Aan alle mensen die hier negatieve reviews posten over trage leveringen. Realiseer je nou eens de situatie. DealExtreme zit in China. Alles komt per boot naar NL. Dat duurt onder normale omstan... Toon meer

Oplichting eerste klas Had een tube clock besteld, zgn. 1+1 o.w.v. black friday. Afbeeldingen bij bestelling waren van hout, geleverd materiaal is zeer goedkoop plastiek : brol. Dit in een mi... Toon meer

Helaas dezelfde ervaring als vele anderen... Een droogrek besteld, 1+1 gratis en een uitschuifbare douche stang geleverd gekregen. Op zoek naar het filmpje om bewijs te vergaren... natuurlijk niets me... Toon meer

Vandaag mn bestelling ontvangen, 1 dec besteld. Het moesten 2 wasrekken zijn, maar een lullig stangetje ontving ik. Allemaal uit China, ik bestel niets meer via deze site. Bah wat een oplichters

1. Elektronicawinkel

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Online shopping from a huge selection of Cool Gadgets at the Right Price - Site-Wide Free Shipping; Buy LED & Xenon flashlights, computer parts and peripherals, ipod accessories, NDS accessories, R4, M3, X9, AK2, DSTT DS Flash Carts, and get tips and reviews, cheap gadgets at DealExtreme.com.

2,4

Slecht

3K reviews

ook ik ben opgelicht heb ik gemerkt

ook ik ben opgelicht heb ik gemerkt, in november bij deal extreme een drying rack besteld 1+1 ,dacht een mooi droogrek te krijgen ,wat ik kreeg ik een stangetje wat op een majorette stok lijkt ,dat was mijn eerste gedachte ,ik had inmiddels al deze reviews al gelezen nadat ik het jammer genoeg al besteld had mijn hoop was dus al weg dat ik nog een drying rack zou krijgen,
in eerdere reviews las ik dat iemand zich afvroeg of iemand er foto,s van had , die heb ik dus wel ,ik had schermbeveiling fotos ervan gemaakt . ik hoopte ze ook hier te kunnen plaatsen

hoop nu dat iedereen voordat hij iets besteld eerst de reviews leest om dit soort praktijken te voorkomen

9 januari 2021

Oplichters …

Ook ik heb vandaag een lullig slangetje ontvangen waar je niets mee kan ipv twee wasrekken waar je makkelijk een dekbed op kan hangen.

PURE OPLICHTERS!
Ook ik heb via een advertentie, die tijdens spelletjes verschijnt 1+1 dryingrack besteld voor 36,95 incl verzenden 2 maanden moeten wachten en uiteindelijk een douchestang van €3,00 ontvangen. Ik heb wel antwoord gehad. Ze beweren dat ik de goedkoopste versie heb besteld en daarmee wordt het afgedaan. Pure oplichting, maar je kan er niets mee!!!!!

Voor mij hier dus hetzelfde verhaal ook een douche stangetje ontvangen.
Kan ze ook niet benaderen.
Iemand nog tips?

Gehaaide oplichters!!!

Droogrek niet geleverd

Eind november droogte besteld voor circa € 35,00 inclusief verzendkosten. Tig mails gestuurd zonder reactie. Vandaag een simpele stang ontvangen met een waarde van nog geen € 3,00. Kortom zwaar belazerd door deze oplichters.

Opgelicht

Meer dan een maand wachten op de levering, tot daartoe maar ipv 2 droogrekken komt er 1 buisje. Lees daarnet dat er nog gedupeerden zijn.
Waar kan ik klacht indienen tegen deze praktijk ?

7 januari 2021

Criminele oplichters

Drying rack €29,95 voor betaald.
En wat word er geleverd 1 stangetje.
Ik lees vandaag dat dit meerdere mensen is overkomen
Nooit maar dan ook nooit meer iets bestellen.
Gewoon crimineel :(

Droogrek 1+1 dealextreme

Net zoals vele, helaas te mooi om waar te zijn.
Ook 1 stangetje ontvangen ipv 1+1droogrek.
Direct een mail gestuurd, maar met de mededeling dat ik nog steeds niets ontvangen had en graag mijn geld terug wil. snachts een mail terug gekregen dat dat helaas niet gaat omdat de bestelling al verzonden was.

Nooit meer iets bestellen via reclame advertenties!

6 januari 2021

Hier hetzelfde een stang ipv 2…

Hier hetzelfde een stang ipv 2 droogrekjes om buiten te zetten. Ik vrees dat de centjes weg zullen zijn. Nochtans alvorens te bestellen de site nagecheckt....dan veel positieve reacties gevonden en nu al 2590 slechte reviews. In tijden van covid maken mensen zich rijk op de rug van andere.

Zeer slecht

1,5 maand geleden iets besteld naar aanleiding van een advertentie, te mooi om waar te zijn. Vandaag besteld morgen in huis! Dus niet. Hetgeen ik heb ontvangen is niet wat ik heb besteld. Lijkt er niet op. Nog geen 10% waard van wat ik heb betaald

Pure oplichting

Pure oplichting , ik ook vandaag na 6 weken een klembare stang ontvangen ipv 2 droogrekken voor beddengoed.

Oplichters

Ook ik heb slechts een stangetje gekregen in plaats van 2 grote rekken.
Valt dit onder internetfraude?

OPGELICHT!!!!!!

OPGELICHT!!!!!!
Stangetje gekregen wat ik nergens tussen kan plaatsen in plaats van 1+1 gratis dryingrack wat ik buiten/binnen neer zou kunnen zetten en waar volgens de afbeelding met gemak een dekbed aan kon hangen
Schandalig, ik eis mijn geld terug.

Opgelicht

Een duur douche stangetje van 32 euro i.p.v. een droog rek ! Laatst ook als een schrobzaag i.p.v. kettingzaag op accu, oplichters zijn het. Vermoedelijk oer Hollanders.

5 januari 2021