Inmiddels al zo'n 10x via Capfun zomervakanties geboekt. Steeds naar volle tevredenheid. Hetgeen in de info over campings vooraf wordt gegeven, blijkt steeds de juiste goede info. Nooit hierin teleur... Toon meer
We zijn nu voor de 4x geweest en het bevalt ons nog steeds goed bij capfun voorthuizen. We zijn met onze zoon-schoondochter en 2 kleinkinderen geweest het is boor ons een jaarlijkse familie uitje .Di... Toon meer
Net terug uit Frankrijk Palais de Gaufrette, normaal hebben we Agriturismo in Italie maar door long Covid partner moesten we dichterbij huis blijven. Leuk zwembad, mooie glijbanen, personeel probeert... Toon meer
Capfun est une entreprise 100% Française et familiale qui existe depuis 1992. Notre mission : Vous faire passer les vacances dont vous rêviez lorsque vous étiez enfants ! Chaque jour, nous travaillons dur pour que nos campings soient les plus beaux !
73 Parc d'Activité de l'Argile, 06370, Mouans-Sartoux, Frankrijk
- 0492283848
- emilie@capfun.com
- www.capfun.com
Vraagt klanten om een review
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
1 ster al teveel !!
1 ster al teveel !!! gaaaaaaa hier niet heen. Geboekt annuleer de boel nu het nog lan. Zit al maaaaaaaaaanddn te wachten op een oplossing voor onze zeer slechte vakantie onze zomervakantie is door capfun verpest... denk niet dat ze met oplossingen komen en de vriendelijkheid waar mee je afgewimpeld wordt begin er gewoon niet aaaaaaaaaaaaaaan
Letsel door defecte glijbaan - Capfun negeert aansprakelijkheid.
Letsel door defecte glijbaan – Capfun negeert aansprakelijkheid.
Tijdens onze vakantie op La Paille Basse (Capfun) heb ik flink enkelletsel opgelopen bij de familieglijbaan. Het waterpeil in de opvangbak was veel te laag door een defect, waardoor ik (en anderen) met volle snelheid tegen de achterkant klapte. De lifeguard gaf toe dat de baan die dag telkens dicht moest om het peil te laten stijgen. Onbegrijpelijk dat de glijbaan open bleef. Mijn enkelbanden bleken zwaar opgerekt; nu, twee maanden later, heb ik hier helaas nog hinder van.De hulp ter plaatse van de lifeguard, de receptie en parkdirecteur Valentin was erg vriendelijk. Er is een dossier geopend en beloofd dat Capfun de schadeafhandeling zou regelen. Eenmaal thuis geeft Capfun echter niet thuis. Na herhaaldelijk contact met medewerkster Jasmijn en de klantenservice blijft het al weken stil. Men reageert simpelweg niet op onze officiële aansprakelijkheidsstelling. Een prachtige camping, maar de afhandeling van Capfun bij problemen is slecht.
Ga hier NIET heen als je wilt bijkomen
Wij kregen vandaag na maanden eindelijk een reactie op onze klachten van ons verblijf in de zomer:
Helaas wordt daarin nu beweert dat wij niet zijn ingegaan op de geboden oplossingen.
Het grappige is nu juist dat er helemaal geen oplossingen geboden zijn:
De zaken die niet goed waren:
Huisje was vies, en stonk.
Incompleet niet eens een keukenmes aanwezig
Bedden lagen verschrikkelijk werd zelfs beaamd door eigen personeel
Niemand een vis zien vangen in de visvijver in 1 week… met maden wormen brood en mais geprobeerd met diverse hengels. De dag na terugkomst hier in de sloot continu vangst…
Parasol was bij aankomst al stuk.
Tv zat een lichte vlek midden in beeld waardoor je niets normaal kon kijken zonder soort zonsondergang continue in beeld
We hadden een maand ervoor al gevraagd of er een vaatwasser aanwezig was in ons huisje.
Ja die zou er zijn: bij aankomst bleek deze er niet te zijn. Voor 1000,- voor een week in een niet af te koelen stacaravan wel extreem duur als dat er niet eens in zit.
We hebben compensatie gevraagd maar uiteraard hoor je daar niets over. Wij raden deze camping ten zeerste af.
Als je in het zwembad continu onder wilt duiken voor stekende paardenvliegen dan vooral hierheen gaan:)
Kortom wij komen nooit meer terug
Onterecht gehandeld.
Onterecht gehandeld.
Er was maanden v.t.v een boeking gedaan voorkeur voor speciaal chalet aan vismeer A01 Rotonde.
Bij aankomst werd het de A02 een domper helemaal als je dan hoort dat de A01 3 weken geleden door deze Mensen de A 01 was geboekt!!! Bij verhaal halen receptie werd er aangegeven dat deze boeking 3 wk. geleden aan de balie was geboekt.
Wat is het verschil,er kan dan toch gezegd worden die is weg.Klopt van geen kant.Maar er wordt wel meer met 2 maten bij Capfun gemeten.
Jammer,
Mevr. A.Kroon de Rijk
borg onterecht ingehouden
Afgelopen jaar op vakantie geweest naar Clicochic l'Aloua in Frankrijk, onderdeel van Capfun. Waarbij we bij Capfun altijd een mail krijgen een dag voor vertrek over de schoonmaak en deponeren van de lakens, hoorden we hier niets. Huisje netjes achtergelaten en het beddengoed in een waszak op het terras gezet. Bleek dat dit bij de receptie in een kar had gemoeten. Direct 50 euro borg ingehouden. Voor 1 ritje in een golfkarretje van onze mobile home naar de laundry. Echt belachelijk veel geld aangezien onze mobile home echt schoon was. Bij navraag op de camping bleek dat er een A4 hing bij de receptie waar dit op stond. En wat blijkt: daar stond 30 euro boete op. Dus geen 50. Via de mail contact gezocht met de receptie van de camping. Ik ben onbehoorlijk te woord gestaan en heb nog steeds geen geld terug.
We gaan vaker naar Capfun campings en nooit problemen. Maar nu... Denk de laatste keer Capfun voor ons want het heeft een behoorlijke vieze bijsmaak gekregen.
Ons verblijf bij Capfun Eikenhof
Ons verblijf bij Capfun Eikenhof (13 t/m 20 juli) was helaas een grote teleurstelling. Niet door pech, maar door structurele problemen op het park waar wij niet vooraf over geïnformeerd zijn, en door een “compensatiekeuze” die achteraf misleidend bleek.
Een week voor vertrek kregen wij een bericht dat het buitenzwembad een gedeelte van ons verblijf gesloten zou zijn. We kregen een “keuze”: 20% korting of annuleren.
Maar dit was geen echte keuze:
- We hadden al vrij genomen.
- De kinderen waren al enthousiast.
- Alles was al geregeld.
En Capfun wist dat.
Dus ja, we kozen noodgedwongen voor die 20%, maar dat was geen compensatie, dat was damage control.
Bij aankomst bleek dat het buitenbad de volledige week gesloten was. Geen enkele dag open.
De 20% was dus gebaseerd op onvolledige informatie en achteraf gewoon misleiding.
Daarbovenop bleek dat er dagelijks vanaf 07:00 uur keihard bouwlawaai was, direct naast onze caravan. Dit was nergens vooraf gecommuniceerd. Je wordt letterlijk wakker in een bouwput. Met kinderen is dit simpelweg onacceptabel.
Het park voelde onaf, rommelig en totaal niet klaar om gasten te ontvangen. De belangrijkste faciliteit was dicht, en de rust waar je voor komt was onmogelijk door het lawaai.
Wij zijn jarenlang met plezier naar Capfun gegaan, maar dit was de eerste keer dat we ons echt niet serieus genomen voelden. De situatie op het park was niet wat er verkocht werd, en de vooraf aangeboden “keuze” was geen keuze maar een manier om problemen te verbloemen.
Voor ons geen Capfun meer zolang dit de manier van werken is. Gasten verdienen eerlijkheid, transparantie en een park dat daadwerkelijk klaar is om mensen te ontvangen, niet een camping waar je wakker wordt door bouwmachines en waar het zwembad de hele week dicht is.
BOEK GEEN CAPFUN!!!
Jullie laten weken afweten van één terugkoppeling op ons verblijf bij Camping Cita di Angara!!
Camping beloofd volledige restitutie en bij aankomst toch niet. Dan laten ze via één mail weten dat het wel mee viel.
Eerder onze vakantie afgebroken naar huis gegaan.
VIES ZWEMBAD WATER, VEEL TE DRUKKE CAMPING VOOR WEINIG FACILITEITEN 300 KINDEREN OP VOETBAL VELD IS NIET LEUK!!
BESTEED JE GELD ERGENS ANDERS DAN CAPSAAI
Zeer slecht personeel, voeren niks uit als je een klacht hebt. Alles vroeg dicht. Luidruchtige vaste gasten die geen rekening houden met vakantiegasten. Verblijfkosten veel te duur en de kwaliteit zeer matig. "Accomodaties" krap en vuil. Je kan zien dat het een slecht onderhoud achterstallige camping is waar ze je oplichten door alles voor hun zelf zo goedkoop te maken. Het is Wondermolen. Alsjeblieft besteed je geld hier niet aan, de dichtstbijzijnde boeren camping is nog gezelliger dan capSAAI
Camping/ cup fun
Camping/ cup fun. Dit is niet cap fun waardig.
Cap fun Heino.
Water pret is ver te zoeken.
Binnenbad waar je niet kunt zitten.
Ook buiten vanaf het zwembad is verschrikkelijk.
Wij hebben eerder gebruik gemaakt van Cap Fun in reserveen dat was geweldig. Dat krijgt van ons een 9
Cap fun Heino krijgt nog geen 3
Zeer slechte hygiëne op Camping Vagues…
Zeer slechte hygiëne op Camping Vagues Océanes – Prés de la Fontaine
Wij verbleven met onze caravan op Camping Vagues Océanes – Prés de la Fontaine van Capfun. Helaas zijn wij zeer teleurgesteld over de hygiëne van het sanitair.
De toiletten en douches waren ronduit smerig en werden onvoldoende schoongemaakt. Het sanitair zat vol met duizenden rioolvliegen. De situatie was zo vies en onaangenaam dat kinderen zelfs huilend uit het sanitair kwamen.
Meerdere kampeerders hebben hierover geklaagd. Toch werd er nauwelijks structureel iets aan gedaan. Een paar keer kwam iemand langs met een accustofzuiger om de vliegen weg te zuigen. Dat is natuurlijk geen oplossing: het sanitair bleef vies en de rioolvliegen bleven massaal aanwezig.
Ook de douches waren niet hygiënisch. Voor een camping van Capfun vinden wij dit absoluut onacceptabel. Goede en schone sanitaire voorzieningen zijn voor kampeerders een basisvoorziening.
Het is extra jammer, want het park heeft ruime plaatsen, een mooi zwembad en leuke voorzieningen. Maar de slechte staat van het sanitair heeft voor ons de ervaring ernstig verpest.
Capfun, dit verdient echt aandacht. Zorg voor dagelijkse, grondige schoonmaak en pak de oorzaak van de rioolvliegen professioneel aan. Alleen de vliegen wegzuigen met een accustofzuiger is geen oplossing.
Voor ons was dit een grote teleurstelling. Op basis van onze ervaring zouden wij deze camping momenteel niet aanbevelen aan andere kampeerders.
2 augustus een klacht ingediend op de…
2 augustus een klacht ingediend op de camping en via de mail (telefonisch konden ze geen Engels), tot op heden nog steeds geen reactie terug gehad.
ongelooflijk teleurgesteld
Ongelooflijk teleurgesteld in dit vakantiepark. Gigantische slechte bedden, krappe huisjes, faciliteiten niet beschikbaar ivm personeelstekort. Na 1 nacht onze vakantie moeten afbreken omdat er geen passende oplossing op locatie kwam. Bij vertrek werd aangegeven dat het hoofdkantoor met ons contact op zou nemen voor een nette afwikkeling. We wachten ondertussen al meer dan een maand op het hoofdkantoor. Van het kastje naar de muur gestuurd.
Weinig te doen voor kinderen boven de…
Weinig te doen voor kinderen boven de 10.
Om 10 uur geen broodjes meer.
Snackbar kwaliteit ronduit slecht.
Receptie om 6 uur al dicht
Tokkies die wonen op de camping...Bedden liggen slecht..Waslijst wat je allemaal schoon moet maken zonder daar de middelen voor te hebben, personeel zelf maakt niet schoon in de huisjes heb ik gezien. Dus je bent afhankelijk van diegene die voor je in het huisje zat.
Enig pluspunt de zwembaden.
En vaatwasser en koelkast in t huisje.
Rondom de huisjes veel brandnetels, krappe parkeerruimte en ga zo nog door...
Zeker geen 5 sterren camping!
Zeer slechte ervaring!
Nooit problemen met Capfun campings gehad, maar camping mirabella was vreselijk! Geen aanrader!
Beddengoed werd alleen gelucht en daarna voor de volgende terug gelegd vol vlekken, huis was vies ( haren in douche, deuren vies en wc vies), geen dutchbox ( niemand sprak Nederlands), manager was onbeschoft en zei dat we beter weg konden gaan aangezien we geen Fransen waren ( zouden voor de laatste 3 dagen ons geld terug krijgen aangezien we zijn gegaan, maar tot op heden nog niks ontvangen) , animatie was matig en niks voor volwassenen te doen!Geen aanrader!
De camping capfun pachy viel ons helaas…
De camping capfun pachy viel ons helaas tegen. Het zwembad is vrij klein en er zijn weinig ligbedjes. In augustus was de horeca een groot deel van de middag dicht en het aanbod is erg beperkt.
De animatie is vooral gericht op kleine kinderen en vrijwel alles is in het Frans. Ook de animatoren spreken nauwelijks een andere taal, waardoor het voor niet-Franstalige kinderen minder toegankelijk is.
Verder is het een vrij kleine camping met weinig voorzieningen. De caravans zelf zijn gelukkig wel netjes en goed.
Voor ons persoonlijk geen aanrader, zeker niet als je wat meer faciliteiten, horeca en activiteiten voor oudere kinderen verwacht.
Nu aantal keren geweest 2x Nederland en…
Nu aantal keren geweest 2x Nederland en 1x Frankrijk. Maar IJsselstrand slaat alles. Lijkt wel een grote AZC. Tot diep in de nacht veel herrie door muziek, fatbikes en lui die hard rijden op elektrische steps. Voor de rest is het echt top campings en leuke zwembaden voor kleine kinderen. Ik zal zo weer boeken maar dan een andere camping van capfun.
Voor weinig geld waan je je in t…
Voor weinig geld waan je je in t buitenland. Man man man wat is er gebeurd dit jaar bij ijsselstrand. Het lijkt wel een groot azc geworden… werkelijk iedereen op het kampeerveld heeft het erover….. grote bekken en keiharde muziek alsof je naast een minaret van een moskee staat tot diep in de nacht. Vorig jaar een super vakantie gehad maar onze kinderen durven niet meer naar t zwembad omdat ze constant lastig gevallen worden… wat een vreselijke ervaring is dit. We staan er nog maar overwegen te vertrekken …
Capfun Heino een grote teleurstelling
Onze vakantie bij Capfun Heino is helaas uitgelopen op één grote teleurstelling.
Op de eerste dag konden we ons huisje eigenlijk niet in, omdat het ontzettend smerig was. We hebben dit direct gemeld bij de receptie. Er kwam iemand van de schoonmaak langs met een plumeau en een dweil, maar het leek alsof er nauwelijks iets gedaan was. Uiteindelijk heb ik zelf ruim drie uur staan schoonmaken om het huisje enigszins leefbaar te maken. Hiervan hebben wij foto's en video's gemaakt.
Op de tweede dag bleek de riolering verstopt te zitten. Hierdoor konden we niet douchen of naar het toilet, terwijl we met kleine kinderen op vakantie waren. Pas laat in de avond werd dit probleem opgelost.
Op de derde dag viel de stroom uit. Opnieuw moesten we de receptie bellen en wachten tot er iemand kwam om het probleem te verhelpen.
Op de vierde dag viel de stroom wéér uit. Weer hetzelfde verhaal: bellen en wachten.
Op de vijfde dag zat de riolering opnieuw verstopt, dit keer zo ernstig dat we helemaal geen gebruik meer konden maken van onze douche en het toilet. We kregen uiteindelijk de sleutel van het huisje naast ons om daar te douchen en naar het toilet te gaan. Dat is natuurlijk niet waarvoor je een vakantie boekt.
Al deze problemen hebben een enorme negatieve invloed gehad op onze vakantie. We zijn veel tijd kwijt geweest aan wachten op monteurs en het melden van problemen. Onze kinderen hebben hierdoor meerdere keren de animatie moeten missen of lagen veel te laat in bed, terwijl ze uitgeput waren.
We hebben hierover contact opgenomen met Capfun Heino. Na overleg kregen we slechts 5% van de reissom terug. Dat vinden wij, gezien alle problemen die we hebben gehad, totaal niet in verhouding staan. Daarnaast was de manager niet eens bereid om ons persoonlijk te woord te staan.
Wij hebben op dit park geen moment een echt vakantiegevoel gehad. De vele technische problemen, de slechte schoonmaak en de manier waarop onze klachten zijn afgehandeld maken dat wij Capfun Heino absoluut niet kunnen aanbevelen.
Camping Hirondelle: Geen aanrader
De camping Hirondelle in Oteppe heeft helaas niet voldaan aan onze verwachtingen. De glijbanen en speeltuin waren tof maar daar is alles mee gezegd helaas. Dit was de tweede keer capfun en onze eerste keer in Sloetenslag was super maar deze was ver onder de maat. Dit was waarschijnlijk onze laatste (buitenlandse) capfun vakantie.
Geen aanrader dus helaas.
We mochten al op tijd ons huisje in, dat was fijn zeker na een matige ontvangst.
Eenmaal in het huisje viel ons op dat er best wat ontbrak. Kan gebeuren dus door. Het stonk enorm in het huisje dus het eerste wat we kochten was een luchtverfrisser.
De keuken had geen luxaflex meer, dat lag los op het aanrecht. Gemeld dat dit vervelend was omdat het chalet in een doorsteek zat en we dus in het zicht zaten omdat mensen langs dat raam liepen maar daar is nooit iets aan gedaan. Maar met theedoek zelf dicht gemaakt..
Helaas bleek ook dat we geen warm water in de douche hadden of dat als het er wel was ineens zo warm was dat je je deed verbranden.
Direct gemeld maar was een campingbreed probleem kwam goed. Oké….Volgende dag helemaal geen waterdruk. Dat was wederom op heel de camping. Oké…
In de avond wel weer waterdruk maar nog steeds geen warm douchewater. Na contact gaf men aan dat het wederom breed probleem was. (Moest allemaal in Engels over de app want zelf vertalen was te lastig voor ze denk ik, werd ook nadrukkelijk gevraagd)
Ik rond gevraagd bij andere gasten maar nee, wij waren toch echt de enige. Geappt dat dit niet campingbreed was maar enkel hier en dat ik of een nieuw huisje wilde of dat dit gemaakt moest worden aangezien ik zat geld betaald had voor die vakantieweek. Ze stuurde direct een monteur. Helaas sprak die geen woord Engels en wij geen Frans. Hij voelde aan de kraan in de keuken en kwam tot de conclusie dat er warm water was en ging weer… zucht. Nee! Wij zeiden ook DOUCHE!
We kwamen er zelf uiteindelijk achter dat als je de keukenkraan op warmwater deed aanzetten je wel kon douchen uiteindelijk dus zo maar opgelost. Zonde van de verspilling maar er zat niets anders op.
Dit alles was eigenlijk nog allemaal niet zo erg. Wel de vele opstootjes die er geregeld waren tussen gasten waar beveiliging en zelf ambulances aan te pas moesten komen was absurd. Er ging een aparte sfeer die ik niet zo goed kan uitleggen. Onze chalets lagen met de ruggen tegen elkaar wat contact maken niet echt helpt (men wil overal waar het maar kan een chalet neerzetten zo leek het) Er hing niet echt een vriendelijke campingsfeer of zo. Eerder “vijandig” zeker als de jongvolwassenen aanwezig waren in de speeltuin en hangplekken.
Helaas was ik ook getuigen van een onwel wording op het terras waar wij als gasten tijdens de hulpverlening niet werden gehoord en de lifeguards doorgingen met slechte handelingen (we werden zelf uitgescholden met F*ck You, al kan ik dat begrijpen en uitleggen als stress van de jonge jongen) Het slechte handelen en het niet willen overdragen van de hulpverlening (er waren veel
Nederlandse gasten aanwezig met voldoende ervaring; politie agent, brandweerman, EHBO instructeur) heb ik via mail kenbaar gemaakt aan de Capfun camping maar lang verhaal kort, ik was tot dat moment de enige getuigen die zich melde hierover dus ze konden er niet veel mee…
(Thuis de situatie voorgelegd aan medici of in België de reanimatie richtlijnen anders zijn omdat er niet goed gehandeld werd maar dat is niet het geval. Gaat allemaal via Europese richtlijnen wat het voor mij als Reanimatie instructeur allemaal nog frustrerender maakt aangezien de man is overleden)
Animatie was het (op de swingo na) net allemaal niet. Bijvoorbeeld het delen van halve informatie. Bij een activiteit aangekomen mocht je “ineens” alleen mee doen met dichte schoenen aan. Gevolg; teleurgestelde kids. Daar waar in Nederland heuse spooktochten, stormbanen etc werd ingezet ontbrak het hier aan. Het verschil was voor ons gevoel te groot zeker omdat ze op de site hoog scoorde op de funfactor (dat doen dus alleen de glijbanen vrees ik)
Op de camping zelf zaten veel wespen. Er zat ook een wespennest bij het zwembad waar meermaals op gewezen is maar men deed er niets aan enkel de steken bij gasten koelen..
Wij vinden het personeel over het algemeen onvriendelijk en korte lontjes hebben. De man in de gamehal en ook receptiemedewerkers bij vertrek spande de kroon. Het animatie team was daarintegen wel vriendelijk en behulpzaam.
Communicatie kan ook beter. Wij hebben een bingo gemist (nog steeds geen idee waar we dit hadden kunnen lezen) en bij toeval gestuit op een leuk marktje op de camping zelf.
Wij kwamen op zondag aan. In de winkel hadden ze zat in blik maar de koelkast en vers afdeling was nagenoeg leeg. Op donderdag was dit pas aangevuld.
Onze buren zijn na 6 dagen vertrokken terwijl ze 14 dagen hadden geboekt.
Dat zegt genoeg denk ik.
Pas op met het boeken van deze Campings
Er zullen ongetwijfeld goede camping tussen zitten, maar als je voor zekerheid wil (DOE DIT NIET!)
De foto's lijken geweldig, maar bij aankomst kwamen wij aan op een camping met poep aan de wc muren, alle wc's vol met poep, smerige vloeren, open stroomkasten over de hele camping, omver getrapte stroomkasten, kapot wc gebouw...
Wij zijn met 2 kleine kinderen direct naar de receptie gegaan dat dit echt niet veilig was met onze kinderen. Na heeel lang wachten (36 graden) kwam er een manager. We zouden ons geld binnen 24uur terug krijgen... na 3 weken krijgen wij helaas geen contact meer en hebben nog steeds niets terug.
Daarnaast stonden wij om 20:00 savonds in Frankrijk, met 2 kleine kinderen zonder verblijfplaats.
Nadat we een uur bij de receptie moesten wachten, waren de muren in de tussentijd schoon gemaakt.
Onze vakantie is door Capfun volledig verpest! Waarvoor grote dank.
De service is echt belabberd, en ons geld 430 euro voor 6 dagen zijn we kwijt?
Heel jammer dat we bij deze review geen foto's kunnen plaatsen.
Het is wachten op deze camping totdat er ernstige elektrocutie of ongelukken gebeuren op deze camping.
Voor ons nooit meer Capfun!