Verkeerd artikel opgestuurd gekregen na een retour waarin in aangaf te willen ruilen. Helaas kreeg ik dezelfde bestelling terug. Mail gestuurd, super snel antwoord, geregeld hoe we het zouden oplossen... Toon meer
Ik ben super tevreden met de service van Coloursuits! 😍 Ik heb een paar weken geleden een jurk besteld wat ik achteraf niet paste. Ik heb contact met hun opgenomen via hun instagram account en ik had... Toon meer
Super leuke dingen en top service! Mijn bestelling was de volgende dag bezorgd ondanks de huidige heersende Coronavirus. De kleren zijn van zeer goede kwaliteit helemaal voor de prijs die je ervoor be... Toon meer
Shop de laatste trends voor een betaalbare prijs bij coloursuits.nl. Onder andere veel gespot bij influencers & bloggers.
Vraagt klanten om een review
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Leuke site met veel trendy kleding en een goede service! Ik ben er erg blij mee.
Snelle levering en precies zoals het erop de foto uitzag.
Mooie wedsite, leuke kleren en goede prijzen. Het is goede kwaliteit kleren. Leuk dat er ook een giftcard is.
Mijn favo webshop! Ik heb al meerdere keren besteld en ben altijd super tevreden. Pakketjes komen binnen 3 dagen aan en de items zijn van top kwaliteit. Ik ben vooral gek op de tasjes van coloursuits! Een absolute aanrader.
Ik wilde heel graag een leuke outfit voor afgelopen zaterdag om toch een beetje in de pride sfeer te komen.
Donderdag voor 17:00 besteld zou betekenen dat ik het pakket vrijdag binnen zou moeten hebben volgens de website.
Helaas is dat niet gelukt.
Maar ik kreeg van de vervoerder een bericht dat het pakket zaterdag werd geleverd en het zou nog optijd zijn ook.
De bezorger had schijnbaar andere dingen te doen want zonder het uberhaubt te proberen heeft hij een geen thuis melding gegeven.
Ik zat met smart te wachten.
Nu heb ik het pakketje nog steeds niet want ik kan het vandaag pas bij een pick-up point halen.
Al met al.... Heb ik nog niets in mijn handen en is het een beetje mosterd naar de maaltijd.
Daarbij is het niet zo handig om alle mail adressen in je mail te zetten van klanten waar je de review vraag naartoe hebt gestuurd.
Iets met privacy🤔

Antwoord van Coloursuits
Wat een geweldige webshop. mooie, kwaliteit kleren! De verzending is ook nog eens snel en de communicatie uitstekend! Als je er fashionable bij wil lopen is dit dè webshop!!

Antwoord van Coloursuits
De maten liggen zo enorm ver uiteen dat ik 3 verschillende broekjes heb met 3 verschillende maten, terwijl ik dezelfde maat heb besteld. De ene krijg ik nauwelijks aan, de 2e kan ik dragen als ik de hele dag mijn adem inhou en de 3e zit goed. Alledrie maat: m/l

Antwoord van Coloursuits
Echt super leuke, uniekere kledij.
Snelle levering, goede service, super klantvriendelijk,...
Het kan gewoon niet beter.
Al zeer veel complimentjes gekregen, dus er zullen zeker nog nieuwe bestellingen volgen.
Super super happy!!

Antwoord van Coloursuits
Super leuke producten met goede kwaliteit! Meerdere malen besteld bij dit bedrijf en zullen ook meerdere volgen.
Levering is ook snel
Erg tevreden😊👍🏼

Antwoord van Coloursuits
Pakketjes altijd op tijd binnen gekregen
Altijd leuke kleding! Gaan mee met de nieuwe trends. Zeker een aanrader 😍

Antwoord van Coloursuits
Love it! Het is zo mooii😘 Ik geef mijn complimenten aan dit bedrijf!!

Antwoord van Coloursuits
Mijn pakketje was super snel binnen. Ik had een lounge setje gekocht en het zit echt super comfy. Het ziet er ook fashionable uit en zou er zelfs hakken onder kunnen dragen.

Antwoord van Coloursuits
Pakket komt pas na dik een week binnen, dus waar die 1 tot 3 werkdagen levertijd vandaan komt geen idee! Blouse besteld, ruikt geheel naar sigarettenrook. Dat kan natuurlijk niet. Alsof iemand het aan getrokken heeft en vervolgens weer retour heeft gestuurd. En als laatste zat de zak waar de bestelling in zat volledig onder de zand, alsof het onderweg uit de bestelbus is gevallen...
Helaas voor mij zeker geen tweede keer bestellen meer hier.

Love it! 💕 De meest leuke items, waar ik geen genoeg van krijg! Blij mee! 🙌🏽

Super leuke kleren , goede kwaliteit en top service 😍

Antwoord van Coloursuits
Super kwaliteit 😍, ben blij met mijn aankoop, zojuist weer een bestelling geplaatst.

Antwoord van Coloursuits
Ik heb 2 keer besteld bij Coloursuits en 2x dik tevreden! De prijs kwaliteitverhouding is top.
De verzending is ook heel snel. Ik had mijn bestelling op maandag geplaatst en het was, dezelfde week, donderdag al binnen. Zeker een aanrader.

Antwoord van Coloursuits
Altijd super tevreden over de kleren. Goede service!