CinemaxX Reviews

TrustScore 1.5 uit 5

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Vue i Bruuns galleri er ALT FOR VARMT i salene - der burde være en eller anden form for aircon, når vi sidder mere end 100-150 mennesker i en sal💀 Udover det, er der ikke engang SKRÆLDESPANDE, på pi... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Vue Bruuns galleri i Aarhus. Snak og mobiltelefoner ødelagde igen fuldkommen vores biografoplevelse. Denne gang gjorde vi opmærksom på det, både ved biografen og efterfølgende på mail. Det kunne vi... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Dårlig lydkvalitet min bils anlæg spiller bedre! Billede kvalitet sløret dårlig, min brors fjernsyn viser bedre! Vi fik Gamle popcorn 1 dag gammel! Lugter af sure strømper inden i bio! Virkelig tr... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Prøvede Cinemaxx Vue i Rosengårdcentret I Odense, og HOLD DA OP en fed oplevelse! Nye store recliner stole med ekstra benplads på alle rækker.. Super fin lyd! Venligt personale der betjente både kiosk... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Bedrijfsgegevens

1. Bioscoop

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

CinemaxX har biografer i København, Odense og Aarhus. Alle biografsale har væg-til-væg lærreder, god benplads og kraftig hældning på stolerækkerne. Som den eneste biografkæde i Danmark har CinemaxX København en IMAX-sal, og i alle øvrige sale i alle tre biografer billedopløsningen Digital 4K, Dolby Surround 7.1 samt Danmarks absolut største lærreder.

Zeer slecht

TrustScore 1.5 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Alle reviews

6 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Vi havde betalt ekstra for de gode…

Vi havde betalt ekstra for de gode stole med borde i IMAX. Mit sæde var fuld af popcorn fra en tidligere film, og bordet var klistret. Det var faktisk pænt klamt at sidde der. Især når der er corona, så skulle man da tro, at der er lidt bedre hygiejne..

4 november 2021

Antwoord van CinemaxX

Kære Maja - tak for dit feedback. Det har ikke været en rar oplevelse - og det lyder til at vores normale rengøringsprocedurer ikke er blevet fulgt. Det beklager vi meget.

Husk du altid er velkommen til at tage fat i vores personale hvis du er utilfreds. Så vil de gøre alt de kan for at afhjælpe situationen.

Vi har sendt din kommentar videre til den ansvarshavende i biografen.

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Lysende tændt sig i løbet af filmen og…

Lysende tændt sig i løbet af filmen og blev tændt i over en halv time. Cinemaxx tager jer sammen!!

4 november 2021

Antwoord van CinemaxX

Hej Vito - tak for dit feedback. Det var vores nødlys der gik i gang. Vi beklager oplevelsen - og beder dig skrive til København@cinemaxx.dk. Så tager de dialogen videre.

For mange klager

Når i nu får så dårlig bedømmelse på Trustpilot, håber jeg at at i vil gøre noget ved det. Jeg ville ellers havde købt et gave kort som julegave, men jeg er i tvivl nu jeg har læst om jer på trustpilot. Jeg har haft nogle gode oplevelser, men også en dårlig hvor jeg måtte gå midt i filmen, der var så koldt at jeg sad med frakke, hue og handsker, det var der flere der gjorde.

28 oktober 2021

Antwoord van CinemaxX

Kære Tove - tak for dit feedback. Vi er kede af at høre om din oplevelse - og beklager mange gange. Husk du altid kan henvende dig til vores personale hvis du oplever situationer som denne - de kan ofte afhjælpe problemerne med kort varsel. Håber det ikke har afskrækket dig helt for at komme i biografen.

øredøvende larmende lyd

Var inde og se Dune.
Lyden var høj, så høj at man måtte sidde med en trøje om ørerne. lige til at få en høreskade af. Måske skulle de lade den offentlige instans, der står for måling af lyd, komme på besøg, er sikker på at der ville komme en løftet pegefinger.
Jeg skal ikke ind i den biograf igen. Var fuldstændig buldret i hovedet lang tid efter

26 oktober 2021
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg ringede til deres kundeservice og fik refunderet mine billetter på under 2 minutter. Det er god service :)

22 oktober 2021

Antwoord van CinemaxX

Kære Lars, tak for at tage dig tiden til at rose os ;-) - det vil vi fluks dele med kollegerne i vores servicecenter. God weekend til dig.

Med venlig hilsener

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Enig med andre besøgende….Dårlig oplevelse fra starten

Enig med andre besøgende….
Dårlig service… umuligt at bestille biletter via deres hjemmeside hvis man er ikke medlem af cinemax.
For lidt personale inden, hvilket giver utrolig langsomme køer til slik .
Ingen plads til at vente ….

20 oktober 2021

Antwoord van CinemaxX

Kære Inessa - tak for dit feedback.

Du kan bestille billetter helt uafhængig af om du er medlem af Club CinemaxX eller ej. Du kan logge ind med facebook - en klub-profil - eller uden profil. Er du medlem af vores fordelsklub, optjener du point på dit køb - svarende til en værdi på ca. 10%. Derudover bliver du inviteret til forpremierer og events før alle andre.

Mht. personale - så har du ret. De mange gæster til Bond har strukket vores bemanding til det yderste - hvilket er super ærgerligt for alle. Vi beklager din oplevelse - og kan forsikre dig om, at der er bliver arbejdet på sagen.

Meget ubehagelig/dårlig kundeservice

Meget ubehagelig/dårlig kundeservice.
Det var ikke en kundeservice medarbejder som var serviceminded, eller havde lyst til at hjælpe jeg kom igennem til.
Håber ikke at det bliver nødvendigt at ringe derind igen.

17 oktober 2021

Antwoord van CinemaxX

Kære Rebecca - tak for dit feedback. Vi er kede af at høre om din oplevelse. Kan du huske navnet på vedkommende - eller fortælle os ca. hvornår du ringede ind, så undersøger vi gerne sagen.

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Fix jeres hjemmeside, og gør ting enklere

Når man ville bruge en gavebillet man har fået er det ALT for besværligt! Man skal indtaste det der ligne 15 tal/bogstaver hvorefter man skal betale 60 kroner for ikke at være medlem af deres klub! Når man allerede har betalt over 400kr. I det hele! Det er for dårligt. Oven i købet siger det mit kort ikke dur. Så refresher jeg siden….. og så har den slettet ALT det jeg har lavet, hvilket vil sige jeg skal starte forfra. Og så hjælper det heller ikke at deres hjemmeside er incompatible/irriterende på en mobiltelefon.

12 oktober 2021

Antwoord van CinemaxX

Hej Axel - tak for dit feedback. At du er blevet bedt om at betale yderligere kr. 60.- kan hænge sammen med hvilken film du har valgt. Nogle film har højere billetpriser end andre. Det er helt uafhængigt af om du er medlem af vores klub eller ej. Din kommentar vedr. vores mobilside er noteret - og din kommentar sendt videre til vores webbureau. Endnu en gang tak for feedback.

bad quality of screen

The screen quality is poor , we saw Dude in Sal 7 , half of movie is without any details on the screen. is almost like watching in the university hall screen quality.

10 oktober 2021

Antwoord van CinemaxX

Dear SS - thank you for your feedback. We are sorry to hear about your experience - and will forward your comment to our technincal department. Please note, that you always should contact one from our staff immediately if you experience a problem with the technical side of things.

We wish you all the best ;-)

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Billetmaskinerne virker aldrig så man…

Billetmaskinerne virker aldrig så man skal altid stå i virkelig lang kø. Men salene er mine yndlings pga. lyden og god plads mellem sædderne.

10 oktober 2021

Antwoord van CinemaxX

Kære Luna - tak for dit feedback. Tak for din ros af vores sale - det sørger vi for at sende videre ;-). Husk at du kan undgå kø ved at bestille online. Med din digitale billet kan du gå direkte til salen - og dermed helt undgå eventuel kø.

Vi håber at se dig snart igen.

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Ikke for kunder med gangbesvær…..

Min mand og jeg var i CinemaxX Fisketorvet, hvor vi skulle se filmen i Imax salen. Min mand har dårlig balance, så det var en stor udfordring for ham at komme op til den række hvor vi skulle sidde- fordi der var næsten helt mørkt - og især fordi der ikke er noget gelænder at støtte sig til. Samme problem - selvfølgelig - da vi skulle ned igen - til trods for at der nu var mere lys. Han var ved at miste balancen flere gange og en gang decideret ved at vælte. Er det meget svært at sætte et gelænder op i midten af trappen, så kunder med gangbesvær også har mulighed for at komme længere væk fra lærredet? Han kan ikke være den eneste med den udfordring.
Svar til respons: Tak for svar. Vi var i salen 15 min før reklame start. Tak for tilbud om hjælp til at komme på plads👍 - men jeg mener stadig at et gelænder, som kan dele trappen op i 2 vil være den optimale løsning på det.

4 oktober 2021

Antwoord van CinemaxX

Kære Vibeke - tak for dit feedback. Vi vil anbefale, at I næste gang kommer i god tid før forestillingen (faktisk før reklamerne starter) - så er der stærkere lys i salen, og en af vores kolleger kan hjælpe med at få jer godt på plads. Vi håber at I trods alt nød filmen ;-)

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Sauna tilstande i en biograf.

Tog ind for at se Shang-Chi and the Legends of the rings, hvilket endte med at blive den dårligste oplevelse i en biograf. Biografen nr. 13 i Fisketorvet var propfyldt, men det var ikke problemet. Problemet var at salen var kogende varm, det var uudholdeligt at sidde i salen, flere sad og klagede over varmen og det var altså fra starten af filmen, som varede i 2 timer og 15 min.
Hvordan kan man tillade sig at tag 110,- kr. for sådan en oplevelse?

2 oktober 2021

Antwoord van CinemaxX

Hej Sean - tak for dit feedback. Vi beklager meget, at varmen fik indflydelse på din oplevelse. Oplever du noget lignende en anden gang - vil vi bede dig henvende dig til vores personale. Så vil de tage action på at regulere temperaturen i salen så hurtigt som muligt.

Kontrolafgift når man besøger Cinemaxx Aarhus

Vi var i Cinemaxx Aarhus for at se en film. Cinemaxx skriver på deres hjemmeside, at man kan parkere gratis efter kl. 19.00 såfremt man indtaster sin nr. plade på deres stander. Dette gjorde vi, men har nu fået en kontrolafgift tilsendt med posten.

Cinemaxx vil ikke forholde sig til bøden, men henviser til Park Zone, som ikke svarer på ens opkald.

Man skal åbenbart forvente en afgift, hvis man benytter Cinemaxx Aarhus.

24 september 2021

Antwoord van CinemaxX

Hej Thomas - tak for din feedback. Vi beklager at du ikke har været i stand til at få fat i Park Zone - og vil opfordre dig til at forsøge igen. Husk venligst, at du umiddelbart efter du har indtastet dit registreringsnummer - også kan indtaste en email adresse til fremsendelse af kvittering. Med denne i hånden bliver det meget nemmer for os at hjælpe dig. Vi beklager ulejligheden.

Spændende tillæg

Jeg har lige fået et gavekort til en IMAX film i cinemaxx, men da jeg laver en booking, så finder jeg ud af mit gavekort til en IMAX film ikke kan betale en IMAX film, da cinemaxx tilføjer et tillæg til filmen. Dvs, at hvis man giver et gavekort, så får modtageren altså en overraskelse og skal alligevel have pungen med i biffen.

21 september 2021

Antwoord van CinemaxX

Hej Frederik - tak for dit feedback. Prisen på en IMAX billet kan ganske rigtig variere. Billetprisen afhænger af filmtitel, spilletidspunkt og plads i salen. Ind imellem sker det, at den valgte kombination overstiger værdien af gavekortet, og så må gæsten betale differencen.

Simpelthen så forfærdelig kundeservice

Simpelthen så forfærdelig kundeservice,

Aldrig har jeg oplevet lignende i dansk virksomhed.

Havde ventet i en times tid på at det var min tur til at stille et spørgsmål, men så ligger de kraftedme bare på.

Skændsel!

21 september 2021

Antwoord van CinemaxX

Hej Nicklas - tak for dit feedback. Vi beklager din oplevelse. Det er naturligvis ikke optimalt at ryge ud af køen når man har ventet lang tid. Kan du sende navnet på den medarbejder du kom igennem til til cinemaxx@cinemaxx.dk, så vil vi undersøge sagen.

Uheldig oplevelse!

Jeg var i biografen for, at se Free Guy i sal 13. Jeg havde bestilt plads på række A hvor jeg hurtigt opdagede, at der ikke var kopholder til mig, da den til venstre var optaget fordi den unge dreng ved siden af mig brugte den, hvilket er helt i orden. Problemet er, at det er designet sådan, at dobbeltsæderne ikke har nok kopholdere til alle.. Jeg blev dog irriteret over problemet og kontaktede personalet som desværre ikke kunne gøre noget, hvilket giver mening når problemet var manglen på kopholdere. Jeg tog sagen i egen hånd og rykkede ned til to andre ledige sæder, men det blev kun værre. Her var der kopholder, men til gengæld også nogle “smarte” 12-13 årige drenge der sad og larmede og sparkede i vores sæder under HELE filmen. Derudover kastede de også med popkorn. Virkelig ærgerlig oplevelse.

19 september 2021
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Cinemaxx god service ikke eksisterende

Vi var på vej til cinemaxx Århus da vi finder ud af at vi har købt til den forkerte biograf til Odense via gavekort.
Så vi kører hjem, finder ud af at vi skulle sende en mail som vi glemte, så puff er de penge væk....

19 september 2021