Niets bestellen bij dit bedrijf Als je iets retour wilt doen laten ze niets van zich horen Tig emails gestuurd, inlog werkt niet meer maar krijg wel elke dag een nieuwsbrief Totaal geen conmunicat... Toon meer

Ik vond het wel even spannend om te bestellen hier door veel negatieve reviews maar ik heb geen spijt! Zeer goede prijzen en snelle levering! Zeker een aanrader.

Heb ruim een week geleden schoenen besteld maar ondanks directe betaling verneem ik taal nog teken over het vervolg. Ik kan mijn niet voorstellen dat het een goedlopend bedrijf is gezien de recen... Toon meer

Was septisch na het zien van alle negatieve reviews op trustpilot, toch de gok maar genomen doordat de aanbieding zo aanzienlijk was. Uiteindelijk helemaal geen problemen ondervonden schoenen kwamen... Toon meer

1. Schoenenwinkel

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Reageert doorgaans pas na meer dan 1 maand

Niets bestellen bij dit bedrijf

Niets bestellen bij dit bedrijf
Als je iets retour wilt doen laten ze niets van zich horen
Totaal geen conmunicatie
Ga ze aanmelden als fraudeur

27 november 2023

Hallo Jul & Juud✨,

Onze oprechte excuses voor het ongemak dat u heeft ondervonden en we waarderen uw feedback. We willen u ervan verzekeren dat klanttevredenheid onze topprioriteit is.

Uit onze gegevens blijkt dat er technische problemen zijn met uw account, wat de reden kan zijn voor de inlogproblemen en het gebrek aan reactie op uw e-mails. We doen er alles aan om dit probleem zo snel mogelijk op te lossen.

Houd er rekening mee dat we een royale 365 dagen gratis retourbeleid bieden, en we zijn meer dan bereid om u te helpen met het retourproces. Om je verzoek te bespoedigen, kun je ons je bestelgegevens sturen of contact opnemen met onze klantenservice op store@caliroots.com.
We begrijpen uw frustratie en willen u ervan verzekeren dat we communicatie serieus nemen. Wees gerust, we onderzoeken het probleem actief en werken eraan om onze klantenservice te verbeteren. 🙌
Bedankt dat je dit onder onze aandacht hebt gebracht en we kijken ernaar uit om je problemen op te lossen.

Met vriendelijke groet, Farah🌸

Top ervaring

4 december 2023

Antwoord van Caliroots

Hartelijk dank voor het delen van uw ervaring met ons! Ik ben erg blij om te horen dat u tevreden was met uw bestelling. Uw aanbeveling betekent veel voor ons en maakt ons erg blij. Nogmaals bedankt dat je voor ons hebt gekozen en dat je de tijd hebt genomen om feedback te geven!
Frida bij Footway

Shirt was niet bezorgd

Shirt was niet bezorgd. Na een mail is het vergoed! Gelijk weer besteld en die levering ging goed. Los van afstand heel betrouwbaar!

22 juli 2023

Antwoord van Caliroots

Hallo Marcel, we zijn erg blij als onze klanten tevreden zijn, bedankt voor je goede feedback! Vriendelijke groeten uit Zweden! Rasa van Caliroots

Misleiding ten top

Niet bij bestellen wanneer ze kortingen aanbieden. Blijkbaar willen ze klanten lokken door mooie aanbiedingen weer te geven, echter kunnen zij de helft van de tijd de spullen niet leveren. Niet hier bestellen dus!

19 juni 2023

Antwoord van Caliroots

Hallo Wes, het spijt ons heel erg om dit te horen. We doen ons best om aan alle verzoeken van klanten te voldoen en alle bestellingen succesvol af te leveren. Met vriendelijke groet, Ra

Ik ben super te vreden met mijn Polo…

Ik ben super te vreden met mijn Polo blouse. Fijn dat Caliroots mailtjes stuurt om te laten wanneer je bestelling onderweg is.
En leuke prijzen tijdens de sale.

10 januari 2023

Thank you for your feedback 😊 /Tobias

Goto webwinkel

Caliroots is één van de webwinkels waar ik altijd terug kom voor mijn outfits. Het aanbod is goed, de prijzen zijn scherp en de service is snel, helder en transparant.

27 december 2022

Antwoord van Caliroots

Hoi, bedankt voor je geweldige feedback! Heb een geweldig nieuwjaar! /Julia, Footway

Snelle levering en algemeen zeer goede…

Snelle levering en algemeen zeer goede ervaring, ook voor behandeling van retouren

8 november 2022

Antwoord van Caliroots

Blij te lezen dat je een goede ervaring van ons hebt.

Beoordeling

Ik kan het moeilijk beoordelen. Wat ik besteld heb , was te groot maar wel heel mooi en er was er geen meer in mijn maat aan die prijs . Het leveren was wel in orde maar heb nog geen bevestiging gehad van het terugsturen.

7 september 2022

Antwoord van Caliroots

Bedankt voor deze eerlijke review. Wij kunnen altijd samen kijken aan de status van je retour. Stuur ons een email en we kijken snel daarna: storesupport-nl@footway.com

Nikolas

Bestelling gedaan bevestiging gekregen…

Bestelling gedaan bevestiging gekregen en maandag leveren ze al weekend tussen natuurlijk helemaal top op naar de volgende bestelling 😊👌

29 juli 2022

Antwoord van Caliroots

Hallo Jorge, Wat fijn te horen dat alles je goed is bevallen, Bedankt voor je mooie review

Product zoals omschreven

Product zoals omschreven. Helaas paste het niet. Retour ging makkelijk en de betaling was snel aangepast. Mooie prijzen. Ga hier zeker vaker bestellen.

26 juni 2022

Antwoord van Caliroots

Bedankt voor deze review Bibi :)

Ik ben blij om te lezen dat alles vlot ging.

Geweldige klantenservice!

Geweldige klantenservice!
In de trui zat een klein gaatje en kreeg al een nieuwe opgestuurd voor ik de oude terug kon sturen.

6 januari 2022

Hoi Tessa!
Dank u voor uw geweldige feedback, het maakt ons erg blij!
Ik hoop dat je een fijne dag hebt :)
/Emma E

Zeer snelle levering

Zeer snelle levering, perfecte retour service met DHL pick up. TOP!

9 december 2021

Antwoord van Caliroots

Dank u voor de vriendelijke woorden!
Fabian Caliroots

Bestelling gedaan

Bestelling gedaan. Zonder tegenbericht maken ze daarna zelf een retour aan en storten het bedrag exclusief verzendkosten terug. Geen contact te krijgen via mail. Ga het nu via de creditcard regelen. Advies: niet hier iets kopen.

18 september 2021

Antwoord van Caliroots

Het spijt me dat het niet helemaal ging zoals gepland. Misschien heb je onze nieuwe e-mail STORESUPPORT-NL@footway.com nodig.

We zullen je natuurlijk helpen om de steun te krijgen die je nodig hebt.

Het allerbeste en hopelijk spreken we elkaar snel.

Gr,

Veelzijdige en betrouwbare site

Veelzijdige site, betrouwbaar, go to site voor mij. Mensen geven een slechte review maar dit is onzin, van te voren is ook op de site zichtbaar dat retour niet gratis is. Betaal met Paypal en dan kan je bij Paypal je kosten van je retour terug vorderen.

20 december 2020

Antwoord van Caliroots

Ik ben blij dat je ons een kans gaf! Het is een goed idee om met PayPal te betalen, en als iemand dit antwoord leest, weet dan dat we klanten altijd zullen helpen bij hun verzoeken om de verzendkosten terug te krijgen.

Gr,
Nikolas van Footway

Slecht...

Slecht.... ondanks dat ze erg mooie kleding hebben is hun retour beleid waardeloos. Retour voor eigen kosten €13... en vervolgens na een maand nog geen geld retour !!!!

10 juni 2020

Hetzelfde retourprobleem hier

Hetzelfde retourprobleem hier. Kosten zijn voor jezelf maar dat weet je vantevoren dus daar ga je mee akkoord maar ook hier zijn de verkeerde maat schoenen al een maand in bezit van deze oplichters en nog steeds geen geld terug.
Bestel dus lekker bij een NL webshop met eventueel een fysieke winkel, safe!

16 februari 2020

WAARDELOOS

Bestel hier niet!!
Ik had hier schoenen besteld en heb de verkeerde maat gekregen. Terugsturen naar Sweden is op eigen kosten en betaal je ook nog eens €13 voor! klantenservice is waardeloos, nog steeds wacht ik op het geld dat ik retour moet krijgen.

5 februari 2020