Niets bestellen bij dit bedrijf Als je iets retour wilt doen laten ze niets van zich horen Tig emails gestuurd, inlog werkt niet meer maar krijg wel elke dag een nieuwsbrief Totaal geen conmunicat... Toon meer
Ik vond het wel even spannend om te bestellen hier door veel negatieve reviews maar ik heb geen spijt! Zeer goede prijzen en snelle levering! Zeker een aanrader.
Heb ruim een week geleden schoenen besteld maar ondanks directe betaling verneem ik taal nog teken over het vervolg. Ik kan mijn niet voorstellen dat het een goedlopend bedrijf is gezien de recen... Toon meer
We power international ecommerce From Shopping to Shipping
Vraagt klanten om een review
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Reageert doorgaans pas na meer dan 1 maand
Enkele mooie spullen voor nette prijs kunnen bemachtigen, maar ook veel wat net niet past of overeenkomt met wat je in de winkel zou kopen in dezelfde maat..
Zou opzich geen probleem zijn als het gratis retour kan, maar dit kan dus niet!
Retourkaarten zijn dik 19.95 dus dan denk je wel 2 keer na over retour sturen want heb er niet echt vertrouwen in dat dit goed komt als ik de revieuws hier lees.
Geen aanrader
Was septisch na het zien van alle negatieve reviews op trustpilot, toch de gok maar genomen doordat de aanbieding zo aanzienlijk was. Uiteindelijk helemaal geen problemen ondervonden schoenen kwamen binnen een aantal dagen binnen en had geen op of aanmerkingen.
Omdat alles gelijk goed was heb ik geen ervaring met de klantenservice dus daar kan ik geen uitspraak overdoen.
Of het nu caliroots.nl is of caliroots.com het is allemaal hetzelfde probleem!
Bestel uw artikelen elders............goedkoop is duurkoop.......voorkom hoofdpijn! Ze komen afspraken niet na en reageren niet op mails. Geld terugkrijgen is heel heel erg lastig......ook word je doodgegooid met teveel reclame en nieuwsbrieven......ze denken alleen aan SALES......niet aan de klant!
Heel slecht! Ik had 2 slippers besteld van Adidas eentje was op voorraad en de ander niet. Ik loop al 2 weken achter ze aan dat ze het geld terug storten. Nog steeds heb ik niks ontvangen nu beweren ze het hele bedrag overgemaakt te hebben en het aan iDeal ligt terwijl dat helemaal niet zo is! Ik zou er echt niet bestellen Want 9 van de 10 x krijg je je geld niet terug! Slechte service ook nog de schuld bij jou neerleggen! Super slecht
They did not refund my money and i never received my order because they did not have iT! So i have paid for nothing! Dont order anything there!!
Topwebsite voor sneakers, levering is snel ondanks dat het uit Zweden moet komen.
Aanrader
Tijdje terug een shirt besteld. Kwam er van de week achter dat de letters op de rug scheef staan. ik een mailtje gestuurd... Kreeg als reactie dat het slijtage is en geen productiefout omdat ik het shirt al gewassen en gebruikt zou hebben. Geen idee hoe ze aan die informatie komen, heb niks over het shirt wassen gezegd in mijn mail...
Limited edition Nike Air besteld, in Nederland niet meer verkrijgbaar. Prima bestelproces. Binnen 3 dagen geleverd vanuit Stockholm.
Weinig statusinformatie na de bestelling. Alleen een track & trace mail van UPS. Met meer info zou ik 5 sterren geven.
Teveel nieuwsbrieven met reclame.
Snelle levering en juiste product! 👍🏼
Had ongeveer drie jaar geleden al een keer bij Caliroots besteld, en dat ging vlekkeloos. Nu weer een paar Nike's besteld, binnen no time een bevestigingsmail ontvangen en twee dagen later waren ze via UPS verzonden. Enige minpuntje, bij standaard verzenden kwam UPS eerst gewoon aan deur, nu leveren ze het pakketje bij een UPS service point tenzij je dus extra betaald.
Drie dingen besteld, bevestigingsmail gehad en vervolgens niks meer gehoord. Bleek dat alle drie items niet meer op voorraad waren door een fout op de website. Ze sturen me alleen een sorry en geven geen oplossing. Ik zou hier niet meer winkelen!
Schoenen die toegestuurd werden, waren 4 maten te klein. 2 paar...
Gelukkig iemand in de omgeving met kleine voetjes..
- Orders worden na bestellen geannuleerd
- Erg uitkijken met het terugsturen van producten, ze gaan er als een stelletje amateurs mee om. Zo heb ik twee paar schoenen in 1 doos teruggestuurd en maar refund van 1 paar schoenen gekregen. En die andere? Zwaaien naar het geld. Een andere keer moest ik er bij een retour ook achteraan gaan of ze het geld dan nog wel even terug wilden storten op mijn PayPal-rekening. Ik snap echt niet hoe zo'n grote website zo schandalig amateuristisch te werk kan gaan.
English: UNPROFESSIAL / SWINDLERS
- Orders get cancelled
- Be careful with returning orders, because they probably will tell you they didn't receive (parts of) your order(s). Bye money. Can't believe it how a website like this can work like this.
Vreselijk, wordt na 3 vermeld dat mijn schoen niet meer op voorraad is, dat ook nog op een weekend. Dit noem ik gwn onbeschoft en niet klant vriendelijo