CameraTools.nl Reviews

5.176

2,3

Een spiksplinternieuwe camera besteld via Bol.com en een open verpakking ontvangen. verzegeling verbroken en camera is al eerder bij uitgepakt geweest.

Bij CameraTools Apeldoorn een gebruikte Cactus V6 ii afstandsbediening besteld op de website. Betaald via I Deal en bevestigingsmail van CameraTools. De volgende dag een telefoontje van een medewe... Toon meer

Na 3 mnd Pentax K70 interne flitser kapot. De enige optie is kennelijk "camera inleveren en opsturen". Verder gaat de service niet. Je bent gewoon 2 of 3 weken je camera kwijt. Helaas. Mij zien ze... Toon meer

Ik bestelde filmontwikkelaar. HC-110. Op de website stond een fles van 1,6 liter voor 26 euro. Besteld, kreeg ik een fles van 1 liter binnen.Gekeken naar de website, inmiddels was de fles van 1,5 lite... Toon meer

1. Fotowinkel

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

CameraTools heeft als doel zowel de beginnende als professionele fotograaf te voorzien in de beste informatie en producten om te komen tot de mooiste opnames. Het maakt niet uit of je een doorgewinterde professional bent of gewoon heel enthousiast aan de slag wil met foto en video, bij CameraTools ben je verzekerd van advies op maat en enkel de beste producten. ✔ Minimaal 2 jaar garantie op nieuwe producten ✔ Scherpe prijzen ✔ Deskundig advies op maat ✔ Uitgebreid assortiment ✔ Uitstekende aftersales ✔ Afhalen en bezorgen ✔ Verzending op werkdagen tot 23:59 uur

Slecht

5K reviews

Alle reviews

(5.176)

0 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Snelle service

Snelle verzending, open communicatie en goed bereikbaar. Zelfde dag nog verzonden.

16 oktober 2018

Veel keus

Veel keus. Snelle levering tegen een scherpe prijs.

14 oktober 2018

Top winkel!!!

Zeer mooie, ruime winkel met een groot assortiment. Altijd genoeg medewerkers aanwezig die echt de tijd voor de klant nemen. Eerlijk advies en goeie producten. Mensen met echt verstand van het vak en zeer klantvriendelijk. Elke keer ga ik weer met een zeer tevreden gevoel naar buiten.

13 oktober 2018

Niet twijfelen, gewoon naar Cameratools gaan!

Om mijn eerste fotocamera te kunnen gaan kopen heb ik eerst een winkel uitgezocht aan de hand van reviews. Ik zocht een winkel waar ik de camera’s zelf ook live in werking kon zien en voelen hoe ze in de hand liggen. Ik kwam uit bij Cameratools in Apeldoorn. Eindje weg, maar vanwege de goede reviews was het me waard. En het is de juiste keuze geweest. Hoe nuttig zijn reviewsites! Thanks!
Cameratools: geweldige service, alle geduld voor je, goede uitleg, en de mensen hebben duidelijk zelf heel veel plezier in fotografie. Erg vriendelijk, geen verkooppraatjes, maar gewoon gewoon :-)
En goede nazorg. Niet twijfelen, gewoon naar Cameratools gaan!

9 oktober 2018

Top service

Top, goede service, fijn contact. Aanrader!

Persoonlijke aandacht

Eerst op oriëntatie geweest voor een nieuwe Pro videocamera.
Eindelijk eens met iemand met verstand van zaken kunnen praten en de alternatieven kunnen bespreken. Het waren de 140 km rijden echt waard. Na 1 week terug gegaan en alles gekocht. Er zijn niet veel zaken als deze meer over in Nederland waar persoonlijke aandacht en uitleg voorop staat.

8 oktober 2018

Cameratools is sinds de opening 10 jaar…

Cameratools is sinds de opening 10 jaar geleden (toevallig even oud als mijn bedrijf) altijd mijn leverancier geweest van apparatuur. Alle Canon bodies en lenzen, alle lichten, geluidsystemen voor video, alle Nikon, Fujifilm en nu Sony apparatuur heb ik aangeschaft (en ingeruild) bij Cameratools. in de winkel na professioneel advies, of meteen online (na reviews op Youtube). Levering is altijd correct, onbeschadigd en op tijd.
Dikke aanrader.

Goeie service

Goeie service, snelle bezorgtijden en klantenservice is tip top in orde. Ben echt blij met mijn aanschaf voor zo'n goeie prijs !

Top winkel

Zoals altijd, prima gehopen door vriendelijk en deskundig personeel. En goed advies zonder dat er iets wordt opgedrongen. Top winkel!

7 oktober 2018

Je stelt een vraag

Je stelt een vraag, die beantwoorden ze, kunnen ze hem niet beantwoorden dan gaan ze op zoek naar het antwoord. Ik ben meer dan tevreden dus ik zal jullie aanraden en vaker bezoeken

2 oktober 2018

Tevreden met CameraTools

Na een paar uur al netjes antwoord op een vraag via de website.
s'-Avonds besteld, de volgende dag mijn bestelling in huis. Ook een Track&Trace-code via email ontvangen en de bestelling zat netjes verpakt in een niet-overmatige verpakking.

Wat mijn ervaring betreft was alles prima in orde.

1 oktober 2018

Helaas niet echt tevreden over deze…

Helaas niet echt tevreden over deze winkel. Had van te voren gebeld of de Rode Newsshooterkit + de microfoon op voorraad zou zijn.
Beide zouden op voorraad zijn en er zou alvast een afhaalbon via de mail naar me toe gestuurd zijn.Mail is helaas nooit verstuurd.
In de winkel aangekomen bleek de Newsshooter kit op voorrraad te zijn maar de microfoon niet. De verkoper belde met cameranu Urk en deze gaf aan 3 stuks op voorraad te hebben. Helaas voor mij bleek dit niet te kloppen geen voorraad bij kameranu bleek de volgende dag. Voelde me bedrogen door de verkoper en heb de microfoon bij fotokonijnenberg moeten bestellen.
Ook bleek ik te veel te hebben betaald voor de lavier microfoon een andere code is op de kassabon terecht gekomen wat 79,95 kosten ipv 59.
Ook een ander onderdeel wat ik heb gekocht een monitor bleek niet compleet te zijn. Een verkeerde kabel geleverd terwijl ik de camera heb laten zien en gevraagd heb of het wel zou passen en de batterij is niet op te laden aan het apparaat terwijl ik wel gevraagd had of dit wel zou werken. Nu moet ik dus nog een extra lader en HDMI kabel bij kopen.
Ook staan op de kassa bon verkeerde gegevens. Ondanks de vele herhalingen naar de verkoper heeft hij toch een verkeerd adres ingevoerd. Door dit spelfoutje zou het nageleverd onderdeel wel eens bij een onjuist adres afgeleverd kunnen worden.

Geen goede ervaring dus. Aan de telefoon krijg ik alleen een soort van helpdesk die van alles roept maar niets kan doen.

Inmiddels is door Cameratools alles naar tevredenheid opgelost.
Dat het ook in een andere winkel mis kan gaan bleek bij mijn bestelling van de Lavier microfoon. Bij deze microfoon wordt apart een adapter geleverd en zit niet in de doos, erg vreemd dat Rode dit niet doet. Net op tijd voor de deadline heb ik dit adaptertje nog kunnen ophalen. Geeft dus aan dat ook in een andere winkel het mis kan gaan. Ik reken op de ervaring van de verkoper.
Door het vlotte afhandelen van Cameratools zou ik de volgende keer toch weer bij hun gaan shoppen.

Logo CameraTools.nl

Antwoord van CameraTools.nl

Beste John,

Fijn dat we middels rechtstreeks contact n.a.v. deze review dit verder uit hebben kunnen zoeken! Er is in de showroom het een en ander mis gegaan door onoplettendheid, waar jij de dupe van bent geworden. Onze excuses hiervoor! We hebben inmiddels alles uit kunnen zoeken en de creditfactuur is vanochtend door onze administratie verwerkt. We vertrouwen erop dat de volgende keer alles wél in 1 keer goed gaat!

Team CameraTools

Ook een mooie winkel voor service.

Ik woon in de buurt en ben ook in de zaak langs geweest. Ik heb de indruk dat je hier voor service goed terecht kunt. De koop via internet is afgehandeld zoals het hoort. Niets op aan te merken!

1 oktober 2018

Cameratools is een winkel waar je goed…

Cameratools is een winkel waar je goed en deskundig wordt geholpen. Ik koop daar vaak mijn fotografie spullen. Ze adviseren goed en komen vaak met goede betaalbare oplossing terwijl ik vaak in mijn hoofd al de dure variant wou kopen. Een fijne winkel waar ik graag kom voor zowel kopen als huren van apparatuur.

1 oktober 2018

Voor mijn bestelling is alles prima…

Voor mijn bestelling is alles prima verlopen. Simpel en gedurende bestelprocedure goed op de hoogte gehouden. Prima. Geen idee hoe het gaat als bestelling retour zou gaan. Geen ervaring mee. Ik verwacht ook gewoon prima omdat deze shop zijn zaakjes gewoon goed geregeld heeft.

30 september 2018