Concordia Forsikring as. Reviews

1.643
TrustScore 4.5 uit 5

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Virkelig god kontakt og troværdig rådgivning. Pris ok og vi endte med at skifte alle vores forsikringer. Har faktisk haft Concordia tidligere, men skiftede da de tidligere ikke var konkurrencedygtige... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vores oplevelse med flytning til Concordia har været ærlig og professionel. Bestemt ikke det vi lige har været igennem hos det tidligere selskab. Fine priser på forsikringer og god dækning. Perso... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Det er sjældent man bliver positivt overrrasket, når man har brug for sin forsikring, men det er jeg virkelig blevet her. Da jeg i sin tid skiftede til Concordia, var det også en fornøjelse og rigti... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Grundet tordenvejr gik både mit fjernsyn og computer i stykker. Jeg kontaktede Concordia. De skulle have nogle få oplysninger ang. årgang på delene. Jeg fik et nyt fjernsyn og repareret computeren. I... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Bedrijfsgegevens

1. Verzekeraar
  2. Verzekeringsmaatschappij

Over Concordia Forsikring as.

Geschreven door het bedrijf

Concordia Forsikring deler navn med den romerske gudinde for forståelse og fællesskab. Og netop de to ord er pejlemærkerne i vores hverdag.

Vi tilbyder alle typer forsikringer til private, primært i region Syddanmark – herunder også på Ærø via brandet Ærø Brand Forsikring. Forsikringer på Læsø tegnes via brandet Læsø Brand Forsikring.

Forsikringer til mindre og mellemstore erhvervsvirksomheder og landbrug tilbydes over hele landet.

Enkeltstående glasforsikring udbydes via Dansk Glasforsikring i hele landet.

Dyreforsikring tilbydes via Dyrekassen Danmark og Dansk Hesteforsikring – ligeledes i hele Danmark. Hvis du er dyreforsikringskunde i ét af de to selskaber, har du også mulighed for at tegne dine øvrige privatforsikringer hos Concordia Forsikring.

På mange måder er vi præcis det, der forventes af et forsikringsselskab, og så alligevel ikke.

For os er god forsikringsrådgivning individuelt, for ikke to mennesker er ens. Derfor handler vores rådgivning i høj grad om at lære dig at kende og få en forståelse af, hvad der er vigtigt for dig.

Som kunde i Concordia Forsikring skal du altid kunne stole på, at du får den bedste rådgivning og den rette forsikringsløsning – og ikke mindst den hjælp, du har brug for, når uheldet er ude.

Du kan nemt komme i direkte kontakt med din rådgiver eller skadebehandler. Det er rart at vide, når livet tager en drejning, og du får brug for vejledning eller et godt råd om dine forsikringer.

Concordia Forsikring er med dig i hverdagen.

Geschreven door het bedrijf

Vi er med dig i hverdagen

Uitstekend

TrustScore 4.5 uit 5

2K reviews

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Vraagt klanten om een review

Alle reviews

(1.643)

247 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Forsikringsselskab tæt på kunderne.

Et forsikringsselskab, hvor det er meget nemt at komme til at tale med en medarbejder. Utrolig hjælpsomme og man føler sig hørt.

12 januari 2026

Hej Britt,

Sikke en fornem anmeldelse - tusind tak!

Det er så dejligt at høre, at du er tilfreds med vores tilgængelighed og service!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

De er der altid når vi en sjælden gang…

De er der altid når vi en sjælden gang har en skade. De gør hvad de skal uden bøvl.

Tak for jer

6 januari 2026

Hej Peter,

Tusind tak for din fine anmeldelse!

Det er så dejligt at høre, at du er tilfreds og synes vi fortjener fem flotte stjerner!

Gode priser og fantastisk kundeservice

Gode priser og fantastisk kundeservice

29 december 2025

Hej Allan,

Tusind tak for den fine anmeldelse!

Dejligt at høre, at du er tilfreds med vores service og priser.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Min kone og jeg har været godt tilfreds…

Min kone og jeg har været godt tilfreds med Concordia,vi fik en billigere forsikring hos dem.
Deres hjemmeside er nem at manurere i vi har altid fået proffessionel hjælp fra dem.
Laila og Jørgen Sørensen.
Odense

17 december 2025

Hej Jørgen,

Tusind tak for den fine anmeldelse!

Det er så dejligt at høre, at I er tilfredse med vores service og at I synes det er nemt at finde rundt på hjemmesiden også!

Altid kundevenlig

Altid kundevenlig, tager til en og priserne er rigtige fornuftige.

12 december 2025

Hej Poul,

Tusind tak for den fine anmeldelse!

Det er så dejligt at høre, at du er tilfreds med vores tilgang samt vores priser!

Super forsikringsselskab

Super forsikringsselskab, priserne, dækningen og servicen er bare gode!

9 december 2025

Hej Asmus,

Tusind tak for den fine anmeldelse!

Det er så dejligt at høre, at du synes det hele spiller!

SUPERSELSKAB

Jeg har et godt selskab som jeg passer på ikke at misbruge,ikke fordi jeg har haft brug for dem men det er skønt at prisen holdes nede og det er jeg med til
med hilsen
Flemming Brenholdt

9 december 2025

Hej Flemming,

Tusind tak for den fine anmeldelse og de flotte stjerner!

Dejligt at høre, at du er tilfreds og synes du har et godt selskab i os - det betyder meget for os!

Rigtig god service

Et godt forsikringsselskab med hjælpsom og flink personale

5 december 2025

Hej Dorit,

Tusind tak for den flotte anmeldelse!

Det er så dejligt at høre, at du er tilfreds med vores service!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Tusind tak for utrolig god service…

Tusind tak for utrolig god service Martin. Hvor er det værdsat at du kan sætte dig i kundens sted

4 december 2025

Hej Charlotte,

Tusind tak for den fine anmeldelse!

Det glæder mig, at du har haft en god oplevelse med Martin! Jeg er sikker på han bliver glad for de rosende ord - jeg sørger for at sende din fine anmeldelse direkte videre til ham.

God oplevelse

God oplevelse. Fik min sag klaret hurtigt og behageligt,efter kort ventetid.

2 december 2025

Hej Poul Erik,

Tusind tak for den fine anmeldelse!

Det er så dejligt at høre, at du har haft en god oplevelse og er tilfreds med sagsbehandlingen.

God og venlig service

2 december 2025

Hej Lykke,

Tusind tak for den fine anmeldelse!

Det glæder mig at høre, at du er tilfreds med vores service.

Vdr. vor oplevelse hos Concordia !Er nye hos Concordia

Er nye hos Concordia, har hele vejen været en positiv oplevelse. Møder udelukkende kompetente og imødekommende medarbejdere !

28 november 2025

Hej Bent,

Tusind tak for den fine anmeldelse - og velkommen til Concordia Forsikring!

Det glæder os at høre, at det har være en positiv oplevelse hele vejen!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg er glad og tilfreds med at være…

Jeg er glad og tilfreds med at være kunde inde ved jer😊

Hej Anne,

Hvor er det bare skønt at høre!

Tusind tak for den meget fine anmeldelse!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Har aldrig haft nogen problemer.

Har aldrig haft nogen problemer. Få altid mine penge.

Hej Eva,

Tusind tak for den fine anmeldelse!

Dejligt at høre, at du er tilfreds med vores service - det betyder meget for os, at du tog dig tid til at vurdere os.

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Hurtigt svar

Indtil nu har kun jeg ros tilovers for selskabet, men har heller ikke haft behov for at gøre brug af mine forsikringer. Der bliver svaret med det samme man vil i kontakt med selskabet.

Hej Erik,

Tusind tak for den fine anmeldelse!

Hvor er det skønt at høre, at du er godt tilfreds indtil videre - vi vil selvfølgelig gøre vores for at det fortsætter sådan!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg skulle bruge en hundeforsikring

Jeg skulle bruge en hundeforsikring, og kontaktede Concordia. Jeg fik den bedste service, og samtidig spurgte Martin om jeg havde brug for øvrige forsikringer. Martin gennemgik mine forsikringer og jeg fik et tilbud på forsikringer. Dækningen var ok, og der var penge at spare. Jeg kan kun på de varmeste anbefale at få et tilbud fra Concordia. Ps. Jeg havde virkelig fornemmelsen af at det var personligt, næsten som i de gode gamle dage hvor der kom en assurandør og besøgte en i hjemmet.

10 november 2025

Hej Michael,

Hvor er det dejligt at høre, at du har haft sådan en god oplevelse!

Det glæder os at høre, at du fik en god og personlig behandling af Martin - jeg sørger selvfølgelig for at dine rosende ord ryger direkte videre til ham, så han også får glæde af dem.

Du skal have tusind tak for den fine anmeldelse!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Efter længe tids overvejelse omkring af…

Efter længe tids overvejelse omkring af skifte vores forsikringer valgte vi at flytte alle vores forsikringer til Concordia forsikring , allerførst en besparelse på 4,200- årligt Bedre dækninger end før , har allerede haft brug for vores bilforsikring, meget professionelt håndtering af denne skade og jeg sidder nu med en rigtig god fornemmelse af at dette forsikring selskab har en stor nærhed til deres kunder og et personale som er yderst personlige , en god dialog med selskabets sælger Jan Brink .

1 november 2025

Hej Lars

Først og fremmest velkommen til. Og dernæst tusind tak for den fornemme anmeldelse.

Det er jo fantastisk at høre, at du både har sparet penge, fået bedre dækninger og oplevet professionel håndtering af din første skade. Det kan vi kun være stolte af.

Katrine, Concordia Forsikring

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

venlig betjenning

Det var en behagelig samtale med personen
som ringede til mig.

17 november 2025

Hej Egon,

Tusind tak for din fine anmeldelse!

Hvor er det dejligt at høre, at du havde en behagelig oplevelse.

Altid venligt personale

Vi har aldrig haft problemer, hvis vi har haft brug for vores forsikringer,har altid mødt venligt personale. Så er deres forsikringer til en fornuftig pris.

17 november 2025

Hej Inge,

Det glæder mig at høre, at det er kørt gnidningsfrit når I har haft brug for jeres forsikring!

Tusind tak for de flotte stjerner og de pæne ord.