Niets bestellen bij dit bedrijf Als je iets retour wilt doen laten ze niets van zich horen Tig emails gestuurd, inlog werkt niet meer maar krijg wel elke dag een nieuwsbrief Totaal geen conmunicat... Toon meer
Ik vond het wel even spannend om te bestellen hier door veel negatieve reviews maar ik heb geen spijt! Zeer goede prijzen en snelle levering! Zeker een aanrader.
Heb ruim een week geleden schoenen besteld maar ondanks directe betaling verneem ik taal nog teken over het vervolg. Ik kan mijn niet voorstellen dat het een goedlopend bedrijf is gezien de recen... Toon meer
Was septisch na het zien van alle negatieve reviews op trustpilot, toch de gok maar genomen doordat de aanbieding zo aanzienlijk was. Uiteindelijk helemaal geen problemen ondervonden schoenen kwamen... Toon meer
We power international ecommerce From Shopping to Shipping
Vraagt klanten om een review
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Reageert doorgaans pas na meer dan 1 maand
Allemaal slechte reviews ivm retourzendingen.
Echter als je schoenen koopt weet je welke maat je nodig heb.. Vandaag de nike xarr op mogen halen. Verzending was snel binnen 4 dagen uit Zweden. Maat 8.5 (42) zoals eerder gepast in een andere winkel. Dus geen probleem met een retouring. Betaling snel en makkelijk via iDEAL. Scheelt me nu €80,- met winkels in Nederland.
Plaats niet snel een (slechte) review maar na mijn retour bij Caliroots wel. Heb zowat een maand geleden schoenen retour gedaan en verzendkosten betaald inclusief track & trace. Ik kan zien dat ze het pakket al meer dan 20 dagen hebben en heb nog steeds geen geld. Krijg als ik mail met de vraag waar mijn geld blijft nog steeds automatische mails terug dat het 14 dagen kan duren, maar die 14 dagen zijn allang verstreken. Ook geprobeerd om telefonisch contact op te nemen maar ze bieden “opeens” geen klantenservice meer via telefoon. Jammer, dat je als bedrijf zo aan geld moet komen. En dan richt je je ook nog eens op jongeren/studenten voor wie 70 euro nogal veel geld is.
Niet meer van deze tijd, je pakket via UPS ophalen bij een service point terwijl je gewoon betaald voor aflevering aan huis.
En inderdaad retour sturen is een drama.
Doodleuk mails sturen dat het tot 14! Werkdagen kan duren voor je een reactie krijgt en dan nog 5 werkdagen voor je je geld terug gaat krijgen.
Dus altijd via PayPal doen, zodat je retour kosten vergoeding kunt krijgen.
En voor mij gelijk de laatste keer geweest.
Ik kan mijn niet voorstellen dat het een goedlopend bedrijf is gezien de recensies. Lijkt me dat je het online vooral van reviews moet hebben. En anders dat snel rechtzetten. Alleen auto reply berichten.
Waar andere bedrijven in Europa binnen een paar dagen je bestelling bij je thuis hebben verzuimd Caliroots enige actie. Lekker makkelijk. Ben bang dat het bij een bestelling blijft als er geen tijdige actie volgt.
Toevallig was het Casio horloge dat ik zocht juist op het goede moment met 50% korting in de aanbieding bij deze winkel. Omdat ik dit bedrijf niet kende heb ik voordat ik bestelde eerst eens de verkoopvoorwaarden en ook de reviews gelezen. Die reviews logen er niet om! De problemen die ik las waren voornamelijk terug te voeren op het niet lezen van de voorwaarden (terugsturen naar Zweden op eigen kosten) en het heel traag geld terug ontvangen - geen zaken die ik nodig dacht te hebben.
Gezien de heel goede prijs besloot ik het er daarom op te wagen. Ik onving per email een UPS volgcode die ook werkte en het horloge kwam na drie dagen ook netjes aan.
Met alle negatieve commenentaren was ik er nog niet helemaal gerust op want het zou natuurlijk ook een opgepoetst retour -en wie weet defect?- horloge kunnen zijn. In de te grote Caliroots doos zat zonder enige opvulling het kartonnen Casio buitendoosje en dat was mogelijk door het vervoer wel enigszins beschadigd. Maar omdat het horloge zelf in een metalen Casio doosje zat was daarmee niets aan de hand. Het horloge was fonkelnieuw en werkte ook perfect. En dit voor een prijs die veel lager dan zelfs de Amazon prijs was. Kortom, een prima ervaring al kan het verpakken echt beter.
Met oog op het retourbeleid zou ik hier zelf beslist GEEN spullen kopen waarvan ik niet zeker wist dat ik ze wilde houden en/of dat ze gaan passen. Maar voor iets met een typenummer én 50% korting...
Echt schandalig hoe lang een retour duurt , inderdaad automatische antwoorden terug.
Dec retour, januari tikt voorbij..
Is er iemand die zijn geld van een retour nooit heeft ontvangen, of duurt het gewoon heel lang?
Retourneren is echt een hel bij calicots.
Ik heb nu al ongeveer een maand geleden wat geretourneerd en nog steeds geen bericht ontvangen over een terugbetaling. Telkens als ik contact met calicots probeer op te zoeken, sturen ze mij een automatische antwoord terug.
Bovendien heb ik ook 13 euro betaald om het pakketje te retourneren. Dit heb ik met een track & trace code gedaan, die aangeeft dat hij al geleverd is.
Al met al vind ik dit een slechte manier van met je klanten omgaan.
Anderhalve maand geleden schoenen besteld, helaas te klein. Na flinke retour kosten te hebben betaald zou ik mijn geld terug ontvangen. Helaas ben ik nu anderhalve maand verder en geld laat dus inderdaad eeuwig op zich wachten zoals eerder genoemd in een review. Na meerdere malen mailen, nu een bericht gekregen dat ze een fout hebben gemaakt met het waterig storten, dus weer verlenging van 5 werkdagen
verkeerde broek geleverd, terugbetaling laat eeuwig op zich wachten, ik zou deze website zeker niet aanraden
Voor het eerst gebruik gemaakt van Caliroots. De grote hoeveelheid negatieve reviews maakten mij wantrouwig, echter dinsdagavond toch maar een paar Nikes besteld. Vrijdagmiddag kon ik ze al ophalen bij een UPS Acces Point. De manier van verzenden was prima in de orde en de schoenen zaten qua maat zoals verwacht.
Ik koop al jaren mijn Nike's in de sale bij Caliroots voor vaak de helft van de prijs. Alles komt altijd netjes op tijd aan en tja dat gezeik over retourkosten snap ik niet, want weet je van te voren. Staat gewoon in de voorwaarden. Als je betaalt via PayPal heb je vrij snel je geld terug. Ook de klantenservice reageert meteen de volgende werkdag per e-mail. Ik snap het daarom echt allemaal niet. Dankzij Caliroots heb ik nu een goedgevulde schoenenkast en heb ik net ook weer een paar schoenen besteld. Lekker weer voor de helft van de prijs, terwijl ze hier in Nederland voor de adviesprijs worden aangeboden. Mij hoor je daarom niet anders zeggen, dat dit een Top bedrijf is. Een echte aanrader!!!
Had een tijd geleden (Black Friday, is héél toevallig dat ik er nu aan denk, haha) een broek gekocht voor de helft van de prijs, was het de eerste keer nooit verstuurd. Had ik er nog één besteld op advies, en heb uiteindelijk gewoon de hele prijs betaald aangezien m'n geld nooit is terug gestort na talloze emails heen en terug. Had ik het net zo goed hier kunnen kopen min de verzendstijd én kosten. Heb het gevoel dat ze dit soort dingen met opzet doen om hun omzet te verhogen.
Ik had een goede ervaring met mijn aankoop.Ik had de reviews gelezen maar nam toch de gok op de som. Omdat ik de maat van de schoenen vooraf wist was het risico op terugsturen vrij klein. De schoenen werden binnen een week (het weekend zat ertussen) vanuit Zweden geleverd. De deal was té goed om te laten liggen.
geen ervaring dus met terugsturen.
Bestellen is geen probleem, maar als je schoenen niet passen, begint de ellende. Je moet ze namelijk terugsturen naar Zweden en de verzendkosten zijn helemaal voor jezelf! Wanneer je aangeeft dat dit nogal uit verhouding is en ook helemaal niet van deze tijd, krijg je te horen: "jammer dat je er zo over denkt, maar het staat gewoon in onze voorwaarden." Tja, dat zal wel. Iets van verzendkosten betalen vind ik geen probleem, maar ruim 20 euro (meer als je niet goed oplet) is natuurlijk absurd (de schoenen zelf waren maar 49). Ben nu ruim 20 euro kwijt voor werkelijk helemaal niets.
Ontzettend slecht bedrijf, jas kapot binnen 3 weken..
Mijn schuld zeggen ze, doen er niks mee, terwijl het overduidelijk zonder mijn schuld kapot is gegaan.
Ik kan afraden om hier ooit iets te kopen, in het verleden ook al eens gezeur gehad met retoursturen van een ander product, dit duurt erg lang en vervolgens willen ze de schuld bij jou leggen.
Schoenen tegen een lage prijs blijken uiteindelijk een dure aankoop. Er werd de verkeerde maat opgestuurd en om Mn geld terug te krijgen moeten de schoenen op eigen kosten (€15)naar Zweden gestuurd worden. Ik heb Mn geld na 1,5 week nog steeds niet terug. Ik bestel hier nooit meer.
Nike Air Max 1 black besteld. Scheelde 30 euro met Nederland. Kreeg gelijk een bevestigingsmail, alleen geen track and trace code. Gebeld met de klantenservice en gelijk een track and trace code per mail ontvangen. Pakket lag klaar.
Ik wist niet zeker of alles goed ging aangezien alle negatieve recensie's. Maar alles ging goed! Geen probleem gekend dus ik durf hier volgende keer met een gerust hart te bestellen.