De arbejder professionelt, er nemme at få fat i, og leverer det, de lover. Tingene fungerer i praksis, og det gør en stor forskel i hverdagen. Det er tydeligt, at de har styr på deres løsning... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Fantastisk kundeservice. Der er særligt een medarbejder, en herre, nok lidt oppe i årene, han er fantastisk at tale med: han ved ALT om JURA maskinerne, han er høflig, tålmodig og meget behagelig at t... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Har haft en Jura kaffemaskine i 17 år der har været til service hos Coffeesystems med nogle års mellemrum. Den har brygget 34000 kopper og kører stadig godt. Venlige mennesker og maskiner af høj kvali... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Fantastisk service. Venlige, hurtige og dygtige medarbejdere. De har bare styr på det. Ved to anledninger været i kontakt med Scandinavian coffesystem, første gang pga en reservedel, anden gang pga se... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Scandinavian CoffeeSystem er eneimportør af JURA espressomaskiner i Danmark.
Mesterlodden 36, 2820, Gentofte, Denemarken
Vraagt klanten om een review
Hurtig ekspedition og levering og fantastisk service, jeg lavede en fejl med leveringen.

Antwoord van Coffeesystem
Hurtig og god service selv med en ordre placeret på en helligdag

Antwoord van Coffeesystem
Hurtig og let bestilling af serviceprodukter. Oplevelsen blev kun bedre af det håndskrevne kort der lå i pakken - det er måler sig med en god, friskbrygget kop kaffe :-)

Antwoord van Coffeesystem
Fik den sødeste bekræftelse på mit køb. Det gjorde mig så glad. Bestilte mælkerens til Jura maskine. Det kom mega hurtigt og det var nemt at bestille.

Antwoord van Coffeesystem
Hurtigt ekspedition, og varene stemte overens med det bestilte.
Glad for jeg har en jura j90 kaffemaskine
Fik også en lille hilsen, det varmer tak

Antwoord van Coffeesystem
God reaktion på miin henvendelse.
Kunne guide mig til det rigtige produkt som jeg havde brug for til min Jura kaffemaskine. :-)

Over and beyond
Jeg er blæst omkuld af så holistisk god service fra Emilie i modtagelsen til teknikernes dygtighed og ansvarlighed.
Denne oplevelse gør at jeg altid vil vælge Jura fremover trods de problemer der nu engang var med produktet.
Mvh Daniel

Antwoord van Coffeesystem
Vi afleverede vores kaffemaskine om mandagen og blev mødt af en meget venlig mand som kiggede på maskinen og sagde at det var under garantien så det var en hastesag.
Allerede dagen efter kom der en sms hvor der stod at maskinen var klar.
Fantastisk service

Antwoord van Coffeesystem
Det er ikke ofte jeg har haft behov for hjælp fra Coffeesystem, men med mellemrum over de seneste godt 10 år. Og hver gang - inklusiv i dag - er det en fornøjelse og oplevelse, der fortjener at blive skamrost! Var egentlig af den formening at min maskine nok havde brug for lidt service, da den de sidste dage ikke har skummet mælken "rigtigt" - et opkald for at arrangere samme, og i stedet fik jeg kompetent og hurtig vejledning om et par ting jeg skulle prøve for at afhjælpe problemet... Og det virkede selvfølgelig. Kundeservice findes ganske enkelt ikke bedre nogensteder - jeg bukker og takker.

Antwoord van Coffeesystem
Hurtig og faglig service på min kaffemaskine. Jeg har jura hjemme, sommerhus, kontor og hos hele faminien
Firmaet har aldrig svigtet, Og så er de yderst behagelige at tale med.

Antwoord van Coffeesystem
Hurtig betjening og god service. Selv om vi bruger online bestilling er der et menneske der sidder klar og forholder sig til hver enkelt ordre og eventuelle specielle behov eller kommentarer. Vi er meget tilfredse med den service og de produkter vi har fået fra Coffesystem.

Antwoord van Coffeesystem
Lees meer over geverifieerde reviews.