C-Date Reviews 181

TrustScore 1 uit 5

1,2

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Die meisten dates sind Fake. Die Ki übernimmt den Betrug des Lockvogel . Es ist eine absolute Geldabzocke ohne Gegenwert. Warun wird C-Date nicht verboten!?

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Biggest scam known to man. Cancel button wouldnt work ( how convenient), numerous attempts made to contact and cancel subscription and was ignored, ended up cancelling through my bank as they kept try... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Signed up for a free trial. Could not cancel so they ended up robbing me of £60. They now say I'm liable for another £40 and they are going to set a recovery firm on me - AVOID. We need to stop pay... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Scam scam scam. Impudency, no, criminal behavior! Just like the other reviews here I support the low score. Special designed dating site to scam. Just received bill on 4.200 D Kroner although I wrot... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Relatiebureau

Geschreven door het bedrijf

Opdag Casual Dating og find uforpligtende forhold uden bånd! Tilmeld dig gratis nu og aftal din første Casual Date.

1,2

Zeer slecht

TrustScore 1 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Jungs

Jungs , das liegt am Problem der Sache, weil diese Single Boersen kaum Frauen, aber einen riesigen Männer Pool haben, die hier im trueben fischen. Bei c Date läuft das gleiche Spiel wie bei den meisten, neuen Interessenten wird ,so lange noch kein Abschluss gemacht wird, ein ungeheures Interesse an ihrer Person vorgegaukelt, ist der Vertrag dann gemacht, rührt sich plötzlich nichts mehr, oder es werden einem ab und zu ein paar traurige Vorschläge präsentiert . Es wird den meisten nur das Geld aus der Tasche gezogen, und seien wird doch ehrlich , wenn ich aussehe wie James Bond brauche ich kein c -Date, wenn nicht , kann mir dieser Verein auch nicht helfen
Und noch etwas , bei negativen Bewertungen die am Ende gleich eine Empfehlung für eine andere Plattform aussprechen Vorsicht!

1 maart 2023

Antwoord van C-Date

Hallo fuchs, es tut uns leid, dass du eine schlechte Erfahrung hattest. Du kannst uns jederzeit unter c-date-trustpilot@c-date.dk kontaktieren, wenn du weitere Fragen hast. Wir helfen dir gerne weiter. Dein C-Date Team.

Ulækkert svindel selskab

Ulækkert svindel selskab! Hold dig væk!

1 november 2022

Antwoord van C-Date

Hej Nad715, vi beklager din recension. Vi er en seriøs virksomhed med mange tilfredse kunder, der finder en ven eller partner via vores hjemmeside. Om du har nogle spørgsmål, kontakt os via kundeservice. Tak. Venlig hilsen C-Date.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Jeg vil gerne opsige mit abonnement

Jeg vil gerne opsige mit abonnement, men det er vanskeligt.
Hvem hjælper mig?

7 september 2022

Antwoord van C-Date

Hej Søren, vi beklager din recension. Hvis du har problemer med at opsige dit konto, venligst kontakt os fra din registrerede e-mailadresse på cdate-trustpilot@c-date.dk, så vi kan hjælpe dig. Tak! Venlig hilsen C-Date.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Umulig at opsige sit abonnement...

Umulig at opsige sit abonnement også bliver man lige trukket for 716,- kr.

Alle mulige krumspring forhindre en I at slette sin profil :-/

11 augustus 2022

Antwoord van C-Date

Hej Frank, vi er ked af at læse din recension. Beklager, hvis du havde problemer med at opsige/slette dit konto. Venligst kontakt os på cdate-trustpilot@c-date.de, så vi kan hjælpe dig. Tak! Venlig hilsen C-Date.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Groesste verarschung seit adam und eva

Solange man nur Interesse hat wird man mit anfragen und ,sie sind sehr gefragt, bombadiert, ist dann ein Vertrag unterzeichnet, kommt oder meldet sich ,antwortet niemand mehr,
Mega Abzocke !

21 juni 2022

Hallo Herr Fuchs,

es tut uns leid, Ihre Kritik zu lesen. Wir sind einer der weltweit führenden Dating-Seiten und versichern Ihnen, dass wir viele zufriedene Kunden haben.

Sie können uns unter cdate-trustpilot@c-date.de kontaktieren, wenn Sie weitere Fragen haben.

Vielen Dank!

Mit freundlichen Grüßen
Ihr C-Date Team

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Scam , don’t trust this site

Scam .. tried cancelling but they keep taking money from my PayPal account ..
The profiles are fake on the website ..
should have researched it first and read the reviews on trustpilot first ..
Looks like I will have to close my PayPal account

26 februari 2022
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Hold dig langt væk fra C-Date!

Hvis det her på Trustpilot var muligt at give C-Date nul stjerner, havde jeg gjort det. Der er tale om åbenlyse svindlere, som i mit tilfælde uretmæssigt trak penge fra mit kort. Jeg havde korrekt opsagt mit abonnement til deres elendige tjeneste i god tid ... Det betød dog ingenting for dem, de trak blot for en ny periode - og efterfølgende ville de ikke tilbagebetale. Nu har jeg selvfølgelig spærret mit kort og kører en sag gennem min bank.

22 februari 2022

Fup og snyd

Fup. Så fup Så jeg håber ejeren og administration falder døden om😅🤣
Desuden videre giver de din email til alle mulige spammer og hackere..

5 januari 2022

casual-dating,dk Hold jer…

casual-dating,dk Hold jer væk fup og svindel og stjæler ens penge

Hey alle
Hvad gjorde i jeg prøvede og oprette et medlemskab for en måned men mit dankort gik ik igennem så tænkte det var fup og svindel

Fik så efterfølgende rykker på betaling og har prøvet og betale for at komme ud af det uden held, har så lang om længe fået opsagt det medlemskab som de mener jeg har købt men der er så lige en gæld på 2 måneder + gebyr

Har så imellem tiden os fået en mail fra inkasso som truer med advokater hvis jeg ik har betalt her inden den 11/11-21

Supporten siger jeg skal lave en sepa overførelse men at jeg så os skal betale alle udgifter der kan blive, jeg har spurgt i supporten Hvad de omkostninger er for man kan ik lave en sepa overførelse i dag uden at det er lagt i jeg har givet det hele til min bank dame men vi ved ik hvor vi står og inderst inde vil jeg ik betaler for noget jeg aldrig har fået

Nogen der ved noget om der er alvor i det inkasso og advokater trusler
Jeg har snakket med min bank

4 november 2021
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Jeg har nu bedt jer at opsige mit…

Jeg har nu bedt jer at opsige mit abonnent fra dagens dato men i har ikke svaret mig i nu, selvom der står i er 24/7 til rådighed. I har sendt rykkere til mig selvom jeg har sagt mit medlemskab op og nu har i registreret mig i rki hva f*** sker der for dette firma det er fuld af l***

14 januari 2021

Rent fup

Rent fup
Til alle jer der har skiftet betalingskort for at komme ud ad klørerne på c dates.
Lad være med at betale når de sender rykker. Lad være med at betale inkasso. Lad dem forsøge at få retten til at tage stilling. De kan kun tabe sagerne.

29 december 2020

Withdrawal form

Withdrawal form
I can see that a lot of men are having trouble to cancel the subscription. Firstly, thank you to the community for highlighting the dangers of the website which i read after signing up. C-date is shambles and it is a shame that by bending the law they get away by mugging people online. I have managed to cancel the Premium Membership by spending considerable time reading through T&C which is located at the bottom of Premium Membership email confirmation. You can cancel by emailing service @ c-date.co.uk and attaching the completed form below in PDF. The form does not to be printed and do not specify any address but the country you have registered from. The wording for the form is in clause 9 of T&C. Please note you should give a minimum notice period of 14 days to the end of a paid subscription period. Beware, they may change cancellation format at any given time so check T&C to ensure that the form below is still accurate. Good luck and spread the word!!! For now I will be looking at ways to bring C-date to justice for robbing men, as a community we should unite.

To Interdate S.A., C-Date Customer Service, 13 rue du Commerce, L-1351 Luxembourg, Luxembourg:
I hereby give notice that I withdraw from my contract of sale, with immediate effect [DATE], for
the provision of the following service, Premium Service.
Received on: [Date and time found in your email when registered]
Name of consumer: [FULL NAME in CAPITAL LETTERS]
Address of consumer(s): [COUNTRY]
Signature of consumer: [FULL NAME]
Date: [DATE]
________________________________________________
Your email address used for registration: [email address]

7 december 2020
Review zonder uitnodiging

Lees meer over geverifieerde reviews.