Der stod på hjemmesiden at en af 2 maskiner på Lystrup pantstation virkede da jeg kørte hjemmefra. Da jeg kom frem stod der på hjemmesiden at begge maskiner kører, men virkeligheden var at begge var l... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Stod at der var en sluse available. Men da jeg kom var de ude af drift. Ventet 1,5 time, hvor der blev sagt at en anden teknikker skal komme og se på dem og de ved ikke hvornår de kom op og køre.... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Pantstationerne. Fungere så godt. Elsker at jeg ikke skal stå i kø i supermarked og aflevere 1 flaske af gangen. Super rar service og venter gerne 3-10 dage på mine pant penge går direkte ind på mi... Toon meer
Har flittigt brugt pantstation Slagelse men uanset hvornår man kommer på dagen er der evig lang kø efter man har ombygget og der nu kun er 1 automat og ikke som tidligere 2 automater. Samtidig tager d... Toon meer
Pantsystemet samler og sorterer tomme dåser og flasker, så de kan smeltes om til nye emballager og spare råstoffer og energi. Det er det hele værd.
Baldersbuen 1, 2640, Hedehusene, Denemarken
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Havde super let løsning til virksomheder, hvor man kunne bestille afhentning online.
Nu afskaffer de den løsning, til fordel for en app, som alle de mennesker som kunne finde på at håndtere pant, skal hente og installere.
Så i stedet for, at det var let tilgængeligt for alle. Så er det nu kun tilgængeligt, hvis man har en app. Hvem i alverden gider at rende rundt med en app på sin telefon, for at kunne bestille afhentning af pant på sit arbejde?!
Dertil kommer, at virksomhedstelefoner typisk er afskåret fra at installere apps som ikke er godkendte til brug i virksomheden - I den forbindelse er det svært at se, hvordan en pant-app er forretningkritisk software.
Af den grund er vi nu nødt til at købe pant-løse sodavand i tyskland.
Tillykke! Godt arbejde!

Hej
Var ude og pante d 16/1 og har ikke fået mine penge fra panten (fields) Har skrevet til jer men i svarer ikke tilbage. Det må man sige er dårlig service .

Antwoord van Dansk Retursystem
Pantstation Fields i Ørestad.
Smart når begge maskiner virker og virkelig træls når kun den ene virker og systemet er en evighed om at loade efter hver kunde 🥴 men så blev der tid til at skrive denne anmeldelse mens jeg stod laaaaang tid i kø.

Antwoord van Dansk Retursystem
Har prøvet den nye pantstation i Horsens for første gang i dag, det må jeg sige, det var så nemt at komme af med 3 store poser retur pant. Godt der blev ny tænkt i ny pant station.

Antwoord van Dansk Retursystem
Siden I gik bort fra pantsæk-konceptet, har jeg opgivet at benytte Slagelse Pantstation. Der er altid mindst en halv times kø når den virker. I burde virkelig få opgraderet den station til mere end én maskine!
I dag kørte jeg i dag til Kalundborg med min pant, og det var en helt anden oplevelse!
Deres to maskiner fungerer markant bedre end den i Slagelse, og selvom der var 6-7 sække i kø ved begge luger kom jeg til inden der var gået 5 minutter.
Hvis alle pantstationer virkede så godt, ville der næppe være så mange klager på Trustpilot.

Antwoord van Dansk Retursystem
Fin service, at de kan komme og afhente pant, de kommer i div. varebiler og ikke altid med et danskretursystem logo på siden. Og fedt at de har de smarte pantsystemer, som kun tager få minutter, dog lidt ærgerligt, at der ikke er en i København Nord.

Rigtig dårlig oplevelse!
Har ikke dankort så ville have pantkort, som ikke fungerede på hjemmesiden. Hentede og aktiverede appen, som ikke fungere i Aalborg!
Så tak for spild af tid, penge og brændstof! Købte 10 poser til pant, der nu bliver skrotte uden fornuft.

Antwoord van Dansk Retursystem
I har meldt ud i medierne, at der skal bygges 23 nye pantstationer, så man i alt kommer op på 36 styk. Hvornår er det nu at de er klar? Og hvorhenne?

Antwoord van Dansk Retursystem
Helt igennem ringe service.
Chauffører der kører forbi og påstår man ikke var der.
En kundeservice der opfører sig arrogant
En kørselafdeling der ufleksibelt og vil havde afhentningsvinduer fra 7-12, hvilket betyder at man skal havde en medarbejder stående stand by.
De udebliver fra afhentning , så man ikke får afhentet retur i op til 3 uger. Med et hav af forklaringer og modsigelser.
En virksomhed der kun overlever på monopol.
Dato for denne oplevelse er de sidste 4 år…

Antwoord van Dansk Retursystem
Genialt system !! Når det virker og ikke er fyldt !!
Byg meget gerne flere anlæg eller lav mobile container anlæg

Antwoord van Dansk Retursystem
No body cares there, all their employees are taking the job for granted and the admin sleep. The service can be much better. I am writing that to whom may concern, maybe it will get better in the future.

Antwoord van Dansk Retursystem
Jeg er vild med både de gamle og de nye anlæg og går egentlig bare og venter på I etablerer et anlæg i Silkeborg.
Det er utrolig nemt både med kort og app og eftersom man altid kan tjekke på jeres hjemmeside om det enkelte anlæg er kørende, er det yderst sjældent jeg kører forgæves.

Antwoord van Dansk Retursystem
Efter oprettelsen i app fungerede det fint i Fields kælderen. Men her et døgn senere har jeg fortsat ikke fået mine penge for flaskerne. Kundeservice har oplyst, at der går en bankdag til udbetaling. Før kunne man godt få sine penge med det samme.

Antwoord van Dansk Retursystem
Efter at tjekket jeres hjemmeside, for at kontrollere der var åbent og funktionelt, kørte jeg til Odense. Men retursystemet har ikke eksisteret i flere år, selv om hjemmesiden siger at der er åbent og maskinen virker.
Da jeg spurgte mig frem i området for at finde maskinen, fik jeg at vide, at der daglige kommer folk med returposer, som kører forgæves.
Hold da op hvor uprofessionelt :-(

Antwoord van Dansk Retursystem
En app som vil have adgang til ens konto og bankoplysninger….det er da et lavpunkt.
I er åbenbart ikke interesseret i at få pantflasker retur mere….
Denne app kan vist hurtigt blive ugyldiggjort af GDPR ordningen.

Antwoord van Dansk Retursystem
Helt utrolig dårlig logistik. Jeg har en lille virksomhed hvor vi har indgået aftale med Dansk Retursystem om at de skal komme og fjerne vores brugte flasker. Nu har jeg tre gange forsøgt at få dem til at hente returvarerne og været så venlig at bære sækkevis med flasker op så deres chauffør kunne få øje på flaskerne og hver gang er de ikke kommet. Så der har ikke været meget hjælp at hente, til gengæld er udenoms forklaringerne mange.

Antwoord van Dansk Retursystem
Vi har ikke pant i helsingør mere.Nu må jeg smide flasker ud i natuern.

Antwoord van Dansk Retursystem
De gamle pantstationer med poser fungerede 1.000.000 gange bedre end dem med optællingsmaskinerne. Har flere gange oplevet at den har talt halvdelen af min pant, så sagt "fejl" og givet mig en kode. I de 10 sekunder fejlen stod på skærmen kunne jeg ikke nå at tage billede af den eller skrive koden ned. Derefter spiste maskinen resten af panten. Vil gætte på at jeg har mistet 2-300 kr i pant på fejl hvor jeg ikke har fået kvittering af nogen slags.
Nu afleverer jeg til nemlig.com, der selv om de tager sig godt betalt med en brutal del af panten er det i det mindste bedre end 0 kr.

Antwoord van Dansk Retursystem
Min bank ,fælleskassen, er ikke på appen. Stod i lang kø i Bilka Fields, og spildte tiden.
Det er jo ikke fordi det er en ny bank jeg har.
Pivringe

Antwoord van Dansk Retursystem
Antallet af gange jeg har prøvet at komme af med poser i Køge (før den lukkede) men blevet mødt af en lukket terminal er - mange gange. Og ja, efter første misser kontrollerer jeg hjemmesiden for grøn maskine. Stadigvæk.
Nu er Køge så lukket.
Jeg drager til Taastrup med mine poser... I den lange kø står der så et skilt ".. stationen er blevet kort fri..." - man skal nu bruge en app. Ok?
Jeg prøver at installere appen ... den vil have apple-id...
Hvor mange kan huske deres apple-id på stående fod?
Jeg finder ud af det, installerer app og åbner, men får en eller anden fejl jeg ikke kan komme uden om. Poser tilbage i bilen og hjem igen. Samlet set en time+ spildt plus brændstof.
Den tid jeg har spildt på det her system opvejer snildt hvad det havde kostet mig manuelt at stoppe alt det her i en automat nede i Netto. Hold K det er dårligt.
Det lugter langt væk af under middelmådig kommunal eksekvering.
Der er så mange ting man kunne/skulle have gjort anderledes, projektlederen(e) på det her må være... faldet af vandvognen, hvad ved jeg, men hold nu k for en nedtur mand.
Jeg går ud og finder en der gider slås med det her og forærerer mine poser væk, jeg får det dårligt af at kigge på dem.
ps. så lige den her tilbagemelding på en anden anmeldelse:
"Hvis du en anden gang oplever så lang en kø vil jeg anbefale dig at gå i den lokale dagligvarebutik og aflevere i en af de over 3000 automater der findes over hele landet. Indtil videre er pantstationerne kun et supplement til returautomaterne."
- Det er sku ikke sådan man driver forretning drenge og piger. Den meget let skjulte provokation mellem linjerne.. Føj.
Sidste note
"Det er Miljø- og Fødevareministeriet, som fører tilsyn med Dansk Retursystem og tildeler os eneretten til at drive pantsystemet for en periode på tre år ad gangen."
- Hvornår slutter indeværende periode?