Goed advies ontvangen bij Canyon Eindhoven. Zonder afspraak binnengelopen en diverse modellen getest. Zeer tevreden over New Bike Day. Ze nemen de tijd om alles toe te lichten en de fiets wordt keurig... Toon meer
Beste, Mijn laatste aankoop bij Canyon is goed verlopen. Er zouden wel iets meer mails of berichten mogen komen met de boodschap dat de bestelling er nog steeds aan komt. Want de door jullie gescha... Toon meer
Snelle levering. Fiets uitstekend afgesteld en makkelijk te installeren. De maat van de fiets is perfect. Perfect gelakt en prachtige cockpit. Na inmiddels 700 kilometer op deze maat S de perfecte fie... Toon meer
Fiets is zeer goed verpakt en komt zo onbeschadigd aan. Het in elkaar zetten is eenvoudig met de meegeleverde instructies en gereedschap. En het is gewoon een heerlijke fiets, de Canyon Grizl.
Canyon Bicycles GmbH is a German manufacturer of road, mountain, women's, urban, fitness, triathlon and E-Bikes bikes based in Koblenz.
Karl-Tesche-Straße 12 , D-56073, Koblenz, Duitsland
- +49 (0) 261 94 90 3000
- www.canyon.com
Heeft 83% van zijn negatieve reviews beantwoord
Canyon CFR customized
De bestelling van mijn nieuwe custom Canyon CFR is ongelofelijk goed verlopen. Van de dag dat ik mij ging informeren tot de dag van ophaling. Ik werd goed geholpen en bijgestaan door ervaren verkopers. Ook online ben ik telkens goed geholpen. Door hun persoonlijke aanpak heb je het gevoel dat je een VIP bent!
De fiets zelf is een droom om op te fietsen en al zeker van goede kwaliteit! Alles wat ze zeggen over de fiets klopt dan ook volledig. Vanaf nu ben ik een trouwe Canyon fan!

Mooie, heel fijne fiets.
Website goed, snel geleverd, goed verpakt en eenvoudig zelf verder in elkaar te zetten.
Versnelling niet goed afgesteld, zelf gedaan en daar wel even de tijd voor moeten nemen.
Besteldienst zou rond 16.00u leveren maar stond om 12.30 ineens voor de deur, ik was gelukkig net thuis.
Verder: “geweldig fijne fiets!!”

Antwoord van Canyon
Super snelle levering, heldere en volledige communicatie m.b.t. voortgang, etc.
Super heldere informatie en updates mbt bestelling en overige relevantie info.
Super snelle levering, ca. 2/3 weken eerder dan eerste aankondiging was!
De extra kosten voor de leveringsverpakking/ transportdoos, zou ik laten vervallen. Op de aanschaf van een fiets voor een dergelijke prijs, zou ik dit als service bij inbegrepen doen.

Antwoord van Canyon
Snelle en complete levering van…
Snelle en complete levering van fantastische fietsen ( Aeroad CFR en Grizl 6)

Antwoord van Canyon
Ik had mijn nieuwe fiets besteld maar…
Ik had mijn nieuwe fiets besteld maar was de "Gadgets" er vergeten bij te bestellen. Eigelijk moest ik opnieuw een bestelling aanmaken en €10 verzendkosten betalen zoals gebruikelijk. Na een telefoontje met klantenservice hoefde dat natuurlijk niet aangezien ik al een dure fiets had gekocht. Hartstikke fijn en tevreden! Een echte aanrader

Snel/degelijk/gemakkelijk
Snelle correcte levering. Zeer degelijke verpakking. Gemakkelijke montage.

Antwoord van Canyon
Geweldige ervaring zeer behulpzaam en…
Geweldige ervaring zeer behulpzaam en een duidelijke uitleg bij het afhalen van de fiets.

Antwoord van Canyon
Super blij met fiets en afhandeling
Super snelle levering. Mooi verpakt heldere instructie.
Ik dacht alleen dat er een dryback bij zat? Andere aanbieding waarschijnlijk…

Prachtig product
Prachtig product, precies naar wens met een mooie korting. Keurig verpakt binnengekomen. Makkelijk te monteren. Ik ben heel erg blij.

Fiets helemaal top!
Fiets helemaal top!
Vlotte levering, duidelijke communicatie. Ik zou het iedereen aanraden!

Zeer goede ervaring met Canyon
Zeer goede ervaring met Canyon, zowel de klantenservice, stuk voor stuk zeer klantvriendelijk, netjes aan de telefoon, hulpvaardig, en niet beroerd om even stapje extra te zetten en door te zoeken voor je. Tevens was de new bike day ervaring geweldig! Je voelt je even in het zonnetje gezet en ook daar nemen ze de tijd voor je. Complimenten!

Antwoord van Canyon
Rechtstreeks bestellen bij de…
Rechtstreeks bestellen bij de producent, no nonsens en veel waar voor je geld. Instructies om je eigen fiets in elkaar te zetten zitten gewoon goed in elkaar.
Alleen jammer dat de levering via UPS gaat. Levert de fiets op een niet afgesproken dag onbeheerd achter zonder berichtgeving. Anders 5 sterren.

Antwoord van Canyon
Zeer vriendelijke en correcte…
Zeer vriendelijke en correcte informatie ontvangen. Ben benieuwd naar mijn nieuwe fiets.

Heel blij!
Mooi product, veel eerder geleverd dan verwacht. Ik ben er heel blij mee

Kwalitatief hoogwaardige fietsen
Kwalitatief hoogwaardige fietsen, snelle levering en als er wat is wordt het keurig door een servicepartner in de omgeving opgelost.

Super content
Bij bezoek aan de zaak in Rotselaar vriendelijk en deskundig advies. Paar maanden later gewenst type fiets opnieuw ter beschikking (vlugge en correcte melding i.v.m. beschikbaarheid). Na bestelling vroeger dan verwacht perfecte levering van de fiets. Fiets was bestemd voor mijn kleinzoon (ter gelegenheid van 21 jaar) : hij is super tevreden ,!