Dansk Retursystem Reviews

TrustScore 2 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Der stod på hjemmesiden at en af 2 maskiner på Lystrup pantstation virkede da jeg kørte hjemmefra. Da jeg kom frem stod der på hjemmesiden at begge maskiner kører, men virkeligheden var at begge var l... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Stod at der var en sluse available. Men da jeg kom var de ude af drift. Ventet 1,5 time, hvor der blev sagt at en anden teknikker skal komme og se på dem og de ved ikke hvornår de kom op og køre.... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Pantstationerne. Fungere så godt. Elsker at jeg ikke skal stå i kø i supermarked og aflevere 1 flaske af gangen. Super rar service og venter gerne 3-10 dage på mine pant penge går direkte ind på mi... Toon meer

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Har flittigt brugt pantstation Slagelse men uanset hvornår man kommer på dagen er der evig lang kø efter man har ombygget og der nu kun er 1 automat og ikke som tidligere 2 automater. Samtidig tager d... Toon meer

Bedrijfsgegevens

Geschreven door het bedrijf

Pantsystemet samler og sorterer tomme dåser og flasker, så de kan smeltes om til nye emballager og spare råstoffer og energi. Det er det hele værd.

Contactgegevens

Slecht

TrustScore 2 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Alle reviews

9 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Kom nu, det kan I gøre bedre

Kom nu. 2 gange på 1 uge har jeg kørt forgæves for at pante på pantstationen i Rødovre, men begge gange var maskinerne ude af drift fordi man var løbet tør for kar. Ham der arbejder der skal man opsøge. Hvis det sker er det mindste man kan gøre at kommunikere at der ikke er mere plads, så man ikke venter i spænding på om rengøringen får en ende. Ændring af afhentnings tidspunkter kunne også være en ide:)

4 juli 2024

Hej Marianne

Jeg kan se at vi har fejlmeldt stationen i går kl. 18.06. Vi har oplyst om nedbruddet på vores hjemmeside www.pantstation.dk. Vi anbefaler altid at man tjekker hjemmesiden inden man kører mod stationen.

Manglende afhentning

Manglende afhentning: Jeg får afhentet pant i min virksomhed jævnligt. Dansk retursystem har nøgler og aftalen er at de selv låser sig ind og afhenter pant.
Alligevel mislykkedes min afhentning i 75% af tilfældende. Dette fordi chaufføren ikke har medbragt nøglen. Jeg har været i dialog med kundeservice masser af gange og klaget skriftligt mange gange. Alligevel sker der ingen ændring. Jeg mistænker efterhånden at chaufføren bevidst glemmer nøglen for at undgå arbejdsopgaven, Dansk retursystem er ansvarlig for at pant bliver afhentet og dermed genbrugt. Alligevel tilbyder de et næsten ubrugeligt produkt og er ekstremt ineffektive, og jeg overvejer nu om det overhoved er arbejdstiden værd at indsamle pant.

11 juni 2024

Hej Carl-Peter,
Tak for din anmeldelse som vi bestemt ikke er stolte af. Du har ret i at vi har glemt nøglen for mange gange ift. afhentningerne. Vi beklager din oplevelser med at få hentet din pant. Vi har nu lavet et tiltag, som forhåbentligt gør at chaufføren får nøglen med hver gang.
Mvh Vibeke

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Super dårlig oplevelse med en chauffør…

Super dårlig oplevelse med en chauffør der ikke tænker selv og en kundeservice der har en "det kan vi ikke gøre noget ved" attitude.

24 mei 2024

Hej Lucas
Vi er kede af at høre, at du har haft en dårlig oplevelse med vores chauffør og vores kundeservice. Du må meget gerne ringe på 43 323232, så vi kan hjælpe dig og finde en god løsning sammen med en kundeservicemedarbejder.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Hvorfor er jeres maskiner altid…

Hvorfor er jeres maskiner altid defekte?☹️

17 mei 2024

Hej Jens

Tak for din anmeldelse. Vi kan desværre ikke se, om det er en flaskeautomat eller pantstation du hentyder til. Men du er altid velkommen til at kontakte kundeservice på 43 32 32 32 eller kundeservice@pant.dk, så undersøger vi gerne sagen.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Forældet system fuldt af fejl

Utroligt mange pantmaskiner virker elendigt. I min lokale Føtex i Amager Centret giver maskinen ofte 0 kroner for en dåse, som er i fuldstændig perfekt stand, og som er købt i samme Føtex. Maskinen sluger bare dåsen, istedet for at spytte den ud igen. Så det er kun hvis folk opdager fejlen, at de kan gå op til kassen og bede om de penge de er snydt for. Det er et elendigt system fuld af konstante fejl.

3 mei 2024

Hej Jørgen
Tak for din besked. Jeg beklager din oplevelse og kontakter butikken
Hurtigst muligt.
Mvh Marianne

God kundeservice

Så fik familien og jeg endelig prøvet Vejle Pantstation og vi må bare konstatere, at det er genialt.!! Vi var forbi i dag d. 9. Marts og havde absolut ingen problemer. Dejlig nemt, at man bare kan tømme en pose af gangen. Der er dog et enkelt men - hvorfor er der ikke nogen håndvask? Det ville have været prikken over i’et.

Vi mødte den sødeste unge gut ved navn Jacob, som var yderst kundeminded og som gladeligt svarede på alle vores nysgerrige spørgsmål. Stor ros til Jacob - som jeg håber I vil give videre til ham.

8 maart 2024

Kære Forbrugere
Tak for din flotte anmeldelse. 😊 Jeg lover at giver den videre til Jacob
Mvh. Marianne

Meget Suspekt

Jeg i tvivl om den enten har talt 100% korrekt, eller om man ikke kan se hvor meget man er blevet snydt for. Deres normale pant maskiner i supermarkeder tæller ALTID forkert og giver ingen pant for flasker med pant. Så man skal have fat på personalet. Så jeg bliver bekymret når jeg afleveret pant for 600 kroner og der ikke står en eneste flaske til 0 kroner.
Jeg er bange for de bevidst unlader at vise det, så man ikke ved hvor meget man bliver snydt for.
Tror desværre det er sidste gang jeg har brugt deres maskiner, da jeg ikke stoler på dem.

Desuden synes jeg de er lidt længe om at udbetale pengene efter man har pantet.

4 maart 2024

Hej Michael
Tak for anmeldelse. Jeg er ked af at høre dine oplevelser af vores Pantstationer
Du er velkommen til at ringe til vores kundeservice på tlf. 43323232.
Mvh. Marianne

Virker næsten aldrig.

22 februari 2024

Hej Kenneth

Jeg kan desværre ikke se hvilken pantstation du anmelder. Men man kan altid se den aktuelle drift på www.pantstation.dk. Vi anbefaler at man tjekker siden inden man kører mod stationen.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Kan desværre ikke give 0 stjerner.

Kan desværre ikke give 0 stjerner.
Det er SÅ elendigt system. Den er ALTID og jeg gentager ALTID i ude af drift. I Slagelse.
Og hvis den endelig virker så er der 10 mennesker i kø. FÅ
NU LAVET NOGLE FLETE SLUSER…..!!!

Jeg kan anbefale ALLE at bruge automaterne i Kvickly Slagelse den virker og tæller hurtigt.

Rettelse efter kommentar fra Ditte Dansk Retursystem.

Men det er jo stadig elendigt det skal tage 1,5 time at aflevere flasker og selv om man ser status på jeres hjemmeside går den jo KONSTANT i stykker den elendige automat. Så er jeg jo i bund og grund fuldstændig ligeglad med hvor populær du tror jeres Automater er. Det er jo lige en joke når man står derude og har venter på 5 mennesker med 10 poser hvert. Hvor efter den så er fyldt eller i stykker.

Der er INGEN undskyldninger lav nu bare nogle flere automater.

1 februari 2024

Hej Kristian
Vi beklager, at du er kørt forgæves til vores pantstation.
Du kan se status på pantstationen, på vores hjemmeside www.pantstation.dk og i pant app’en inden du kører afsted. Pantstationen er meget populær og det kan generere lange køer.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Vi bliver fortalt at der er aftale om t…

Vi bliver fortalt at der er aftale om t flasker skal tages manuelt når maskiner er i udu, det vil butikkerne ikke og så sker der ikke mere 🤷‍♀️

18 september 2023

Hej Louise

Butikkerne skal modtage panten selvom automaten er ude af drift.

Vi kontakter gerne butikkerne hvor du oplever problemet. Skriv eventuelt til os på kundeservice@pant.dk

Pussystationer …

Er lidt røstet over at i overhovedet kan køre rundt , ved ikke lige hvad i tjenere penge på men ihvertfald ikke tilfredse kunder. Når man læser tråden her inde på trust og jeres svar , får man ihvertfald en fornemmelse af at i ønsker jeres kunder hen hvor peberet gror.
I henviser til forretningernes pantautomater , som vi i forvejen er mange der er rigtig trætte af grundet stop og de ikke tager i mod alle pant flasker i butikkerne, men man skal rundt til minimum 2 og tit 3 butikker for at komme af med sin pant , så jeg tror vi er en del der så lyset for enden af tunnelen da i kom med jeres pant stationer og derfor er frustration over jeres lige gyldighed bare endnu større . For sandheden er at i er komplette lige glade med miljøet og jeres kunder , i er bare glade for at i har fået en taburet at side på i et fancy kontor. Hvis i virkelig brændte for det i har med at gøre ville i også være seriøse med det.
I er så lige glade at jeres pantstation først åbner kl 10 , for så slipper i da for kunderne lidt længere.
Mvh jack poulsen
Ps. Det skulle hede pussy stationer i stedet for pantstationer

23 augustus 2023

Hej Jack
Tak for anmeldelse.
Jeg er kede af at høre dine oplevelser af vores pantstationer. Du er velkommen til at ringe til vores kundeservice på tlf. 43323232.
Mvh.
DRS

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Wow aldrig har jeg haft så arrogant en…

Wow aldrig har jeg haft så arrogant en kundeservice medarbejder i røret, som kun gjorde mig endnu mere frustreret over at deres nye system slet ikke virker.

Som virksomhed havde vi før et let system hvor man gik ind og bestilte afhentning af pant når det var tid. Chaufføren kom og hentede og scannede sækkene.

Nu er der kommet en app som jeg er tvunget til at have på min telefon. Og som ikke virker, fordi den påstår en sæk allerede er scannet selvom den ikke er. Og jeg skal nu have hele 8 sække før jeg kan få afhentet selvom vi er et lille sted og ikke har plads til den slags opbevaring.

Det fungere så fint før, hvorfor dog lave det om.

6 juli 2023

Hej Line

Tak for din anmeldelsen. Jeg skal beklage hvis du har oplevet vores service som ikke værende god nok. Du kan altid kontakte os I kundeservice og eventuelt få rettet antallet af sække længere nede end de 8 du står til nu

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Jeg kørte 40 km for at komme af med 45…

Jeg kørte 40 km for at komme af med 45 sække Og holdt 1,5 time i kø for det blev min tur ????????? 1,5 time??????

Hvad har i tænkt jer? Så er kapaciteten bare for ringe

Ideen med maskine er god men med 90 minutters ventetid er det da komplet idioti

26 juni 2023

Hej Regitze
Jeg beklager du har oplevet kø ved vores pantstation men den er meget populær.
Hvis du som forbruger kommer til en Pantstation, der er lukket eller hvor der allerede er kø, så opfordre vi til, at du kører forbi et supermarked og afleverer din pant. Pantstationerne er stadig kun et supplement til supermarkederne.
Hilsen Marianne

Flaskeautomaterne virker som regel

Ved godt det er en dråbe i havet, men min oplevelse er generelt at flaskeautomater i butikkerne rundtomkring virker og har plads til min pant.

7 juni 2023

Hej Jakob
Tusind tak for den flotte anmeldelse og de 5 stjerner.
Vi har glade for, at du har en positiv oplevelse, når du panter.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Slagelse pantstation er virkelig…

Slagelse pantstation er virkelig trættende !
Der er altid kø og ventetid på 1,5 time fordi der kun er 1 sluse - og hvis ikke der er kø, så er det fordi den er i stykker halvdelen af årets åbningsdage. Det har aldrig fungeret oppe hos jer og jeg håber virkelig i finder en holdbar løsning til fremtiden

31 mei 2023

Hej Fie
Tak for anmeldelsen.
Det er vi kede af at høre. Pantstationen bliver flittigt brugt og det giver slidtage. Der er en tekniker på vej, for at udbedre fejlen.
Du er velkommen til at se på hjemmesiden inden du tager derud, der står lige nu der er en teknisk fejl.
Mvh
Pia

pantstationer!

pantstationer!
Jeres pantstationer er noget skidt, de lukker i tide og utide, jeg havde kigget på pant appen om der var åben i Vejle og det var der, så jeg kørte fra Middelfart mod Vejle men imellem tiden bliver den så lukket? Så kiggede jeg på appen igen og der var den i Horsens så åben så jeg begyndte at kører der op, på vejen der op tjekket jeg lige appen igen for at kigge, men så var den også lukket? Så nu har jeg kørt så langt for ingen ting, spild af tid og benzin. Dårlig service i burde lukke alle jeres pantstationer og lukke jeres firma når i er så dårlige til at holde er firma åben føj da. I fortjener ikke 1 stjerne. 120 km har jeg kørt på grund af jeres pantstationer nu i burde betale mit brændstof og give mig min tid tilbage.

23 mei 2023

Hej Jon
Tak for anmeldelsen.
Vi er kede af at høre, at du er kørt forgæves til vores pantstationer.
Du er velkommen til at ringe til vores kundeservice på 43323232.

Ulovlig parkering

Må man spørge hvad der fårgår når bil med masser reklamer “ Dansk retursystem” parkerer handikap plads løve apotek Vejle, kommer ind på apotek er jag eneste kunde, så tror jag vi allesammen ved hvad respekt dette firma har til os andre , hvor langt ude er det her?

16 mei 2023

Hej Petur
Tak for anmeldelsen og din feedback på vores chauffør.
Det tager vi selvfølgelig meget seriøst og tager fat i sagen.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Gå tilbage til det, der virker !

Jeg har brugt dit system i over 6 år. For cirka et halvt år siden fjernede du informationen på hjemmesiden om afhentningsdato, som tidligere var synlig ved bestilling. Jeg er ikke i stand til at forberede flaskerne til at sende dem med færge (fordi du ikke henter dem hos mig), når du sender mig en besked med en dag varsel.
Kundeservice virker ikke. Til min e-mail om, at jeg ikke kan sende flasker, fordi færgen ikke sejler, fik jeg svaret: "Hej. Vi kommer i morgen. Med venlig hilsen. ..."
Nu er det endnu værre: det er slet ikke muligt at bestille online: "Der er opstået en fejl ifbm. opdatering af jeres booking:
Bestillingen (varenr. B026) er kun tilladt fra Appen"
Hvorfor skulle jeg og mine medarbejdere spilde tid på din app, når jeg alligevel ikke kan bestille afhentning til en bestemt dag. Gå tilbage til det, der virker !!

11 april 2023

Hej Wojtek

Tak for din anmeldelse. Vi vil meget gerne hjælpe dig med at finde en løsning. Hvis du ringer til os på 43 32 32 32 og trykker 1 kan vi hjælpe dig.

Dårlige service til virksomheder

Når virkelighedens gang, er noget man ikke har sans for.
Hvordan kan det blive en god idé at hver medarbejder, der håndtere pant skal installere en app på deres telefon, for at virksomheden kan få penge for sin pant. Hvad gør i når medarbejderen får nyt job og glemmer at skifte kundenummer?

Hvorfor skifte til app, som er dyr i drift og udvikling, med vedligehold til flere forskellige telefoner og flere forskellige app stores, når alt kan laves i browser til 1/3 del af prisen.

For mig betyder det ekstra arbejdsgang hver gang der skal håndteres pant. Jeg ved ikke hvornår posen er lukket, så derfor skal medarbejdere tilbage til receptionen og hente en telefon der har appen installeret - en telefon jeg iøvrigt skal anskaffe kun for at få pant retur.

Det er sgu en ommer!

Iht nederstående svar til anmeldelse, så har jeg haft fat i kundeservice og jeg kan godt få en løsning hvor vi ringer. Men så kan i ikke garantere jeres chauffører scanner alle poser.
Dybt god nat

23 maart 2023

Hej Mike,
I har i stedet mulighed for at benytte en digital løsning, hvor I kan bestille afhentning via vores hjemmeside. Kontakt venligst kundeservice på 43 32 32 32 eller skriv til kundeservice@pant.dk, så hjælper vi jer videre.
Mvh Vibeke