CinemaxX Reviews

TrustScore 1.5 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Vue i Bruuns galleri er ALT FOR VARMT i salene - der burde være en eller anden form for aircon, når vi sidder mere end 100-150 mennesker i en sal💀 Udover det, er der ikke engang SKRÆLDESPANDE, på pi... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Vue Bruuns galleri i Aarhus. Snak og mobiltelefoner ødelagde igen fuldkommen vores biografoplevelse. Denne gang gjorde vi opmærksom på det, både ved biografen og efterfølgende på mail. Det kunne vi... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Dårlig lydkvalitet min bils anlæg spiller bedre! Billede kvalitet sløret dårlig, min brors fjernsyn viser bedre! Vi fik Gamle popcorn 1 dag gammel! Lugter af sure strømper inden i bio! Virkelig tr... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Bedrijfsgegevens

1. Bioscoop

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

CinemaxX har biografer i København, Odense og Aarhus. Alle biografsale har væg-til-væg lærreder, god benplads og kraftig hældning på stolerækkerne. Som den eneste biografkæde i Danmark har CinemaxX København en IMAX-sal, og i alle øvrige sale i alle tre biografer billedopløsningen Digital 4K, Dolby Surround 7.1 samt Danmarks absolut største lærreder.

Contactgegevens

Zeer slecht

TrustScore 1.5 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Alle reviews

6 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

De tog i mod millioner i Coronastøtte…

De tog i mod millioner i Coronastøtte fra os alle sammen, men de gavekort der udløb under nedlukningerne, dem skal man betale et gebyr på over 25% af værdien for at få forlænget.

Det er på trods af at biografen var lukket i 238 dage i gavekortets gyldighedsperiode.

De har ingen begrundelse for det, og vil ikke svare på email, eller henvise til et klagenævn. Men fordi beløbet er så lavt, er det under bagatelgrænsen for forbrugerklagenævnet.

7 juni 2022

dårlig hjemmeside

dårlig hjemmeside, som stjal mine koder til mine gavekort, så jeg skulle bruge kundeservice

6 juni 2022

Hej Christian

Tak for din anmeldelse. Vi er ærgerlige over, at du har haft en utilfredsstillende oplevelse med at bruge gavekort på vores hjemmeside. Hvis man indtaster sin gavekode og derefter ændrer i bestillingen, bliver gavekoden låst i 10 minutter for at sikre, at den samme kode ikke kan benyttes flere gange.

Rigtig god tur i biografen.

Røvere og banditter

Lydniveauet i Imax salen er så højt, at man til enhver film burde have pengene retur som tort for varige høreskader.

Bortset dette, er cinemaxx en ren røverbutik som kræver hele 8 kr i gebyr for at booke en billet. Vi taler her om en online transaktion, som i værste fald koster få ører at få håndteret, men som cinemaxx åbenbart vurderer, de kan tillade sig at have en avance på flere tusind procent på.

- og så er der jo cinemaxx' priser på slik, drikkevarer og popcorn, som er så absurde, at de nærmest inviterer til, at man tager forsyninger med hjemmefra...

6 juni 2022

CinemaxX Odense

194 kr for 2 poser bland selv slik som være endt i skraldespanden da det var hårdt som granit, en sodavand uden brus, det er for ringe.

5 juni 2022
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Aldrig havde jeg troet at jeg skulle…

Aldrig havde jeg troet at jeg skulle give cinemaxx 1 stjerne. Men når de vælger at skrue lyden så højt op i db. At det skader hørelsen. Så er de gået for vidt. Jeg er ikke sart. Men både mig og min søn brokkede sig. De tager ikke deres kunders helbred seriøst

5 juni 2022

Snydt for 318kr.

Jeg købte 2 billetter til IMAX til min kone og mig i CinemaxX Århus. Vi så frem til at komme ind og se den nye Top Gun film på det helt store lærred. Men da vi ankom var der kø, nogle kunder stod og diskuterede noget med pigen (den eneste) i billet lugen, hvilket tog mellem 5 og 10 minutter! Da det endelig blev vores tur fik vi at vide at det var for sent at få vores billetter!!! Vi kunne hverken få pengene tilbage, få lov at komme ind til filmen, eller ombytte billetterne til en senere forestilling!!
Vi endte med at købe 2 nye billetter til standard salen hvilket var virkelig frustrerende, da jeg havde glædet mig til IMAX oplevelsen!
Begrundelsen var, at billetterne kan ikke refunderes hvis man kommer mere end 15 minutter for sent!!! Hvad i alverden er dog det for en regel??
CinemaxX må virkelig tjene mange penge på kunder der er for sent på den!
Jeg fortryder inderligt at jeg valgte at købe 2 ekstra billetter! Jeg har på ingen måder lyst til at benytte mig af CinemaxX igen efter den oplevelse!
Jeg skrev efter henvisning fra pigen i billetlugen til deres kundeservice, men fik samme svar tilbage om at billetterne ikke kan refunderes!
Jeg føler mig i den grad snydt!

1 juni 2022

Hej Lars

Mange tak for din anmeldelse. Vi kan forstå, at der desværre skete en misforståelse ved denne episode, hvilket vi beklager meget. Der er - som du er informeret om - oprettet en refundering af dine IMAX-billetter, hvor du vil få tilbageført det beløb, du gav for dine oprindelige billetter.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

gavekort kan ikke indløses online

NB: Man kan ikke indløse gavekort ved online bestillinger. Ved bestilling bliver de i starten korrekt registreret som gyldige, men ved betaling opkræves det fulde beløb eller der meddeles "fejl". I realiteten kræves fysisk fremmøde for at kunne indløse og det er meget utilfredsstillende i 2022. IT systemet virker meget gammeldags. Sidste gang jeg ønsker mig gavekort fra Cinemaxx.

26 mei 2022

Hej Holger

Tak for din anmeldelse. Det er muligt at benytte gavekort på vores hjemmeside. Hvis man indtaster sin gavekode og derefter ændrer i bestillingen, bliver gavekoden låst i 10 minutter for at sikre, at den samme kode ikke kan benyttes flere gange - mon det er det, der er sket for dig? Vi håber, du har fået købt dine billetter med gavekort, ellers skal du være velkommen til at række ud til vores kundeservice, så vi kan hjælpe dig med gavekortet.

Rigtig god dag.

Cinemaxx København, sal 13-14

Var i sal 13-14 i Cinemaxx København. Lærredet havde ikke mindre end 3 store flænger og 5 huller, som var meget tydelige hver eneste gang der var meget lys på billedsiden. Utroligt at man ignorerer at udbedre et så smadret lærred, når skaderne er deciderect umulige at overse. Når introen til filmen så også proklamerer, at man skal gå i Cinemaxx for at få den bedste lydoplevelse og "det største lærred", som så er et meget lille og iøvrigt ødelagt lærred, så føler man sig svært taget ved næsen. Stram op!

7 mei 2022
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Magen til mest amatør virksomhed skal…

Magen til mest amatør virksomhed skal man lede længe efter. Kundetilfredshed er et fremmed ord for dem. Det er en ren pengemaskine. De gør alt for at ekstra penge i kassen. Sidste gang jeg har sat mine ben i deres biograf og støttet dem. Godt der findes andre biografer der kan yde en god kundeservice.

28 april 2022

Cinemaxx Vue i Odense

Prøvede Cinemaxx Vue i Rosengårdcentret I Odense, og HOLD DA OP en fed oplevelse! Nye store recliner stole med ekstra benplads på alle rækker.. Super fin lyd! Venligt personale der betjente både kiosk men også mulighed for at tage en drink/øl/cocktail i et café miljø før filmen. 10/10 kommer 100 % tilbage!!

24 april 2022

Hej Morten

Tusind tak for din anmeldelse af vores nye Vue-biograf i Rosengårdcentret! Hvor er vi glade for at høre, at du nyder opgraderingen af biografen i samme grad, som vi selv gør og også nyder muligheden for at man kan få en forfriskning i baren.

Vi ser frem til at se dig igen.

Rigtig god weekend.

Mvh. Vue Rosengård

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Var i den ny renoverede CinemaxX i…

Var i den ny renoverede CinemaxX i Odense (VUE). Super venligt personale, og fremragende biografsale med masser af plads, lille “bord” til sodavand og popcorn og sæder hvor du kan slå sædet ud til fødderne.

Jeg kommer klart igen.

21 april 2022

Hej Adam
Tusind tak for din anmeldelse af vores biograf i Rosengårdcentret! Vi er selv ret stolte over, hvordan det hele er endt med at se ud. Vi glæder os til at vise de sidste sale frem også, når vi er helt færdige med renoveringen.

Vi ser frem til at se dig igen.

Rigtig god weekend.

Mvh. Vue Rosengård

Vælg en anden biograf

Jeg havde brugt nogle vouchers til Matrix i dec måned, men grundet nedlukning fik jeg disse tilbage og havde kun til 31/3 at bruge disse. Nedlukningen stoppede 16/1, dvs. vi havde kun 2,5 måned til at bruge disse. Da jeg ringer for at forlænge får jeg at vide at det kan vi ikke, at det var vores eget ansvar at bruge disse.
DÅRLIGSTE service jeg nok nogensinde har fået. Hvem er så firkantet overfor sine kunder? Spild af penge og tid.
Der findes mange bedre biografer med meget bedre service, fx Big Bio. Vælg et andet sted!
Jeg blev betjent af Matilde, som desværre ikke ville hjælpe den mindste smule.

28 maart 2022

DÅRLIG SERVICE

DÅRLIG SERVICE
Vi havde købt billetter til en film i Cinemaxx København, men grundet dobbeltbooking var vores pladser taget, så vi skulle booke nye, dårligere pladser 5 min før filmens start. De gamle billetter fik vi vouchers for, og dem brugte vi i december måned til en ny film, men grundet nedlukning fik vi disse tilbage, og kun til marts (som er nu). Da vi skriver for at forlænge disse, får vi at vide at det ikke er muligt, at det er vores ansvar at få billetterne brugt.
Cinemaxx København er et af de mest rigide steder med dårligste service du kan tænke dig! Tag et andet sted hen.
Vi er blevet betjent af Matilde, som 'ikke ville diskutere mere'. Magen til behandling skal man lede længe efter.

28 maart 2022
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

God oplevelse og god kundeservice

Jeg var kun haft positive oplevelser med cinemaxx. Deres kundeservice blev jeg især overrasket over pga. de utroligt hurtige svartider

16 maart 2022

Hej Andrea

Tak for at du tog dig tid til at skrive os en anmeldelse. Vi er er glade for at høre, at du har haft positive oplevelser med vores biograf og er glad de hurtige svartider fra kundeservice - det sætter vi en ære i!

Vi håber at se dig i biografen igen.
Rigtig god dag.

Lærred med folder

Så var det sidste gang jeg kom i Cinemaxx.

Var i Bio nr 13 fredag d. 11/3 for at se den nye Spiderman med min søn. Ud over at sæderne så lidt beskidte ud så var lærredet gået i stykker. Der var en fold midt på lærredet og buler oppe i højre side. Der var virkelig forstyrrende for oplevelsen. De må da vide at lærredet er i stykker og alligevel sælger de billetter til den biograf. Jeg har selvfølgelig skrevet til dem, men de er sevfølgelig ikke vendt tilbage.

Jeg finder en anden biograf fremover.

16 maart 2022
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Jeg kan simpelthen ikke fortælle nok…

Jeg kan simpelthen ikke fortælle nok hvor skuffet jeg er, vi havde bestilt billet til uncharted Søndag D.13 marts 2022, vi køber popcorn hvor det viser sig at hele bunden bare er popcorn kerner, og her snakker vi flere centimeter kerner, sammentidig med det lugter Bio 6 af urinal, helt igennem skuffende oplevelse på fisketorvet

13 maart 2022
Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Generally a nice experience with a big…

Generally a nice experience with a big screen and so on, but had a very unpleasant feeling about that after we visited the cinemaxx Aarhus C last time.
I did not realize that I booked 3 tickets (400 DKK in total) for a wrong day, a previous day to be correct, so I could not use those 3 tickets at the control. While I do understand, that it was my mistake, I think the Cinemaxx could at least make a 50 % deduction for the price of 3 tickets that I had to buy on the day we came. The cinema was completely empty - they could easily appreciate my little investment! After all I payed twice for something people did not come to watch. I would understand if the cinema was full... But this is just an example of how they should not treat people if they want people to come back! Two stars for you, the greedy ones, because your customer service ruins all your faincy screens and sound systems. :)

17 februari 2022

Hi Antonio,

Thank you for taking the time to write us a review and send us your feedback.
We are pleased to hear, that you enjoyed our big screens and sound system.

Is it possible for you to send us your receipt at lako@cinemaxx.dk?

Have a good day.
Best, CinemaxX