De bestelling ontvangen binnen twee dagen dus dat was perfect. Echter zat er de digitale thermometer niet bi ondanks dat de vermelding 'op voorraad' erbij stond. Email is verstuurd, nu wachten wanne... Toon meer
Het duurde langer (4-5 dagen ipv 1-2 dagen) dan beloofd op de site dat de producten binnenkwamen. Er was daarover ook geen communicatie of track and trace. Bij aankomst bleek een van de zakken meel va... Toon meer
Op de site van broodbakshop stond 'levertijd 1-2 dagen'. Dat was voor mij de reden om hier te bestellen in verband met een naderende vakantie. In de bevestiging die ik ontving stond een heel ander ver... Toon meer
Ik zocht een nieuwe hobby en ik dacht, laat ik eens zelf brood gaan bakken! Via google op de broodbakshop site terecht gekomen, goeie reviews, mooie website, verscheidenheid aan producten, des... Toon meer
Mensen keken ook naar
Snelle levering van het product en voor…
Snelle levering van het product en voor een redelijke prijs
Goed maar te lange levertijd
Producten zijn gewoon goed. Maar de levering duurde veel langer dan vermeld op de website helaas. Ook geen track trace waardoor je niet weet waar je mee af bent.

Antwoord van Broodbakshop.nl
Besteld op zaterdag
Besteld op zaterdag, geleverd op donderdag geen track en tracé ontvangen en op mail wordt niet gereageerd.
Snelle service en heerlijk brood.
De verpakkingen waren opengescheurd
Snel geleverd en goede prijs kwaliteit verhouding
ik bestelde een kilo tarwebloem maar…
ik bestelde een kilo tarwebloem maar ontving, inclusief zak, slechts 940 gram.
ik moest 7,50 + BTW transportkosten betalen: de verzendbrief geeft aan dat dit maximaal 6,20 zou moeten zijn.
Super blij met de bloem!
Super blij met de verschillende soorten bloem! Ik ga zeker weer bij jullie bestellen!
Makkelijk besteld en snel geleverd!
Snel geleverd en een goede kwaliteit.
Super shop
Super shop, met super meel & materiaal. Heel blij mee!
Alles naar wens
Uitstekende kwaliteit..zeer goede…
Uitstekende kwaliteit..zeer goede service en tevreden...zalig uiteinde en voorspoedig 2020..ellen
Het product en de verpakking waren…
Het product en de verpakking waren prima. De aflevering van postnl was beneden peil.