annan hjälp än hjälp med uppsägning. Boxen fungerade dock efter den 31 oktober. Ringde kundtjänst idag och fick då till mig att jag hade kunnat titta på boxer fram till årskiftet men att jag inte fått den infon var för att då hade alla ringt samtidigt! Och så klart kunde de inte göra något nu. Boxer har dålig kundsupport och under åren har de tagit bort kanaler och höjt priset. Jag hoppas att folk läser omdömen och väljer ett annat bolag.
Aldrig Boxer igen
Breadbånd virker inte als och kundtjänst vil inte hjælpe og fråga du om erstatning så vill dem inte hjælpe dig.
De lyver og taler uden om, kundeservice spilder din tid og du sidder i samtale med dem i over 2 timer uden at kundeservice medarbejder fortælle hvad de laver og hvad de tjekker op på.
Man får ingen hjælp overhovedet og man skal forklar kundeservice om hvad reglerne er på deres hjemmeside.
Jeg har haft samme problem 3 gange og har alle 3 gange ikke fået noget hjælp overhovedet.
Ett gigantiskt svek att ta bort…
Ett gigantiskt svek att ta bort marksänd digital-TV som funkat utmärkt i många år. Nu sitter jag här med två dyra boxar som blir värdelösa vid årsskiftet.
Så riktigt illa
Så riktigt illa. Skulle prata med kundtjänst hur vi skulle gå tillväga för att avsluta ett abonnemang men det enda personen gjorde var att försöka övertala oss om att fortsätta. Hade väntat i kö över 20 minuter och trots att jag gång på gång sade att det enda vi var intresserade av var att avsluta så fortsatte hon bara med sitt säljsnack. När jag sedan blev arg så slängde hon på luren. Aldrig mera Boxer
Bristfällig hårdvara
Tyvärr är hårdvaran till Boxer mini hub av kvalitet sämre. Har ett abonnemang med 3st på olika adresser. Inget fel på internet, det är som sagt Boxers hårdvara som fallerar. Efter 4 månader har jag mer eller mindre tappat tron på Boxer. Med kort och antenn var det inga problem, men överväger att pröva en annan leverantör.
Troligen Sveriges sämsta kundservice
Troligen Sveriges sämsta kundservice. Väntetider i telefon normalt över 30 minuter, när man väl kommer fram måste ärendet hanteras av annan person, kopplas vidare och som alltid bryts då samtalet. Ringer igen, nya dryga 30 minuter i kö, erbjuds möjligheten att bli uppringd, trycker 1, inget händer, efter 2 minuter är man tillbaka i kön- hurra för Boxer
Seriöst företag
Seriöst företag, snabb hjälp vid problem. Undvik företag som Telia, statligt finansierade (tidigare) med noll kundintresse. Boxer/tele2 är mycket bättre.
Har köpt TV abonnemang och betalat i…
Har köpt TV abonnemang och betalat i förväg för 3 månader men i snart 2 månader har det inte fungerat att titta på Boxer. Alla säger att problemet är löst men det fungerar inte i alla fall. Har försökt ringa dom men efter att ha stått i evighets kö blev jag omkopplad till annat telefon kö. Sämsta TV leverantör. Nu får man inte ens pengarna tillbaka.
Marksänd TV som slutar.
Marksänd TV som slutar.
Då var det sluttittat på TV i sommarstugan.
Har inte lust att betala en massa pengar för internet dom få veckorna man är där:(
Ett stort minus till killen idag som…
Ett stort minus till killen idag som skulle "hjälpa" mig med ett nytt kort till boxern!
Gick tydligen inte att lösa..
Konstigt nog gick det att lösa lite senare efter ett nytt samtal med en annan som tydligen hade mer kunskap och framförallt ett helt annat bemötande och vilja att hjälpa!
Första killens attityd kan han behåll för sig själv!! Så ointressant att vilja hjälpa..
Tack till andra personen som var behjälplig!
Har haft boxer i många år via antenn
Har haft boxer i många år via antenn, har aldrig haft problem med dom så jag har bara bra erfarenheter av dom.
Stänger ner kanaler utan att informera och vägrar betala tillbaka pengarna
De meddelar att de stänger ner kanaler den 1/1 2025. Men den 17/9 stängde dom ner trots att man betalat för året ut. Support och den ”tekniska avdelningen” lovar att åtgärda felet men inget händer trots långa samtal i två dagar. Dom är otrevliga och nonchalanta och har noll vilja att lösa något och den ena vet inte vad den andra gör. Skulle kunna skriva en roman om deras urusla beteende. Är helt vansinnig på dem! Stänga ner kanalerna utan att meddela det gick ju gå lätt som en plätt. Men att återställa det fungerar tydligen inte. Och dom har helt enkelt stulit pengarna för halva september och för hela oktober, november och december!
De lever inte upp till de leveranser de…
De lever inte upp till de leveranser de erbjuder. Supporten skyller på kundernas utrustning. Antenn abonnemang är helt värdelöst och det är nog anledningen till att de lägger ner detta. Betalt skall de ha till varje pris trots att de inte kan leverera. Nej, Boxer är inget att rekommendera andra och jag har gett upp och sagt upp abonnemanget. Där borde gå ut varning för denna osmidiga firma. Respektlöst och nonchalant bemötande av faktureringen och ersättning är bara att glömma. De loggar inte heller när felsökning kontaktas.
Efter nästan 2 veckor sedan inflytt har…
Efter nästan 2 veckor sedan inflytt har de ännu inte lyckats koppla på internet i min lägenhet med centralt läge och nyproducerat. När man ringer deras sk kundservice så blir man allt annat än imponerad. Dessutom låser ”porten” och vidhåller uppsägningstiden så jag inte kan välja annan leverantör.
Kundtjänsten verkar inte intresserad …
Kundtjänsten verkar inte intresserad av att lösa enkla ärenden då man mailar in.
Väntetiden är en halv vecka minst på att få ett oengagerat svar såsom "fungerar det inte?" och sen måste man svara igen på mailet och en vänta en halv vecka + helg igen innan nästa svar kommer och ber en ringa istället. Ärendet är hur enkelt som helst men till synes helt omöjligt att få hjälp med...
Känns så hopplöst... välj en annan leverantör...
Jag kommer säga upp rubbet.
Oseriöst företag
Fick ett mejl att det inte längre skulle gå att se betalkanaler via antenn. Då vi inte har möjlighet/eller vill skaffa internet i vår stuga ringde jag för att säga upp abonnemanget. Skulle fungera till sista december. Boxer meddelade då att jag skulle få betala även januari trots att det då är svart i rutan pga detta oseriösa blufföretag. Ett litet råd: Undvik!
Jättenöjd
Jag har alltid varit toppennöjd med boxer, ända sedan jag tog emot via antenn till nu med tv-hub.
Idag ville jag byta ut min "gamla" tv-hub till den nya mindre. Inga problem, helt gratis. När jag hade problem att betala i somras pga strul med jobb så var det inga problem utan man var flexibla tills det ordnade upp sig.
Helt opålitlig kundtjänst
Helt opålitlig kundtjänst. Har lagt ner åtskilliga timmar och dagar åt att få ett och samma problem löst.
Jag har pratat med en chef på Boxer som lovade att fixa men ack även det utan resultat. Att det ska vara så svårt att fixa ett abonnemang.. Om ni kan välja annan leverantör så gör det!!
Hemska
Hemska, snackar dessutom dåligt om andra nät leverantörer när jag sa upp, att man måste ringa och säga upp med en kö på halvt dygn så är de entligen gjort och hoppas inte ens min värsta fiende vill ha med dessa nötter o göra, otrevlig kundservice också. har 250/250 och aldrig leverart över 100 mbit med kabel samt ny gamigdata vid flertal test inom loppet av 1 år, helt värdelösa.
Det är så fruktansvärt dåligt tappar…
Det är så fruktansvärt dåligt tappar wifi hela tiden när det ”fungerar” är det som att kolla på tv 1970:talet . boxer föreslår sladd till huben .alla andra enheter i hemmet funkar med wifi inga problem. Ska byta leverantör snarast
Dit is Trustpilot