Har precis haft en väldigt dålig service från ert håll, Online så har ni en knapp man ska klicka på för att säga upp abonnemang har testat i 2 dagar o får fram att det är felmeddelande, När jag f... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Jag har bredband via fiber. Uppkopplingen fungerar normalt sett bra. Det som drar ner betyget rejält för mig är att de har planerade underhållsarbeten ca var 3-4 månad. Dessa planeras in på dagtid vil... Toon meer
Sämre än Netflix när det gäller att säga upp abonnemanget. Värre än så här kan det inte bli. Har en sida där jag loggar in med BankID men kan inte säga upp abonnemanget. Maila hjälper inte till ku... Toon meer
Det går alltså inte att säga upp abonnemang via hemsidan eller e-post. Döda länkar på hemsidan som inte leder någonstans. Jag har nu suttit och väntat i 1 timme och 10 minuter i telefonkö på något som... Toon meer
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Största bedragare
Största bedragare.
Dragit från mig 399 kr i fyra månader utan har meddelat att bindningstiden slut. Och det är bara för 100/10 bredband. Och otrevlig bemötande.
De vill sänka till 329 kr i månaden nej det finns faktisk bättre bolag där ute.
Internet är kass fungerar inte alls snabbt.
Boxer har ingen fungerande support
Inget svar, staten eller någon som styr tv operatörer borde omgående se till att dessa går att nå med rimliga väntetider. Skam på er Boxer !
Har aldrig blivit så dålig bemött av…
Har aldrig blivit så dålig bemött av någon kundservice tidigare. Handläggaren slängde på luren när jag inte ville uppge vilken operatör jag valt att byta till. Har varit kund hos Boxer sedan 2015.
Aldrig mer Boxer.
Svårt att säga upp
Har haft abonnemang på marksänd TV och det har tekniskt sett fungerat relativt klanderfritt och det är nog tur för att nå kundtjänst är inte det lättaste. Trogna kunder skinnas med frekventa och rejäla prishöjningar, men nya kunder får bra "inropspriser". De verkar även ha som princip att sända ut avisering om prishöjningar lite väl sent(eller så tar det tio dagar för deras email att propagera!), möjligen i syfte att mjölka ut en uppsägningsmånad av de missnöjda kunderna. Har haft som princip att nedgradera mitt abonnemang för varje prishöjning för att hålla kostnaden konstant, men nu fanns inte mer att ta av. Några 300+ kronor i månaden för en handfull "reklamfinansierade" kanaler som sänder reklam 20 minuter i timmen och repriser resten blir det bara inte. Smärtgränsen var nådd så jag beslöt att avsluta. Det tar veckor att få svar på email så 90 minuters telefonkö var vad som stod till buds. När jag äntligen kom fram var nog jag betydligt otrevligare i tonen än boxers kundtjänst. De beklagade att jag inte kunde få säga upp abonnemanget eftersom de hade "systemfel". "Du får ringa upp senare"(d v s en timme till i telefonkö)! "Märkligt" nog behöver man inte stå i telefonkö för att beställa nytt abonnemang, det räcker med en kryssruta på hemsidan, så kötiden är nog inte helt oavsiktlig!
Har varit kund i över 10 år..
Har varit kund i över 10 år... Men sedan Tele 2 blandat sig in i leken så har det strulat...! Har numera sagt upp avtalet och bredbandet slutar fungera titt som tätt... Får väl hålla ut några dagar till men sjukt beteende av ett tidigare statligt bolag som vanligt...
De höjde priset från 189 till 529…
De höjde priset från 189 till 529 kronor för bredbandet. Sen tar det 30 minuter i kötid hos kundtjänst för att få säga upp. Tidigare kunde man administrera sitt abonnemang online, den möjligheten har de tagit bort. Deras tjänst för att ringa upp "när det är din tur" fungerar inte och kan inte ta emot telefonnumret.
STOR VARNING TILL ALLA SOM FUNDERAR…
STOR VARNING TILL ALLA SOM FUNDERAR TECKNA AVTAL.
Boxer lurar kunderna och höjer priserna som de önskar. När jag försöker prata med kundtjänsten lägger de på luren eller skriker i telefonen. Jag ber att prata ed en ansvarig som kan lösa detta men "de lämnar vidare till någon som aldrig hör av sig" jag frågade namn och telefon till en ansvarig och de har ingen aning vem som ansvarar eftersom " det finns för många chefer" alltså de struntar fullständigt i kunden och vill bara ha pengar. Dessutom funkar tjänsterna dåligt, är övertygad om att jag får lägre internet hastighet än vad jag betalar för. REKOMMENDERAR INTE DETTA FÖRETAGET
Varning!
De skickar fakturor och påminnelser samt nu också inkasso utan att jag får något alls från dom. Ren utpressning! Varför tas inte detta företag upp i Uppdrag granskning??? Behöver inte åka till solkusten i Spanien o leta bovar..
Mycket stor varning! Gäller i hög grad Tele2/Boxer företaget från helvetet!
Rent lurendrejeri på högsta nivå.
Ljuga är dom bra på!
Har äntligen blivit av med Tele2/Boxer efter alla lögner, bluffakturor, inkasso och hot med kronofogden som pågått över 3 månader!
Tack ARN för hjälpen 🙏
Usel kundservice
Mailade Boxers kundtjänst om uppsägning av bredbandstjänst. I mailet bad jag om en bekräftelse vilket jag aldrig fick. Ringde därför deras kundtjänst (satt i telefonkö i 45 minuter). De hade då problem med sina interna system men garanterade att den uppsägning jag skickat mail-ledes var giltigt och att det inte skulle vara några problem.
Tyvärr höll Boxer inte vad de lovade och de ignorerade min uppsägning och kopplade aldrig ur tjänsten på önskat datum.
De verkar inte läsa mailen man skickar till dom så nu provar jag att ringa till dom och sitter i skrivande stund i telefonkö beräknad till 45 minuter..
Jag ville säga upp bredbandet då de höjt priset till en orimlig nivå, högt över många av konkurrenternas. En sak är säker, de verkar inte lägga pengarna på sin kundservice..
Boxer ljuger för mig att dom ska koppla…
Boxer ljuger för mig att dom ska koppla ur fiber men gör inte det.
Jag får själv agera i flera timmar mot andra och fråga varför osv.
Helt otroligt dåligt och kommer inte att rekommendera dom för någon.
Det tog inte lång tid att få klart för…
Det tog inte lång tid att få klart för sig att ni med råge är värda de dåliga omdömen ni får.
Man beställer bredband och det enda man får är en faktura.
Nån bredbandsuppkoppling ser man inte röken av.
Räkningen däremot rikligt sockret med 45 kr för pappersfakturan.
Just pappersfskturan var det enda jag nånsin fick och den kostade inte 45 kr utan 431 kr.
Man skulle nästan kunna misstänka att man är utsatt för bedrägeri!!!
Avoid boxer.se at all costs
My tenant got bredband from boxer.se as this seemed the only option. She forgot to pay 2 monthly bills. I paid 1 on febr. 23, but boxer wouldn't tell me how to pay the 2nd bill because it had gone to incasso. The incasso company ALSO refused to tell me the amount due and an account number to pay to. Then boxer refused to re-open the connection before both the amount to them AND to the incasso company was paid = it could never be re-opened. (Of course you have to pay a fee for that also). They refuse to send invoices by e-mail and instead charge you SEK 60 every month for sending them on paper. BUT TODAY I FOUND AN ALTERNATIVE. JUNET.SE who deliver internet here. THEY will send you invoices by e-mail and accept payment by autogiro, which Boxer also refused. So I terminated the subscription with boxer at once and will never have to deal with this detestable company again.
Not only do they suck, they are extremely incompetent, and they act like criminals. I would not be surprised
if they are in fact guilty of fraud under Swedish law.
Så oerhört dyrt
Så oerhört dyrt, och dåligt internet! Skäms på er.
Boxer nej tack inga ockerpriser!
Boxer nej tack inga ockerpriser.
Idag startat om mina tjänster 2 gånger för kunna bruka dom..
Senaste jag hade kontakt med er så skulle jag byta wifi till 5 G det skulle vara lösningen, njaa inte heller var det lösningen på problemet.
Jag är ju inte ensam om krångel och buggar när jag förösker använda era tjänster, bara läsa era omdömen överallt även på Facebook..
Ser framemot att bindningstiden snart är slut så jag kan säga upp allt hos er efter år av krångel..
Värdelös tjänst och paketering/prissättning
Varit kund länge men efter den senaste tidens förändringar i paketering/prissättning så tackar jag för mig. Det blir väldigt fel när man tvingas på Viasat Total i TV Premium och priserna chockhöjs pga att Viasat höjer tjänstens pris. Jag har aldrig bett om Viasat Total?
Sen att tjänsten krånglar i sig är en annan sak som inte gör mig mer nöjd när ljudet inte funkar utan omstart av hårdvara varje gång, långsam ny box (som lovades vara bättre än den gamla) och program som slutar spela upp för man spolar fram osv.
Finns inget intresse från Boxer att värna om trogna kunder eller vara tillmötesgående i ett klimat med hög inflation, boräntor och i övrigt höjda levnadskostnader.
Har man hybris på boxer?
Har man hybris på boxer vad gäller internet abonnemang? Går ju till ordinarie pris hos konkurrenter få halvapriset jämfört med boxer...vad är det för självskadebeteende i dessa tider. Tråkigt då det funkat så bra under alla år men tråkigt bemötande på kundtjänst där man inte uppenbarligen vill varken behålla kunder eller göra affärer
Varning för dyra priser och förfärlig service
Har nu varit i kontakt med kundservice (för att KÖPA ett abonnemang) 2 gånger nu och de har varit oerhört otrevliga av oklar anledning och talar till en på ett väldigt nedsättande sätt, tror att de alla skulle behöva gå en lång utbildning i bemötande. Väldigt dyrt jämfört med andra dessutom så det lär väl inte dröja länge innan de förlorar sina kunder. Undvik!
Hemsk kundservice
Hur är det möjligt att man behöver vänta 70 minuter i telefonkö för att förnya ett abonnemang?
Snälla använd inte Boxer
Snälla använd inte Boxer, de är den typen av företag som smyger på godtyckliga avgifter på fakturor och hoppas folk inte märker eller bryr sig, det är ÄCKLIGT.
De erbjuder inte faktura på epost (de saknar helt möljigheten att skicka epost) och tar 60kr för defaultalternativet vilket är pappersfaktura, SEN när man märker det påpekar de att de erbjuder e-faktura genom banken vilket är kostnadsfritt.
Hopplösa att få kontakt med
Boxer tänker höja bredbandet massor igen o två ggr har jag nu suttit i kö o givit upp. Man kommer först till en person som inget vet som kopplar en vidare o då är väntetid ca 1 timma. Och inte kan man sköta sitt abonnemang från hemsidan eller be dem ringa upp. Totalt hopplöst
Dit is Trustpilot