Broodbakshop.nl Reviews

3,4

De bestelling ontvangen binnen twee dagen dus dat was perfect. Echter zat er de digitale thermometer niet bi ondanks dat de vermelding 'op voorraad' erbij stond. Email is verstuurd, nu wachten wanne... Toon meer

Het duurde langer (4-5 dagen ipv 1-2 dagen) dan beloofd op de site dat de producten binnenkwamen. Er was daarover ook geen communicatie of track and trace. Bij aankomst bleek een van de zakken meel va... Toon meer

Op de site van broodbakshop stond 'levertijd 1-2 dagen'. Dat was voor mij de reden om hier te bestellen in verband met een naderende vakantie. In de bevestiging die ik ontving stond een heel ander ver... Toon meer

Ik zocht een nieuwe hobby en ik dacht, laat ik eens zelf brood gaan bakken! Via google op de broodbakshop site terecht gekomen, goeie reviews, mooie website, verscheidenheid aan producten, des... Toon meer

Gemiddeld

Alle reviews

0 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Geen bestelling ontvangen en gebrekkige communicatie.

Op 17 maart een bestelling gedaan. Op 2 van de 5 mailtjes die ik heb gestuurd kreeg ik de respons dat de bestelling door de molenaar verwerkt is, op de overige mailtjes geen reactie.
Op de mail dat ik graag het product ontvang of anders mijn aankoopbedrag terug, heb ik zonder correspondentie het aankoopbedrag terug gekregen op 14 mei.

23 mei 2020

Update --

Beste Robbert, u heeft op 14/5 het complete aankoopbedrag incl. verzendkosten vergoed gekregen blijkt uit de administratie.

Beste L.s.,

Kunt u het bestelnummer doorgeven via klantenservice@foodiestore.nl dan kan ik voor u controleren wat er mis is gegaan. PostNL heeft door de enorme drukte soms te weinig overzicht waardoor wij merken dat bestellingen wel verstuurd zijn maar niet afgeleverd zijn. Wij crediteren deze bestellingen zodra de bestelling retour komt naar ons magazijn. Mocht uw bestelling niet geleverd zijn en ook niet meer geleverd gaan worden ontvangt u vanzelfsprekend het aankoopbedrag incl. kosten van verzending teruggestort op uw rekeningnummer. Excuses voor dit ongemak.

Team Broodbakshop

De levering was lang onderweg en…

De levering was lang onderweg en antwoorden op mails al helemaal ondermaats.
Ook al is het druk door ....
Communicatie is het beging van een goede relatie ook naar klant.

Als je zo snel kunt antwoorden op een review.
Waarom dan niet op mails??????
Zou veel beter zijn en deze zever even af zetten.

5 mei 2020

Antwoord van Broodbakshop.nl

Bedankt voor de feedback. U heeft uw bestelling ontvangen, in deze bizarre tijden wel zo prettig! Wij roeien met de riemen die wij op dit moment hebben.

Geen telefonisch contact mogelijk

Geen telefonisch contact mogelijk, geen antwoord op emails en geen berichten wanneer het verzonden is. En ook geen track en trace! Email adres is correct, alleen een bestelbevestiging ontvangen, daarna plotseling de bestelling. Vragen worden dus niet beantwoord hieronder dus ook duidelijk dat opvolging ook niet komt. Blijft dus een verassing wanneer je bestelling komt en is er geen enkele mogelijkheid om hier afspraken over te maken. Zeer amateuristisch.

30 april 2020

Beste klant,

Door enorme drukte rondom de Corona perikelen moeten wij helaas roeien met de riemen die wij momenteel hebben. Hierdoor worden vragen iets langzamer van antwoorden voorzien als u van ons gewend mag zijn. Belangrijkste is dat uw bestelling goed overgekomen is toch? Geniet ervan! Team Broodbakshop

Bestellen via webshop gaf foutmeldingen…

Bestellen via webshop gaf foutmeldingen en problemen, maar die werden betrekkelijk snel opgepakt door de helpdesk.En uiteindelijk zijn de problemen ook opgelost.
Na bestelling en betaling duurde het vijf dagen voordat de spullen werden geleverd. Ondertussen ontving ik geen enkele mail met status-update en ook mijn account-gegevens gaven weinig houvast over de status van mijn bestelling.
De geleverde bestelling was compleet en netjes ingepakt.

29 april 2020

We kunnen moeilijk zeggen dat het goed…

We kunnen moeilijk zeggen dat het goed is als we niks hebben ontvangen, en jullie het geld terug storten zonder enige uitleg, ik zal jullie zeker niet aanbevelen bij andere mensen dat is al zeker.

22 april 2020

Beste Paul,

Helaas is de gist door haar voorraad heen. Wij hebben derhalve het aankoopbedrag direct terugstort op uw rekening. Er is een mailbericht naar opgegeven mailadres verstuurd hieromtrent.

Excuus

Gewoon goed

Ondanks de uitdagingen met Covid-19 m’n pakketje netjes ontvangen. Gewoon prima.

22 april 2020

Uitstekende service

Het verwerken van de order was vertraagd door omstandigheden, bij aflevering bleek helaas een zak meel gescheurd. Deze werd vrijwel direct en kosteloos nagezonden, top! En de kwaliteit van het meel is uitstekend.

15 april 2020

Tot vandaag niets gehoord en geen…

Tot vandaag niets gehoord en geen levering.Bestelling van 13.03. , geen informatie over de leverdatum.

23 maart 2020

Beste Susanne,

U heeft een bericht moeten ontvangen op het adres waarmee u de bestelling heeft gedaan, in dit bericht staat een mededeling met de leverplanning.

Verwachte levering van bestellingen
Mocht u een bestelling bij ons geplaatst (en betaald) hebben dan is uw bestelling opgenomen in het leverproces.
Onderstaand treft u een schatting van de verwachte levertijd aan.

Besteldatum Levering (bij benadering)
• 12 maart eind week 12 / begin week 13
• 13 maart eind week 12 / begin week 13
• 14 maart week 13
• 15 maart week 13
• 16 maart week 14
• 17 maart week 14

Bedankt voor uw geduld en begrip in deze uitzonderlijke omstandigheden.

levertijd

Ik snap dat u het druk heeft, maar een concurrent had het gewenste product wel in huis.
Beetje jammer.

23 maart 2020

Antwoord van Broodbakshop.nl

Bedankt voor uw begrip in deze uitzonderlijke omstandigheden. Prettig te vernemen dat een concurrent wel het gewenste product op tijd bij u heeft kunnen krijgen.