Cycloon Fietskoeriers Reviews

TrustScore 1 uit 5

1,2

wederom pakketje in de hal gelegd bezorger weigert om het boven te brengen krijgt niet genoeg betaald. markeert zijn gezicht door pakketje voor de camera te houden. dat zulke bedrijven blijven bestaan... Toon meer

Door een sorteerfout heeft je pakket een vertraging van een tot twee werkdagen opgelopen. Dat is vervelend, daarom onze excuses voor het ongemak! Maar geen zorgen, we komen er alsnog zo snel mogelijk... Toon meer

De achterliggende gedachte van dit bedrijf is prijzenswaardig maar aan de uitvoering schort het totaal. Ik kreeg vandaag, 29-05-26 drie brieven. Twee met dagtekening van 12-05-26 en één... Toon meer

Zeer slecht

TrustScore 1 uit 5

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

Alle reviews

8 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Zeer slecht

Zeer slecht. Bezorgen tussen 17:00/22:00 . Poort open gelaten maar niet onder het afdakje gelegd. Hebben een kaartje bij ons in de bus gedaan met de mededeling dat ze de volgende de werkdag terug zouden komen. Maar vervolgens bij de buren voor de deur gezet onder afdak. Gelukkig stond het er nog. Chat geautomatiseerd, erg irritant waar je weinig mee opschiet. Erg slecht en zal niet meer voor cycloon kiezen.

28 mei 2024

⭐☆☆☆☆

⭐☆☆☆☆

Ik ben zeer ontevreden over de bezorgdienst van Cycloon fietskoeriers. Mijn pakket werd gewoon onbeheerd achtergelaten in de centrale hal van mijn appartementencomplex. Dit is een openbare ruimte waar iedereen toegang tot heeft, waardoor mijn pakket gemakkelijk gestolen had kunnen worden.

Het is duidelijk dat de bezorger geen respect heeft voor de eigendommen van anderen en zijn verantwoordelijkheden niet serieus neemt. Ik verwacht van een bezorgdienst dat mijn pakketten veilig en discreet worden afgeleverd, maar dit was zeker niet het geval.

Ik heb een klacht ingediend en hoop dat er passende maatregelen worden genomen tegen deze nalatige bezorger. Ik zal in de toekomst twee keer nadenken voordat ik weer gebruik maak van deze bezorgdienst.

29 mei 2024

Je moet thuis zijn tussen 5 en 10 en ze bezorgen vervolgens helemaal niet

Ik heb een hoop gewend van andere bezorgservices maar deze steekt de kroon wat teleurstelling betreft. Je kunt niet aangeven dat de pakketjes op een plek rond het huis gelegd mogen worden, er is geen pickup punt en ze zeggen langsgekomen te zijn wanneer dat niet zo is. Ik was thuis en er werd niet aangebeld. Dat was een stuk minder erg geweest als je vervolgens de optie hebt om je pakket ergens op te halen maar ze sturen het gewoon terug naar de verzender.

29 mei 2024

Valse informatie

Waarom zeggen dat ze zo blij zijn dat je pakket bezorgd is terwijl dat helemaal niet zo is. Wees gewoon eerlijk, er is altijd ruimte voor begrip. Ik zit nog steeds te wachten, vanaf 17.00 gisteren. Wat ik ook heel erg jammer vind dat er totaal geen feedback zichtbaar is van dit bedrijf.

28 mei 2024

Wat een rotzooi

Wat een rotzooi. Beweren dat je iets bezorgd hebt, terwijl dat niet gebeurd is. Niet bij mij, niet bij mijn buren. Cycloon verwijst naar verkoper. En Bol.com zegt dat je nog een werkdag moet wachten omdat het dan vaak alsnog bezorgd wordt. Ik wil gewoon kunnen kiezen welke bezorger langskomt. Liever PostNL een dag later dan deze partij waarbij je maar moet afwachten of en wanneer het nog komt.

24 mei 2024

Nog veel slechter dan slecht

Ik trek al mijn gemopper wat ik in het verleden op DPD en PostNL had hierbij in want het kan nog veel slechter met nadruk op veel.

Voor de zoveelste keer lees ik in Track en Trace dat ik niet thuis zou zijn geweest. Zeg gewoon dat je het niet red, of dat het weer tegen zit maar wijs niet de klant aan als reden. Laatst ook een pakket zoek geweest, Track en Trace gaf aan dat het bezorgd was maar niets ontvangen en ook niet bij de buren afgegeven, een week later het pakket aangetroffen in de GFT vuilnisbak.
Aangezien Bol.com met dit bedrijf samenwerkt zeg ik hierbij mijn select abonnement bij Bol op.

21 mei 2024

Een van de slechtste pakketbezorgbedrijven van Nederland

Ik heb 2 keer een pakket bezorgd gekregen door Cycloon, beide keren waren waardeloos. Cycloon geeft hele brede bezorgtijden aan, tussen 5 en 10?!, hierdoor ben je gelijk je hele avond kwijt. De verwerking van mijn gegevens is beide keren niet goed gegaan, hierdoor had de bezorger niet het appartementnummer om aan te bellen, dus heb ik goed op moeten letten. De tweede keer dat ze bij mij bezorgde, werd de bezorger boos dat het appartementnummer er niet bijstond, deze had in ingevuld, maar dit heeft Cycloon verprutst. De eerste keer dat ik bestelde, regende het heel hard tijdens het bezorgmoment, mijn pakketje kwam compleet doorweekt aan.... ik vind het erg jammer dat bol.com met dit bedrijf in zee is gegaan, de bezorging met dhl is slecht, maar dit is al helemaal niet te doen.

21 mei 2024

Bezorgen niet

Komen tot 4 keer toe niet opdagen en sturen pakket dan retour. Geen contactmogelijkheden.

Waardeloos

Tussen 1700 en 2200 zou er een pakketje bezorgd worden vanuit Bol. Netjes gewacht op het pakketje, tot een uur of 2130 nog helemaal niks. Vriendin komt thuis van het sporten, en geeft aan dat ze twee bezorgers van Cycloon voor het flatportiek zag staan, uitgebreid in gesprek met elkaar. Een kwartier later krijg ik een melding dat de bezorging niet gelukt is. Hoe dan?? De bezorgers stonden er, maar ze hebben gewoon niet aangebeld, allebei niet! Waardeloze service dit, als bedrijf zijnde zou ik me schamen voor de imago die deze mensen voorschotelen.

Waarom moet ik 1 ster geven

Waarom moet ik 1 ster geven? Cycloon verdient geen ster. Bezorger weer niet geweest. Het bekende riedeltje. Niet thuis. Nee Cycloon, ik was wel thuis maar uw fietsmannetje wilde waarschijnlijk niet door de regen. Bij Bol maar weer een klacht ingediend.

15 mei 2024

En weer een kansloze actie van Cycloon…

En weer een kansloze actie van Cycloon ! Ik zou vandaag tussen 5 en 10 mijn bestelling bezorgd krijgen, maar krijg net bericht dat we niet thuis zouden zijn.
Ik zit al de hele middag en avond te wachten, de bel doet 't, de tv staat aan en de lampen branden. Hoezo niet thuis ? Chatbot sluit de chat als je klacht intoetst, dus maar weer een formulier ingevuld. Bol.com kan ook niks doen, heel vervelend, maar ze komen morgen weer hoor......tuurlijk......eerst zien, dan geloven. Pakket te vroeg bezorgen, pakket voor de deur in de regen zetten terwijl ik er niet ben, zeggen dat ik niet thuis ben, terwijl ik er wel ben, nee echt top dit, waardeloos bedrijf dat Cycloon

Niet betrouwbaar

Cycloon Fietskoeriers zou vanavond een pakketje bezorgen. We waren de hele avond thuis. De bel ging een aantal keer, maar geen fietskoerier gezien en toch geven ze aan dat ze ons gemist hebben??? Nu geven ze aan morgen dezelfde tijd weer terug te komen, maar wat heeft het voor zin om op tijd thuis te zijn als je toch niet zeker weet of ze komen? Kortom, onbetrouwbaar bedrijf.

14 mei 2024

Veel te lang tijdvak, bezorg voorkeur niet instelbaar

Op zich is het goed dat dit bedrijf veel via de fiets doet. Aan de andere kant zijn er wel aardig wat zaken bij dit bedrijf die nogal irritant zijn: 1 Een tijdvak van 5 (!) uur is simpelweg veel te lang. 2. Er zijn geen cycloon afhaalpunten. 3. Je kunt geen bezorg voorkeuren opgeven 4. Er is geen live tracking. Als ik er dus zeker van wil zijn dat mijn pakketje niet bij mijn (niet al te betrouwbare) buren wordt afgeleverd, moet ik van 17u tot uiterlijk 22u thuis zijn, vind ik echt veel te lang!

Cycloon de fietskoerier -10 score

Het liefste zou ik Cycloon een -10 score willen geven. De fietskoerier die vertraagd en pakjes scant als afgeleverd en nog niet heeft afgeleverd! Of ik maar even de buren wil afgaan. Waardeloos, @Bol.com zou hier niet meer mee moeten willen samenwerken.

14 mei 2024

Wat een vreselijke bezorgdienst!!

Wat een vreselijke bezorgdienst is Cycloon!! Het concept is super. Maar pakketjes zijn niet geleverd omdat je zogenaamd niet thuis bent. Worden ergens onbeheerd achtergelaten. Of weer meegenomen als je niet achter je voordeur lijkt te leven. Die vervolgens 2 bezorgdagen later wel gewoon door de brievenbus blijkt te passen. Zie ik wel een keer een bezorger, kan er geen boeh of bah vanaf zo verlegen of ongeïnteresseerd zijn ze. Zou fijn zijn als Bol.com stopt met deze waardeloze bezorgdienst!!

Pakketjes worden niet geleverd

Ik heb nu al 2 pakketjes gehad die door ze zijn afgeleverd in een algemene hal van een flat die openlijk toegankelijk is voor iedereen. Wat niet mijn flat is. Ze gaven aan afgeleverd bij de buren. Beide keren was ik gewoon thuis. Schandalig dat ze zo met je bezittingen omgaan. Niet te vertrouwen.

Slechte service

Pakket zou maandag tussen 17:00-22:00 bezorgd worden, ik was gewoon thuis en de bezorger is niet langs geweest. Het pakket zou de volgende dag in hetzelfde tijdslot geleverd worden, maar ik kreeg bericht dat het weer niet gelukt was, ook al was ik weer thuis is er dus niet aangebeld. Het pakket zou afgeleverd zijn bij de buren, maar welke stond er niet bij. Geprobeerd in contact te komen met Cycloon en dit was onmogelijk. Pakket is nergens te bekennen. Ik heb inmiddels mijn geld terug van bol.com gelukkig, maar ik baal enorm dat Cycloon als partner is gekozen van Bol aangezien ze niks goed kunnen doen en je niet eens te woord kunnen staan.

6 mei 2024

Niet te vertrouwen

Achterlijke tijden om te bezorgen en niks ontvangen. Zou het woensdag in huis hebben en vrijdag is het er nog niet. Opflikkeren met die domme duurzame onzin.

9 mei 2024

Is dit jouw bedrijf?