Charlie Hales, Poppy Dickson, Eliza Sanford @ CONNELLS Broadmere Basingstoke did an excellent challenging sale for our house in Hatch Warren Basingstoke achieving a better than expected Final Sale pri... Toon meer
Najgorsza agencja wynajmu z jaką miałem kiedykolwiek do czynienia, a mieszkam w uk od 16 lat. Kompletnie nie wykształceni pracownicy, pozbawieni również minimalnej wiedzy na rynku nieruchomości. Mia... Toon meer
If I could leave no stars I would. They never get back to you, if they do it's just to say they're 'looking into it's and make fake promises they have no intention of keeping. We have been brought t... Toon meer
So poor experience with them. Before peyment was taken, the Sequence Brooker was ringing every day. After payment made, totally change atitute. Lack of communication, no reply, ignoring, waiting for... Toon meer
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Connells Limited, trading as Connells Group, is a British estate agency and property services company headquartered in Leighton Buzzard, and a subsidiary of Skipton Building Society.
LU7, Leighton Buzzard, Verenigd Koninkrijk
- www.connellsgroup.co.uk
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
West Malling Connells
West Malling Connells, I'm a Landlord thats just used Connells West Malling to find a new tenant. It's been 15 days since the tenants paid but we've still NOT received our money from Connells!! Almost £500!
Avoid
For such a large business, they do not fulfil any role for either landlords or tenants. I cannot say a single good thing about Connells Group and would only advise that you avoid them.
Just as a short example of how unprofessional they are; they did not issue me with a Gas Safety Certificate at the start of my tenancy despite numerous requests. This is all too familiar with how they conduct themselves.
Very dissatisfied customer.
They lie and make false promises.
Always speaking to someone new about the same issues.
They rarely respond to any correspondence,