BVA Auctions Reviews

7.644
TrustScore 3 uit 5

3,0

BVA was héél betrouwbaar. Ik heb na verbouwing van een kantoorpand naar een levensloopbestendige woning mijn interieur van mijn apart toilet en mijn en suite douche alles bij BVA gekocht. Ook het ret... Toon meer

Ik ben zeer tevreden over de klantenservice van BVA Auctions. Ik had een klacht ingedient ivm een kapotte kavel wat niet in de beschrijving stond. Binnen een paar weken heeft een bezorger de kavel opg... Toon meer

kavel 66611-107 wel volgens de omschrijving zou het om een computer voeding gaan de rog thor 1000p2 1000w versie echter is het de juiste verpakking echter zit er niet de juiste voeding in en dit vind... Toon meer

Beste BVA, na een aantal mails jullie richting op, welke 1maand geleden zijn begonnen, tot op heden totaal geen reactie. Het gaat om kavelnr: 66217-423 Probleem is dat er een item is geleverd d... Toon meer

1. Online veilingwebsite

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Als grootste veilinghuis van Europa valt er bij BVA Auctions altijd wat te bieden. In opdracht van diverse partijen veilen we onder andere bedrijfsgoederen, vastgoed en nieuwe producten. Dat zijn niet alleen faillissementsveilingen, maar ook veilingen vanuit overstock. Elke maand plaatsen we op onze site meer dan 140.000 producten, ook wel ‘kavels’ in veilingtermen. Wij doen elke dag ons best om jou te verrassen met bijzondere producten tegen een lage prijs. Via onze Contact & Vragen pagina kunt u uw vraag of klacht aan ons communiceren: https://support.bva-auctions.com/hc/nl.

Gemiddeld

TrustScore 3 uit 5

8K reviews

Alle reviews

(7.644)

1 review in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Gewonnen kavel niet opgestuurd

Gewonnen kavel wordt niet opgestuurd. Contact leggen met de verkoper lukt BVA niet. Terwijl dezelfde kavel weer opnieuw aangeboden wordt. Klantenservice slecht bereikbaar en verlenen geen service.

5 oktober 2022

Goedemorgen Guido,

Jammer om te lezen dat jouw kavel niet geleverd kon worden. Ik heb het dossier erbij gepakt en heb gezien dat mijn collega's er alles aan hebben gedaan om ervoor te zorgen dat jouw kavel wel werd geleverd.

Er was al een probleem met jouw kavel maar aangezien wij gestopt waren met de seller, konden wij geen contact meer met hem krijgen. Mijn collega heeft destijds een oplossing aangeboden maar hier was jij niet tevreden mee. Dat is jammer maar wij hebben er wel alles aan gedaan om met je mee te denken hierin.

Excuses voor de vervelende situatie en ik hoop dat je ergens anders mooie lampen kan vinden.
Kirsten

bva is niet bereikbaar voor klachten

Na toezegging te hebben dat mijn klacht opgelost zou worden is het heel erg stil bij bva. Telefonisch niet bereikbaar, mails worden niet beantwoord, chat zegt het aan een medewerker door te geven, maar er gebeurd niets. Wel vervelend als je denkt nieuwe producten gekocht te hebben die defect blijken te zijn

5 oktober 2022

Goedemiddag,

Ik heb de vorige keer aangegeven dat ik het ging doorzetten en dat jouw klacht in behandeling zou worden genomen. Dat is ook gebeurd! Ik zie dat er destijds is gereageerd door mijn collega en dat jij hier vervolgens weer op had gereageerd (maar waar jij nog geen reactie op hebt gehad).

Ik zie in ons systeem dat er 3 uur geleden hierover is gesproken en ik verwacht eigenlijk dat je hier zo meteen een reactie op gaat krijgen zodat je verder wordt geholpen.

Mijn excuses dat het langer duurt dan wij beide hadden gehoopt en ik hoop dat jij snel voorzien wordt van een oplossing.

Kirsten

BVA onbereikbaar en wil niet retour betalen !!!

21 augustus 2022 een retour gestuurd:
BVA-Auctions
o.v.v. Retour 65777-74180
Kryptonweg 8
3812 RZ Amersfoort
Nederland
5185324/65777-74180/20220821
met medeweten van BVA.
Na 6 weken nog steeds geen geld terug!
Al weken via chat bezig contact te krijgen, lukt niet, alleen de bot.
Reageren en betalen BVA !!!!!!

3 oktober 2022

Goedemorgen,

Ik snap heel goed dat jij gefrustreerd bent met BVA! 6 weken is namelijk wel heel erg lang. Het kan zijn dat er iets niet helemaal duidelijk vermeld stond op jouw kavel waardoor zij het niet kunnen terugvinden van wie de kavel was.

Hoe dan ook, ik heb het doorgestuurd naar de retourafdeling zodat zij hier naar kunnen kijken. Ik verwacht dat je hier morgen meer over hoort of wellicht donderdag.

Excuses in ieder geval voor de vervelende situatie!
Kirsten

Ik ben nu al 11 dagen bezig om contact…

Ik ben nu al 11 dagen bezig om contact te krijgen met BVA ivm met een niet geleverde aankoop.
Telefonisch is niemand te pakken te krijge, je krijgt geen reactie van klantenservice en online Chatbox werkt niet naar behoren zodat je vraag niet wordt beantwoord. Aankoop zou in de week van 22 september geleverd worden, na meerdere pogingen tot contact geen reactie. Zeer slecht bedrijf (jammer dat Notarishuis Arnhem hiermee in zee is gegaan).

3 oktober 2022

Goedemorgen,

Wat jammer om te lezen dat jij je kavels nog niet hebt ontvangen! Dat zien wij natuurlijk graag anders. Ik heb inderdaad gezien dat jij al veel te lang geleden aan het wachten bent op een reactie ook.

Ik heb jouw dossier gevonden en doorgezet naar een collega van mij zodat je hier morgen meer over te horen krijgt. Mijn excuses voor deze vervelende situatie! En ik ga er vanuit dat jij je kavels snel in huis zal hebben.

Kirsten

HOEZO STAAT KLANTENSERVICE ALTIJD VOOR JE KLAAR. DOE DAN WAT!

Op 27-9-22 koeldiepvriescombinatie gekocht. Kavel 66612-10. Omschrijving zei energieklasse A++. Maar nu blijkt dat dit E is. Meteen 28-9 geprobeerd te bellen, chatten en uiteindelijk mail gestuurd naar klantenservice. Ik wil kavel niet betalen laten toesturen en dan weer retourneren en maar zien dat ik mijn geld terug krijg. Verzendkosten heen en weer kunnen worden gespaard door meteen te annuleren. Daarom heb ik mij op herroepingsrecht beroepen. Nog een herinneringsmail met schreeuw om hulp op 30 september verzonden. Vanmorgen weer. Een reactie bij het kavel gezet op de site. Er gebeurt totaal niets. Nu lees ik de reviews en het lijkt normaal te zijn bij bva, maar als je een slechte review plaatst, dan wordt je dossier dus eindelijk doorgezet naar de juiste afdeling. Nou bij deze BVA Auctions. Lees jullie mail box even en zet mijn dossier even door naar de juiste afdeling, zodat er geen extra kosten hoeven te ontstaan voor verzending en wie weet wat voor sanctiemaatregelen, waarmee jullie waarschijnlijk wel aan de slag gaan omdat ik niet betaal. Ik heb mijn aankoop van 27 september op 28 september herroepen in een mail met een herroepingsformulier ingesloten en dit nogmaals herhaald op 30 september en 3 oktober. Please zorg gewoon voor de annulering, zodat voor de leverancier en voor mij kosten (verzending en retournering) worden gespaard.

27 september 2022

Goedemorgen Corinne,

Jammer dat je deze ervaring hebt! Wij hebben een reageer termijn van in ieder geval een week, dat is dan ook de reden waarom je nog geen reactie van ons had gehad. Wat betreft je opmerking dat als je een slechte review schrijft je sneller wordt geholpen, dat is niet waar.

Er zitten meer collega's op deze afdeling waardoor wij niet achterlopen op de voorraad zoals er helaas bij de klantenservice wel gebeurt. Ik heb in ieder geval jouw verzoek doorgezet en ik verwacht dat je hier dus morgen meer over zal horen.

Kirsten

Een stroomgenerator gewonnen op 27…

Een stroomgenerator gewonnen op 27 setptemeber, nu wilde ik gebruik maken van mijn herropingsrecht ( conform de voorwaarden op de site) en de koop annuleren. Voor de goed orde ik heb vaker dingen gekocht bij BVA Auctions. Maar helaas geen directe e-mailadres, telefoonnummer te vinden en alleen te bereken via de Chat functie die niet zoals belooft van ma tm vrijdag bereikbaar is maar twee dagen gesloten is en op vrijdag weer op gaat. Bij mijn afmelding alleen maar standaard antwoorden van de chatbot, dit ervaar ik als zeer klantonvriendelijk. Hoe moeilijk kan het zijn mijn annulering (conform de voorwaarden ) te annuleren op een aangegeven emailadres en niet drie dagen bezig moeten zij om iets voor elkaar te krijgen?

30 september 2022

Goedemorgen Arnold,

Ik heb gezien dat mijn collega jou een paar dagen geleden van een antwoord heeft voorzien en jou verder heeft geholpen! En dat vind ik uiteindelijk fijn om te zien.

Ik hoop dat je naar tevredenheid bent geholpen en ik wens je nog een fijne dag verder.

Kirsten

fraude, enkel excuus gegeven om niet terug te betalen

"vermeld mijn klachtnummer hier aub, ik kan dit nergens vinden.
Ik heb dit nodig om dit op de officiële manier op de juiste kanalen te registreren!"

deze e-mail is op 29-09 naar VA gestuurd, klantenservice@bva-auctions er is geen antwoord gegeven en ik verwacht ook niet van hen, aangezien ik vermeld dat ze niet langer reagerenreageren

vreemd genoeg kan ik ook niets vinden in eerdere e-mailgesprekken of enig doel hiervan, ik kan je alleen het PO-nummer van mijn factuur geven

PO-0002184071

9 februari 2022

Goedemorgen,

Wat jammer om te lezen dat je ontevreden bent over BVA. Uiteraard kijk ik heel graag met je mee! Alleen heb je helaas geen kavelnummer vermeld in je klacht.

Zou je deze willen toevoegen aan je review? Dan ga ik ervoor zorgen dat er naar wordt gekeken.

Alvast bedankt en een fijne dag verder.

De schijt aan klanten

De schijt aan klanten,
Vandaag 29-09-2022 zit ik dus al 2 dagen te wachten op die collega die de klacht zou behandelen.
Ze hebben bij BVA of de schijt aan klanten die toch al betaald hebben of mss te weinig medewerkers,
maar communiceer met klanten dat is het minste wat je kan doen.

betaald
levering zou zijn 23-09-2022
geen contact meer te krijgen met BVA
26-09-2022 eindelijk contact na een review op deze site.
27-09-2022 klacht is doorverwezen, morgen heb je het produkt
heden 29-09-2022 tot nog toe wederom radiostilte bij bva want ze hebben de schijt aan je.

Dit kreeg ik gisteren 27-09-2029 nav van mijn bericht op trustpilot.
Ik heb jouw klacht doorgezet naar mij collega en die gaat het oppakken. Je kunt morgen een antwoord verwachten op je mails!
Staat alleen niet bij in welk jaar.
Wederom geen bericht van BVA lekker bezig daar.

28 september 2022

Goedemorgen Peter,

Ik had jou vorige week inderdaad gesproken over je klacht. Ik had toen aangegeven dat het was doorgezet (wat ook het geval was) maar dat er helaas vanwege een technische fout het niet opgepakt was.

Hier baalde ik natuurlijk van en heb daarom meteen weer contact opgenomen en heb gezien dat jij inmiddels bent geholpen door mijn collega!

Hopelijk wordt jouw kavel snel geleverd.
Kirsten

Ik ben al vanaf de oprichting klant van…

Ik ben al vanaf de oprichting klant van BVA. Ik heb al erg veel op deze wijze gekocht. Ook wel eens problemen gehad, maar deze werden altijd goed opgelost. Ik kon toen namelijk nog gewoon iemand van BVA aan de telefoon krijgen. Maar het lijkt wel of dat BVA nu aan zijn eigen succes te onder dreigt te gaan. Lees bijvoorbeeld alle negatieve reviews maar hieronder. Ik was dat niet gewend van BVA.
Nu was ik de hoogste bieder van een kavel van een tablet inclusief bijbehorend hoes. Ik heb netjes direct betaald. Nu krijg ik alleen de hoes thuisgestuurd. Ik heb geen track & trace gekregen bij "mijn leveringen " in mijn account.
Ik probeer nu op allerlei manieren contact te krijgen met BVA maar er wordt niet gereageerd. In de automatische chat bestaat er geen mogelijkheid om uit te leggen wat nu eigenlijk mijn probleem is. Ik wil gewoon, dat mijn betaalde tablet wordt opgestuurd.
Mijn vertrouwen in BVA heeft hierdoor toch wel ernstige schade opgelopen. Ik hoop dat er via deze review nog iemand bij BVA zich geroepen voelt om te reageren.
Mijn kavelnummer is 66611-80

28 september 2022

Goedemiddag,

Wat jammer om te lezen dat je ontevreden bent over BVA. Ik heb gekeken naar jouw dossier en heb gezien dat je het juiste wel hebt ontvangen. Wat betreft dat je geen reactie kreeg, helaas is nog heel erg druk bij onze klantenservice waardoor wij minder snel kunnen antwoorden als wij zouden willen. En dat is vervelend natuurlijk, dus daar bied ik graag mijn excuses voor aan.

Ik zou graag nog willen toelichten waarom je wel het juiste hebt ontvangen. In de titel van de kavel staat namelijk het volgende:
Lenovo Tab M10 Plus Hoes

En in de omschrijving staat verder ook dat het alleen om de hoes gaat en helaas niet om de tablet.

Ik snap dat het heel erg schrikken is toen je alleen de hoes kreeg omdat je dacht dat er meer was en dan ook geen reactie van ons krijgt, maar hetgeen wat jij hebt ontvangen is wel correct.

De kavel heeft herroepingsrecht en je bent een particuliere klant wat betekent dat jij uiteraard gebruik mag maken van je herroepingsrecht indien je dat wil.

Ik wens je een fijne dag toe verder.
Kirsten

Bank zou binnen 7 dagen geleverd worden…

Gebeld door een vriendelijke medewerkster en probleem opgelost

15 september 2022

Goedemorgen Jamie,

Wij spraken elkaar net telefonisch over jouw klacht. Enorm vervelend dat jouw kavel nog steeds niet geleverd is en ik snap dat je bezorgd bent omdat je bijna verhuisd bent. Zoals zojuist aangegeven ga ik jouw dossier doorzetten en dringend verzoeken om jouw bank te leveren op jouw nieuwe adres. Je wordt hier verder van op de hoogte gehouden via de mail.

Nogmaals excuses voor de situatie en veel woon plezier bij je nieuwe huis!
Kirsten

Update in reactie op jouw review: Heel erg bedankt voor het compliment! Ik ben blij om te lezen dat je tevreden bent over hoe je bent geholpen. Daar doen wij het voor!

ze geven je andere artikels dan waar je voor betaald

kavel 66611-107
wel volgens de omschrijving zou het om een computer voeding gaan de rog thor 1000p2 1000w versie echter is het de juiste verpakking echter zit er niet de juiste voeding in en dit vind ik zeer teleurstellend het is een totaal andere voeding die in de doos zit en ik heb zo goed als 200€ betaald voor een voeding die ik niet eens heb ontvangen want het gaat om een totaal ander product :( mvg kevin

27 september 2022

Goedemiddag,

Wij hebben elkaar ook al via de chat gesproken. Heel erg jammer dat je iets anders hebt ontvangen dan waar je op geboden had. Dat zien wij natuurlijk graag anders!

Jouw dossier is doorgezet naar mijn collega en ik verwacht dat jij hier morgen antwoord op zal krijgen.

Sorry voor de vervelende situatie en ik wens je nog een fijne dag toe.

Waanzin

Ik was vanavond op jullie site aan het rondkijken en mijn oog viel op een mooie schuurmachine. Ik dacht, misschien moet ik hier op bieden. Ik zou natuurlijk geen Nederlander zijn als ik niet even ging kijken wat deze in de winkel kost. Nu blijkt de prijs op jullie (veiling)site maar liefst nu 30% hoger te liggen zonder een enkele bieding en ik dacht dat is bijzonder. Mijn hoe is dit mogelijk!?!?

Kavel 65155-421. Dit was trouwens niet de enige kavel, er waren er behoorlijk veel die ver boven de winkelprijs zaten.

25 september 2022

Goedemorgen Ralph,

Ik schrik best als ik jouw review zo lees! Dit is namelijk absoluut niet de bedoeling. Om die reden wil ik het ook graag doorzetten naar de desbetreffende afdeling zodat zij dit verder kunnen oppakken.

Heel fijn dat je al een voorbeeld kavelnummer hebt benoemd. Je gaf aan dat je meerdere kavels had gezien, zou je die wellicht ook in je review willen noteren? Dan kan ik het namelijk helemaal doorzetten.

Dankjewel voor het melden in ieder geval en ik wacht de andere kavelnummers graag af.

Dubieuze veilingsite.

Dit is geen echte veilingsite maar een alternatieve manier voor bedrijven om waren te verkopen. Dit verkopen gebeurt dan uiteraard zonder enige vorm van garantie. Zo worden er auto’s aangeboden die op hetzelfde moment ook op verschillende internet pagina’s te koop worden aangeboden. Dit wekt, misschien onbedoeld, de indruk dat iemand zijn auto’s voor een hoge prijs zonder garantie van de hand probeert te doen. Hierdoor heb je al snel het idee dat de auto niet 100% in orde is. Je koopt bij BVA immers iets waarvan jezelf niet hebt kunnen vaststellen of deze functioneert en/of gebreken vertoond. Op kijkdagen kan je niet in de auto rijden of de motor horen, en het is maar 1 dag dat je op vastgestelde uren kunt langskomen. Auto’s waarop geboden wordt, komen dezelfde week weer terug in de veiling, dit is toch bedenkelijk! Ik zou hier geen auto van enkele tienduizenden euro’s durven te kopen. Grote kans dat de verkoper zelf mee biedt om de prijs op te drijven!
Wellicht zit het anders in elkaar maar dat hoor ik dan graag.

16 september 2022

Wat een respectloze klantenservice

Wat een K.U.T klantenservice. Allemaal buitenlanders aan de chatbox. Niemand kan je bellen. Ik krijg mijn geld niet retour omdat ze mijn pakket niet kunnen vinden.
Echt K.U.T., maar ik ga door tot ik mijn 300euro terug heb. Desnoods gaan we even aan de deur!!!!
Kavelnummer 66092-144
PO-0002310965
Factuur INV1A0000287371
Referentie 66092-144
Kopernummer 848613

14 september 2022

Goedemiddag Hans,

Ik heb je hier vanmiddag telefonisch over gesproken. Jouw kavel was met een pallet zending retour genomen aangezien het een probleem had. Hier was geen track en trace van omdat het met een andere zending is meegegaan. Mijn collega's hebben jouw berichten hierover helaas verkeerd begrepen en dachten dat het met normale post was meegegaan.

Ik heb toen contact opgenomen met de retourafdeling en zij hebben mij laten weten dat jouw kavel retour is gekomen. Zij hebben het gecrediteerd en dit heb ik jou daarna ook weer laten weten. Het bedrag kun je binnen enkele dagen op je rekening verwachten.

De bevestiging van de creditering zal je hoogstwaarschijnlijk morgen ontvangen. Nogmaals mijn excuses voor de vervelende situatie maar ik ben blij dat het is na deze tijd is opgelost voor je.

Een fijne dag verder!

Oplichters

Oplichters! Bod uitgebracht in de laatste seconden en was tevens het hoogste bod. Meteen daarop werd de termijn van bieden verhoogd met 5 minuten. Ik heb screenshots waarop ik het kan aantonen. Wat een aanfluiting!

12 september 2022

Goedemiddag,

Wat jammer om te lezen dat je het idee hebt dat wij klanten hiermee proberen op te lichten. Als klanten in de laatste vijf minuten bieden, wordt de veiling met vijf minuten verlengd. Hier hebben wij voor gekozen omdat wij iedereen een eerlijke kans willen geven om een kavel te winnen.

Anders wint degene met de snelste internetverbinding de kavel en dit vinden wij juist minder eerlijk. Vandaar dat het zo is ingesteld!

Ik hoop dat het iets duidelijker is voor je en ik wens je een goed weekend toe.

Geen pakketje

Geen pakketje, geen respons op privé berichten. Postnl stuurt mij terug naar BvA Auctions maarja die reageren niet 212,- weg

11 september 2022

Goedemiddag Gabriëlla,

Dit is natuurlijk absoluut niet de bedoeling, ik vind het ook heel vervelend om te lezen dat je het idee hebt dat jij je geld kwijt bent want dat is niet het geval. Zou jij in je review een kavelnummer kunnen vermelden? Dan ga ik er namelijk voor zorgen dat jouw klacht na het weekend wordt opgepakt door een collega van mij.

Ik hoor het graag.
Goed weekend verder.

Gewonnen kavel niet ontvangen

Gewonnen kavel niet ontvangen.
Geen contact mogelijk.
Op email krijg je als antwoord: "we gaan ervan uit dat je je kavel inmiddels hebt ontvangen."
Nou nee, ander zou ik niet weer dezelfde klacht hebben.
Verder geen contact met de klantenservice mogelijk. Je kunt alleen geld terug vragen via de robot. Ik wil gewoon mijn kavel ontvangen.
Laatste x dat ik iets koop via BVA

8 september 2022

Goedemiddag Sander,

Wat vervelend dat jouw kavel niet geleverd werd en je niets/onduidelijk antwoord kreeg van onze klantenservice.

Ik heb in ons systeem gezien dat jij uiteindelijk je geld terug hebt ontvangen. Dit is gedaan omdat er helaas wat met jouw kavel aan de hand was waar de seller van te voren niet op had gerekend. Dat neemt niet weg dat het een vervelende situatie is maar wij konden je helaas geen andere oplossing bieden.

Als het mogelijk was geweest hadden wij er uiteraard alles aan gedaan om jouw gewenste oplossing te realiseren.

Nogmaals mijn excuses voor de vervelende situatie en ik wens je nog een prettig weekend toe.
Kirsten

Had ooit een tweedehands gouden armband…

Had ooit een tweedehands gouden armband gekocht. Ze hadden die fotos zo genomen dat de kapotte schakel verborgen was. Het was ook bijna juweliers prijs voor tweedehands goud. Gebeld zodat ze het maken of mijn geld teruggeven, geen garantie, heel asociaal en agressieve klantenservice bleef volop weigeren, begreep niet dat het om een ondeugdelijk product ging en ik recht had op een deugdelijk product. Nooit meer, ik heb nog nooit zulke asociale mensen meegemaakt, gewoon tokkies…

Goedemiddag,

Ik vind het heel jammer dat je deze ervaring hebt gehad met ons. Ik wil op basis van jouw review heel graag nogmaals het dossier bekijken maar helaas heb je geen kavelnummer vermeld. Zou je deze kunnen toevoegen aan je review? Dan ga ik er nog een keer naar kijken met mijn collega zodat wij kunnen bepalen of wij jou toch nog kunnen helpen. Want dan is uiteraard hetgeen wat wij het liefste doen.

Ik hoor het graag!
Goed weekend verder.

computer en communicatie

Via de BVA- veiling een computer en 3 schermen gekocht. Computer werkte niet, via de app contact opgenomen maar geen (re)actie verder. Nog eens geprobeerd via de app nu beter te woord gestaan, via de mail zou er actie ondernomen worden.
Helaas weer niets.

later mail contact gehad met medewerker die de klacht zou doorzetten maar helaas na 2 weken nog geen enkele reactie.
Computer naar reparatiebedrijf gebracht uiteindelijk 60 euro verder om hem weer werkend te krijgen.
Erg teleurstellend.

Ik lees zojuist het antwoord van BVA,
Schandalig! er is als oplossing beloofd dat de verkoper contact zou opnemen dit is echter nooit gebeurd.
Dit is trouwens ook na 11 augustus afgesproken.

Wat een super slechte service!

Ben gebeld door BVA met de belofte dat er een mail gestuurd zou worden, deze heb ik ook niet ontvangen.

Goedemiddag Jeroen,

Wat een vervelende situatie is dit geweest. Ik kan mij heel goed voorstellen dat je teleurgesteld bent in onze service omdat je het idee had dat je geen reactie meer had gehad van ons. Ik heb in het systeem gekeken en heb gezien dat mijn collega op 11 Augustus om 17:22 jou nog een mail heeft gestuurd met een potentiële oplossing.

Ik ben bang dat deze mail wellicht verkeerd is beland in jouw inbox destijds. Ik ben uiteindelijk blij dat je jouw kavel hebt kunnen laten maken zodat je er gebruik van kan maken maar ik vind het jammer dat het jou uiteindelijk extra geld heeft gekost aangezien de seller een oplossing had aangeboden destijds.

Mocht je in de toekomst weer een kavel hebben die niet werkt, waar wij natuurlijk niet meer vanuit willen gaan, stuur ons dan vooral een herinnering als je het idee hebt dat je nog geen reactie hebt gehad. Want dan kunnen wij de mail nogmaals naar je doorzetten om dit soort situaties te voorkomen in de toekomst.

Ik wens je nog een prettig weekend toe en hopelijk tot de volgende keer op de veiling.
Kirsten

De eerste keer dat ik z'n problemen…

De eerste keer dat ik z'n problemen ondervind bij bva auctions.
Gewonnen kavel nog steeds niet ontvangen geen track and trace en geen antwoord via chat of mail. Heel lastig da je via chat en mail een computer gestuurd antwoord krijgt waar je niks mee bent.
Hoop dat ik snel een reactie mag ontvangen.

Goedemiddag Sandy,

Wat jammer dat je na alle goede ervaringen met BVA nu toch een probleem hebt gehad. Normaal gezien ontvangen klanten inderdaad altijd een update over de status van hun kavel. Ik verwacht dat er technisch iets verkeerd is gegaan waardoor jij die niet hebt ontvangen destijds.

Ik heb in ons systeem gezien dat jij inmiddels een reactie hebt gehad met mijn collega en dat de klacht is afgerond. Dit heeft helaas langer geduurd dan wij zouden willen maar ik hoop dat je uiteindelijk tevreden bent met hoe wij jouw klacht hebben afgerond.

Ik wens je een prettig weekend toe en ga ervan uit dat jouw volgende ervaring met BVA weer goed zal zijn zoals je van ons gewend bent.